uuu jes nam neko strog

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
rob do bagro je napisao/la:Dosta mi je svega, želim otići iz Bayerna'
- Već četiri mjeseca imam problema s njim. Gotovo da i ne pričamo - odgovorio je na pitanje o odnosu s trenerom Louisom van Gaalom italijanski napadač minhenskog Bayerna Luca Toni, dodavši da mu je svega dosta.
Novi je to korak koji udaljava napadača italijanske nogometne reprezentacije od bavarskog giganta. Ne tako davno sam si je dao “žuti karton” otišavši s utakmice protiv Schalkea nakon što je zamijenjen nakon prvog poluvremena. Novi ispad gotovo sigurno označava razlaz s klubom u kojem ove sezone nije dobio pravu priliku.
- Želim se vratiti u Italiju i želim postizati golove kojima bih izborio mjesto među kandidatima za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Roma? Imam dobar odnos s Tottijem - potvrdio je želju za odlaskom Toni.
Jedino što bi moglo promijeniti Tonijev stav je mogućnost otkazivanja saradnje nizozemskom treneru. Rezultati nisu po volji vodećih ljudi kluba, a njemački mediji o tome svakodnevno pišu. Hoće li se i dogoditi, tek će se vidjeti.
Lahm nikad neće ići iz Bayerna.On će biti kapiten sljedeće godine, a prošle godine kad je produžio ugovor odbio je i Barselonu.On će karijeru završiti u BAayernu.Što se tiče Luke Tonija on je uzrok bar 50 posto problema u BAyernu i treba ga se otjerati na zimu.Zbog njega su i Gomez i Klose u katastrofalnoj formi.rob do bagro je napisao/la:sta bi ja dao da ga ne vidim u Juventusu...Lahm je nas nassarajlija89 je napisao/la:kakvo je stanje sa lahmom...hocel on ici....sta bi dao da ga vidim u juventusu
Ni ja ne mogu vjerovat da nemoze te zabit Besiktasumajestic24 je napisao/la:Nemogu vjerovati da nemoze Bayern zabiti gol Maccabiju.
rob do bagro je napisao/la:Ni ja ne mogu vjerovat da nemoze te zabit Besiktasumajestic24 je napisao/la:Nemogu vjerovati da nemoze Bayern zabiti gol Maccabiju.
Olic legenda...samo da hoce ostati ovako i onda kako ti kolega kazes konacni obracun u Torinuamerosm je napisao/la:Svaka cast. 1-0 Olic. Imate finale u Torinu i pokazite koliko vrijedi Njemacki fudbal.
Hocu i ja...ja sam se kladio protiv vas.Naravno da cemo ih dobit...kad Bayernu zagusti onda oni briljiraju.majestic24 je napisao/la:Hocu mustuluk. Vratili ste se u igru. Na vas se kladim protiv Juventusa,imam neki predosjecaj da cete ih dobiti u torinu.
Olic pokupio "odpadak" nakon suta Gomeza, dobro je, bitna su tri boda. Nakon ocekivanog loseg rezultata Juveta, sada nam predstoji veliko finale u Torinu.amerosm je napisao/la:Svaka cast. 1-0 Olic. Imate finale u Torinu i pokazite koliko vrijedi Njemacki fudbal.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.