FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
s vojvodama je bila tuca prije tekme kod mejdana,a vasi su dobili na poluvremenu,znate vi to dobro 

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
- SiggySinatra
- Kontakt:
De ti prvo napravi razliku izmedju ova 2 posta?m1x je napisao/la:TzBulevar87 je napisao/la:Možda su naši momci trebali povest fotografa pa da to sve fino isprati.. kažem ti nismo mi taj tip navijača! Ako nisi čuo ne mora značit da se nije desilo, ja ti garantujem da jest.VolimRadnicki je napisao/la:Ja za to nisam čuo, i pitao sam još momaka niko pojma nema o tom.
Ako i jest tačno, to su možda neki ljudi koji nisu bili sa Siouxima. Nevjerujem u to.de se dogovorite koga ste istukliRUDARSKA2 je napisao/la: moram istaknuti da su stradale " vojvode " navijaci koje su na momci pomijesali s siouxima , bili su na pauzi u tz i dobili batine iako su puno brojniji bili ....
De nek se poklope po usima oni sto su govorili da ako budu imali 50:50 sudjenje da ce nas glat uzeti
. Pa covjece dragi znate li vi gdje ste dosli halo bolan. Pa da igraju kadeti samo neces uzet lako bodove sa Tusnja. Jucer u par situacija mi se ucinilo da je Ronaldo na terenu a ne Mićo
.

Sioux-i su vas razvalili, mozete vi sebe tjesit, i nikome drugom objasnjavat kao javno ovo ono i horde su vas i neki drugi su neke druge, poljski fazoni engleski fazoni i sl. momci su vas unistili a i ne bi bilo tako da niste najiskompleksiraniji(a) grad (raja) u BiH pa mozda i dalje, ne samo u navijackom fazonu nego i svim drugim.
Tuzla k'o London
Tuzla k'o London

Ma nema jucer ste imali fajtovaKapellen je napisao/la:s vojvodama je bila tuca prije tekme kod mejdana,a vasi su dobili na poluvremenu,znate vi to dobro

Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
- SiggySinatra
- Kontakt:
Mrze nas seljine pristalice...sto Zenicani ne govore nista lose o nama?kecher II je napisao/la:Sioux-i su vas razvalili, mozete vi sebe tjesit, i nikome drugom objasnjavat kao javno ovo ono i horde su vas i neki drugi su neke druge, poljski fazoni engleski fazoni i sl. momci su vas unistili a i ne bi bilo tako da niste najiskompleksiraniji(a) grad (raja) u BiH pa mozda i dalje, ne samo u navijackom fazonu nego i svim drugim.
Tuzla k'o London
benzz je napisao/la:Imate ove slike sa parolama obje navijacke skupine i procijenite sami kolko ima ljudi na tribinama, po meni Fukara ima duplo vise, a vi kazete za Siouxe da ih je bilo 150? koliko je to onda Fukara??
5 buseva iz Lukavca, svih pet punih.. licno bio u busu od 64 mjesta, sva su bila zauzeta plus 6 momaka stajalo, ostali busevi imali izmedu 52 i 56 mjesta svi bili puni... pa racunajte
Karte smo placali 5 km, a znate da je u Lukavcu karta bila 3 km, al su usli oni koji su imali po 1 ili 2 km, neki i besplatno
Zasto nama nisu dali npr onu zapadnu istocnu tribinu na Josiku pa bi i mi platili 5 KM, a ne dajete nam onu tribinu iza gola , a da ne govorim kakvi su uslovi za goste, pa ono je ruglo pravo, iznad mene drvece visi

