FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ni meni nije jasno sta to treba da znaci 5 minuta?
.. ali dobro simpaticno je to i neka malo nesto novo samo neka se radi

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Potpisujemfukara87 je napisao/la:De djeco opustite se malo ba, šta se prepucavate ko debili kakvi, pa necu valjda čitati ovo sve mjesec dana, o paroli, kočijama, konjima, seljacima, gradjanima. Nije ni cudo što nam je država ovakva.
Zaista sve pohvale za onakvu borbenost našihJoš jednom ću reći, iako su nam falili neki iskusni igrači (zbog)žutih,ovim smo bar Lukavčanima dokazali, da je Sloboda-Sloboda i kako njena djeca znaju igrati fudbal,normalno uz vodstvo našeg heroja CRNOGORCA.
Mislim da će i naš predsjednik iz ovoga nešto izvući ,i pokušati našu djecu vratiti iz okolnih klubova i vidjet ćete da ćemo daleko dogurati.
Još jednom svaka vam čast momci!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Potpisujem! Baš kao da su došli na utakmicu da dignu te parole i da idu, nigdje ljubav klubu nisu iskazali juče. Da li je možda na našoj tribini istaknuto nešto kao "prozivka" za njih?? Naravno da nije i mislim da je to očit primjer kompleksa. O onoj paroli "5 minuta" se slažem u potpunosti da je niđe veze jer stvarno nisu nikog prozvali, bila je prozivka u pokušaju a ustvari huk sa sjevera ih je raznjeo. Opet kažem svaka čast za drugu parolu iako je i to malo preuveličano i nije tolika prozivka kakvom se prikazuje, al ova "5 minuta" brate dragi je smijurija. Uglavnom bio je to juče pravi photooshoting Siouxa na Tušnju dok s naše strane smo dokazali da tu uopšte nismo radi njih. Opet neka shvati kako ko želi zapravo onako kako će se najbolje osjećat. Adionesvrstani je napisao/la:Imam osjecaj da su lukavcani krenuli na utakmicu samo da bi digli ovaj odgovor na "carsiju", nigdje o navijanju i ukupnom izdanju nisam procitao, nego sve se vrti oko te parole i ono
nije parola nego izgled tribine za tu utakmicu, i sta god na njoj pisalo greska je sto je to otislo "van" grupe. Tu mogu dobiti samo plus, a za fazon sa novinama i 5 minuta, zar stvarno misli neko da je to uspjelo? pokusali su biti simpaticni a dobili su najbolje izdanje fukara u ovoj sezoni i grmljavinu sa sjevera pa ne znam o kakvih 5 minuta pricamo?

075
Jao, skupilo ih se 600 i kontaju da su boga za muda uhvatili, još ih ljudi javno izofiraše parolom, pa je li vas imalo stid? I o kakvoj vi čaršiji i seljakluku pričate a ljudi vam sa motorkom dolaze na stadion?
Siouxi svaka čast!
Siouxi svaka čast!
SaltCityAttack je napisao/la:ni meni nije jasno sta to treba da znaci 5 minuta?.. ali dobro simpaticno je to i neka malo nesto novo samo neka se radi
pa ono za 5 minuta su sami sebi suknuli ocigledno hehehe, posto su se bili digli oko onog niza bez poraza i ulaska u premier ligu i onda odu u bihac i ljudi ih zakuju, sto znaci da je i njihovih 5 minuta proslo hahahahaha, a sledece godine taj isti radnicki ce da se bori za opstanak zivi bili pa vidjeli. Sloboda do groba
-
- Kontakt:
Bezveze se prepucavate, bilo prošlo idemo dalje svi, a to za Radnički da će da se bori naredne sezone za opstanak ima istine, otiće većina igrača, možda i uprava, ako za novog trenera dođe Ibrak onda smo propali, ali dok je SDA stranka na vlasti nećemo ispasti ako ništa do 2016 godine smo tu hehehSARS je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:ni meni nije jasno sta to treba da znaci 5 minuta?.. ali dobro simpaticno je to i neka malo nesto novo samo neka se radi
pa ono za 5 minuta su sami sebi suknuli ocigledno hehehe, posto su se bili digli oko onog niza bez poraza i ulaska u premier ligu i onda odu u bihac i ljudi ih zakuju, sto znaci da je i njihovih 5 minuta proslo hahahahaha, a sledece godine taj isti radnicki ce da se bori za opstanak zivi bili pa vidjeli. Sloboda do groba

Jos nema klipa sa tekme
U naredne tri gostujuce ocekujem 7 bodova,mada ni 9 ne bi bilo lose,s tim da Vitez koju kiksa

U naredne tri gostujuce ocekujem 7 bodova,mada ni 9 ne bi bilo lose,s tim da Vitez koju kiksa

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
pa druze nije ti ovo humoristicka serija mucke,budi realan,a ne smijesan.sretno slijedece godine,jer to zasluzujete,ali ove godine vitez vise.kvaliteniji su ove godine duplo u svemu,ruku na srce....harry_90 je napisao/la:Jos nema klipa sa tekme![]()
Ima klip sa tekme, jedino ako si mislio da nema klipa sa Sjeverne tribineharry_90 je napisao/la:Jos nema klipa sa tekme![]()

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ma na to sam i misliofukara87 je napisao/la:Ima klip sa tekme, jedino ako si mislio da nema klipa sa Sjeverne tribineharry_90 je napisao/la:Jos nema klipa sa tekme![]()

@volim vitez
Ne spominji mucke,bolujem za njima

@volimVITEZ, ne znam zašto te je toliko dirnuo komentar od Harry-a, u nogometu uvijek postoji nada i nadaš se do posljenjeg kola i sve dok postoji šansa treba se nadat, nikad se ne treba predavat , više ti meni ispadas smiješan sa svojim citiranjem vjeruj.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kad Sloboda udje u prvu ligu kao drugoplasirana. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
sloboda je vec u prvoj ligi.Omerbavarac je napisao/la:Kad Sloboda udje u prvu ligu kao drugoplasirana.
-
uopce me nije dirnuo komentar.normalno nada zadnja umire.stari ti si smjesan kada nisi realan....fukara87 je napisao/la:@volimVITEZ, ne znam zašto te je toliko dirnuo komentar od Harry-a, u nogometu uvijek postoji nada i nadaš se do posljenjeg kola i sve dok postoji šansa treba se nadat, nikad se ne treba predavat , više ti meni ispadas smiješan sa svojim citiranjem vjeruj.
http://www.sodalive.ba/sport/radnicki-p ... j-sjedite/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja se iskreno nadam da ce Sloboda uci u PL iduce sezone, a one tamo da nam udje Radnicki jer i jedna i druga ekipa fakat zasluzuju PL, cisto iz navijackog pogleda bili bi osvjezenje za PL.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Brate pobrisat cemo vam bodove gumicom I onako je oisu na papir olovkom..da nije ovih par portala nebi ni znali ko ima zuti, ko crveni I sto jos gore ko ima koliko bodova ..znaci sve je moguce kod nas
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jel' hljeba ti?volimVITEZ je napisao/la: sloboda je vec u prvoj ligi.

Vitez nema para, Vitez nema uslova da igra u vecem rangu. Al et, nada zadnja umire, pa mozda i ponovite uspjeh Gradine.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nadam se pobjedi protiv Branitelja,zna li se ko nam sudi..aa za mec u Bihacu se ne brinem,jer smo prije dvije sedmice bili svjedoci prica da je Sloboda "sredila" dvije tekmu zaredom na strani tj. Bihac i Bugojno
..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.