Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Ćiro Blažević
znas koliko me briga jesmoli 2 ili 4 ako ne idemo na prvenstvo dosta mi je te socijalne price dobro je treci nismo losi itd **** mi se jesmoli zavrsili 4 ili 2 ako cu gledat holandiju na svjetskom ili kuvajt,novi zeland...te socijalne price mi e pun k
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Najvjerovatnije ce ovako biti (imam neke izvore)... Generalni sekretar ce biti Nijaz Brkovic i dovesce kao selektora FAruka Hadibegica....
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Svakako Bhfanaticosi nevole Ciru i bitno je postovati misljenje tih ljudi koji se svakodnevno bore protiv problema u bh fudbal.
Oni ne vole Ciru samo zato sto je Hrvat..kao da im je Ciro kriv sto su ih Hrvati protjerali po cijelom svijetu..Kratko i jasno....A sem toga pojma oni nemaju u sustini ni sta zele..Starijima dijaspora mozak isprala a ovi mladji pojma nemaju kakve su kod nas prilike...Tarik14 je napisao/la:Svakako Bhfanaticosi nevole Ciru i bitno je postovati misljenje tih ljudi koji se svakodnevno bore protiv problema u bh fudbal.
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
haj ne lupaj molim te kad ne znas... uopste nije razlog sto je hrvat....Bob_Rock je napisao/la:Oni ne vole Ciru samo zato sto je Hrvat..kao da im je Ciro kriv sto su ih Hrvati protjerali po cijelom svijetu..Kratko i jasno....Tarik14 je napisao/la:Svakako Bhfanaticosi nevole Ciru i bitno je postovati misljenje tih ljudi koji se svakodnevno bore protiv problema u bh fudbal.
Sta ima veze sto je "Hrvat"? On je BOSANSKI Hrvat!Bob_Rock je napisao/la:Oni ne vole Ciru samo zato sto je Hrvat..kao da im je Ciro kriv sto su ih Hrvati protjerali po cijelom svijetu..Kratko i jasno....A sem toga pojma oni nemaju u sustini ni sta zele..Starijima dijaspora mozak isprala a ovi mladji pojma nemaju kakve su kod nas prilike...Tarik14 je napisao/la:Svakako Bhfanaticosi nevole Ciru i bitno je postovati misljenje tih ljudi koji se svakodnevno bore protiv problema u bh fudbal.
Medu clanovima bhfanaticosa nema samo muslimana.

Tek smo tada nahebali..Ima da se grcevito borimo za 4. mjesto u grupi..adnan_hz je napisao/la:Najvjerovatnije ce ovako biti (imam neke izvore)... Generalni sekretar ce biti Nijaz Brkovic i dovesce kao selektora FAruka Hadibegica....
ma vidis ga da je lud.... evo zbog cega se ne voli ciro.. zato sto je jedan obicni poltron, manipulator i lopov... covjek koji javno brani drugog lopova koji je osudjeni lopov.. covjek koji je doveden samo da zamaze oci navijacima i da oni u cijelo toj euforiji mogu krasti na miru...Tarik14 je napisao/la:Sta ima veze sto je "Hrvat"? On je BOSANSKI Hrvat!Bob_Rock je napisao/la:Oni ne vole Ciru samo zato sto je Hrvat..kao da im je Ciro kriv sto su ih Hrvati protjerali po cijelom svijetu..Kratko i jasno....A sem toga pojma oni nemaju u sustini ni sta zele..Starijima dijaspora mozak isprala a ovi mladji pojma nemaju kakve su kod nas prilike...Tarik14 je napisao/la:Svakako Bhfanaticosi nevole Ciru i bitno je postovati misljenje tih ljudi koji se svakodnevno bore protiv problema u bh fudbal.
Medu clanovima bhfanaticosa nema samo muslimana.
adnan_hz- Upravo tako! 

Ciro je Munibov igrac.. KAd ode Munib (sto je vec sigurno) ode i stari senilni Ciroslav...
- -Barcelona-
- Kontakt:
slazem se sa svakim napisanim slovomadnan_hz je napisao/la:Ciro je Munibov igrac.. KAd ode Munib (sto je vec sigurno) ode i stari senilni Ciroslav...

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
ja neznam samo kako novinari kada ciri postavljaju pitanje
: DA LI CES OSTATI NA KLUPI JER TO ZELI PUBLIKA NACIJA , VELIKI APSURD .
SADA U OVOM TRENUTKU NEMA VISE OD 20 % LJUDI KOJI PODRZAVAJU CIRU I SAVEZ !
