Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Spektakularne scene juce. United je klasa za sebe u svakom pogledu. Primjer kako jedan klub treba da se ponasa.
Sve najbolje dedi Fergieu u njegovom narednom poslu i zivotu uopste. On je zdrav kao dren i jos cemo mi njega imati prilike gledati na OT. Uvijek ce se sunjati negdje po tribini. Ne moze on bez svog Uniteda.
Sve najbolje dedi Fergieu u njegovom narednom poslu i zivotu uopste. On je zdrav kao dren i jos cemo mi njega imati prilike gledati na OT. Uvijek ce se sunjati negdje po tribini. Ne moze on bez svog Uniteda.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Zasto bi plata bila problem? To je sad Barcelona stedljiv klub? Oni imaju najveci racun od svih evropskih klubova.Romariooo je napisao/la:more bit bidne da i nama prodate rooneya, a dovedete bale-a ili ronalda, kako stvati stoje,vama je potrebnije mocno krilo nego rooney, nama je potreban napadac tipa rooney, simpatije obostrane postoje, ima se i para da se simpatije plate, ima neke logike da nama dodje rooney
problemi su standardni, cijena i plata, cijena i nije toliko, 35 miliona i plus koja klauzula i moglo bi to proci, al plata je vec problem veci jer kod nas bi morao pristati na puno manju platu
al kako stvari stoje, iako ima logike, tesko da cemo taj film gledati, rooney ce vjerovatno otici, al u naftaske klubove koji ce mu dati ogromnu platu, ne djeluje mi vise kao tip kojem je stalo do sportskog aspekta, dosta je oslabio kao igrac,usto zna biti prgav itd, prije bi reko da ce on gledati platu nego united, barcu,bayern i sl gospodske klubove
a ima i real u cijeloj ovoj prici, obicno kad realu ne ide, kad smijesni perez pravi neki novi projekat galaktikosa, obicno ogromna kolicina para ide iz madrida u manchester,moze bit da vam i real iskesira astronomsku cifru, ne bi bilo lose da i njih opet otrese uprava uniteda
Rooney ce se predomisliti, u to nema sumnje, samo nisam siguran da ce mu proci ovaj put. Steta sto je tako plitak tip, inace bi bio jedna od najvecih legendi kluba. Da ima bogdu Robinovog mozga i sarma, nebo bi mu bilo granica.
Repa: FC Manchester United
a zasto se za njega brinuti...ukratko receno..ko ga ****...manchester je iznad njega..ionako je u zadnjih pola godine bio totalno los...nije ni trcao sto ga je krasilo..cak mislim da je manco iz njega izvukao max i sad ide samo na dole..bio j i vecih tipa..Cantone il Beckama i Ronalde pa su otisli i ostali smo najaci..pa nek ide i on...samo ne znam gdje ce.boljeg kluba nema...misli u Bajern..**** ga Bajern..jadnooo...ja bih ga odmah prodao i da sam Mojes prodao bih ga i siguran sam da bi mogao da ode za 50 miiona ko od sale..i odmah te pare usljediti prema Falcau..sa van Persijem to bi bilo..pa vrh vrhova...Trasimaco je napisao/la:Rooney ce se predomisliti, u to nema sumnje, samo nisam siguran da ce mu proci ovaj put. Steta sto je tako plitak tip, inace bi bio jedna od najvecih legendi kluba. Da ima bogdu Robinovog mozga i sarma, nebo bi mu bilo granica.
Kralj!
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
[youtube][/youtube]
Malo da se raspolozimo.. Jedan od najjacih klipova..
Malo da se raspolozimo.. Jedan od najjacih klipova..

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- BayernMunchen31
- Kontakt:

Ovo znaci pozrtvovanost

Svaka mu cast.
FIFA XI 2013
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
nevjerovatno kako ljudi postuju covjeka, jos odlazi u jedan od najvecih rivala, pa to je kod nas nezamislivoneo je napisao/la:[youtube][/youtube]

Glory Glory Manchester United
Ne treba zaboraviti i Jonesa, i on je to uradio par sekundi prije Vide, i plus kod primljenog gola kako se samo bacio, ali jbg, ispalo je jako lose na kraju. U svakom slucaju, nakon vide, imamo JonesaBayernMunchen31 je napisao/la:
Ovo znaci pozrtvovanost![]()
Svaka mu cast.

Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!
Chicharitoooooooo!
ma kod nas ti postoje ti neki platni razredi, tako su postavljene stvari, u prvom platnom rzredu je messi sa nekih cini mi se 12-13 miliona, u drugom razredu su xavi,iniesta,vilja,alves sa nekih cini mi se 7-8 miliona itd, istina da imamo najveci budzet za plate je imamo i navise tih mocnih igraca koji imaju visoke plate, al recimo da nam dodje rooney koji ima platu u unitedu kao messi kod nas, sigurno ne bi mogao uci u taj prvi razred, morao bi pristati na tih nekih 7-8 miliona, a dabogda da bi to njega interesovaloTrasimaco je napisao/la:Zasto bi plata bila problem? To je sad Barcelona stedljiv klub? Oni imaju najveci racun od svih evropskih klubova.Romariooo je napisao/la:more bit bidne da i nama prodate rooneya, a dovedete bale-a ili ronalda, kako stvati stoje,vama je potrebnije mocno krilo nego rooney, nama je potreban napadac tipa rooney, simpatije obostrane postoje, ima se i para da se simpatije plate, ima neke logike da nama dodje rooney
problemi su standardni, cijena i plata, cijena i nije toliko, 35 miliona i plus koja klauzula i moglo bi to proci, al plata je vec problem veci jer kod nas bi morao pristati na puno manju platu
al kako stvari stoje, iako ima logike, tesko da cemo taj film gledati, rooney ce vjerovatno otici, al u naftaske klubove koji ce mu dati ogromnu platu, ne djeluje mi vise kao tip kojem je stalo do sportskog aspekta, dosta je oslabio kao igrac,usto zna biti prgav itd, prije bi reko da ce on gledati platu nego united, barcu,bayern i sl gospodske klubove
a ima i real u cijeloj ovoj prici, obicno kad realu ne ide, kad smijesni perez pravi neki novi projekat galaktikosa, obicno ogromna kolicina para ide iz madrida u manchester,moze bit da vam i real iskesira astronomsku cifru, ne bi bilo lose da i njih opet otrese uprava uniteda
nije on vise ni toliko zanimljiv kao sto je bio, ni samim navijacima uniteda, koliko sam ja upratio, samo da je bio malo normalniji, da nema te svoji gladi za parama i da nije zahebane naravi, mogao je postati jedna od najvecih legendi u klubu,mlad je dosao, poceo sjajno nekoliko sezona, i sad kad je u najboljim godinama umjesto da pruza najbolje igre, poceo je osjetno padati
pitanje je sad koliko bi klubova htjelo rooneya uopste kad vidimo falcao kakav je igrac, cavani,suarez,lewandowski itd, pojavili su se neki novi pastuvi.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Rooney 99% napušta United jer čim je zatražio transfer tu je sve jasno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- EmirSioux89
- Kontakt:
I Tako otisao i najveći, dolazi Moyes u kojeg ja vjerujem da moze uspijeti.Meni licno u Unitedu smeta kao sto govorite Young i Ando.Valenciji bi halalio ovu sezonu mislim da ce sledecu bit bolji.Ja bi volio da na teatru snova vidim Bejla (jedan ovako ofanzivan igrač koji zna povuć loptu, predriblat, opucat, postić go.Neka kopija Ronalda.)
Reus (momak koji zna spustit loptu, ima dobru kontrolu jest da je to sve sa Geceom.Ne znam kakav je bez njeg al mislim da je klasa igrač i da bi se uklopio u nas vezni red pogotov sa Kagawom, a godio bi nam i onaj Gundogan valjda se ovao pise)
Ako Rooney ode ja bi volio da ode volim ga on je strasan igrač, al brate ti nisi veci od kluba i da ti trazis svake godine transfer, idi ko te yebe.Placaju ga najvise a ne pokazuje to na terenu.
Ja da sam na Moyesovom mjestu ja bi maximalno iskoristavao Chicharita momak je juče pokazao da igra srcem, bori se a zna da postigne gol, on i Robin bi bili odlican tandem.
Reus (momak koji zna spustit loptu, ima dobru kontrolu jest da je to sve sa Geceom.Ne znam kakav je bez njeg al mislim da je klasa igrač i da bi se uklopio u nas vezni red pogotov sa Kagawom, a godio bi nam i onaj Gundogan valjda se ovao pise)
Ako Rooney ode ja bi volio da ode volim ga on je strasan igrač, al brate ti nisi veci od kluba i da ti trazis svake godine transfer, idi ko te yebe.Placaju ga najvise a ne pokazuje to na terenu.
Ja da sam na Moyesovom mjestu ja bi maximalno iskoristavao Chicharita momak je juče pokazao da igra srcem, bori se a zna da postigne gol, on i Robin bi bili odlican tandem.
Manchester United!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Još da to isto nije uradio i prije 3 godineSaurman je napisao/la:Rooney 99% napušta United jer čim je zatražio transfer tu je sve jasno.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Evo jedan dobar tekst o Runiju, onako sa svojim laickim engleskim ovaj tekst mi se ucinio okrio_Ferdy88 je napisao/la:Još da to isto nije uradio i prije 3 godineSaurman je napisao/la:Rooney 99% napušta United jer čim je zatražio transfer tu je sve jasno.

http://therepublikofmancunia.com/what-t ... er-request" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedino sto bi zalio kod Runjare je to sto moze igrat sve pozicije, tesko cemo nac takvog igraca. Mozda CR i Bale, ali tesko da oni mogu na pozicije veznjaka sto je Runi cesti igrao.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Zna li netko možda kad je ona vožnja gradom onim busem ?
Moyes make difference.rio_Ferdy88 je napisao/la:Još da to isto nije uradio i prije 3 godineSaurman je napisao/la:Rooney 99% napušta United jer čim je zatražio transfer tu je sve jasno.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Consigliere
- Kontakt:
ma, ne samo kod nas, bilo gdje! zamisli ove scene u Spaniji ili Italiji- tesko zamislivo.Anon je napisao/la:nevjerovatno kako ljudi postuju covjeka, jos odlazi u jedan od najvecih rivala, pa to je kod nas nezamislivoneo je napisao/la:[youtube][/youtube], eh kakva gospoda, daj Boze da i nas fudbal bude nekad blizu ovog nivoa...
A za Rooneya, ocekujem isti scenario kao i prije 2-3 godine, potpisuje novi ugovor i ostaje.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Autobus za proslavu/oproštaj titule/Fergusona!
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
jel danas tura gradom ? Imal ko kakav link za gledanje ?xGGMU je napisao/la:
Autobus za proslavu/oproštaj titule/Fergusona!
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.