Chicago Bulls

BIHfan
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la BIHfan » 12 maj 2013, 19:00

Nije mi zao sto ga nisam i necu gledat ove sezone ako ce sledecu razvalit, ko prije 2 godine. Zelim da ga opet gledam u MVP izdanju, a ne rovitog kao sto sad gledam Denga koji i hoce i nece da pogodi sut.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 maj 2013, 19:23

BIHfan je napisao/la:Nije mi zao sto ga nisam i necu gledat ove sezone ako ce sledecu razvalit, ko prije 2 godine. Zelim da ga opet gledam u MVP izdanju, a ne rovitog kao sto sad gledam Denga koji i hoce i nece da pogodi sut.
ma upravu si covjece ..sta ce on nama pomoci?.. to sto kaze da je moguce da ce se vratiti to je sve osiguranje majka novac pare, Bullsi diriguju sa tim vjerujte mi....lajali su lafa brat mu neda nije u dobrim odnosima, a eno ga tamo grli se ljubi se sa njima sto se moze i vidjeti i gdje im je tu logika?..ja ne znam ima ovdje evo Alem covjek zna kako je to ovdje kad te media pocne peglat strasno, a posebno u Chicagu ..ja sam ranije govorio nije sezona ni pocela da ga ne zelim vidjeti rano i neka covjek zme godinu dana i neka sanira sve svoje povrede ,..pa kad smo raspustili pola ekipe poceli od nova jasno nam je bilo da mi nismo ekipa za titulu.. to sto nm se sad ko daje neka sansa jer pariramo fino iamiu, izbacimo Netse sa ovom ekipom jos bez Denga i Hinricha u zadnje tri utakmice to je nesto drugo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 maj 2013, 20:35

Chicago Bulls head coach Tom Thibodeau has been fined $35,000 for comments he made about the officiating following the Bulls 104-94 loss to the Heat on Friday night at the United Center, it was announced Sunday by Stu Jackson, NBA Executive Vice President Basketball Operations.

:lol: :lol: :lol:

Prvo Bellineli, pa Gibson, sad Thibs. Koja bruka od lige.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 12 maj 2013, 20:40

Heat liga.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 maj 2013, 20:40

Titova-Juga je napisao/la:Heat liga.
Mogao bi sutra Kirk igrat. :)
FK DELFIN NEUM

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 12 maj 2013, 20:42

BIHfan je napisao/la:Chicago Bulls head coach Tom Thibodeau has been fined $35,000 for comments he made about the officiating following the Bulls 104-94 loss to the Heat on Friday night at the United Center, it was announced Sunday by Stu Jackson, NBA Executive Vice President Basketball Operations.

Liga ima svoja pravila kojima su dosljedni i treba im cestitati na tome,a ne kritikovati ih kad to urade.Ono sto je Bellineli uradio je zabranjeno, jer onaj gest bas i nije prikladan.Gibson je psovao sudiji i pokusavao da se obracuna sa njim,dok su ga drugi drzali(za kaznu koja mu je izrecena nije bitno sta je dovelo do njegove reakcije).Sto se tice Thibsa,odavno je poznato da je zabranjeno svako kritkovanje sudija i on nije prvi trener koji je zaradio kaznu zbog toga.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 maj 2013, 20:49

NEZALAGANJE je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Chicago Bulls head coach Tom Thibodeau has been fined $35,000 for comments he made about the officiating following the Bulls 104-94 loss to the Heat on Friday night at the United Center, it was announced Sunday by Stu Jackson, NBA Executive Vice President Basketball Operations.

