Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

xGGMU
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la xGGMU » 12 maj 2013, 22:23

Težak dan, pretežak..
ispisao sam bar tri poveća texta o svemu, i svaki puta sam ih brisao.. Samo je početak ostajao isti..

težak dan, pretežak...

napisat ću već nešto više, kad se u glavi već posloži sve fino..
Samo bi vas sve pozdravio, i čestitao nam svima na ogromnom dostignuću i novoj tituli!

nemam riječi za napisat, ni želje ni volje, pa ću sumirat sa:
slika
THE IMPOSSIBLE DREAM SIR ALEX FERGUSON 26 YEARS MADE POSSIBLE
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 maj 2013, 22:30

danas je defacto završena jedna velika era, era ALEXA FERGUSONA...moram priznati da me je ovo sve dirnulo danas, iako nisam navijač manchestera, jer nije malo 27 godina voditi jedan klub, i da mu nikada nije dosadio...kada je on preuzeo united, 90% nas nije bilo rođeno, ili smo bili tek bebe...najviše će izgubiti sam klub, ali i njegovi navijači...bit će neobično gledati united bez njega.... :cry:

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 12 maj 2013, 22:30

"Today was just amazing and special," Evra told MUTV. "I don't know if I'm celebrating or if I'm sad because the boss is leaving. It's a strange atmosphere and, I don't know, but I'm sad. I win the title but am sad actually.

"It was emotional for everyone - especially for the boss. He represents a lot for myself - I always say I was never scared of the boss but I was scared to disappoint him. He gave me a lot of things and I just said 'thank you' every time for what he has done for me."
To je to. ;)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 12 maj 2013, 22:30

slika

Kad 8 godina ne osvojis nista :D
Da nas malo razveselim, jedva cekam da vidim kako ce ovo Moyes da odradi.Bice mu tesko al dobar je to trener
Manchester United!

mk516
Kontakt:

Post Postao/la mk516 » 12 maj 2013, 22:32

Ne pišem mnogo ovdje, kad napišem nešto većini starosjedilaca ne godi, bojim se da koga ne uvrijedim jer nam se mišljenja ne slažu pa bolje odšutiti ponekad, ali nedavna dešavanja oko penzije SAF-a i slučaja Rooney moram komentarisati.

Dakle, sve je već rečeno, mogu se iznijeti samo vlastita osjećanja tako da pametovati neću.

Kad nas je smrdljivi Basel izbacio iz LP pomahnitao sam načisto, skinuo privjesak i bacio u smeće, skinuo duks i zamalo poderao (pa se sjetio koliko sam para dao za nju :)), te psovao k'o mahnit, a onda u kantu za smeće traži grb na privjesku, nije klub kriv - kriv je stari senilni prdonja! ODLAZI više i vodi bogalje sa sobom, pusti nekog mlađeg da mi vrati radost gledanja Uniteda i tekmi za srčani udar! Gleda jaran i konta evo ga pomahnit'o načisto!

Onda prođe jedan dan i kažem sebi, sereš Miki, nije SAF to zaslužio, pa onda dođe sljedeći niz tekmi punih čemera i jada pa se javi stari osjećaj, ali duboko u sebi znaš da ne misliš tako i da to nije istinska želja!

Prođe od tada dosta dana, dosta tekmi, i dobrih, i loših, i onda kaže SAF; Odoh ja u penziju!!! WTF!!! Prvo ne vjerujem, onda dođe saopštenje kluba, onda kažeš sebi; ma neka je konačno, onda se opet zamisliš, pa prespavaš, pa opet kontaš i skontaš pitanje; šta će biti sad?! Sljedeće što skontam je bilo koliko će taj tip nedostajati ne samo meni, već čitavom fudbalskom svijetu i koji sam ja mamlaz pohlepni pa ne vidim šire i duže od metra! Moralo je doći nekada, očekivali smo, slutili smo svi, ali nekako se nadaš, nekako priželjkuješ na onaj dječiji način da tu ostane uvijek i da urezana slika njega sa žvakom i stisnutim šakama nikad ne nestane sa ekrana. Jedino što ohrabruje je to da Unitedova politika u vezi managera ima zagarantovan uspijeh i to da je SAF lično odabrao Moyesa i ostavio u amanet da se poštuje i podrži! Od mene će imati podršku do kraja, neću opravdavati njegove loše postupke (bit će ih, samo se nadam što manje) zbog SAF-ovih riječi i želim mu dosta uspijeha na klupi.

Ima ljudi koji su na mnoge načine doprinosili svijetu i smatrani su velikanima, neću ih nabrajati, ali SAF je velikan koji je fudbalu dao najviše od svih! SAF, hvala na svemu.

Slučaj Rooney se haman nedavno povlačio po novinama i svi smo manje više upoznati sa tim. Ova nova informacija me nije mnogo iznenadila. Pitanje je koji je stvarni razlog njegove želje za odlaskom iz kluba?! Neću ga opravdavati, trudit ću se biti max objektivan iako ga jako simpatišem. Reći ću to ovako; ako je razlog zbog kojeg želi otići taj što misli da je veći od kluba neka ide tj. neka se nosi zna se gdje i hvala za sve dobro što je uradio do sada! Dobro neko reče; BJEŽI OD SVETINJE! United i jeste najbolji i najveći klub svih vremena zato što nije zadržavao i povlađivao "većim" od sebe!

