FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
samo se vi tuzlaci tijesite gotovo je i za vas i za nas sve je nastimano a mozda se i vi borili sledece sezone za opstanak pozz.
Ja sam cuo da je Sloboda kupila Jedinstvu tekmu u gracanici a mi da dobijemo u Bihacu,i sto se tice ove zalbe,klosari iz saveza su porucili da povucemoo zalbuu kako bi imali prijatelje u savezu a ne neprijatelje,kaoo da su nam bili kad od koristi g.o.v.n.a onaa..
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Odkud ti znas da Vitez nema uslova da igra u vecem rangu?Omerbavarac je napisao/la:Jel' hljeba ti?volimVITEZ je napisao/la: sloboda je vec u prvoj ligi.![]()
Vitez nema para, Vitez nema uslova da igra u vecem rangu. Al et, nada zadnja umire, pa mozda i ponovite uspjeh Gradine.
Ukoliko eventualno par ljudi iz Viteza vidi sebe tu dakle u NK Vitezu vjeruj da za jako kratko vrijeme Vitez mozda postati zelja svakog igraca u BIH. Vitez je jedno od jacih poduzetnickih mjesta u BIH I moze vrlo lako imati najjace sponzore u BIH samo stadion popraviti sto I nije neki problem, jer za te ljudi million ili dva su kao meni i tebi fening.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
-
vitez je vec u premier ligi i sve je rjeseno za izgradnju stadiona.bit ce jedini klub koji nema nikakvih dugovanja,a jos da kazem da cemo bas imati i pojacanje najboljeg igraca iz slobode.......
da to nije Viteški zet Grado?volimVITEZ je napisao/la:vitez je vec u premier ligi i sve je rjeseno za izgradnju stadiona.bit ce jedini klub koji nema nikakvih dugovanja,a jos da kazem da cemo bas imati i pojacanje najboljeg igraca iz slobode.......

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
A najbolji igrac je ? Da cujem ?volimVITEZ je napisao/la:vitez je vec u premier ligi i sve je rjeseno za izgradnju stadiona.bit ce jedini klub koji nema nikakvih dugovanja,a jos da kazem da cemo bas imati i pojacanje najboljeg igraca iz slobode.......
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
nije bitno tko je,nego i tebi kao meni treba biti drago da ce igrati pl.
-
- Kontakt:
Jel se u Vitez vraća i bivši reprezentativac naše zemlje Vidić.....volimVITEZ je napisao/la:nije bitno tko je,nego i tebi kao meni treba biti drago da ce igrati pl.

-
netreba ti taj smijesko prijatelju,nisi daleko od istine.....
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Vidica smo inace istamburali u tuzki dok je bio jos nas igrac,pa pobjego u Zrinjski..ebiga u robnoj kuci se qurcio ustastvom I td..ne znam kakav je sad igrac, ali bio je dobar bek
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 13 maj 2013, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
sjećam se kad Vidić pogodi prečku čini mi se iz pi*ke mater'ne 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- badblueboylivno
- Kontakt:
JTS
Dobra je Gina
, ali zbog forumskih pravila ne smiješ imati .gif u avataru, pa ga promijeni.
moderator
Dobra je Gina

moderator
Hayley <3
Mali off kad vec spominjete Mucke [youtube][/youtube]harry_90 je napisao/la:Ma na to sam i misliofukara87 je napisao/la:Ima klip sa tekme, jedino ako si mislio da nema klipa sa Sjeverne tribineharry_90 je napisao/la:Jos nema klipa sa tekme![]()
U naredne tri gostujuce ocekujem 7 bodova,mada ni 9 ne bi bilo lose,s tim da Vitez koju kiksa![]()
@volim vitez
Ne spominji mucke,bolujem za njimaaa dobro malo se nasalim ti odmah,znam i ja da je nemoguce ovo stici,opusti se..vama sretno da sto duze ostanete u ligi,da ne budete tipa Gradine itd.

Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
vidi kol'ko raje na ovom pdf-u, ti uvijek menebadblueboylivno je napisao/la:JTS
Dobra je Gina, ali zbog forumskih pravila ne smiješ imati .gif u avataru, pa ga promijeni.
moderator

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- badblueboylivno
- Kontakt:
Brinem za tebe, prijatelju Lazijalu, da te netko moćniji ne pobriše, jer su takvi avatari više puta bili problem.JTS je napisao/la:vidi kol'ko raje na ovom pdf-u, ti uvijek menebadblueboylivno je napisao/la:JTS
Dobra je Gina, ali zbog forumskih pravila ne smiješ imati .gif u avataru, pa ga promijeni.
moderator

Hayley <3
ok, sad ću to da riješim, tražim novi avatarbadblueboylivno je napisao/la:Brinem za tebe, prijatelju Lazijalu, da te netko moćniji ne pobriše, jer su takvi avatari više puta bili problem.JTS je napisao/la:vidi kol'ko raje na ovom pdf-u, ti uvijek menebadblueboylivno je napisao/la:JTS
moderator

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
drugovi dodjite na nas forumu nkjedinstvo com/forum otvorena je tema jedinstvo - sloboda da se druzimo i diskutiramo. napokon tekma bivsih premijerligasa. u bihacu nakon sest utakmica bez poraza velika euforija. u subotu ce ocekuje oko 3 000- 4 000. cekamo vas na forumu,a u subotu akBda i pod Boricima.
- Probisvjet
- Kontakt:
Svaka cast Fukare!!!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Fukare, jel dolazite u Bihać ?
- rob do bagro
- Kontakt:
Svaka cast Fukare, lijep pozdrav iz Zenice.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: klasik, tuzlanskinacin, VivaLaLiberta, Zlatu075 i 40 gostiju.