Liga ima svoja pravila kojima su dosljedni i treba im cestitati na tome,a ne kritikovati ih kad to urade.Ono sto je Bellineli uradio je zabranjeno, jer onaj gest bas i nije prikladan.Gibson je psovao sudiji i pokusavao da se obracuna sa njim,dok su ga drugi drzali(za kaznu koja mu je izrecena nije bitno sta je dovelo do njegove reakcije).Sto se tice Thibsa,odavno je poznato da je zabranjeno svako kritkovanje sudija i on nije prvi trener koji je zaradio kaznu zbog toga.
Naravno i u tom se slazem. Ali ta pravila za neke vaze a za neke ne! Kad se LeBron zalio na sudjenje nije dobio kaznu, niko ni kaznu za flop da dobije , ma kakvi to. Isto tako Spurse tvoje je Sterna kaznio jer je Pop odmarao igrace, a Heat dok je odmarao svoje zvijezde je bilo sve ok i regularno.
FK DELFIN NEUM

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 12 maj 2013, 20:53

Ja ne znam da je Lebron direktno kritikovao sudije,a sto se Sterna tice,to je njegova kazna,zbog TV gledanosti i koja je presedan bila.Ne slazem se s njom,ali im je argument bio taj sto je to rano u sezoni bilo i sto igraci nisu bili u dvorani uopste,tako da ispada da je odmaranje na kraju sezone dozvoljeno,ako su igraci u dvorani... :?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 maj 2013, 21:02

Nije da nemaju para kojima će platiti tu kaznu, tako da i kad su Doca kaznili nedavno nisam nešto posebno protestvovao, ionako te pare idu u dobrotvorne svrhe, barem ja mislim :?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 maj 2013, 21:06

Ma hajd uredu je, nek nas kaznjavaju nek rade sta hoce. Zaboli me vise. :)
FK DELFIN NEUM

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 maj 2013, 21:08

BIHfan je napisao/la:Ma hajd uredu je, nek nas kaznjavaju nek rade sta hoce. Zaboli me vise. :)
Ha ja tebi ni u džep, ni iz džepa :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 12 maj 2013, 21:20

BIHfan je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:

Naravno i u tom se slazem. Ali ta pravila za neke vaze a za neke ne! Kad se LeBron zalio na sudjenje nije dobio kaznu, niko ni kaznu za flop da dobije , ma kakvi to. Isto tako Spurse tvoje je Sterna kaznio jer je Pop odmarao igrace, a Heat dok je odmarao svoje zvijezde je bilo sve ok i regularno.
pop je rekao da odmara igrace i napravio gresku a spo ih vodio pod povrede i nisu igrali pa samim tim izbjegao kaznu, kratko i jasno, ne znam sta vam vise nije jasno kod tih stvari? :)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 maj 2013, 21:58

Na danasnji dan Rose izasao iz bolnice nakon operacije ligamenata (ACL) lijeve noge i doktori govore da ce se vratiti za 8-12 mjeseci.
FK DELFIN NEUM

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 12 maj 2013, 22:53

BIHfan je napisao/la:
Ako je tako odlicno, znao sam ovde da ga kritikujem cesto jer me je u nekim momentima nervirao,ali taj covek nam je sad potrebniji nego ikad .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 maj 2013, 23:42

Evo na tel mi poruka stize vijesti Muhamed nece biti kaznjen novcano a ni suspenzijom hahahaa svasta aki je iko zasluzio kaznu onda je to on a oni kaznjavaju pogresne ljude skroz...otisla je NBA u **** krasni majkemi...joj da mi je onu kosarku vratiti unazad pa sve negde tamo do one serije Kingsa I Lakersa odnosno Phile I Lakersa..sve ovo poslije otislo je u qurac
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 12 maj 2013, 23:56

slika

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 13 maj 2013, 00:56

BIHfan je napisao/la:

Jedva čekam da poždere malog raspucanog Colea kako je poglođao i Derona :mrgreen:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 maj 2013, 13:25

Noćas aBd 2:2 u seriji 8-)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 maj 2013, 19:05

Bulls' Thibodeau fined for comments about officiating

NEW YORK -- Chicago Bulls head coach Tom Thibodeau has been fined $35,000 for comments he made about the officiating following the Bulls' 104-94 loss to the Heat on Friday night at the United Center, it was announced Sunday by Stu Jackson, NBA Executive Vice President of Basketball Operations.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 13 maj 2013, 20:18

Noah u prvoj defanzivnoj petorci. 8-) 8-)

http://www.nbaserbia.com/vesti/3524/leb ... jave-bulsa" onclick="window.open(this.href);return false;

Vrhunac sarkazma! :lol:
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.