Ako je pak razlog drugi, rado bih čuo i drugu verziju. Bio je i Ronaldo pa je otišao, United je opstao, samo Ronaldu čini mi se niko ne zamjera?! Zašto i sa Rooney-em ne bi mogao biti isti slučaj? Ne treba olako zaključivati. Evidentno je da to nije stari Rooney, ali i ovakav ima predispozicije da postane legenda kluba što bih ja jako volio, ali ako to nije njegova želja, neka mu bude. Ukoliko ode, volio bih da to bude na lijep naćin - mada je to sada nekako nestvarno!

Za kraj vam svima čestitam na novoj tituli.
Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 12 maj 2013, 22:42

Ode VELIKI SIR ALEX...Koja ljudina covjece!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 12 maj 2013, 22:46

Još slika sa slavlja. ;)

slika
slika
slika
slika
slika
slika
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 12 maj 2013, 23:04

neo je napisao/la:slika
N e v j e r o v a t n o !

Bila bi dobra fora da se i Gigs oprostio zajedno sa Fergijem i Skolsom... Malo mi je bezze sto on ostaje kada oni idu :roll: ...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

billythekid
Kontakt:

Post Postao/la billythekid » 12 maj 2013, 23:05

24 October 1985 Dan kada se rodio najveci igrac od kako postoji fudbal.Ostani WAYNE ikono,**** hejtere nikad nece imat cast,brzo zaboravlja se sve dobro sto si uradio za svetinju!
31 December 1941...
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 12 maj 2013, 23:08

billythekid je napisao/la:24 October 1985 Dan kada se rodio najveci igrac od kako postoji fudbal.Ostani WAYNE ikono,**** hejtere nikad nece imat cast,brzo zaboravlja se sve dobro sto si uradio za svetinju!
Vejn je ginuo za klub kao malo ko kroz njegovu istoriju. Veliki igrac.

Je li tacno da su mu navijaci zvizdali? Bilo bi glupo ako jesu...

Lik ima cudnu narav. Nije on kriv zbog toga, s tim je rodjen.

Malo opiceni igraci su vazda bili omiljeni kod navijaca :mrgreen: !
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 12 maj 2013, 23:10

Jel ima neko link cijele utakmice+ prije tekme + slavlje poslije da se skine..treba mi za djevojku navijacicu utd-a hh sramota me sto trazim xd NISAM PAPUCAR SVEGA MI ! :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

billythekid
Kontakt:

Post Postao/la billythekid » 12 maj 2013, 23:11

gaston je napisao/la:Jel ima neko link cijele utakmice+ prije tekme + slavlje poslije da se skine..treba mi za djevojku navijacicu utd-a hh sramota me sto trazim xd NISAM PAPUCAR SVEGA MI ! :mrgreen:
jel ti dobra treba ??
31 December 1941...
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 12 maj 2013, 23:12

Valencia je napisao/la:
billythekid je napisao/la:24 October 1985 Dan kada se rodio najveci igrac od kako postoji fudbal.Ostani WAYNE ikono,**** hejtere nikad nece imat cast,brzo zaboravlja se sve dobro sto si uradio za svetinju!
Vejn je ginuo za klub kao malo ko kroz njegovu istoriju. Veliki igrac.

Je li tacno da su mu navijaci zvizdali? Bilo bi glupo ako jesu...

Lik ima cudnu narav. Nije on kriv zbog toga, s tim je rodjen.

Malo opiceni igraci su vazda bili omiljeni kod navijaca :mrgreen: !
Uglavnom su mu skandirali,ali mala grupica je kao malo zviždala..
Meni je pravo drag igrač,ali ako on hoće da ide,ne treba ga moliti da ostane,ne vidim razlog,jednom su ga izmolili,ali sada stalno ga moliti da ne ide je glupo..Tako je bilo i sa Ronaldom..Htio je u Real,Fergie ga nagovorio da ostane još jednu sezonu i onda ga pustio..Hvala mu za sve,samo nek ide daleko od Engleske,da ga ostane upamćen kao neka izdajica,za 9 godina nam je dosta radosti pružio.Možda i ostane,ali nešto sumnjam da bi mu navijači 2 puta oprostili.

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 12 maj 2013, 23:15

neo je napisao/la:slika
Nemanja životinjo!
Smoke Weed Everyday!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 maj 2013, 23:16

gaston je napisao/la:Jel ima neko link cijele utakmice+ prije tekme + slavlje poslije da se skine..treba mi za djevojku navijacicu utd-a hh sramota me sto trazim xd NISAM PAPUCAR SVEGA MI ! :mrgreen:
Samo zbog djevojke :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 12 maj 2013, 23:16

billythekid je napisao/la:
jel ti dobra treba ??
evo keksic čupavi, mrš na spavanje ;)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 12 maj 2013, 23:18

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Samo zbog djevojke :mrgreen:
hvala puno i u moje i u njeno ime..dobit cu nagradu za ovo slika :mrgreen:

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 12 maj 2013, 23:20

Keksić biće.

To onda objašnajva forumsku naviku. slika

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 12 maj 2013, 23:23

Mene treba nagradi bez ikakvih usluga :D :lol: Dovoljno je samo da kazem United.. :lol:
Zadnja izmjena: trxel, dana/u 12 maj 2013, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 12 maj 2013, 23:23

ma ni ti sa pokusajima trolovanja ne mozes to pokvarit :P cestitke na tituli :) i jos jednom hvala #Ferdy :)

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.