FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 maj 2013, 18:01

ni meni nije jasno sta to treba da znaci 5 minuta? :).. ali dobro simpaticno je to i neka malo nesto novo samo neka se radi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 12 maj 2013, 18:11

fukara87 je napisao/la:De djeco opustite se malo ba, šta se prepucavate ko debili kakvi, pa necu valjda čitati ovo sve mjesec dana, o paroli, kočijama, konjima, seljacima, gradjanima. Nije ni cudo što nam je država ovakva.
Potpisujem

Zaista sve pohvale za onakvu borbenost našihJoš jednom ću reći, iako su nam falili neki iskusni igrači (zbog)žutih,ovim smo bar Lukavčanima dokazali, da je Sloboda-Sloboda i kako njena djeca znaju igrati fudbal,normalno uz vodstvo našeg heroja CRNOGORCA.
Mislim da će i naš predsjednik iz ovoga nešto izvući ,i pokušati našu djecu vratiti iz okolnih klubova i vidjet ćete da ćemo daleko dogurati.
Još jednom svaka vam čast momci!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 12 maj 2013, 18:27

nesvrstani je napisao/la:Imam osjecaj da su lukavcani krenuli na utakmicu samo da bi digli ovaj odgovor na "carsiju", nigdje o navijanju i ukupnom izdanju nisam procitao, nego sve se vrti oko te parole i ono
nije parola nego izgled tribine za tu utakmicu, i sta god na njoj pisalo greska je sto je to otislo "van" grupe. Tu mogu dobiti samo plus, a za fazon sa novinama i 5 minuta, zar stvarno misli neko da je to uspjelo? pokusali su biti simpaticni a dobili su najbolje izdanje fukara u ovoj sezoni i grmljavinu sa sjevera pa ne znam o kakvih 5 minuta pricamo?
Potpisujem! Baš kao da su došli na utakmicu da dignu te parole i da idu, nigdje ljubav klubu nisu iskazali juče. Da li je možda na našoj tribini istaknuto nešto kao "prozivka" za njih?? Naravno da nije i mislim da je to očit primjer kompleksa. O onoj paroli "5 minuta" se slažem u potpunosti da je niđe veze jer stvarno nisu nikog prozvali, bila je prozivka u pokušaju a ustvari huk sa sjevera ih je raznjeo. Opet kažem svaka čast za drugu parolu iako je i to malo preuveličano i nije tolika prozivka kakvom se prikazuje, al ova "5 minuta" brate dragi je smijurija. Uglavnom bio je to juče pravi photooshoting Siouxa na Tušnju dok s naše strane smo dokazali da tu uopšte nismo radi njih. Opet neka shvati kako ko želi zapravo onako kako će se najbolje osjećat. Adio 8-)
075

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 12 maj 2013, 18:34

Jao, skupilo ih se 600 i kontaju da su boga za muda uhvatili, još ih ljudi javno izofiraše parolom, pa je li vas imalo stid? I o kakvoj vi čaršiji i seljakluku pričate a ljudi vam sa motorkom dolaze na stadion?

Siouxi svaka čast!

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 12 maj 2013, 18:38

SaltCityAttack je napisao/la:ni meni nije jasno sta to treba da znaci 5 minuta? :).. ali dobro simpaticno je to i neka malo nesto novo samo neka se radi

pa ono za 5 minuta su sami sebi suknuli ocigledno hehehe, posto su se bili digli oko onog niza bez poraza i ulaska u premier ligu i onda odu u bihac i ljudi ih zakuju, sto znaci da je i njihovih 5 minuta proslo hahahahaha, a sledece godine taj isti radnicki ce da se bori za opstanak zivi bili pa vidjeli. Sloboda do groba

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 12 maj 2013, 19:06

SARS je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:ni meni nije jasno sta to treba da znaci 5 minuta? :).. ali dobro simpaticno je to i neka malo nesto novo samo neka se radi

pa ono za 5 minuta su sami sebi suknuli ocigledno hehehe, posto su se bili digli oko onog niza bez poraza i ulaska u premier ligu i onda odu u bihac i ljudi ih zakuju, sto znaci da je i njihovih 5 minuta proslo hahahahaha, a sledece godine taj isti radnicki ce da se bori za opstanak zivi bili pa vidjeli. Sloboda do groba
Bezveze se prepucavate, bilo prošlo idemo dalje svi, a to za Radnički da će da se bori naredne sezone za opstanak ima istine, otiće većina igrača, možda i uprava, ako za novog trenera dođe Ibrak onda smo propali, ali dok je SDA stranka na vlasti nećemo ispasti ako ništa do 2016 godine smo tu heheh :)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 12 maj 2013, 19:29

:!:

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 maj 2013, 23:30

Jos nema klipa sa tekme :?