SAVEZ - CIRO = MAFIA
MOLIM VAS POSTAVITE CIRI PITANJE : Da li gospodine blazevicu ce te uslisiti molitve velike vecine navijaca te otici sa klupe bosne i hercegovine !
: DA LI CES OSTATI NA KLUPI JER TO ZELI PUBLIKA NACIJA , VELIKI APSURD .
SADA U OVOM TRENUTKU NEMA VISE OD 20 % LJUDI KOJI PODRZAVAJU CIRU I SAVEZ !
SAVEZ - CIRO = MAFIA
MOLIM VAS POSTAVITE CIRI PITANJE : Da li gospodine blazevicu ce te uslisiti molitve velike vecine navijaca te otici sa klupe bosne i hercegovine !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
ti si jedan veliki retard i balavac.....za ovakve izjave bi se trebale banovati IP adrese.....kretena nikada dosta u BiH...Bob_Rock je napisao/la:Oni ne vole Ciru samo zato sto je Hrvat..kao da im je Ciro kriv sto su ih Hrvati protjerali po cijelom svijetu..Kratko i jasno....A sem toga pojma oni nemaju u sustini ni sta zele..Starijima dijaspora mozak isprala a ovi mladji pojma nemaju kakve su kod nas prilike...Tarik14 je napisao/la:Svakako Bhfanaticosi nevole Ciru i bitno je postovati misljenje tih ljudi koji se svakodnevno bore protiv problema u bh fudbal.

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
BHF forsira Kodru a covjek pojma nema o trenerskom poslu, to je kao da i mene postavite na klupu, nigdje veze...Protiv Cire su od prvog dana iako je Ciro odlicno obavljao svoj posao (obavljao do baraza).Ja sam napisao gdje je Ciro kiksao, bekovi+karantina prije utakmica..
Ma sta imam sa tobom da pricam uostalom...
Ma sta imam sa tobom da pricam uostalom...
informisi se prvo o tome kada je miske dosao u repku pa onda govori ovakve nebulozedomovinabih je napisao/la:Svakako da je Miske bitan! A i toga Misketa je doveo Ćiro. Kako smo glupi, jadni i bijedni !!!
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
koji autoritet? ciro vise NEMA autoriteta kod igraca!domovinabih je napisao/la:armageddon666 je napisao/la:Meho Kodro neka bude opet selektorI prije ce nas on odvesti na neko veliko takmicenje nego bilo ko
Meho Kodro je amater u odnosu na Ćiru i veliki broj igrača mu se neće odazvati. A o njegovom autoritetu u odnosu na Ćirin ne treba ni komentarisati...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- smijesni_ste
- Kontakt:
Ćiro priča o odnosu sa Zvjezdanom Misimovićem, svojoj plaći, sponzorima, prilogu u emisiji 60 minuta na Federalnoj TV...
Bio sam tako ogorčen nakon te emisije u ponedjeljak da nisam mogao zaspati. Mislim da sam nakon onoga dužan javnosti reći istinu - kazao je i pojasnio da njegova plaća iznosi 5.000 eura, isto koliko je imao i njegov prethodnik Meho Kodro.
Blaževiću se spočitava i da je uzeo veliki novac od sponzorskih ugovora, a on tvrdi da to nije istina.
U NSBiH nisu imali nikakvog sponzora i dali su mogućnost da ih ja nađem. Nisam se trudio da nađem sponzore upravo zbog 70 posto od iznosa koji bi išao meni. Iz obiteljskih i prijateljskih razloga doveo sam Konzum, od toga dobio 20.000 eura, i to je bilo sve. Ostalo što se spominje, jednostavno, nije tačno. Sponzorski automobili nemaju veze sa mnom - rekao je Blažević za Dnevni avaz.
Konkretan odgovor na pitanje hoće li ostati na kormilu reprezentacije teško je dobiti, ali se iz njegovih riječi ipak može ponešto naslutiti.
Stvar se jako zakomplicirala. Veoma sam žalostan da se ovo dogodilo. Došao sam da mirim ljude, a sada ispada da ih svađam i zbog toga nosim dojam krivice. Mislim da bih nakon ovoga s Misketom, ako izvagam ko je važniji, rekao da je trenera lakše naći - naglasio je Blažević.
Selektor ne krije da mu je veoma žao zbog nekih riječi izrečenih u revoltu.
On je možda naš najbolji igrač. Nemam ništa protiv njega, zadužio je bh. nogomet. Bio je duša našeg tima, a u Lisabonu nije bio blizu onoga što sam imao pravo očekivati. Onda ovaj slučaj da je za nas bio povrijeđen, a za Wolfsburg nije. To mi je sve skupa dalo pravo na sumnju. Možda to nije prava riječ, ali umrijet ću s dojmom da bismo otišli na SP da je on bio na visini zadatka - završio je Blažević u razgovoru za Dnevni avaz.
