FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Stole iz Bora » 24 nov 2009, 13:45

@adis_macak

Daj ba popusti malo ljude na njihovoj temi. Imas PDF o Premier Ligi pa tamo pisi. Meni pravo smeta (a vjerujem i vecini) kad neko od njih a i drugih s.re na PDF-u o Zelji a nakon ovog sto ti pises ovde ce otici neko tamo, pisati i onda ce reci kako i nasi pisu gluposti po njihovoj temi. Hajmo mi o Zelji a oni neka deveraju sa svojim klubom.

@FK Sarajevo

Slazem se sa tobom! Daj Boze da vi svake godine uzmete oba derbija i da ostanete u BiH a mi da uzimamo titule ili da izlazimo u Evropu .. 8-)

Poserem se ja na pobjedu u derbiju ako ce porazeni (u mom slucaju Sarajevo) osvojiti titulu ili izaci u Evropu!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 24 nov 2009, 13:49

Stole iz Bora je napisao/la:@adis_macak

Daj ba popusti malo ljude na njihovoj temi. Imas PDF o Premier Ligi pa tamo pisi. Meni pravo smeta (a vjerujem i vecini) kad neko od njih a i drugih s.re na PDF-u o Zelji a nakon ovog sto ti pises ovde ce otici neko tamo, pisati i onda ce reci kako i nasi pisu gluposti po njihovoj temi. Hajmo mi o Zelji a oni neka deveraju sa svojim klubom.

@FK Sarajevo

Slazem se sa tobom! Daj Boze da vi svake godine uzmete oba derbija i da ostanete u BiH a mi da uzimamo titule ili da izlazimo u Evropu .. 8-)

Poserem se ja na pobjedu u derbiju ako ce porazeni (u mom slucaju Sarajevo) osvojiti titulu ili izaci u Evropu!
Al fazon je u tome sto mi vas u zadnjih 5-6 godina stalno deremo,izlazimo u evropu i osvajamo titule.... :D

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 24 nov 2009, 13:50

ultra@rajvosa je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:@adis_macak

@FK Sarajevo

Al fazon je u tome sto mi vas u zadnjih 5-6 godina stalno deremo,izlazimo u evropu i osvajamo titule.... :D
Prosle godine nakon jel 4 sezone oni pobijedili Sarajevo 8-) 8-)
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 24 nov 2009, 13:57

Hocemo li se vratiti na recenicu koja je napisana i zbog koje sam pisao ono?

FK Sarajevo je napisao/la:
Pa meni je pobjeda u derbiju vaznija od titule

Na stranu to sto ste vi posljednjih 5 godina bolji sto se tice izlaska u Evropu i tabele, svaka cast na tome, ali sa ovom recenicom se NIKAD necu sloziti kad je rijec o klubu za koji navijam!
To je sva poenta, da sad ne idemo dublje i ne otvaramo raspravu o tome ko je koga, kad i koliko puta. Na kraju krajeva, omjer je izjednacen trenutno!

Necu vise zachatavati ovaj PDF. Ugodan dan .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 24 nov 2009, 14:00

Stole iz Bora je napisao/la:Hocemo li se vratiti na recenicu koja je napisana i zbog koje sam pisao ono?

Na stranu to sto ste vi posljednjih 5 godina bolji sto se tice izlaska u Evropu i tabele, svaka cast na tome, ali sa ovom recenicom se NIKAD necu sloziti kad je rijec o klubu za koji navijam!
To je sva poenta, da sad ne idemo dublje i ne otvaramo raspravu o tome ko je koga, kad i koliko puta. Na kraju krajeva, omjer je izjednacen trenutno!

Volim ja i titulu jarane ali ovako kad izgubimo od vas mrzim zajebavnje manijaka a ovako kad pobijedimo oni sute i to je ljepota vidjeti i Sarajevo kad je prvo i izgubi od Zelje koji je 10 opet zajebavaju znas eto ti razloga ja vise volim pobjedu u derbiju neznam kako drugi svak ima na svoje misljenje

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 nov 2009, 14:07

Stole iz Bora je napisao/la:Hocemo li se vratiti na recenicu koja je napisana i zbog koje sam pisao ono?

zavisi kako gledas...kad se gledaju sve utakmice sarajevo je uspjesnije.....a u ligi je izjednaceno tacno...doduse seljo ima 3 pobjede na penale,jer se u to vrijeme igralo po pravilu penal bod...tj.ako se tekma zavrsi nerjeseno pucaju se penali....znaci trebe bit realan pa odbit te tri "pobjede" tako da sarajevo ima tri vise i u prvenstvu hhhhhh :lol: :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

finagradskaraja
Kontakt:

Post Postao/la finagradskaraja » 24 nov 2009, 14:38

Zato iz Banja Luke ----POBJEDA...
Opasna je ova vakcina protiv svinjske gripe a zove se ..ALEN SKORO..
Znaju to nasi ,,strumfovi,,-najbolje...
STA HOCE KOMSIJE SA USKE PRUGE,SA JEDNOM TITULOM IZ BIVSE YUGE..........

