FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mija
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mija » 12 maj 2013, 18:11

Buu je napisao/la:Kad nisu organizovali za uzimanje duple krune, nece sigurno ni za ovu titulu.
Mozda kad budemo osvojili 10 titulu onda nesto organizovati pred vjecnom.
Nema potrebe bacati pare za proslavu ispred vjecne vatre,dok platis MUP,pa kojekakve zastitare,imamo mi svoj hram fudbala,poslije utakmice sa Leotarom cestitati igracima i strucnom stabu proderneciti sa rajom i to je to-I DJECA U GRADU I DRZAVI ZNAJU KO JE SAMPION ;)
Muharemovicu odlazi iz Zelje

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 12 maj 2013, 19:18

Šta ste navalili s tom proslavom. Proslave titule vrše ekipe koje jednom u 10 godina ubodu titulu, a ekipe kojima je to rutina Željo, Bayern, Barca...Naprave simboličnu proslavu na stadionu. ;)

galeb
Kontakt:

Post Postao/la galeb » 12 maj 2013, 19:27

Ima li gdje snimak citave tekme protiv Sarajeva, da pogledam na miru?

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 12 maj 2013, 19:41

" onclick="window.open(this.href);return false;
imas i drugo na istom kanalu
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

galeb
Kontakt:

Post Postao/la galeb » 12 maj 2013, 19:46

Ultras1921 je napisao/la:
imas i drugo na istom kanalu
Hvala ti puno, nemas pojma koliko si me obradovao :)

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 12 maj 2013, 20:12

Bas je ovaj fudbal lijepa igra, pogotovo uzivanje u njoj ovih dana. Veliki klubovi slave u svojim drzavama.
United sampion u Engleskoj, Juventus u Italiji, Ajax u Holandiji, Bayern u Njemackoj, Barcelona u Spaniji, Dinamo u Hrvatskoj, Zeljo u Bosni...
Znaci, bez iznenadjenja. :mrgreen:

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 12 maj 2013, 20:26

terabajt je napisao/la:Dosta price o velezu daj da malo raspravljamo o finalu kupa i proslavi titule .

Sto jeste jeste,sta ste se skacili prijeratnog Veleza,za nas mostarce koji podupiru Zrinjski, Velez predstavlja partiju isto kao i vama Torpedo tj. FK Sarajevo,klubovi koji su naglo poceli se bogatiti i cvjetati tako sto su zabranjivali i ukidali druge ,jer su njihovi bili u vlasti a vlasta je bogata i vlasta te prati...
Velez da ima vise navijaca od Zelje vjerovatno bi bio i samim time uspjesniji i kud i kamo praceniji klub od Zelje koji npr. ima prosjek gledatelja po 4,5 tisuca par sezona dok ovi imaju nekih 200 injak ljudi na stadionu i oko njega!
Razlika je sto je Zeljo ostao Zeljo a Velez je dozivio ono sto je i FK Sarajevo trebalo ,propast jer partije vise nema tako da i ti klubovi su na izdisaju,jer u doba kapitalizma i privatizma kada treba o sebi voditi racuna i davati klubu i svoj novac i svoje zivce i svoju ljubav imas na tribinama najbolje ogledalo,na Grbavici pun stadion a u Vrapcicima ostatci ostataka...uostalom kao i na Kosevu! :roll:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 maj 2013, 20:29

Rece 19Z92 :mrgreen: :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 12 maj 2013, 20:30

Sarajlijc@ je napisao/la:Rece 19Z92 :mrgreen: :mrgreen:
Da pratis povijest i zbivanja u bih sto se tice nogometa znao bi da neki "komunisticki"klubovi kasne jedno 40 ak godina sto se tice osnivanja ! :lol:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 maj 2013, 20:32

bekicamir je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Rece 19Z92 :mrgreen: :mrgreen:
Da pratis povijest i zbivanja u bih sto se tice nogometa znao bi da neki "komunisticki"klubovi kasne za jedno 40 ak godina sto se tice osnivanja! :lol:
Sta cu ne pratim, haj sad zdrao
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 12 maj 2013, 20:35

bekicamir je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Dosta price o velezu daj da malo raspravljamo o finalu kupa i proslavi titule .

