Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

FCUM
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la FCUM » 12 maj 2013, 23:25

[youtube][/youtube]

pjesma kad je fergie ulazio na pocetku, :( :( :( :( :( :(
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 maj 2013, 23:29

Koliko god da mi je drago što ide, moram priznati da će biti neobično bez njega. Sa razlogom. ;)

Evo jedna lijepa slika.. Siguran sam da svi vijerni navijači / simparizeri Uniteda ovo opraštanje sa Fergusonom proživljavaju emotivno.

slika

Što se tiče Moyesa, fantazija je očekivati da će imati uspijeh kakav je imao Ferguson. Slobodno mogu reći da mi doživjeti nećemo menadžera kao što je on.

Fergie
Kontakt:

Post Postao/la Fergie » 13 maj 2013, 00:40

Sta reci? Umjesto da placemo od srece jer smo osvojili titulu, moramo isto tako plakati i od tuge jer smo izgubili mnogo vise, dvije legende, Scholesa i najveceg trenera ikad, Sir Alexa!
Dozivio sam da United ispada iz grupne faze lige prvaka, da nas City nakanta nasred Old Trafforda 6:1, da gubimo titule u zadnjim sekundama prvenstva, bio sam uvjek tuzan u tim trenucima, ali ni priblizno kao danas. Kad je izasao Fergie prije pocetka utakmice i kad je dobio onaj gromoglasni aplauz citavog stadiona, srce mi se cjepalo, a da ne pricamo o onom govoru na kraju, suze su same tekle. Isto tako, kad ga vidim kako se raduje kad padnu oni golovi, kao da su mu za finale, a ne jedna nebitna utakmica ili one trenutke sa danasnje ceremonije, bilo je tesko za gledati.
Hvala legendi na svemu sto je uradio za ovaj klub, i sto ce jos da uradi, u to ne sumnjam. Hvala za sve pobjede, titule, za sve utakmice, zbog njega je ovaj klub najveci u Engleskoj, i jedan od vecih u svjetu, ako ne i najveci.

Ne treba zaboraviti ni Scholesa, kad se sjetim samo njegovih suteva sa 30 metara, ili pasova preko pola terena, vracao se zbog Uniteda iz penzije kako bi pomogao, hvala legendo!

slika

OTISLI STE U PENZIJU ONAKO KAKO ZASLUZUJETE, SA STILOM, SA TITULOM!

slika
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 13 maj 2013, 00:52

nadam se da cu jednog dana dozivjeti trenera slicnog Fergusona na klupi uniteda :(

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 13 maj 2013, 00:54

[youtube][/youtube]
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Fergie
Kontakt:

Post Postao/la Fergie » 13 maj 2013, 00:54

FCUM je napisao/la:nadam se da cu jednog dana dozivjeti trenera slicnog Fergusona na klupi uniteda :(
Tesko brate :D Ja vala nikako ne mogu zamisliti sebe sa 40,50 godina a da i dalje Moyes bude na klupi..
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 maj 2013, 00:57

Kako mi je ovaj Anderson drag. Kad god zaigra, meni dodje da ostane u klubu. Mozda ga probat u ulozi iza napadaca sljedece sezone, nesto ofanzivnije nego sto trenutno igra...Vjerovatno bi ga najpametnije bilo prodat, ali kako bi samo volio da se konacno dokaze stabilno. Nesto su mi ti nasi Brazilci i Portugalci dragi, Rafa, Nani, Ando...Jedino mi Kleberson nikad nije prirastao srcu. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

billythekid
Kontakt:

Post Postao/la billythekid » 13 maj 2013, 00:58

Fergie je napisao/la:
FCUM je napisao/la:nadam se da cu jednog dana dozivjeti trenera slicnog Fergusona na klupi uniteda :(
Tesko brate :D Ja vala nikako ne mogu zamisliti sebe sa 40,50 godina a da i dalje Moyes bude na klupi..
hahhahahahah a ko zna tebra mozda tvoj sin bude sretan sto je upamtio Moyesa,kada bude ovako nasih godina,a ti mu budes pricao o velikom Sefu :mrgreen:
31 December 1941...
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!

Fergie
Kontakt:

Post Postao/la Fergie » 13 maj 2013, 01:01

billythekid je napisao/la:
Fergie je napisao/la:
hahhahahahah a ko zna tebra mozda tvoj sin bude sretan sto je upamtio Moyesa,kada bude ovako nasih godina,a ti mu budes pricao o velikom Sefu :mrgreen:
Ko zna :D
Cartman je napisao/la:Kako mi je ovaj Anderson drag. Kad god zaigra, meni dodje da ostane u klubu. Mozda ga probat u ulozi iza napadaca sljedece sezone, nesto ofanzivnije nego sto trenutno igra...Vjerovatno bi ga najpametnije bilo prodat, ali kako bi samo volio da se konacno dokaze stabilno. Nesto su mi ti nasi Brazilci i Portugalci dragi, Rafa, Nani, Ando...Jedino mi Kleberson nikad nije prirastao srcu. :D
A gdje nije :mrgreen: Danas je bio bas rasplozen, gledam ga kako suta, kako pokusava da digne publiku na noge, dobar je :mrgreen:
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!

billythekid
Kontakt:

Post Postao/la billythekid » 13 maj 2013, 01:03

Ja bi licno volio samo Young da ode,ostalih neka mozda Moyes Andu vrati u zivot da mu neku drugu ulogu,igracina je to
31 December 1941...
Vladari otoka!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 maj 2013, 01:05

billythekid je napisao/la:Ja bi licno volio samo Young da ode,ostalih neka mozda Moyes Andu vrati u zivot da mu neku drugu ulogu,igracina je to
Slazem se. Za Younga nema nade, i nekako mi ne odgovara u Unitedu. Ostalo svi mogu ostat sto se mene tice, ukljucuji i Rooneya ako se predomisli i ako se uozbilji. Od debelog i nemotivisanog Rooneya nemamo dovoljno koristi da bi ga placali skoro 200 hiljada funti sedmicno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Fergie
Kontakt:

Post Postao/la Fergie » 13 maj 2013, 01:06

Realnost je to da bi trebali otici Young, Valencia i Anderson prije svih ostalih, a sad druga je stvar sto mi neke od njih gotivimo pa ih nebi pustili da idu. I ja bi volio da Anderson nekako uspije, ali stvarno ne znam kako bi on to mogao... Mislim, ja bi volio kad bi se svako progurao, al' to je nemoguce.

Sto se tice Rooneya, ja mislim da se on danas predomislio poslje proslave, vjerujem da mu je dosla pamet u glavu :D
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 13 maj 2013, 01:08

neo je napisao/la:[youtube][/youtube]
ljudi ne znam zasto ali imam osjecaj da ce biti nesto od ovog Moyesa ! Vidim mu na faci da ima nesto sto je i Fergie imao kad je dolazio u United

billythekid
Kontakt:

Post Postao/la billythekid » 13 maj 2013, 01:15

Valencija je zasluzio da mu se ova sezona halali,sljedece budel ovako los sigurno mu nema gledanja kroz prste.Sto se tice Ande mlad je,zna igrati mora samo malo poradit na sebi,odradit dobre pripreme i vjerujem da jos moze dosta toga dati mlad je.(Fkt svi ga gotive. pogotovo s pletenicama).E sto kaze cart Young uopste nekako nije za ovaj klub,nije on ni mrzak,ni los samo nije zaista nije klasa,a prima veliku platu.Bolje ga je prodat i Naniju dat i prostor i povecat platu koju zahtjeva jer je puno bolji i dugo je s nama.
31 December 1941...
Vladari otoka!!!

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 13 maj 2013, 01:15

Ne znam za ostale, ali kad god i kako god zamislim United, u njemu se nikako ne uklapaju Young, Valencija i Ando, dok za Runju nisam siguran, ukoliko bi mogli nac dobru zamjenu ne bi imao nista protiv njegove prodaje.

Prizeljkujem dva veznjaka, jednog ofanzivnijeg i jednog defanzivnijeg (onog koji bi mogao upast i na poziciju CB-a, po potrebi) te lijevo krilo (Bale). Naravno ukoliko bi otisao Runi, tu bi nedostajao jedan WC igrac.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 13 maj 2013, 01:20

tacni razlozi zbog cega se ne vole rooney i moyes ? znam zbog knjige koju je objavio rooney dalje ne znam

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 13 maj 2013, 01:28

FCUM je napisao/la:tacni razlozi zbog cega se ne vole rooney i moyes ? znam zbog knjige koju je objavio rooney dalje ne znam
Rooney izdao knjigu u kojoj je optužio Moyesa da je iznio detalje njihovog privatnog razgovora novinarima. Preciznije, Rooney mu rekao da želi ići iz Evertona nakon što su ga tabloidi uhvatili s kur.vom. Već sljedeći dan istu je priču objavio list Liverpool Echo. Tad je Runjo napisao u svojoj knjizi da je Moyes iznio priču novinarima.
Kasnije ga Moyes tužio (prvi put u historiji da manager tuži bivšeg igrača), ali se Runjo izvinio i dogovorio plaćanje obeštećenja mimo suda, tj. nagodili su se na njegovu štetu. Morao je platiti 500 hiljada sudskih troškova i između 50 i 150 hiljada samom Moyesu. To je to, ukratko.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 13 maj 2013, 01:36

more bit bidne da i nama prodate rooneya, a dovedete bale-a ili ronalda, kako stvati stoje,vama je potrebnije mocno krilo nego rooney, nama je potreban napadac tipa rooney, simpatije obostrane postoje, ima se i para da se simpatije plate, ima neke logike da nama dodje rooney

problemi su standardni, cijena i plata, cijena i nije toliko, 35 miliona i plus koja klauzula i moglo bi to proci, al plata je vec problem veci jer kod nas bi morao pristati na puno manju platu

al kako stvari stoje, iako ima logike, tesko da cemo taj film gledati, rooney ce vjerovatno otici, al u naftaske klubove koji ce mu dati ogromnu platu, ne djeluje mi vise kao tip kojem je stalo do sportskog aspekta, dosta je oslabio kao igrac,usto zna biti prgav itd, prije bi reko da ce on gledati platu nego united, barcu,bayern i sl gospodske klubove

a ima i real u cijeloj ovoj prici, obicno kad realu ne ide, kad smijesni perez pravi neki novi projekat galaktikosa, obicno ogromna kolicina para ide iz madrida u manchester,moze bit da vam i real iskesira astronomsku cifru, ne bi bilo lose da i njih opet otrese uprava uniteda
Zadnja izmjena: Romariooo, dana/u 13 maj 2013, 01:39, ukupno mijenjano 1 put.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 13 maj 2013, 01:39

neo je napisao/la:[youtube][/youtube]
kakva gospoda! po ovome je engleska posebna
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 13 maj 2013, 01:52

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.