Zvjezdan Misimović

adnan24
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la adnan24 » 25 nov 2009, 12:54

smijesni_ste je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Znaci doslo je do toga da moramo birati izmedju Misketa i Cire...hvala ti Blazevicu na svemu sto si uradio...JEDAN JE MISKE!
ma ko ce dat nama da biramo izmedzu njih dvojice hej moj jarane savez ce da odluci ko ce ostat ciro il miske nas nece niko nista pitat mi samo mozemo bezveze piskarat

Ma nisam ni mislio da cemo mi ovdje na forumu odluciti ko ce ostati ali veliku ulogu ce javnost odigrati...ima i Ciro bar mrvu dostojanstva da ce shvatiti koliku ima podrsku on a koliku Misimovic..bra ja tako mislim

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 25 nov 2009, 12:57

adnan24 je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Znaci doslo je do toga da moramo birati izmedju Misketa i Cire...hvala ti Blazevicu na svemu sto si uradio...JEDAN JE MISKE!
ma ko ce dat nama da biramo izmedzu njih dvojice hej moj jarane savez ce da odluci ko ce ostat ciro il miske nas nece niko nista pitat mi samo mozemo bezveze piskarat

Ma nisam ni mislio da cemo mi ovdje na forumu odluciti ko ce ostati ali veliku ulogu ce javnost odigrati...ima i Ciro bar mrvu dostojanstva da ce shvatiti koliku ima podrsku on a koliku Misimovic..bra ja tako mislim
jarane vidio si citava se zemlja bila digla da otjera savez pa sta smo napravili nista znaci da se niko nista ne pita pa njima je vise vaza ciro nego miske ciro i dovodi sponzore i svasta jos nesto a njima su samo pare bitne..........a oni ce nekako nagovorit misketa

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 25 nov 2009, 13:27

sedra je napisao/la:
ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Prije par dana ste ga svi uzdizali,a sad bi ga svi razapeli ;)
Ne radi se o tome,mi cemo za Ciru uvijek imati respekt.Sto se mene tice moze da ostane u direkciji fudb.saveza.Covjek je star,ne moze on ovo vise..treba priznati.Pomogo nam je,pokusavao je da stvori neko jedinstvo i slogu...al puko je na kraju,jednostavno ovo je previse za njega...
Mi mu zelimo svako dobro i uvijek cemo ga pamtiti po dobrom...jer mi Bosnje ne zaboravljamo tako lahko dobre stvari,jer vidjelo se da se covjek bar trudio.Ugledaj se i ti malo na Ciru i njegove rijeci" ne mogu da pomislim da postoje ljudi koji mrze drzavu u kojoj su rodjeni" :?:
ti si onda prespavao dogadjaje od 1991. do 2000. vezane za ciru :roll:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 nov 2009, 13:33

Nije sve niti crno ni bijelo. Blazevica sada razepeti nemoramo.Svi mi znamo da je taj covjek pravio greske, znamo da se nije dovoljno brinuo o scoutingu, utakmice igraca nije gledao ni na TV, dok njegov protivnik iz Portugala nije sebi bio prefin da ode na utakmicu nasih bundesligasa. Treninzi igraca nisu bili ozbiljni, niti su bili izolovani od navijaca, pred najbitnije utakmice nisu imali mir, nego je sve skrenulo, kao sto je Misimovic dobro opisao, na jednu vrstu vasera. A za to mu svaka cast sto je imao hrabrost da progovori prvi. Sam Spahic se na to zalio u jednom interview, ali na blagi nacin, da se ko ne osjeti uvrijedjen.

