Evo šta kruži po redcafeu i stranicama koji su skoro uvijek pouzdane..Sir Alex: "I don't think Wayne was keen to play. He has asked for a transfer. We're not going to let him go."
Evo slušam interview i izgleda da je tačna ova izjava..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Evo šta kruži po redcafeu i stranicama koji su skoro uvijek pouzdane..Sir Alex: "I don't think Wayne was keen to play. He has asked for a transfer. We're not going to let him go."
Bgm ga Fergie izofira. Ako želi, neka ide. Ja sam mislio i želio da on postane jedna od legendi kluba, ali ako on to ne želi, neka ide. Očekivat je jedan veliki transfer, definitivno. Neka njegova zamjena bude Bale i ja zadovoljan.Cartman je napisao/la:To zapamtite kad dodje prvi poraz, da ne bude Moyes out odma.
Neka je rekao javno za debelog. Da se zna.
"he's been unhappy about being taken off a few times", "Wayne Rooney in top form wouldn't be substituted".Narin je napisao/la:
Volio bih znati razlog Rooneyvog nezadovoljstva.Kad pogledaš Persija,kaže trofeji,Nasri isto,Fabregas se vraća kući i tako to,ali me živo zanima šta Rooneyu smeta koji đavo? Ima skoro najveću platu,jedan od važnijih igrača u timu (barem je bio),osvaja trofeje redovno i hoće da ide..
"We have refused it. I think he should go away and think about it again. He wasn't happy about being brought off in games this season. Wayne Rooney in top form wouldn't be taken off."
Jao radostineo je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.