Football Manager 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2013
Zato ja pitam , možda ima neki bolji , možda ovaj i ne radi. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
radi ovaj sto postoMarchisio je napisao/la:Zato ja pitam , možda ima neki bolji , možda ovaj i ne radi.

- adriano_leite
- Kontakt:
Ja evo bas sada htio da skidam, sto ne vrijedi brate, jel sto je sporo ili nije to to?AjsKjub je napisao/la:Ovo ne vrijedi skidati.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Koliko sam ja cuo, crack je ispravan i sve radi 

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
nisam ja nasao prijatelju !?Marchisio je napisao/la:Ok ako neko nije našao nek' se javi.
Radi li na skidrow ver. !?neo je napisao/la:Koliko sam ja cuo, crack je ispravan i sve radi
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ja evo instaliram
skinulo mi za 2h.

Kako kod nas ovako sporo ide ??soxx je napisao/la:Ja evo instaliramskinulo mi za 2h.
-
- Kontakt:
I meni je islo sporo ali evo sad ide do 600 kb/s. Nadam se da radi ovo, i da li ima li gdje skinut facepack, grbove i tako te dodatke za fm2013 ?nusko je napisao/la:Kako kod nas ovako sporo ide ??soxx je napisao/la:Ja evo instaliramskinulo mi za 2h.
- adriano_leite
- Kontakt:
Kod mene se kotrlja na 40 kb/s a inace skidam sa 980 kb/s. Sve dodatke mozes iskoristiti od ranijih FM-ova, samo ih prebaci u odgovarajuce foldere za FM 2013. Barem mozes iskoristiti grbove i slike jer se tesko neko proljepsa za godinu ili da se grb promijeni za godinuAsRomaTuzla je napisao/la:I meni je islo sporo ali evo sad ide do 600 kb/s. Nadam se da radi ovo, i da li ima li gdje skinut facepack, grbove i tako te dodatke za fm2013 ?nusko je napisao/la:Kako kod nas ovako sporo ide ??soxx je napisao/la:Ja evo instaliramskinulo mi za 2h.

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ko ima acc na torrenthr nek skine sebi, brzina im je odlicna.
Nemojte meni pisat da vam saljjem invite jer nemam ni ja acc
Nemojte meni pisat da vam saljjem invite jer nemam ni ja acc

-
- Kontakt:
Obradovo se prije vremena -.- , evo sad i kod mene usporilo ccc.. Ma negdje sam citao da nece moci sa ranijih FM-ova pa zato pitam, imam vec neki sa 2012 pa cu pokusat kad se ovo skine 

ja sam sinoc skidrow skinuo i probao sa ovim crackom i nece,sad skidam ovaj svemirskom brzinom od 5.3kb/s

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- adriano_leite
- Kontakt:
Kod mene je sada 33 kb/s, za dan i 20 sati bi trebalo da se skineOtelo je napisao/la:ja sam sinoc skidrow skinuo i probao sa ovim crackom i nece,sad skidam ovaj svemirskom brzinom od 5.3kb/s![]()
![]()

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
da li se smiju postavit linkovi ovdje na forum tj partovi ? brzina full naravno

ma vala skidam ove partove jedan po jedan,brze ceadriano_leite je napisao/la:Kod mene je sada 33 kb/s, za dan i 20 sati bi trebalo da se skineOtelo je napisao/la:ja sam sinoc skidrow skinuo i probao sa ovim crackom i nece,sad skidam ovaj svemirskom brzinom od 5.3kb/s![]()
![]()
, taman do vikenda ako bude islo ovim intenzitetom rasta i pada brzine (jedno sat je islo na 1.5 kb/s)
. Svakako sam halalio da necu isprobati ovaj FM, ali eto skidam cisto zato sto nemam sta drugo da skidam s neta, pa ako upali upali
.
Edit:nece partovi

Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 13 maj 2013, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
da li imao iko nasu ligu za fm 2013

Pa ovaj fm ko da zna sta mi treba.. Samo sto sam krenuo sa celzijem nudi mi milan i fener pare za benayouna 

Adam Maher(AZ,il Twente) , Yarmolenko(dinamo kijew) , Varane (real madrid) , Danilo (porto) , alex sandro(porto) , James Rodrigez(porto il benfika) znaci igraci su svi 18-19 -20 godina a nevjerovatne ocjene imaju i ja sam sad sa bayernom 2017 godina imaju 25 znaci strasno igraju sve navedene sam doveo za oko 90 milijona znaci necete se sigurno pokajat
DO ZADNJEG DANA ZIVOTA MOG SAMO SARAJ'VO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.