U naredne tri gostujuce ocekujem 7 bodova,mada ni 9 ne bi bilo lose,s tim da Vitez koju kiksa :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 12 maj 2013, 23:36

harry_90 je napisao/la:Jos nema klipa sa tekme :?

U naredne tri gostujuce ocekujem 7 bodova,mada ni 9 ne bi bilo lose,s tim da Vitez koju kiksa :mrgreen:
pa druze nije ti ovo humoristicka serija mucke,budi realan,a ne smijesan.sretno slijedece godine,jer to zasluzujete,ali ove godine vitez vise.kvaliteniji su ove godine duplo u svemu,ruku na srce....

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 maj 2013, 23:36

Ima klip sa tekme, jedino ako si mislio da nema klipa sa Sjeverne tribine :)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 maj 2013, 23:39

fukara87 je napisao/la:

Ima klip sa tekme, jedino ako si mislio da nema klipa sa Sjeverne tribine :)
Ma na to sam i mislio :D

@volim vitez

Ne spominji mucke,bolujem za njima :mrgreen: aa dobro malo se nasalim ti odmah,znam i ja da je nemoguce ovo stici,opusti se..vama sretno da sto duze ostanete u ligi,da ne budete tipa Gradine itd.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 maj 2013, 23:40

@volimVITEZ, ne znam zašto te je toliko dirnuo komentar od Harry-a, u nogometu uvijek postoji nada i nadaš se do posljenjeg kola i sve dok postoji šansa treba se nadat, nikad se ne treba predavat , više ti meni ispadas smiješan sa svojim citiranjem vjeruj.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 maj 2013, 23:44

Kad Sloboda udje u prvu ligu kao drugoplasirana. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 12 maj 2013, 23:49

Omerbavarac je napisao/la:Kad Sloboda udje u prvu ligu kao drugoplasirana. 8-)
sloboda je vec u prvoj ligi.

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 12 maj 2013, 23:52

fukara87 je napisao/la:@volimVITEZ, ne znam zašto te je toliko dirnuo komentar od Harry-a, u nogometu uvijek postoji nada i nadaš se do posljenjeg kola i sve dok postoji šansa treba se nadat, nikad se ne treba predavat , više ti meni ispadas smiješan sa svojim citiranjem vjeruj.
uopce me nije dirnuo komentar.normalno nada zadnja umire.stari ti si smjesan kada nisi realan....

lukavac84
Kontakt:

Post Postao/la lukavac84 » 12 maj 2013, 23:55

http://www.sodalive.ba/sport/radnicki-p ... j-sjedite/" onclick="window.open(this.href);return false;

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 12 maj 2013, 23:56

Ja se iskreno nadam da ce Sloboda uci u PL iduce sezone, a one tamo da nam udje Radnicki jer i jedna i druga ekipa fakat zasluzuju PL, cisto iz navijackog pogleda bili bi osvjezenje za PL.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 maj 2013, 23:56

Brate pobrisat cemo vam bodove gumicom I onako je oisu na papir olovkom..da nije ovih par portala nebi ni znali ko ima zuti, ko crveni I sto jos gore ko ima koliko bodova ..znaci sve je moguce kod nas
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 maj 2013, 23:58

volimVITEZ je napisao/la: sloboda je vec u prvoj ligi.
Jel' hljeba ti? :o

Vitez nema para, Vitez nema uslova da igra u vecem rangu. Al et, nada zadnja umire, pa mozda i ponovite uspjeh Gradine. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 maj 2013, 00:02

Nadam se pobjedi protiv Branitelja,zna li se ko nam sudi..aa za mec u Bihacu se ne brinem,jer smo prije dvije sedmice bili svjedoci prica da je Sloboda "sredila" dvije tekmu zaredom na strani tj. Bihac i Bugojno ;) ..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.