A da Ciro nije uspio nista isto nije istina. Vecina zaboravlja da je preuzeo ovu reprezentaciju u katastrofalnoj situaciji i napravio je jednu jaku familiju, jedno jedinstvo izmedju igraca koje ce jos dugo trajti i uspio je da dovede repku u centar paznje. I to sve pored naseg "sjajnog" saveza koji mu je onemogucavao rad. Atmosfera ja bila na nevjerovatnom nivou. Nismo izgubili ni jednu utakmicu protiv slabih ekipa, a poslije sto smo porazili Belgiju mnogi su ovdje promjenili izjava sa "razbit ce nas Belgija" na "Belgija je slaba reprezentacija". Nevjerujem da je Belgija slaba, nego smo im mi razbili moral, kao i Turcima koji su porazeni od Belgije, te iste Belgije koja se u prvom mecu nadigravala sa Spanijom. A Estonija je pokazala protiv Turske i Portugala da znaju odigrati na nulu, nesto sto im nije uspjelo kod nas. Nema potrebe da se uspjesi sada omalazavaju i svode na manje.

Protiv Portugala nam je falilo na hrabrosti, posebno Ciri koji je to mozda prenjeo na reprezentativce. Igrali smo preokrenuto, u Portugalu se branili a kod kuce (neuspjesno) smo napadali. Zute karte su se morale ocistiti, protiv Spanije smo mogli izvesti mnogo reprezentativaca sa klupe, i one koji inace ne igraju, i dati im mogucnost da se provjere i uigraju protiv jedne jake ekipe. Tu posebno mislim na nase rezervne odbrambene igrace. Da Misimovic nije htio da igra u Zenici nabavio bih sebi jos jednu zutu i to bi bilo to. Ali je covjek pored svega, dakle nesporazuma sa Cirom, bio stvarno povredjen, iako to mozda neki nezele uopste da shvate, jer to nije podloga za "interesantne" clanke. Zasto ja licno razumjem vise Misimovica nego Blazevica? Misimovic se uvjek pokazao profesionalcem, ovakvo ponasanje sa njegove strane ima svoj uzrok. Pored losih uvjeta okolo reprezentacije, je po meni Blazevic napravio jednu veliku gresku.

A to je: Da se vadi na igrace i neuspjeh citave ekipe, koje je i on dio, da optuziva cas Misimovica a cas Medunjanina za poraz. Te igrace koje on treba da uzme pod svoju zastitu. Umjesto toga on vise brani Usanovica. Skoro sav neuspjeh u Lisabonu je stavit Misimovicu na ramena, pa i zute karte, od kojih su se nase reprezentativci mogli ocistiti. Da Misimovic nece moci pruziti mnogo protiv Portugala je i meni fudbalskom ne-strucnjaku bilo jasno, jer su ptice na grani vec pjevale da ce Queiroz ici na to da iskljuci nas preko Misimovica, da cemu trebati jedan Pjanic da ga rasteriti. Umjesto da prizna svoje greske, Blazevic sada o tome govori da se Misimovic nije zalagao i kao namjerno doprinosio neuspjehu reprezentacije i vadi nove zavjerke iz dzepa. A to je za mene jedan vrh i tu je kraj. Jedan zalostan.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 25 nov 2009, 13:42

Principatus je napisao/la:I to sve pored naseg "sjajnog" saveza koji mu je onemogucavao rad.
savez ciri onemogucavao rad? pa ciro je sa savezom u talu!
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 nov 2009, 13:48

@KK_Bosna
Znao sam da ce ta recenica doci. Sta da kazem na to? I Ciro i igraci su na jedan nacin "sa savezom" i moraju sa njima saradjivati, da li im se to svidjalo ili ne. Koliko je Blazevic umjesan u radnje saveza, to neznam ni ja, a ni ti. A previse spekulirati ne volim, jer smo vidjeli gdje spekulacije mogu da vode. Mene najvise cudi Cirino ponasanje u obziru na Usanovica. Covjeka brani nenormalno. Lagano je sada reci, da su isti. Ali i igraci su podrzavali Usanovica, i ostaje to pitanje: zasto? Mislim da nam stvarni razlozi iza toga nisu poznati. Usanovic mi po njegovom intelektu nekako djeluje kao idealna budala koja sebi prlja ruke i kasnije sluzi kao zrtveno janje. Ali to su sve nagadjanja.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 nov 2009, 14:07

cuj usanovic budala,covjek hladno odgovara na optuznicu da nije kriv, covjeku na tv hajatu i jednom u na ftv mislim emisaija pecnica ljudi jebu mater on hladan sjedi svak normalan bi se postidio podnio ostavku ali uske ne,halo ba normalna osoba bi otisla sama poslije svega ali uske ne...zasto? sigurno zato sto mu je lose i sto puno radi...