Sto jeste jeste,sta ste se skacili prijeratnog Veleza,za nas mostarce koji podupiru Zrinjski, Velez predstavlja partiju isto kao i vama Torpedo tj. FK Sarajevo,klubovi koji su naglo poceli se bogatiti i cvjetati tako sto su zabranjivali i ukidali druge ,jer su njihovi bili u vlasti a vlasta je bogata i vlasta te prati...
Velez da ima vise navijaca od Zelje vjerovatno bi bio i samim time uspjesniji i kud i kamo praceniji klub od Zelje koji npr. ima prosjek gledatelja po 4,5 tisuca par sezona dok ovi imaju nekih 200 injak ljudi na stadionu i oko njega!
Razlika je sto je Zeljo ostao Zeljo a Velez je dozivio ono sto je i FK Sarajevo trebalo ,propast jer partije vise nema tako da i ti klubovi su na izdisaju,jer u doba kapitalizma i privatizma kada treba o sebi voditi racuna i davati klubu i svoj novac i svoje zivce i svoju ljubav imas na tribinama najbolje ogledalo,na Grbavici pun stadion a u Vrapcicima ostatci ostataka...uostalom kao i na Kosevu! :roll:

Mani nas se zivota ti...jos ces poceti porediti Zelju i taj svoj klub.Ne budi smjesan...
Amare hvala ti...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 maj 2013, 20:45

zeljo4life je napisao/la:
Mani nas se zivota ti...jos ces poceti porediti Zelju i taj svoj klub.Ne budi smjesan...
Neka ga ovo mu je jedan od boljih postova, pa i istinitih.S tim sto su komunisti bili rigorzni prema njima, a za raliku od njih nas je i SDA htio ugasiti nakon rata i napraviti Djerzelez a HDZ nije njih gasio nego reaktivirao.Zeljo je opstao zahvaljujuci obinoj raji, svidjalo se to nekom ili ne tako je...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 12 maj 2013, 20:52

pile87 je napisao/la:
zeljo4life je napisao/la:
Neka ga ovo mu je jedan od boljih postova, pa i istinitih.Svidjalo se to nekom ili ne...
Uvijek sam te respektovao kao navijača Želje, ali mi se gade tvoje desničarski orijentirane ideje. Ako je tebi normalno da onaj Bekić izjednačava onu fašističku tvorevinu, koja je s razlogom zabranjena poslije 2. svjetskog rata kao perjanica NDH države sa Željom onda nemam riječi. Isto tako uspoređivati jedan Velež koji je nastao davno prije istog tog 2. sv. rata sa Torpedom je takođe niĐe veze. U njegovom postu nema ni I od istine.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 maj 2013, 20:57

voltron30 je napisao/la:Uvijek sam te respektovao kao navijača Želje, ali mi se gade tvoje desničarski orijentirane ideje. Ako je tebi normalno da onaj Bekić izjednačava onu fašističku tvorevinu, koja je s razlogom zabranjena poslije 2. svjetskog rata kao perjanica NDH države sa Željom onda nemam riječi. Isto tako uspoređivati jedan Velež koji je nastao davno prije istog tog 2. sv. rata sa Torpedom je takođe niĐe veze. U njegovom postu nema ni I od istine.
Pa malo je diskutabilno dali je to imalo ikakve veze sa fasizmom.Komunjare su cesto znali pretjerivati cisto da demostriraju silu, bilo to gasnjem klubova, oduzimanjem igraca u cilju gasenja kluba ili slanjem navinih ljudi na goli otok.Navijaci veleza se jos uvijek voto tom retotorikom sve sto se kosi sa njihovim razmiljanjem nazivaju fasizmom.
U gornjem postu sam naveo ko je sve pokusao ugasiti nas klub.Mahom su to ljudi koji nisu bili upoznati koliko ljudi voli Zelju to su ljudi koji su sljegli u ovaj grad i postali zakon i nakon onog i nakon ovog rata. Malo je falilo oba puta da nas ne bude.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 12 maj 2013, 21:03

Video iz Mostara, navijanje Manijaka, + slavlje sa igračima:

" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 maj 2013, 21:08

Tema!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 12 maj 2013, 22:09

Čestitke na tituli!
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 maj 2013, 22:46

Mozda i nije vezano sa temom al da pitam samo ako ima neko ko igra FM da mi se javi u inbox treba mi jedna info
=\_1921_/=

kenant
Kontakt:

Post Postao/la kenant » 12 maj 2013, 22:53

slika

DOMINIRAMO !
1921

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 12 maj 2013, 23:23

kenant je napisao/la:slika

DOMINIRAMO !
Moze li neko ovdje ubaciti titulu iz 1946? Hvala

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pablo11 i 16 gostiju.