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Izvini drug al ovo ti ne stoji baš. Ništa bolje uslove u Lukavcu nemaju ni Sioxi,i oni se nalaze iza gola. E sad što je stadion takav, to je druga stvar.fukara87 je napisao/la:benzz je napisao/la:Imate ove slike sa parolama obje navijacke skupine i procijenite sami kolko ima ljudi na tribinama, po meni Fukara ima duplo vise, a vi kazete za Siouxe da ih je bilo 150? koliko je to onda Fukara??
5 buseva iz Lukavca, svih pet punih.. licno bio u busu od 64 mjesta, sva su bila zauzeta plus 6 momaka stajalo, ostali busevi imali izmedu 52 i 56 mjesta svi bili puni... pa racunajte
Karte smo placali 5 km, a znate da je u Lukavcu karta bila 3 km, al su usli oni koji su imali po 1 ili 2 km, neki i besplatno
Zasto nama nisu dali npr onu zapadnu istocnu tribinu na Josiku pa bi i mi platili 5 KM, a ne dajete nam onu tribinu iza gola da se ne cujemo nikako, a da ne govorim kakvi su uslovi za goste, pa ono je ruglo pravo, iznad mene drvece visia vi ste imali 100 % bolje uslove jucer zato bolje suti.
-
- Kontakt:
Juče na poluvremenu, ispod A tribina, 30-40 Sođana stoji pije pivo, prolazi momak sa šalom Fukare Tuzla i niko mu ništa ne govori, niti dobacuje, niti želi šta od njega. Čak se jedan momak snjim pozdravio tj. ne zna ga ali mu je pružio ruku i to je to! Pitanje za Tuzlake... Da je neki Sioux, prošo iza Sjeverne tribine sa šalom Sioux-a, šta bi bilo ?
A i ja bih da se zahvalim drugom momku iz Tz takođe Fukara, koji mi je na istom tom poluvremenu dao pivo, koje sam ja htio platit al on nije htio uzet pare... Ima vas dobrih ipak... barem jedan momak!
A i ja bih da se zahvalim drugom momku iz Tz takođe Fukara, koji mi je na istom tom poluvremenu dao pivo, koje sam ja htio platit al on nije htio uzet pare... Ima vas dobrih ipak... barem jedan momak!
Po cemu su nas razvalili?Ok za parolu provaljeno je i dajem im plus za to jer je neozbiljno radjeno s nase strane,kao drugo onaj fazon na pocetku utakmice s novinama,kao prvo isfuranaa je ffurka a kaoo drugoo eto pokusali su tim biti u centru paznje al medjutim i prije tog i posle tog se nisu culi citavih 90min,znaci odradjeno je samo da bi vidili na slici ti klosari sarajevski "kakoo su oni isfurali fukare"..jos cu vam nesto rec,sjetite se siouxii puta za vitezz kad se gas dodaoo,pa kad se na poluvremenu krenulo kucii da se izbjegnu ove fukare,znate vi dobro i da vam je jedan od likova zvao naseg vodju i govorio da nedizemo tolku frku svama,pa je zvao i kad smo vam majice skidali po lukavcu,jost ste vi mlada grupaa,jos vam treba gostovanjaa i iskustva,tuca na ulicii,pobjeda,porazaa,da bi se mogli poredit sa namaa,puno ste se digli a vjerujte da vvam ovo sve moze lako skocit na noskecher II je napisao/la:Sioux-i su vas razvalili, mozete vi sebe tjesit, i nikome drugom objasnjavat kao javno ovo ono i horde su vas i neki drugi su neke druge, poljski fazoni engleski fazoni i sl. momci su vas unistili a i ne bi bilo tako da niste najiskompleksiraniji(a) grad (raja) u BiH pa mozda i dalje, ne samo u navijackom fazonu nego i svim drugim.
Tuzla k'o London

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
pa sto neko ne pobrise ovo **** hljeb, kontam neko napiso nesto u vezi branitelja i ove sad utakmice kad ovo prepucavanje jos traje.
De djeco opustite se malo ba, šta se prepucavate ko debili kakvi, pa necu valjda čitati ovo sve mjesec dana, o paroli, kočijama, konjima, seljacima, gradjanima. Nije ni cudo što nam je država ovakva.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- SiggySinatra
- Kontakt:

MakeTZ je napisao/la:Cak ste i do motokultivatora dosli, ne mogu da vjerujem
- badblueboylivno
- Kontakt:
Koliko god ja brisao, ulijećuahmad_tz je napisao/la:pa sto neko ne pobrise ovo **** hljeb, kontam neko napiso nesto u vezi branitelja i ove sad utakmice kad ovo prepucavanje jos traje.

i useru bilo kakvu konstruktivu.
Hayley <3
-
- Kontakt:
Fukare su bile na Sjeveru,vjerujem da si to vidio i cuo,tako da ti koji su ti dali pivo i pozdravljali se sa vama nisu Fukare sigurno,prije da su simpatizeri!InfernoSioux je napisao/la:Juče na poluvremenu, ispod A tribina, 30-40 Sođana stoji pije pivo, prolazi momak sa šalom Fukare Tuzla i niko mu ništa ne govori, niti dobacuje, niti želi šta od njega. Čak se jedan momak snjim pozdravio tj. ne zna ga ali mu je pružio ruku i to je to! Pitanje za Tuzlake... Da je neki Sioux, prošo iza Sjeverne tribine sa šalom Sioux-a, šta bi bilo ?
Budi svjestan da svaki radni dan u Tuzlu dodje veliki broj tih istih Siuxa,sto na poso,sto u skolu ili fax!Ja licno svake sedmice sretnem par likova za koje znam da su Siuxi al mi nikad nije palo na pamet da ih diram,iako ja kao tuzlak vjerovatno nikad necu morat ni proc kroz Lukavac a kamoli ici tamo svakodnevno kao sto oni dolaze u Tuzlu!
Vidis ima nas jos dobrih,nije samo jedan momak

Jos da dodam dobra predstava i Fukara i Siouxa,akobogda u premier ligi ce to izgledat jos bolje!
ma zvekni ban, valjda se opametebadblueboylivno je napisao/la:Koliko god ja brisao, ulijeću i useru bilo kakvu konstruktivu.ahmad_tz je napisao/la:pa sto neko ne pobrise ovo **** hljeb, kontam neko napiso nesto u vezi branitelja i ove sad utakmice kad ovo prepucavanje jos traje.

- badblueboylivno
- Kontakt:
Nemam dovoljno oblasti za to, ali bih počistio forum na najjače da mogu. 

Hayley <3
Sloboda Solana blizu ulaska u premijer ligu,jer je Maglaj izgubio u Jajcu..
Vrijedi otici podrzati momke,jer su to zasluzili,bez pomoci opcine uspjeli su doci do cilja,dok za razliku od njih kosarkasi su imali sve,a nisu nista uspjeli ponuditi..
Vrijedi otici podrzati momke,jer su to zasluzili,bez pomoci opcine uspjeli su doci do cilja,dok za razliku od njih kosarkasi su imali sve,a nisu nista uspjeli ponuditi..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- nesvrstani
- Kontakt:
Imam osjecaj da su lukavcani krenuli na utakmicu samo da bi digli ovaj odgovor na "carsiju", nigdje o navijanju i ukupnom izdanju nisam procitao, nego sve se vrti oko te parole i ono
nije parola nego izgled tribine za tu utakmicu, i sta god na njoj pisalo greska je sto je to otislo "van" grupe. Tu mogu dobiti samo plus, a za fazon sa novinama i 5 minuta, zar stvarno misli neko da je to uspjelo? pokusali su biti simpaticni a dobili su najbolje izdanje fukara u ovoj sezoni i grmljavinu sa sjevera pa ne znam o kakvih 5 minuta pricamo?
nije parola nego izgled tribine za tu utakmicu, i sta god na njoj pisalo greska je sto je to otislo "van" grupe. Tu mogu dobiti samo plus, a za fazon sa novinama i 5 minuta, zar stvarno misli neko da je to uspjelo? pokusali su biti simpaticni a dobili su najbolje izdanje fukara u ovoj sezoni i grmljavinu sa sjevera pa ne znam o kakvih 5 minuta pricamo?
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 8 gostiju.