Football Manager 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2013
neo imal se sta novo skinut sa stima da se dogovorimo da ti dam TW IP
DO ZADNJEG DANA ZIVOTA MOG SAMO SARAJ'VO
Nema nista novo.
Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Da, tacno tako. Za multiplayer svi moraju imati original. Jbga barem ce zato fm2014 biti dosta kvalitetnij zbog značajnog priliva stedstava jer nema cracka. Ko zna, mozda tu bude i bh liga.Axar je napisao/la:Znaci jedino sto preostaje ako zelim igrati multiplayer, pa i preko IP adrese, jeste da kupim original ?neo je napisao/la:Prvo, nije moguce igrati jer ne radi crack. Drugo, i da radi crack ne bi mogli igrati preko IP adrese jer od 2013 verzije serveri su preko steama.
Jeidno sto vam preostaje je da igrate fm2012
"It's one of premier league's oldest lessons .
e toliko cudo se nece desit da nasa liga se nadze tu.Iskreno bi volio da bude al tesko tesko jer mi smo bas ono zadnja rupa na sviralu DNO DNA jbg mozda ako repka ode u Brazil aBd bude nesto od toga al cisto sumnjam.
DO ZADNJEG DANA ZIVOTA MOG SAMO SARAJ'VO
- Radioglava
- Kontakt:
neo je napisao/la:Jbga barem ce zato fm2014 biti dosta kvalitetnij zbog značajnog priliva stedstava jer nema cracka.
Zaradili su i od FM 12 mnogo više para (ima članak gdje se spominje MNOGO više) i opet je FM 13 očajan tame gdje je bitno da bude dobar (match engine).
Nije problem što je naša liga loša, problem je što nema dovoljno informacija i ljudi koji su spremni istraživati podatke o klubovima i igračima. Kad bi se našlo nekoliko ozbiljni ljudi koji bi bili spremni da se potrude i nabavljaju redovno informacije, bila bi i BH liga u igri.xType je napisao/la:e toliko cudo se nece desit da nasa liga se nadze tu.Iskreno bi volio da bude al tesko tesko jer mi smo bas ono zadnja rupa na sviralu DNO DNA jbg mozda ako repka ode u Brazil aBd bude nesto od toga al cisto sumnjam.
Kao privremeno riješenje imaš svakako skinuti nezvaničnu BH ligu koju su igrači uređivali, npr. sa FM Balkan.
- franklampard8
- Kontakt:
franklampard8 je napisao/la:franklampard8 je napisao/la:da li postoje neki noviji updatei sa novim igracima iz nase lige ?
1946
Nisam dugo zalazio u ovu temu.
Jel moguce igrati FM13 offline dzabane? Tj protiv "botova"(ajmo reci). Gdje komp. ih upravlja
Jel moguce igrati FM13 offline dzabane? Tj protiv "botova"(ajmo reci). Gdje komp. ih upravlja

-
- Kontakt:
Momci jel mi moze neko dati link da skinem patch sa BiH ligom za FM 2013 sa crackom da me ne zjb....???
Ma vi stvarno niste normalni !!!
ne moze jer crack (krak,krek) i slikomPlaviSaJUGA je napisao/la:Momci jel mi moze neko dati link da skinem patch sa BiH ligom za FM 2013 sa crackom da me ne zjb....???

koji ne zjb nije izisao
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ako nekoga zanima napokon je izašao FM 2013
imate verziju od CPY radi ko pekmez

imate verziju od CPY radi ko pekmez

#SuningOUT
Oprobao si? Znaci crack sve super? Citam i ja komentare da radi.
yeep... ko podmazano... čak je u njem i zadnji patch tako da su svi transferi odrađenisoxx je napisao/la:Oprobao si? Znaci crack sve super? Citam i ja komentare da radi.

#SuningOUT
možel link u inbox,unaprijed zahvalan 
I jedno pitanje za ove što već igraju,vodim nižerazredni klub,i imam 2-3 predobra regena koja mi svaki put kad počne prijelazni rok budu not needed by club,iako ne dobijem nikakvo upozorenje od uprave,niti se igrač žali...Pa ako ko zna zašto se to dešava ?

I jedno pitanje za ove što već igraju,vodim nižerazredni klub,i imam 2-3 predobra regena koja mi svaki put kad počne prijelazni rok budu not needed by club,iako ne dobijem nikakvo upozorenje od uprave,niti se igrač žali...Pa ako ko zna zašto se to dešava ?

Ako bi neko bio velikodusan da i meni na PP posalje link bio bih zahvalan.
A_d_0 je napisao/la:Ako bi neko bio velikodusan da i meni na PP posalje link bio bih zahvalan.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Meni takođeA_d_0 je napisao/la:Ako bi neko bio velikodusan da i meni na PP posalje link bio bih zahvalan.

IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Ok ako neko nije našao nek' se javi. 

Zadnja izmjena: Marchisio, dana/u 13 maj 2013, 11:44, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
to je to ali brisi posto je zabranjeno pirateriju postavljatiMarchisio je napisao/la:Predpostavljam da je to ovo http://thepiratebay.sx/torrent/8467287/ ... PROPER-CPY
Ako neko ima drugi link , nek' pošalje, ako može...
meni evo skida sat vremena i skinulo 550 MB :S a inace za sat vremena mi skine oko 2 GBAjsKjub je napisao/la:Seeders:
406
Leechers:
3290