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 24 nov 2009, 16:14

Bio bi najsretniji kad bi pobjedili u BL , al ni nerješeno nije loše.
Nego zna li ko hoće li nas prenositi BHT ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

dinog
Kontakt:

Post Postao/la dinog » 24 nov 2009, 16:17

finagradskaraja je napisao/la:Zato iz Banja Luke ----POBJEDA...
nemoj ti zaboravit najboljeg mladog igraca u bih nemanju bilbiju,volio bi da pobijedi sarajevo ali ja mislim da nema sanse,borac je pravo jaka ekipa a kod kuce su nepobjedivi

alibi

Post Postao/la alibi » 24 nov 2009, 17:32

dinog je napisao/la:
nemoj ti zaboravit najboljeg mladog igraca u bih nemanju bilbiju,volio bi da pobijedi sarajevo ali ja mislim da nema sanse,borac je pravo jaka ekipa a kod kuce su nepobjedivi
Joj recenice borac je pravo jaka ekipa hehe.Pa drug u nasoj bar ligi ne smijes sa sigurnoscu nikada to tvrditi,ma o kojoj se ekipi radilo.Kad i sam znas da je to relativna stvar,naima masa drugih elemenata utice na konacan rezultat,a najmanje igra na terenu.Sjeti se mostara i tv prenosa protiv zrinjskog.Klasicna pljacka u reziji sudaca.I ko nije gledao reci ce pa OCEKIVAN rezultat haha.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 24 nov 2009, 19:23

dinog je napisao/la:
Nemoj ti zaboraviti Skoru i Alaima vidjet ces ti kad njima Alaim od gola zavali golcinu :lol: :lol:

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 24 nov 2009, 21:47

Kakve su sanse da Skoro dodje u Borac?

Fiser ga nesto spominje i kaze da on zasluzuje da nosi dres Borca.....

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 nov 2009, 21:51

Schlager je napisao/la:Kakve su sanse da Skoro dodje u Borac?

pa vece su sanse sigurno da borac bude prvak...nista od tog :D pa alen samo za nas moze igrat u bih....jos se ne zna za prenos...na bhtu ne pise da ce bit...pa vjerovatno i nece bit :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 nov 2009, 21:51

Fiser ga nesto spominje.....

0.00% eto kakve su šanse da pređe ;) evo ti njegove izjave:

"Trenutno me sve veže samo za fudbalski klub Sarajevo, ja imam ugovor do kraja ove sezone, odnosno još 6 mjeseci. Vidjet ćemo šta će se na kraju desiti ali mogu reći da su moje želje da ostanem u Sarajevu."
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

High

Post Postao/la High » 24 nov 2009, 22:56

Bice tesko u nedjelju.Domacini imaju odlicne rezultate ove sezone,hajmo reci pokusavaju nadoknaditi izgubljeno iz prethodnih,''iznenaditi'' sve svojim partijama,izboriti plasman u Europu.Nisam ih gledao od ove sezone,tako da ne mogu govoriti o kakvoj se ekipi radi.Ali rezultati govore dosta,tabela uvijek sve kaze.Sto se nas tice,gol razlika ze popravlja,forma ekipe takodjer.Jedino me mozda zabrinjava da niko od ostalih napadaca ne postize cesto golove,Skoro je usamljen i ako ga zatvore u banja luci da ce se odraziti na igru,totalno.Sto se nase odbrane tice,vjerujem da ce Torlak pokupiti dosta lopti.U zadnje vrijeme Rizvanovic igra dobro,sto je dobra vijest,jer je momak na pocetku bio nesiguran,sad je to vec bolje.Prosle sezone osvojen bod,zasto ne ponoviti to,pa i traziti sva tri boda.Trazim samo korektno sudjenje,rezultat kakav god bude.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 25 nov 2009, 09:24

Gerrard je napisao/la:

Alen Skoro je odbio Zeljeznicar kada je on bio najjaci na celu sa Osimom i imao najvise para , sam Amar Osim jednom je rekao u novinama da mu je nudio u to vrijeme astronomsku platu i da je on odbio , nakon toga vise nijedan klub se nije usudio da ga pokusa kupiti iz nase lige ... Samo cu ti reci pored toga da u FKS tada nije imao nikakve uslove niti plate redovne !
On je Hordas on zna gdje ce pruzati najbolje partije gdje ce najbolje zaraditi i ko ima najjace navijace nece on nigdje iz Sarajeva pogotovo u Borac hahahaha a znamo koliko je igraca Borca igralo u Sarajevu i to su bili najbolji igraci tada Marinko Mackic,Vule Trivunovic i Vladan Grujic

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 nov 2009, 10:12

Samo da sudije ne ubiju Sarajevo u BL i bit će sve udure... Mislim da smo jači od njih i da ih možemo pobjedit, al bio bih sretan i sa x ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 25 nov 2009, 12:09

Sretan Vam Dan drzavnosti Bosne i Hercegovine!
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 25 nov 2009, 13:08

Zike_HzSa je napisao/la:Sretan Vam Dan drzavnosti Bosne i Hercegovine!
Sretan Nam Dan Državnosti Bosne i Hercegovine!
Demokratska suverena i nezavisna Bosna i Hercegovina!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 nov 2009, 13:43

Gerrard je napisao/la:Borac je po meni poslije rata u vrhu po izbacivanju odlicnih igraca iz svoje skole fudbala ... stvarno fantasticno rade Bilbija je jos jedan primjer tome ... Zao mi je sto je povreda unistila Marinka Mackica vjerovatno najboljeg beka poslije rata koji je nosio dres Sarajeva ... idemo dalje , opusteno pa sta Bog da , i sa bodom bi bio zadovoljan iz Banja Luke !

upravo tako...kakav je maca bio igrac,sta je sad s njim jel jos u iranu..nisam gledo.A i vule je bio beton....ta generacija jedna od najdrazih za mene

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], OzmoodPinglewood, Proximic, svabonja, ventilateur i 34 gosta.