pjesma kad je fergie ulazio na pocetku,

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Tesko brateFCUM je napisao/la:nadam se da cu jednog dana dozivjeti trenera slicnog Fergusona na klupi uniteda
hahhahahahah a ko zna tebra mozda tvoj sin bude sretan sto je upamtio Moyesa,kada bude ovako nasih godina,a ti mu budes pricao o velikom SefuFergie je napisao/la:Tesko brateFCUM je napisao/la:nadam se da cu jednog dana dozivjeti trenera slicnog Fergusona na klupi unitedaJa vala nikako ne mogu zamisliti sebe sa 40,50 godina a da i dalje Moyes bude na klupi..
Ko znabillythekid je napisao/la:hahhahahahah a ko zna tebra mozda tvoj sin bude sretan sto je upamtio Moyesa,kada bude ovako nasih godina,a ti mu budes pricao o velikom SefuFergie je napisao/la:Tesko brateFCUM je napisao/la:nadam se da cu jednog dana dozivjeti trenera slicnog Fergusona na klupi unitedaJa vala nikako ne mogu zamisliti sebe sa 40,50 godina a da i dalje Moyes bude na klupi..
A gdje nijeCartman je napisao/la:Kako mi je ovaj Anderson drag. Kad god zaigra, meni dodje da ostane u klubu. Mozda ga probat u ulozi iza napadaca sljedece sezone, nesto ofanzivnije nego sto trenutno igra...Vjerovatno bi ga najpametnije bilo prodat, ali kako bi samo volio da se konacno dokaze stabilno. Nesto su mi ti nasi Brazilci i Portugalci dragi, Rafa, Nani, Ando...Jedino mi Kleberson nikad nije prirastao srcu.
Slazem se. Za Younga nema nade, i nekako mi ne odgovara u Unitedu. Ostalo svi mogu ostat sto se mene tice, ukljucuji i Rooneya ako se predomisli i ako se uozbilji. Od debelog i nemotivisanog Rooneya nemamo dovoljno koristi da bi ga placali skoro 200 hiljada funti sedmicno.billythekid je napisao/la:Ja bi licno volio samo Young da ode,ostalih neka mozda Moyes Andu vrati u zivot da mu neku drugu ulogu,igracina je to
ljudi ne znam zasto ali imam osjecaj da ce biti nesto od ovog Moyesa ! Vidim mu na faci da ima nesto sto je i Fergie imao kad je dolazio u Unitedneo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Rooney izdao knjigu u kojoj je optužio Moyesa da je iznio detalje njihovog privatnog razgovora novinarima. Preciznije, Rooney mu rekao da želi ići iz Evertona nakon što su ga tabloidi uhvatili s kur.vom. Već sljedeći dan istu je priču objavio list Liverpool Echo. Tad je Runjo napisao u svojoj knjizi da je Moyes iznio priču novinarima.FCUM je napisao/la:tacni razlozi zbog cega se ne vole rooney i moyes ? znam zbog knjige koju je objavio rooney dalje ne znam
kakva gospoda! po ovome je engleska posebnaneo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.