Bio sam tako ogorčen nakon te emisije u ponedjeljak da nisam mogao zaspati. Mislim da sam nakon onoga dužan javnosti reći istinu - kazao je i pojasnio da njegova plaća iznosi 5.000 eura, isto koliko je imao i njegov prethodnik Meho Kodro.
Blaževiću se spočitava i da je uzeo veliki novac od sponzorskih ugovora, a on tvrdi da to nije istina.
U NSBiH nisu imali nikakvog sponzora i dali su mogućnost da ih ja nađem. Nisam se trudio da nađem sponzore upravo zbog 70 posto od iznosa koji bi išao meni. Iz obiteljskih i prijateljskih razloga doveo sam Konzum, od toga dobio 20.000 eura, i to je bilo sve. Ostalo što se spominje, jednostavno, nije tačno. Sponzorski automobili nemaju veze sa mnom - rekao je Blažević za Dnevni avaz.
Konkretan odgovor na pitanje hoće li ostati na kormilu reprezentacije teško je dobiti, ali se iz njegovih riječi ipak može ponešto naslutiti.
Stvar se jako zakomplicirala. Veoma sam žalostan da se ovo dogodilo. Došao sam da mirim ljude, a sada ispada da ih svađam i zbog toga nosim dojam krivice. Mislim da bih nakon ovoga s Misketom, ako izvagam ko je važniji, rekao da je trenera lakše naći - naglasio je Blažević.
Selektor ne krije da mu je veoma žao zbog nekih riječi izrečenih u revoltu.
On je možda naš najbolji igrač. Nemam ništa protiv njega, zadužio je bh. nogomet. Bio je duša našeg tima, a u Lisabonu nije bio blizu onoga što sam imao pravo očekivati. Onda ovaj slučaj da je za nas bio povrijeđen, a za Wolfsburg nije. To mi je sve skupa dalo pravo na sumnju. Možda to nije prava riječ, ali umrijet ću s dojmom da bismo otišli na SP da je on bio na visini zadatka - završio je Blažević u razgovoru za Dnevni avaz.
DinoTM je napisao/la:
Nek ide. Hvala mu za sve, ali on je samo unazadio repku. Prije smo igrali bolje protiv velikih reprezentacija, a gubili od malih, sad je obrnuto. Sto znaci da nesto ne stima. I mislim da je on upetljan u sve ovo u savezu.
Hvala Ciro, ali nama takav selektor ne treba
Igra BH tima pre dolaska Cire nije imala ni glave ni repa, najiskrenije.
Za vremena Sliskovica, Muzurovica, Smajlovica, Hadzibegica bilo je jako dobrih igraca, afirmisanih u inostranstvu, ali atraktivno i leprsavo se nije igralo, razlog lezi u ne(znanju) tadasnjih trenera.
Ciro nije veliki trener (takticar), ali je za predhodnike izmislio fudbal/nogomet i titulu trenera.
Igra BH repke je pre Cire izgledala na nista, a sa Cirom osim u zadnjoj utakmici sa Porugalom koja je igrana bez pola tima i sa nikakom klupom, je sasvim ok., igra za gol vise.
Tacno je da su utakmice sa jacim rivalima gubljene, ali niko ne spominje da su te utakmice uz malo sportske SRECE (koja je hvalila) mogle biti i dobijene.
Zasto niko ne spominje u kakvom je stanju Ciro preuzeo repku?!
Svi spominju poraze od Spanaca (Prvaci Evrope, repka koja ne zna za poraz vec tri god., nacija koja momentalno igra naj leprsavije i koja je jedan od kandidata za osvajanje SP 2010), Turska (treci sa EP 08, zemlja koja ima 6 mil. registrovanih fudbalera) i Portugalaca (polufinalisti SP 06 i cetrtfinalisti EP 08), niko ne kaze da su porazi bili "casni", niko ne kaze da su te repke objektivno, svetlosnu godinu ispred napacene i razjedinjene BiH, niko ne kaze i to da su i najveci optimisti sumnjali u CUDO, a to cudo se zvalo SP u JAR-u 2010.
Niko ne pise da su do ovog, mogu slobodno napisati Istorijskog uspeha stigli samo 1/3 populacije BiH, tj. jedan narod i po koji pojedinac druga dva, sto je malo za prelet ka jugu Africkog kontinenta.
Hocu reci da se tenzije bez potrebno dizu, po meni ovo je sasvim dovoljno za ovakvu BiH, za vece rezultate je potrebna bolja logistika.
Bjeljinac, sta ti mislis o svemu?!
