FIFA 13

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

AjsKjub
Kontakt:

Re: FIFA 13

Post Postao/la AjsKjub » 24 apr 2013, 22:33

SvenZ je napisao/la:
AjsKjub je napisao/la:Iscekujem 87 IF Dzeku sada.
pa nije reus da dobije 4 if-a
Ma TOTY Dzeko odmah. :D
Unico amore sei!
❤️🖤

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 apr 2013, 17:10

Dobio sam posao u Standardu iz Liege.Nakon 11 kola sa 8 (tako je bilo kad sam dosao) i cilj uprave je osvajanje prvenstva.Na ruku mu ide sto se liga dijeli na onu za prvaka i ostanak,pa se nadam da cu da dodjem do 6 mjesta i odlazak u Ligu za prvaka :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 27 apr 2013, 10:00

Otelo je napisao/la:Dobio sam posao u Standardu iz Liege.Nakon 11 kola sa 8 (tako je bilo kad sam dosao) i cilj uprave je osvajanje prvenstva.Na ruku mu ide sto se liga dijeli na onu za prvaka i ostanak,pa se nadam da cu da dodjem do 6 mjesta i odlazak u Ligu za prvaka :mrgreen:
Kao trener? I ja sam kont'o poceti szonu ali kako sam skino Tennis Elbow 2011 samo to igram , karijeru... :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 27 apr 2013, 10:02

Unofficialpage je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Dobio sam posao u Standardu iz Liege.Nakon 11 kola sa 8 (tako je bilo kad sam dosao) i cilj uprave je osvajanje prvenstva.Na ruku mu ide sto se liga dijeli na onu za prvaka i ostanak,pa se nadam da cu da dodjem do 6 mjesta i odlazak u Ligu za prvaka :mrgreen:
Kao trener? I ja sam kont'o poceti szonu ali kako sam skino Tennis Elbow 2011 samo to igram , karijeru... :mrgreen:
da :D

Ide mi za sad,dosao sam na 5 mjesto.U Europi prosao skupinu i to jedva.Sad se okrecem kupu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 maj 2013, 21:19

Moze li i meni link na pp tog bh patcha i upustvo kako da ubacim? :D
1946

Adelin
Kontakt:

Post Postao/la Adelin » 06 maj 2013, 12:06

Evo da krenem pisati o svojoj karijeri ! Igram s Wiganom na WC , vec sam dosao do februara pa cu samo nastaviti , uprava mi je postavila za cilj da zavrsim na sredini tabele ,ali mi je cilj da izborim Europsku Ligu !
Evo mi trenutne ekipe ,bez puno pojacanja tu s samo Leo Baptistao ,Andre Martins i Kurt Zouma !
slika
U prvoj utakmici u Februar sam dozivio poraza od Chelsea na Stamford Bridgeu rezultatom 2 -1 ! Chelsea je poveo golom Ramiresa , pokusavao sam doci do izjednacenja ,ali sam napravio jedan bespotreban penal , koji golman Joel ipak brani ,nastavio sam sa napadima ,ali je Juan Mata povisio na 2 -0 nakon jedne kontre, utjesno pogodak postigao je Di Santo u 90 ,minuti !
slika
Nakon toga je uslijedila ponovo utakmica sa Chelseaom i to u FA Cupu ,gdje sam ponovo porazne minimalno 1- 0 .
slika
Zatim sam gostovo kod Stokea gdje sam kuci donio 3 boda ,nakon zanimljive utakmice .
Imao sam sigurnih 0 2 sve do 75 minute kad smanjuju na 1-2 ,nakon toga je uslijedila potpuna opsada mog gola ,ali sam uspjeo sacuvati svoj gol !
Plasirao sam se u finale Capital One Cupa gdje cu igrati protiv Manchester City -a !
Evo i trenutne tabele :
slika
Oprostite zbog pravopisnih gresaka

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 06 maj 2013, 19:10

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 06 maj 2013, 19:16

Adelin je napisao/la:Evo da krenem pisati o svojoj karijeri ! Igram s Wiganom na WC , vec sam dosao do februara pa cu samo nastaviti , uprava mi je postavila za cilj da zavrsim na sredini tabele ,ali mi je cilj da izborim Europsku Ligu !
Evo mi trenutne ekipe ,bez puno pojacanja tu s samo Leo Baptistao ,Andre Martins i Kurt Zouma !
slika
U prvoj utakmici u Februar sam dozivio poraza od Chelsea na Stamford Bridgeu rezultatom 2 -1 ! Chelsea je poveo golom Ramiresa , pokusavao sam doci do izjednacenja ,ali sam napravio jedan bespotreban penal , koji golman Joel ipak brani ,nastavio sam sa napadima ,ali je Juan Mata povisio na 2 -0 nakon jedne kontre, utjesno pogodak postigao je Di Santo u 90 ,minuti !
slika
Nakon toga je uslijedila ponovo utakmica sa Chelseaom i to u FA Cupu ,gdje sam ponovo porazne minimalno 1- 0 .
slika
Zatim sam gostovo kod Stokea gdje sam kuci donio 3 boda ,nakon zanimljive utakmice .
Imao sam sigurnih 0 2 sve do 75 minute kad smanjuju na 1-2 ,nakon toga je uslijedila potpuna opsada mog gola ,ali sam uspjeo sacuvati svoj gol !
Plasirao sam se u finale Capital One Cupa gdje cu igrati protiv Manchester City -a !
Evo i trenutne tabele :
slika
Oprostite zbog pravopisnih gresaka
Haha, pravi mini-blog. :mrgreen: Gdje ćeš igrat' s Wiganom na WC, ljudi skoro da i nemaju napad a odbrano onako, srednja žalost. :mrgreen: Svaka čast, kako god. Pitao bih te igraš li s joystickom ili na tastaturi na komp.u?

