FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Cini mi se da smo precku ili stativu pogodili.
Izgleda bez Urdinova igramo finale
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Zato je tu polivalentni Stanic, kuku majko, al eto.pile87 je napisao/la:Izgleda bez Urdinova igramo finale
Najava:
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ma ja sam poslije onog dodavanja Adilovića golmanu Širokog već prežalio kup a vidim izgleda i većina ostalih na forumu. Slabo ko pominje kup kao da i ne igramo. Šta je sa Urdinovom?Oxidenks je napisao/la:Zato je tu polivalentni Stanic, kuku majko, al eto.pile87 je napisao/la:Izgleda bez Urdinova igramo finale
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Povreda,ma nije bas tako ljudi si pored silnih nedaca zadovoljni i titulomAnonimac je napisao/la:Ma ja sam poslije onog dodavanja Adilovića golmanu Širokog već prežalio kup a vidim izgleda i većina ostalih na forumu. Slabo ko pominje kup kao da i ne igramo. Šta je sa Urdinovom?Oxidenks je napisao/la:Zato je tu polivalentni Stanic, kuku majko, al eto.pile87 je napisao/la:Izgleda bez Urdinova igramo finale
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
evo na FTV film o pitarima... "Otpisani"

ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
- Consigliere
- Kontakt:
Ima li igdje snimak te utakmice sa Malagom? I koliki je prosjek u Zvezde?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Niko normalan ne može prenebregnuti činjenicu da sutra prvak igra i finale kupa i ima mogućnost da uradi ono što je koliko juče izgledalo kao naučna fantastika.Super mi je je što se ovoliko palamudi o Malagi i nekim vremenima.Bilo pa prošlo.Naš zadatak je da napunomo Grbavicu u subotu da pozdravimo te momke.Svi koji su u fudbalu ali baš svi čestitaju Želji na kontinuitetu i uspjehu samo se ovdje analizira jesmo li najmanje slabi ili smo naprosto šampioni.Zar zaista nije dosta malodušnosti?Sve snage dati nakon sutrašnje utakmice i to bez obzira na rezult na promociju susreta u subotu.Napuniti Grbavicu ,bez obzira na prenos,iz inata jer nismo režimski jer smo radnički klub i zato što postavljamo standarde.
aferim.reks je napisao/la:Niko normalan ne može prenebregnuti činjenicu da sutra prvak igra i finale kupa i ima mogućnost da uradi ono što je koliko juče izgledalo kao naučna fantastika.Super mi je je što se ovoliko palamudi o Malagi i nekim vremenima.Bilo pa prošlo.Naš zadatak je da napunomo Grbavicu u subotu da pozdravimo te momke.Svi koji su u fudbalu ali baš svi čestitaju Želji na kontinuitetu i uspjehu samo se ovdje analizira jesmo li najmanje slabi ili smo naprosto šampioni.Zar zaista nije dosta malodušnosti?Sve snage dati nakon sutrašnje utakmice i to bez obzira na rezult na promociju susreta u subotu.Napuniti Grbavicu ,bez obzira na prenos,iz inata jer nismo režimski jer smo radnički klub i zato što postavljamo standarde.
DRUG NEBI TI PUNCA
mislim da je oko 16 hiljada.Consigliere je napisao/la: I koliki je prosjek u Zvezde?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Nema snimka te utakmice...Consigliere je napisao/la:Ima li igdje snimak te utakmice sa Malagom? I koliki je prosjek u Zvezde?
Po članku iz decembra 2011:
Zvezda 17.894, Partizan 5.167, Hajduk oko 11 000, Dinamo 2837, Željezničar oko 5.000. Ostale nisu pominjali!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- Consigliere
- Kontakt:
s obzirom na atraktivnost lige, svaka im cast..Anonimac je napisao/la:Nema snimka te utakmice...Consigliere je napisao/la:Ima li igdje snimak te utakmice sa Malagom? I koliki je prosjek u Zvezde?
Zvezda 17.894, Partizan 5.167, Hajduk oko 11 000, Dinamo 2837, Željezničar oko 5.000. Ostale nisu pominjali!
Nama je tada prosjek pokvarilo jer smo imali 2 tekme pred praznin tribinama.cini mi se da ako izuzmemo te 2 tekme prosjek je bio 7-8 milja.Anonimac je napisao/la:Nema snimka te utakmice...Consigliere je napisao/la:Ima li igdje snimak te utakmice sa Malagom? I koliki je prosjek u Zvezde?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Ako nije bilo
- Consigliere
- Kontakt:
Naravno da se radujemo utakmici i da ako Bog da ispisemo jos jednu svijetlu stranicu u bogatoj Zeljinoj historiji,ali nije na odmet malo se podsjetiti i nekih starijih tekmi.reks je napisao/la:Niko normalan ne može prenebregnuti činjenicu da sutra prvak igra i finale kupa i ima mogućnost da uradi ono što je koliko juče izgledalo kao naučna fantastika.Super mi je je što se ovoliko palamudi o Malagi i nekim vremenima.Bilo pa prošlo.Naš zadatak je da napunomo Grbavicu u subotu da pozdravimo te momke.Svi koji su u fudbalu ali baš svi čestitaju Želji na kontinuitetu i uspjehu samo se ovdje analizira jesmo li najmanje slabi ili smo naprosto šampioni.Zar zaista nije dosta malodušnosti?Sve snage dati nakon sutrašnje utakmice i to bez obzira na rezult na promociju susreta u subotu.Napuniti Grbavicu ,bez obzira na prenos,iz inata jer nismo režimski jer smo radnički klub i zato što postavljamo standarde.
Ipak, sve je to Zeljo!
Sretno nam sutra!!!
-MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS-
Tesko 8000. To je sezona 2001/02? Tada je ja mislim prosjek bio slican ovom sada, barem prema svim izvorima gdje uspijem pronaci te podatke. Jednostavno "sjecanje je cudna lupa koja stvari preuvelicava".Anonimac je napisao/la: @ChWilla Ne znam zašto pominjete Malagu i evropske utakmice, priča je bila o Premijer ligi, msm da je tada prosjek na Grbavici bio (ako se ne varam) 8.000 a danas je upola manje.
Ja garantujem da nasa najveca posjeta od formiranja Premier lige jeste ona povratnicka Amarova 2009/10 kada je prosjek bio skoro pa 8000 (7700)
http://www.european-football-statistics.co.uk/attn.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Mi do ove sezone nismo imali nikakve 2 utakmice zabrane.TMovac je napisao/la: Nama je tada prosjek pokvarilo jer smo imali 2 tekme pred praznin tribinama.cini mi se da ako izuzmemo te 2 tekme prosjek je bio 7-8 milja.
Trenutno korisnika/ca: b00t, mavi, perodeformero, RoadRunner85, Taree i 48 gostiju.