Nek ide. Hvala mu za sve, ali on je samo unazadio repku. Prije smo igrali bolje protiv velikih reprezentacija, a gubili od malih, sad je obrnuto. Sto znaci da nesto ne stima. I mislim da je on upetljan u sve ovo u savezu.
Hvala Ciro, ali nama takav selektor ne treba
Igra BH tima pre dolaska Cire nije imala ni glave ni repa, najiskrenije.
Za vremena Sliskovica, Muzurovica, Smajlovica, Hadzibegica bilo je jako dobrih igraca, afirmisanih u inostranstvu, ali atraktivno i leprsavo se nije igralo, razlog lezi u ne(znanju) tadasnjih trenera.
Ciro nije veliki trener (takticar), ali je za predhodnike izmislio fudbal/nogomet i titulu trenera.
Igra BH repke je pre Cire izgledala na nista, a sa Cirom osim u zadnjoj utakmici sa Porugalom koja je igrana bez pola tima i sa nikakom klupom, je sasvim ok., igra za gol vise.
Tacno je da su utakmice sa jacim rivalima gubljene, ali niko ne spominje da su te utakmice uz malo sportske SRECE (koja je hvalila) mogle biti i dobijene.
Zasto niko ne spominje u kakvom je stanju Ciro preuzeo repku?!
Svi spominju poraze od Spanaca (Prvaci Evrope, repka koja ne zna za poraz vec tri god., nacija koja momentalno igra naj leprsavije i koja je jedan od kandidata za osvajanje SP 2010), Turska (treci sa EP 08, zemlja koja ima 6 mil. registrovanih fudbalera) i Portugalaca (polufinalisti SP 06 i cetrtfinalisti EP 08), niko ne kaze da su porazi bili "casni", niko ne kaze da su te repke objektivno, svetlosnu godinu ispred napacene i razjedinjene BiH, niko ne kaze i to da su i najveci optimisti sumnjali u CUDO, a to cudo se zvalo SP u JAR-u 2010.
Niko ne pise da su do ovog, mogu slobodno napisati Istorijskog uspeha stigli samo 1/3 populacije BiH, tj. jedan narod i po koji pojedinac druga dva, sto je malo za prelet ka jugu Africkog kontinenta.
Hocu reci da se tenzije bez potrebno dizu, po meni ovo je sasvim dovoljno za ovakvu BiH, za vece rezultate je potrebna bolja logistika.
Bjeljinac, sta ti mislis o svemu?!
Nko ne prica o tome jarane..Niko ne prica o tome da nas je u po Sarajeva otresla jedna Moldavija..Da smo Maltu u po Sarajeva jedva dobili 1-0 i da su ljudi imali 5 gol sansi, vile nas pronosale u toj utakmici..Niko ne prica da nas je jedan Madzarska deklasirala dva puta..Niko nista ne prica..
Okomili se svi na Ciru kao da smo do sada bili na svakom prvenstvu pa saad katastrofa sto nismo otisli..
Ja sam sada protiv Cire, napisao sam gdje je grijesio, no od ovih trenera sto se spominju i na forumu i u javnosti , u trenerskom poslu niko od njih ne moze biti ni blizu kao Ciro..No vrijeme ce pokazati kad npr dodje patriota Hadzibegic ili Bazdarevic..
Ne sjecam se koji od njih dvojice je ono zaboravio bosanski jezik..hahahaha.ok odrasti u dijapori i ne nauciti jezik, ali mudonja sa 35 god ode u dijasporu i zaboravi jezik hahahaha to je fenomen
Okomili se svi na Ciru kao da smo do sada bili na svakom prvenstvu pa saad katastrofa sto nismo otisli..
Ja sam sada protiv Cire, napisao sam gdje je grijesio, no od ovih trenera sto se spominju i na forumu i u javnosti , u trenerskom poslu niko od njih ne moze biti ni blizu kao Ciro..No vrijeme ce pokazati kad npr dodje patriota Hadzibegic ili Bazdarevic..
Ne sjecam se koji od njih dvojice je ono zaboravio bosanski jezik..hahahaha.ok odrasti u dijapori i ne nauciti jezik, ali mudonja sa 35 god ode u dijasporu i zaboravi jezik hahahaha to je fenomen
Bob_Rock je napisao/la:Nko ne prica o tome jarane..Niko ne prica o tome da nas je u po Sarajeva otresla jedna Moldavija..Da smo Maltu u po Sarajeva jedva dobili 1-0 i da su ljudi imali 5 gol sansi, vile nas pronosale u toj utakmici..Niko ne prica da nas je jedan Madzarska deklasirala dva puta..Niko nista ne prica..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.