Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
NoName
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la NoName » 14 nov 2009, 00:08

Zahvaljujem se na ovim neslužbenim nominacijama ali da odmah kažem kako to ne bih prihvatio. Hoću da budem slobodan uputiti kritike kad je potrebno, ako bih bio moderator to ne bih mogao. Ima ovdje dosta kvalitetnih momaka i ja se slažem da bi trebalo pojačati moderaciju. Ako admin bude izrazio spremnost da se dodaju još 2-3 moderatora ja ću dati svoje prijedloge.

Usput, zamolio bih admina, da sutra od nekih 20:00 pa do jutra onemogući registraciju novih članova. Mislim da je razlog jasan.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 14 nov 2009, 00:34

NoName je napisao/la:Zahvaljujem se na ovim neslužbenim nominacijama ali da odmah kažem kako to ne bih prihvatio. Hoću da budem slobodan uputiti kritike kad je potrebno, ako bih bio moderator to ne bih mogao. Ima ovdje dosta kvalitetnih momaka i ja se slažem da bi trebalo pojačati moderaciju. Ako admin bude izrazio spremnost da se dodaju još 2-3 moderatora ja ću dati svoje prijedloge.

Usput, zamolio bih admina, da sutra od nekih 20:00 pa do jutra onemogući registraciju novih članova. Mislim da je razlog jasan.
Zaboravih napisati, po meni si isto favorit za jednog od moderatora. I, isto te razumijem, ja imam taj "moderator" status, ali...

Uostalom, ti i još par momaka ste pokazali kvalitetu forumaša.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 14 nov 2009, 00:48

Znam, znam, nemojte me toliko hvaliti, ufurtati ću se . Šalim se na stranu. No Name je dobar forumaš , ima ih tu još, ali ostavimo to za neki drugi put. Tražio sam sportski forum, evo našao sam ga, ali vidim da ima svakakvih kometara koje se ne odnose na sport, i to pomalo boli. Nadam se da će se to sve popraviti , te da ćemo moći nastaviti naše zrelo "raspravljanje" na forumu.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 14 nov 2009, 01:21

Pastuh je napisao/la:Znam, znam, nemojte me toliko hvaliti, ufurtati ću se . Šalim se na stranu. No Name je dobar forumaš , ima ih tu još, ali ostavimo to za neki drugi put. Tražio sam sportski forum, evo našao sam ga, ali vidim da ima svakakvih kometara koje se ne odnose na sport, i to pomalo boli. Nadam se da će se to sve popraviti , te da ćemo moći nastaviti naše zrelo "raspravljanje" na forumu.
Sam admin je malo dopustio "ćaskanja u prazno", bar ovo dok je baraž, malo raja da ubije vrijeme, pa ne mogu 24 sata dnevno pisati samo o taktičkim zamislima. Na kraju krajeva, sve ima svoju granicu, mislim da je nismo prešli.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 14 nov 2009, 01:22

Nisam ništa rekao u vezi toga ;)

Nema veze, dobro je kako je god.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 14 nov 2009, 13:37

NoName je napisao/la:Usput, zamolio bih admina, da sutra od nekih 20:00 pa do jutra onemogući registraciju novih članova. Mislim da je razlog jasan.
Ovo obavezno! I to sto je prije moguce!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 14 nov 2009, 13:42

Trasimaco je napisao/la:
NoName je napisao/la:Usput, zamolio bih admina, da sutra od nekih 20:00 pa do jutra onemogući registraciju novih članova. Mislim da je razlog jasan.
Ovo obavezno! I to sto je prije moguce!
potpisujem 8-)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 14 nov 2009, 13:51

ne može.
pa neće nas valjda tri debila satjerati u rupicu da se moramo zaključati. mislim da nas ima sasvim dovoljno na ovom forumu da se svaka provokacija utopi i ne primjeti.

samo nemojte odgovarati na provokacije i to je to.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 14 nov 2009, 13:58

Bilo bi dobro kad bi mogli napravit kao neku listu banovanih...znaci ispisat imena korisnika na kolko su dana banovani
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 14 nov 2009, 14:04

admin je napisao/la:ne može.
pa neće nas valjda tri debila satjerati u rupicu da se moramo zaključati. mislim da nas ima sasvim dovoljno na ovom forumu da se svaka provokacija utopi i ne primjeti.

samo nemojte odgovarati na provokacije i to je to.
Ma sto se mene tice, radite kako hocete. Ali govorim sta je stvarno bolje. Nece svi ostati duzni.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 19 nov 2009, 22:42

Imam 2 prijedloga (il sugestije) i za forumase, i za administratore i moderatore. Ako je ovo dosad netko predlagao ok, al mislm da ne bi skodilo ponoviti koji put.

