Prema engleskim medijima Guardiola zeli veznjaka Arsenala Wilsherea,dok je City zainteresovan za Robbena
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Koliko toliko je jasnija situacija oko transfera Gotzea.Volker Struth(ag.Götze-a): "Da je Mario želio novac otišao bi u Man. City ili neki drugi klub koji su ponudili bogate ponude, ali nije - otišao je u Bayern. Mislim da je dobro sto je ostao u Bundesligi jer je ona na putu da postane najbolja liga na svijetu."
"Nije nam bilo teško odbiti bolje ponude jer inozemstvo nije bila opcija za njega. Želio je ostati u Bundesligi i htio je u Bayern zbog sportskih razloga."
Eh sada ga i Ribery pretjeruje...Fudbaler Bayerna Franck Ribery je rekao da više nikad neće progovoriti sa svojim kolegom iz tima Jeromeom Boatengom jer ga je nakon pobjede nad Augsburgom, kada je tim iz Minhena počeo proslavu titule prvaka, polio pivom.
Francuz je svojim saigračima rekao da alkohol drže što dalje od njega, ali uprkos tome Boateng ga je ganjao po terenu i na kraju polio velikom čašom piva.
"Ne želim više ikad progovoriti s Boatengom. On zna da sam musliman. Bijesan sam", prokomentarisao je Ribery.
Inače, ovaj fudbaler je oženjen Wahibom, svojom ljubavi iz djetinjstva, sa kojom ima dvije kćerke. Da bi je oženio morao je prihvatiti islam.
Ipak, kontroverze Riberyju nisu strane. Prije nekoliko godina povezivali su ga sa maloljetnom prostitutkom Zahiom Dehar, te je na kraju priznao da su imali aferu u hotelskoj sobi u Njemačkoj.
jel ovo Kufur lijevo?
Kao prvo ovo je čista laž a kao drugo nije ga polio Boateng nego Alaba.amerosm je napisao/la:Eh sada ga i Ribery pretjeruje...Fudbaler Bayerna Franck Ribery je rekao da više nikad neće progovoriti sa svojim kolegom iz tima Jeromeom Boatengom jer ga je nakon pobjede nad Augsburgom, kada je tim iz Minhena počeo proslavu titule prvaka, polio pivom.
Francuz je svojim saigračima rekao da alkohol drže što dalje od njega, ali uprkos tome Boateng ga je ganjao po terenu i na kraju polio velikom čašom piva.
"Ne želim više ikad progovoriti s Boatengom. On zna da sam musliman. Bijesan sam", prokomentarisao je Ribery.
Inače, ovaj fudbaler je oženjen Wahibom, svojom ljubavi iz djetinjstva, sa kojom ima dvije kćerke. Da bi je oženio morao je prihvatiti islam.
Ipak, kontroverze Riberyju nisu strane. Prije nekoliko godina povezivali su ga sa maloljetnom prostitutkom Zahiom Dehar, te je na kraju priznao da su imali aferu u hotelskoj sobi u Njemačkoj.![]()
![]()
Kur.vanje je kao uredu, a ovo kao nije. Ko o cemu ku.rva o postenju.
pa nije autor ovog clanka spori.ba, ovaj clanak su objavili svi regionalni mediji, a preuzeli vjerovatno sa sa stranih portalaNeutral je napisao/la:sport tačka ba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa za njih je ekspres mala maca. Još kada je lik napisao "Nije mu Islam smetao kada je spavao sa maloljetnicom i slikao se sa Tonijem i Kloseom sa pivom u ruci"
Joj da mi je vidjeti tog autora uživo
ma isti clanak ima i na hrvatskom portalu i takoder , autor sa incijalimaNeutral je napisao/la:Ja sam pročitao na sport tačka ba i piše autor sa incijalima.
Pa totalna je neprofesionalnost nastala, lik npr vidi negdje tu informaciju i još vidi jest sočna informacija, hajd da je kod nas plasiram jer znam na šta se ljudi na Balkanu lože, a ne provjeri informaciju.Neutral je napisao/la:Onda je tu neko ispao debilcopy\paste portali nisu ozbiljni portali.
No danas je svakoem lahko napisati vijest. Uključi rezultati tačka com i vidi strijelce i asistente i može napisati izvještaj sa utakmice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.