jos da dodam jeste preuzeo je repku u teskoj situaciji kad su igrali pred 10 ljudi u zenici a na kosevu 20 000 ljudi na revijalnoj utakmici, eh da tada nismoklepnuli usima i poceli ciro majstore danas bi bila mozda drugacije a ako je za tebe rezultat 2 mjesto za mene nije vec sam reko **** mi se jesam li drugi ili treci ili peti ako necu gledat nas na nekom prvenstvu to sto mi u nasim glavama furamo da smo sad ime u evropi zato sto smo pobjedili belgiju to je samo novinarska patka koja je kroz cjele kvalifikacije odradjivala svoj poso...realnost je da smo sa puno losijim sastavom dobijali i tursku i belgiju i spaniju vodili do 97 minute...
Zadnja izmjena: nick, dana/u 25 nov 2009, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 25 nov 2009, 14:13

ibrakadabra je napisao/la:
Legenda_BiH je napisao/la:
ibrakadabra je napisao/la:Ko ce naslijediti Ciru

1.Aleksandar Ristić2.Mehmed Bazdarević
3.Vahid Halilhodžič
4.Faruk Hadžibegić
5.Meho Kodro-Elvir Bolić-Sergej Barbarez
Izvini ali vjerovatno je ovaj malo stari a ja sam malo mladji pa neznam ko je over frajer. Jel dobar trener i to?
evo ti procitaj nesto o njemu,on bi po meni najvise odgovarao.gaji taj njemacki napadacki fudbal a 4 nasih glavnih igraca igraju u bundesligi.
http://bs.wikipedia.org/wiki/Aleksandar_Risti%C4%87

U Nemackoj ni najstariji Nemci ne pamte kada je Nemacka igrala za gol vise! 8-) Nemacka i napadacki fudbal, dva suprotna pojma.

Ristic nije za klupu BiH, nema znanje za velike domete!

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 25 nov 2009, 14:15

evo Benitez i Mourinho mogu dobiti brzo noge u svojim klubovima, mislim da je idealno rijesenje jedan od njih..Kad smo placali Ciri 750.000 mozemo i njima 1.500.000...
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 nov 2009, 14:30

@nick
Nisam siguran da li je to hladno i mirno ponasanje Usanovica rezultat njegovog intelekta ili suprotnog. Kako god, jedino znam da vecina prica o savezu kao da znaju o svemu sta se tamo dogadja, dok stvarno neznamo skoro nista.

2. mjesto pored Spanije, Turske i Belgije po meni jeste uspjeh. Sad kako za koga. Da bilo je vremena kada smo nekad pobjedjivali i jace, a utakmice protiv malih zemalja gubili i drhtali od Estonije i drugih.
Ne razumjem po cemu je to bolje.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 nov 2009, 14:53

Tema je Misimovic.
Ali procita nebulozu koja se moze staviti kao ,,shit of the year,, :mrgreen:
Reci da Ristic nema znanja za velike domete je stvarno najveca glupost koju procita.
Trener koji je i Franca Bekenbauera trenirao,trener koji uveo Schalke u prvu ligu i od tada vise taj tim nikada nije ispao iz lige.
Trener koji se prvi od svih nasih lelemudana i satro Bosanaca i trenera sijetio da u Njemackoj napravi prvi internacionalni mec sa BIH repkom.I time da do znanja da BIH itekako postoji.Godine su bile ratne i nevjerovatno skakljive u svemu.Ali Ristic nije bendao.
To je jedna ljudska velicina i veliki znalac,fudbal ima u malom prstu.
Tako da nebuloze nemaju veze ni sa cim.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 25 nov 2009, 14:56

Kako se ne pitamo,a bojkot.
Hoce ovi iz saveza da im opet dodje 10 ljudi na utakmicu reprezentacije.

