Normala za ostanak !billythekid je napisao/la:Ko je od vas za ostanak Waze???
Ori se Mančesterom Glory Glory MaN UNITED !
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Normala za ostanak !billythekid je napisao/la:Ko je od vas za ostanak Waze???
Da i ja sam to primjetio, ali nisu još par njih tako da nam to može biti utjeha.FCUM je napisao/la:gleda li ko paradu,rooney se uopste nije ni obracao navijacima,izgleda to je to
Ko njega sta pita.rio_Ferdy88 je napisao/la:Svi osim Cartmanadr.van nostrand je napisao/la:Pa sigurno vecinabillythekid je napisao/la:Ko je od vas za ostanak Waze???![]()
http://www.firstrow1.eu/watch/186434/1/ ... tions.htmlred devil88 je napisao/la:dajte mi link da gledam malo paradu
bolje Jelavicaalexferguson je napisao/la:Bolje da ode ako se nece truditi i za te pare dovesti Lewandovskog.
Ako ode Rooney samo Bale ili Ronaldo kakav Jelavic q palacFCUM je napisao/la:bolje Jelavicaalexferguson je napisao/la:Bolje da ode ako se nece truditi i za te pare dovesti Lewandovskog.
Romariooo je napisao/la:ma kod nas ti postoje ti neki platni razredi, tako su postavljene stvari, u prvom platnom rzredu je messi sa nekih cini mi se 12-13 miliona, u drugom razredu su xavi,iniesta,vilja,alves sa nekih cini mi se 7-8 miliona itd, istina da imamo najveci budzet za plate je imamo i navise tih mocnih igraca koji imaju visoke plate, al recimo da nam dodje rooney koji ima platu u unitedu kao messi kod nas, sigurno ne bi mogao uci u taj prvi razred, morao bi pristati na tih nekih 7-8 miliona, a dabogda da bi to njega interesovaloTrasimaco je napisao/la:Zasto bi plata bila problem? To je sad Barcelona stedljiv klub? Oni imaju najveci racun od svih evropskih klubova.Romariooo je napisao/la:more bit bidne da i nama prodate rooneya, a dovedete bale-a ili ronalda, kako stvati stoje,vama je potrebnije mocno krilo nego rooney, nama je potreban napadac tipa rooney, simpatije obostrane postoje, ima se i para da se simpatije plate, ima neke logike da nama dodje rooney
problemi su standardni, cijena i plata, cijena i nije toliko, 35 miliona i plus koja klauzula i moglo bi to proci, al plata je vec problem veci jer kod nas bi morao pristati na puno manju platu
al kako stvari stoje, iako ima logike, tesko da cemo taj film gledati, rooney ce vjerovatno otici, al u naftaske klubove koji ce mu dati ogromnu platu, ne djeluje mi vise kao tip kojem je stalo do sportskog aspekta, dosta je oslabio kao igrac,usto zna biti prgav itd, prije bi reko da ce on gledati platu nego united, barcu,bayern i sl gospodske klubove
a ima i real u cijeloj ovoj prici, obicno kad realu ne ide, kad smijesni perez pravi neki novi projekat galaktikosa, obicno ogromna kolicina para ide iz madrida u manchester,moze bit da vam i real iskesira astronomsku cifru, ne bi bilo lose da i njih opet otrese uprava uniteda
nije on vise ni toliko zanimljiv kao sto je bio, ni samim navijacima uniteda, koliko sam ja upratio, samo da je bio malo normalniji, da nema te svoji gladi za parama i da nije zahebane naravi, mogao je postati jedna od najvecih legendi u klubu,mlad je dosao, poceo sjajno nekoliko sezona, i sad kad je u najboljim godinama umjesto da pruza najbolje igre, poceo je osjetno padati
pitanje je sad koliko bi klubova htjelo rooneya uopste kad vidimo falcao kakav je igrac, cavani,suarez,lewandowski itd, pojavili su se neki novi pastuvi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.