1. MOlio bih forumase da ne otvaraju teme tipa: trebam pomoc!!, sta sad!!, kuda dalje??!, Oni su s nama!! itd itd itd. Mislim da mora postojati odredeni red na forumu, i da se s takvim blesavim temama samo bespotrebno zatrpava sadrzaj foruma. Isto tako, kad netko otvori neku temu, nek malo opise (u par rijeci, a pozeljno je i vise) o temi koju je otvorio, a ne da otvori temu i onda kaze; evo, sta vi mislite o ovome?! Znaci, npr. ako je otvorena tema o nekom klubu napisat pokoju rijec o povijesti, tradiciji, uspjesima itd..ima takvih tema na srecu, al, za ubuduce govorim...

2. kad se raspravlja o necemu na nekoj temi, i kad se netko ne slaze s tudim misljenjem, ne treba zbog toga (zbog neslaganja) neki forumas vrijedat drugoga. Forum i jest mjesto gdje se iznose razlicita misljenja i stavovi. Kad bi svi isto mislili i kad bi vladalo jednoumlje, cemu je onda poanta foruma?!
uvijek mora postojati kritika, ako je konstruktivna i pozitivna... naravno, ako netko nekoga vrijeda, po bilo kojoj osnovi, automatski mora dobiti ban..

eto toliko..lijep pozdrav
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 21 nov 2009, 22:09

Najmanje 50 tema koje se trebaju obrisati ;)
A C A B !

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 25 nov 2009, 13:36

admin je napisao/la:
cikcanga je napisao/la:
CLS je napisao/la:evra porucio ircima: "I'll do a replay whenever you want. As long as it's on PlayStation" :roll: :lol: :lol:

Evra je najveca pizdurina u historiji fudbala.

Nadam se da ce mu neko zvalje razvalit.
nije ovaj forum za tebe. pokušaj ponovo sa novim nickom i malo kulturnijim pristupom... ili potraži neku drugu lokaciju.

HVALA, u ime svih forumasa :) :) :)
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

urban=corps
Kontakt:

Post Postao/la urban=corps » 25 nov 2009, 14:43

PODBOT je napisao/la:nepravda brisu postove ovaj schlager gdje se cestita dan drzavnosti admine ako postojis oduzimaj funkciju
nepravda brisu postove ovaj schlager gdje se cestita dan drzavnosti admine ako postojis oduzimaj funkciju

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 29 nov 2009, 10:45

ja ne razumijem 5-6 sam puta banovan i mislim da sam baz razloga dok se najveci provokatori sepure ovdje
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 nov 2009, 01:25

Poslje 0:00 se pišu svakakvi postovi. Ovo je nevjerovatno, kako to da nema niko online da onakvu bruku i sramotu piše. Vidim da je još dosta momaka opsjednutu nacionalizom, i to je strašno. Ovo je 21 vijek ljudi moji. Pokvariše temu o Borcu kao fudbalskom klubu a ne neka politička tema.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 nov 2009, 13:33

tax je napisao/la:ja ne razumijem 5-6 sam puta banovan i mislim da sam baz razloga dok se najveci provokatori sepure ovdje
Ja te pratim vec dva dana,stalno provociras,smiri dozivljaj i normalno diskutuj...

@Rz88
Ima svakakvih bolesnika,ali se ciste jedan po jedan!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 nov 2009, 13:38

Hvala., tako i treba ;)

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 30 nov 2009, 13:51

bistrikboy je napisao/la:
tax je napisao/la:ja ne razumijem 5-6 sam puta banovan i mislim da sam baz razloga dok se najveci provokatori sepure ovdje
Ja te pratim vec dva dana,stalno provociras,smiri dozivljaj i normalno diskutuj...

@Rz88
Ima svakakvih bolesnika,ali se ciste jedan po jedan!
ko sam ja provociro de mi samo post navedi ???
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

admin
Site Admin
Kontakt:

Forum - pristup mobitelom

Post Postao/la admin » 19 dec 2009, 13:12

Da li neko pristupa našem forumu putem mobitela?

u našoj novoj usluzi m.SportSport.ba, kroz interface prilagođen za surfanje mobitelom uz vijesti, fotogalerije, video linkove na golove, aktuelne tabele i rezultate sada nudimo i lakši ulaz, čitanje i ostavljanje poruka na forumu... sve to bez korištenja računara, samo kroz mobitel (Npr. sad se možete javiti i sa utakmice, pa čak i postaviti neku sliku atmosfere dok utakmica još traje.).

Prikaz je potpuno pojednostavljen i oslobođen bespotrebnih džidža da bi i sam pristup bio što brži i jeftinijii.

Interesuje me da li su neki forumaši već počeli to da ulaze na forum preko mobitela i kakva su iskustva.

Tema je postavljena ovdje kako bi je vidio što veći broj forumaša koji su potencijalni korisnici nove usluge. Svaki odgovor pomoći će nam da usavršimo uslugu i poboljšamo sve eventualne nedostatke.

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.