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 25 nov 2009, 15:04

ibrakadabra je napisao/la:
Kako se ne pitamo,a bojkot.
Hoce ovi iz saveza da im opet dodje 10 ljudi na utakmicu reprezentacije.
koliko utakmica je trajo taj bojkot i sta smo napravili jesmol otjerali ljude iz saveza nismo kupili nas sa jednim cirom i nas i reprezentativce jedino sasa papac se nije dao kupit

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 nov 2009, 15:14

Nije istina.
Papac je vec protiv Makedonije pogazio svoju rijec.
Jer su u savezu bili skoro svi a tako nije stajalo u tom pismu tih bojkotasa..
Jedini igrac koji je do balcaka ispostovao svoju rijec je Ivica Grlic.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 25 nov 2009, 15:17

Ne branim Ciru..ni Misimovica...ali da smo kojim slucajem otisli u Afriku..sad bi i gradovima davali imena po njima...ma daj ne serite bez veze,,,a jesmo cudn narod dragi Boze..bas nam niko ne valja...Volim te Bosno i Hercegovino...

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 25 nov 2009, 15:33

pogledajte ovo molim vas,ko kaze da hasan i zvjezdan nisu majstori

[youtube][/youtube]

King_James
Kontakt:

Post Postao/la King_James » 25 nov 2009, 15:36

jocker123 je napisao/la:pogledajte ovo molim vas,ko kaze da hasan i zvjezdan nisu majstori

[youtube][/youtube]
Miske je nas daleko najbolji igrac u ovom trenutku i svakako bi vise volio vidjeti njega u reprezentaciji nego Ciru
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009

den
Kontakt:

Post Postao/la den » 25 nov 2009, 15:38

@jocker : ne da mi se citati sve prethodno ali cisto sumnjam da iko ovdje tvrdi da Zvjezdan nije majstor...ali nije covjek!
to kazem, tvrdim i stojim iza toga!

pa ljudi da li ste vi svjesni sta je on uradio?!?!? Ciro ga je iskritikovao poslije Portugala i frajercic se lijepo naljutio i rekao "necu ja igrati u Zenici"...lafo povreda.

pa frajer nas je ostavio na cjedilu!!! i to samo zbog svog ega!!! a Salihamidzica je pola nacije pljuvalo a frajer je istrpio u reprezentaciji takva sranja da Miske to nije ni na TV-u vidio!!!

Miske je igrac, igracina...ali sa 0 karaktera!

i sad nesto "ne igram dok Ciro ne ode"..pa mamu ti tvoju je8em, ne igras za Ciru, igras za BiH sminkeru jedan!fuj

den

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 25 nov 2009, 15:39

Kao prvo nek nismo otisli na svjetsko iz razloga sto se znalo zasto je Ciro doveden da zamaze narodu oci, jer kod bosnje moze sve pa i to i nek se onda napune para ovi iz saveza ima levata koji ce davati za karte po 150-300 eura a NS nam je lopovska oorganizacija,hvala bogu pa samo Sarajevo pratim a repku samo preko tv i svaka cast Barbarezu i Papcu kao svi potpisali da nece igrati i sad igraju za iste te ljude protiv kojih su bili! Kaze Spahic mnoge stvari nestimaju pa sto si se vratio trebo si ko Barbarez! Nek nasi fudbali sjede na stepenicama Bilinog a pjevalhke i munibovi krimosi i maloljetnice nek sjede u lozi fuj kazem opet hvala bogu pa neidem na tekme repke¨!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.