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 06 maj 2013, 19:25

Head je napisao/la:Moze li i meni link na pp tog bh patcha i upustvo kako da ubacim? :D
I meni isto :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 06 maj 2013, 19:41

zenicanin je napisao/la:
Head je napisao/la:Moze li i meni link na pp tog bh patcha i upustvo kako da ubacim? :D
I meni isto :D
Poslat cu vam, samo dok nadjem :D

EDIT: Nazalost, ne mogu vam poslat, nemam link na ovom nicku a stari mi trajno banovan, a tu mi se link nalazi. :?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 09 maj 2013, 16:59

Eh da pricam malo o svojoj karijeri :D Počeo s Coventryem u Coca cola League 1 ili kako se vec zove treca liga i u prvoj sezoni osvojio FA Cup i zavrsio drugi u prvenstvu, prosao u Championship. Sljedecu sezonu dosao do polufinala kupa UEFA, zavrsio cetvrti, ispao u playoffu, pola igraca mi otislo, popi.dio. I treca sezona poecla, ponudi mi posao Rubin Kazan. Da skratim pricu s Rusima, tri sezone, 5 trofeja ( 2x Ruska liga, 1x Ruski kup, 1x Liga prvaka, 1x Evropski superkup) i sad preuzeo Twente, sedam meceva- sedam pobjeda. Nemam poentu, samo se hvalim. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 11 maj 2013, 16:21

eee raja , ukratko me zanima ima li kakav patch sa nasom BIH Ligom ???

Evo pokusavao sam 100 puta sa ovim modingway doddacima al nikako mi ne radi, jer ima nekakvih 100 dodataka prije toga, pa valjda jedan ne moze da radi bez drugog, pa mi mrsko skidati 30 GB sve redom ..

Ako ima sta ono brzinski da se skine i instalira nek neko napise.

Adelin
Kontakt:

Post Postao/la Adelin » 11 maj 2013, 16:39

aS_Roma je napisao/la:eee raja , ukratko me zanima ima li kakav patch sa nasom BIH Ligom ???

Evo pokusavao sam 100 puta sa ovim modingway doddacima al nikako mi ne radi, jer ima nekakvih 100 dodataka prije toga, pa valjda jedan ne moze da radi bez drugog, pa mi mrsko skidati 30 GB sve redom ..

Pa zar ima patch za nasu ligu ? :roll:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 11 maj 2013, 18:31

Adelin je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:eee raja , ukratko me zanima ima li kakav patch sa nasom BIH Ligom ???

ima

Adelin
Kontakt:

Post Postao/la Adelin » 11 maj 2013, 19:54

aS_Roma je napisao/la:
Adelin je napisao/la:

ima
Ja sam pretrazio ovaj modingway ,ali nisam nasao !

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 13 maj 2013, 19:42

Thunder93 je napisao/la:Eh da pricam malo o svojoj karijeri :D Počeo s Coventryem u Coca cola League 1 ili kako se vec zove treca liga i u prvoj sezoni osvojio FA Cup i zavrsio drugi u prvenstvu, prosao u Championship. Sljedecu sezonu dosao do polufinala kupa UEFA, zavrsio cetvrti, ispao u playoffu, pola igraca mi otislo, popi.dio. I treca sezona poecla, ponudi mi posao Rubin Kazan. Da skratim pricu s Rusima, tri sezone, 5 trofeja ( 2x Ruska liga, 1x Ruski kup, 1x Liga prvaka, 1x Evropski superkup) i sad preuzeo Twente, sedam meceva- sedam pobjeda. Nemam poentu, samo se hvalim. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jednom si čak i postavio klip ovdje, kako si osvojio kup, haha. :lol: :D
Meni uvjek, al baš uvjek dosadi nakon jedne sezone da igram sa istim klubom. :roll:
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Adelin
Kontakt:

Post Postao/la Adelin » 13 maj 2013, 20:37

hanniz je napisao/la: Meni uvjek, al baš uvjek dosadi nakon jedne sezone da igram sa istim klubom. :roll:
oj i meni ali evo sad sam kreno holandsku ligu sa PSV - om izbacio ove levatske klubove tipa : Vittese ,Ado Den Hag ,a ubacio ove iz other club : Fener ,Galatu ,Kyev, .... sad je zanimljivo pravo ,tek sam 8 poslije 7 kola ! :D

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 13 maj 2013, 22:03

Adelin je napisao/la:
hanniz je napisao/la: Meni uvjek, al baš uvjek dosadi nakon jedne sezone da igram sa istim klubom. :roll:
oj i meni ali evo sad sam kreno holandsku ligu sa PSV - om izbacio ove levatske klubove tipa : Vittese ,Ado Den Hag ,a ubacio ove iz other club : Fener ,Galatu ,Kyev, .... sad je zanimljivo pravo ,tek sam 8 poslije 7 kola ! :D
Ne brini, dosadit će ti. :D Ja sam jedno vrijeme igrao sa Ajaxom, al ne može, jednu sezonu odigram i to je to. Valjda jer za 2-3 prijelazna roka napravim tim u kojem mi više nisu potrebna pojačanja.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 14 maj 2013, 00:46

Do koje se sezone moze igrat ovaj Menager mode? Ja sam igrao 16-17 cini mi se i izbacilo mi kao oprostio se.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 15 maj 2013, 00:28

A_d_0 je napisao/la:Do koje se sezone moze igrat ovaj Menager mode? Ja sam igrao 16-17 cini mi se i izbacilo mi kao oprostio se.
Tu ti je kraj kad ti izbaci da se oprostiš :D

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.