Ja sam se dvoumio izmedju njih i Sparte i odigrao Spartu , ali dzaba kad Atletico - Barca samo 1-0 , a meni treba oba daju i 3+

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
pogledaj statistiku, prati, lahko je napamet bubati i pucati po kvotama kad bi se tako igralo i dobijalo kladionice bi se zatvorile za 2 danaLenBias je napisao/la:nastavi slabo pisati, pogotovo ovde ako ces pisati nakon utakmice i na taj nacin se pravit pametan, mislim da to momku nije potrebno u ovom trenutku kao ni ikom ikadaS_Roma je napisao/la:slabo pisem ovdje na ovu temu, al to je danas zicer bio X2 , ovaj Kopenhagen cak i sa djecom igra i prodaje tekme i štima ih drama ... Zadnjih 5-6 utakmica ili su porazi ili neresjeno .. A i dalje bjeze 15- tak bodova drugom , to se ne igra jos kvota navlakusa samo takvaEmirSioux89 je napisao/la:Yebemu Kopenhagen glupi znao sam ne znam sta ih odigra
eto sjetim se svih kopenhagenu kao i realu sinoć...zgmiky je napisao/la:jučer me real uništi, da je pao još jedan gol bilo bi fenomenalno ali eto to je kocka...
danas sam ovako nekako pa da vidimo
Kopenhagen FC-Esbjerg fB 1 1.45
Sparta Prag-Mlada Boleslav 1 1.40
Stromsgodset-Brann 1 1.45
Tromso-Sarpsborg 08 FF 1 1.55
Genk-Anderlecht odg 1.50
Fenerbahce-Galatasaray odg 1.50
Lyon-PSG odg 1.55
Atletico Madrid-Barcelona odg 1.40
Genk-Anderlecht odg3+ 1.95
Fenerbahce-Galatasaray odg3+ 1.95
Milan-Roma odg3+ 1.95
i za jači ulog
Genk-Anderlecht 3+ 1.55
Lyon-PSG odg 1.55
GL
eto sretno ako netko prati
zgmiky je napisao/la:eto sjetim se svih kopenhagenu kao i realu sinoć...zgmiky je napisao/la:jučer me real uništi, da je pao još jedan gol bilo bi fenomenalno ali eto to je kocka...
danas sam ovako nekako pa da vidimo
Kopenhagen FC-Esbjerg fB 1 1.45
Sparta Prag-Mlada Boleslav 1 1.40
Stromsgodset-Brann 1 1.45
Tromso-Sarpsborg 08 FF 1 1.55
Genk-Anderlecht odg 1.50
Lyon-PSG odg 1.55
Atletico Madrid-Barcelona odg 1.40
Bravo miky.![]()
Genk-Anderlecht odg3+ 1.95
Fenerbahce-Galatasaray odg3+ 1.95
Milan-Roma odg3+ 1.95
i za jači ulog
Genk-Anderlecht 3+ 1.55
Lyon-PSG odg 1.55
GL
eto sretno ako netko prati
sve ću zaboravit samo lyon i psg oba dajte i lova do krovaa i milan roma gg3+ pa da bude skoro pa savršen dan
Druze imas na sportklubu tekmu...Willy je napisao/la:Ima li neko link za košarku Real - Olympiakos?
Nemam Sport Klub.minimal je napisao/la:Druze imas na sportklubu tekmu...Willy je napisao/la:Ima li neko link za košarku Real - Olympiakos?
Probaj naci na bhsupersport.comWilly je napisao/la:Nemam Sport Klub.minimal je napisao/la:Druze imas na sportklubu tekmu...Willy je napisao/la:Ima li neko link za košarku Real - Olympiakos?
http://www.kakibara.com/watch/live/stre ... adrid.html" onclick="window.open(this.href);return false;Willy je napisao/la:Ima li neko link za košarku Real - Olympiakos?
Tritolone je napisao/la:Joj da oce ovaj Milan u kosarci makar x izvuc
Neće miki, traži neki broj mobitela.zgmiky je napisao/la:http://www.kakibara.com/watch/live/stre ... adrid.html" onclick="window.open(this.href);return false;Willy je napisao/la:Ima li neko link za košarku Real - Olympiakos?
valja li?
AgresivnoDjubre je napisao/la:Tritolone je napisao/la:Joj da oce ovaj Milan u kosarci makar x izvuc
meni radi normalno, vidi onda ovajWilly je napisao/la:Neće miki, traži neki broj mobitela.zgmiky je napisao/la:http://www.kakibara.com/watch/live/stre ... adrid.html" onclick="window.open(this.href);return false;Willy je napisao/la:Ima li neko link za košarku Real - Olympiakos?
valja li?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.