RK Gradacac
Re: RK Gradacac
BANJALUKA - Rukometaši Borca m:tel u drugom kolu Lige za prvaka BiH teže od očekivanog pobijedili su ekipu Gradačca rezulatatom 34:28. U prvom poluvremenu ekipe su se nekoliko puta smjenjivale u vodstvu. Najveću prednost od dva pogodka razlike imao je Borac u 22. minuti (10:8). Međutim, gosti brzim kontrama prave seriju 3:0 i prelaze u vodstvo 11:10 u 23. minuti. Na poluvrijeme se otišlo neriješenim ishodom 15:15.
Drugo poluvrijeme bolje otvaraju rukometaši Gradačca i vode s 17:15. U 34. minuti na semaforu je pisalo 16:18, tada Banjalučani prave seriju 6:0 i dolaze do prednosti 22:18 u 43. minutu. Gosti su u 56. minuti smanjili prednost Borca na samo dva pogodka 30:28 ali za više nisu imali ni sreće ni snage, jer su ipak gosti u ovom susretu nastupili oslabljeni neigranjem Damira Doborca,Osmanovića,Kadića,Sarajlića i Zrnića.
Najučinkovitiji u redovima domaćih bio je Trivundža s 8 pogodaka, Benjamin Burić imao je 21 obranu dok je kod gostiju Šijaković postigao 9 zgoditaka.
Borac m:tel: Vranješ, Janković 2, Građan, Hercegovac, Tešić, Crnogaća, B. Burić (21 obrana), Mikić 5, Haseljić, S. Burić 5, Obradović 5, Delić 4, Trivundža 8 (5), Malinović 4, Ćelić, Milas 1. Trener: Jovica Cvetković.
Gradačac: Halilković (1 obrana), Hasanbašić, Hećimović, Ilić 4, Hrnjić 1, Šarenac 5, Duraković, Bristrić, Isić 5, Mutapčić (11 obrana), Šijaković 9, A. Doborac 4. Trener: Mehmed Doborac
Drugo poluvrijeme bolje otvaraju rukometaši Gradačca i vode s 17:15. U 34. minuti na semaforu je pisalo 16:18, tada Banjalučani prave seriju 6:0 i dolaze do prednosti 22:18 u 43. minutu. Gosti su u 56. minuti smanjili prednost Borca na samo dva pogodka 30:28 ali za više nisu imali ni sreće ni snage, jer su ipak gosti u ovom susretu nastupili oslabljeni neigranjem Damira Doborca,Osmanovića,Kadića,Sarajlića i Zrnića.
Najučinkovitiji u redovima domaćih bio je Trivundža s 8 pogodaka, Benjamin Burić imao je 21 obranu dok je kod gostiju Šijaković postigao 9 zgoditaka.
Borac m:tel: Vranješ, Janković 2, Građan, Hercegovac, Tešić, Crnogaća, B. Burić (21 obrana), Mikić 5, Haseljić, S. Burić 5, Obradović 5, Delić 4, Trivundža 8 (5), Malinović 4, Ćelić, Milas 1. Trener: Jovica Cvetković.
Gradačac: Halilković (1 obrana), Hasanbašić, Hećimović, Ilić 4, Hrnjić 1, Šarenac 5, Duraković, Bristrić, Isić 5, Mutapčić (11 obrana), Šijaković 9, A. Doborac 4. Trener: Mehmed Doborac
pa igrali smo sa drugom postavom u banjoj luci
.solidan rezultat kad se vidi bez koga smo sve igrali.

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jeli DOborac napustio klub ili će igrati još ovaj mjesec?
- gradacac10
- Kontakt:
Ja kako znam ne bi nas trebo napustat prije kraja sezone, vjerovatno ce ostat do kraja, a hoce li se oporaviti do Izvidjaca u subotu, to cemo jos vidit...brzi je napisao/la:Jeli DOborac napustio klub ili će igrati još ovaj mjesec?
Ili je to cuvanje,ipak treba zdrav doći u novi klub,dobar transfer je napravio.gradacac10 je napisao/la:Ja kako znam ne bi nas trebo napustat prije kraja sezone, vjerovatno ce ostat do kraja, a hoce li se oporaviti do Izvidjaca u subotu, to cemo jos vidit...brzi je napisao/la:Jeli DOborac napustio klub ili će igrati još ovaj mjesec?
Odlican rezultat,ja sam prognozirao sa obzirom da ce igrati druga postava i da necemo imati ni klupe da ce biti 15tak razlikeastra1922 je napisao/la:pa igrali smo sa drugom postavom u banjoj luci.solidan rezultat kad se vidi bez koga smo sve igrali.
Ma ja vi uvjekj hendikepirani, pogotov u mozakDzin je napisao/la:Odlican rezultat,ja sam prognozirao sa obzirom da ce igrati druga postava i da necemo imati ni klupe da ce biti 15tak razlikeastra1922 je napisao/la:pa igrali smo sa drugom postavom u banjoj luci.solidan rezultat kad se vidi bez koga smo sve igrali.

-
- Kontakt:
eeMa17 i Dzin ...otvorite posebnu temu na kojoj bi se vrijeđali...i zamolio bi vas da ne govorite u ime svojih sugrađana...eeMa17 je napisao/la:Ma ja vi uvjekj hendikepirani, pogotov u mozakDzin je napisao/la:Odlican rezultat,ja sam prognozirao sa obzirom da ce igrati druga postava i da necemo imati ni klupe da ce biti 15tak razlikeastra1922 je napisao/la:pa igrali smo sa drugom postavom u banjoj luci.solidan rezultat kad se vidi bez koga smo sve igrali.
![]()
A što se tiče ostalog,jbg eeMa17 sami ste sebi krivi,kad je počeo play off vi ste bili u nebesima,pričalo se o prvaku države,o sehi...eh sad , pusti da vas ljudi malo zezaju...

gradacac pobijedio izvidaca 10 razlike .stekao sam dojam da je moglo biti i 20.na 15 razlike nasi mladi igraci su dobili priliku pa se razlika malo smanjila
.u srijedu je ispid stvarne vrijednosti naseg kluba.sloga je pobijedila lagano u zivinicama,vidjecemo kolko mi mozemo.ocekujem pobjedu sa dva razlike

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- gradacac10
- Kontakt:
Bravo nasi, moglo je komotno i 20 bit, ali neka, ne treba se uzdizat...

Bravo momci...još da nam se vrate Rašid i Drvo...pa da malo zapetljamo situaciju u vrhu... 

Ma ja ba lagano nas dobiliastra1922 je napisao/la:gradacac pobijedio izvidaca 10 razlike .stekao sam dojam da je moglo biti i 20.na 15 razlike nasi mladi igraci su dobili priliku pa se razlika malo smanjila.u srijedu je ispid stvarne vrijednosti naseg kluba.sloga je pobijedila lagano u zivinicama,vidjecemo kolko mi mozemo.ocekujem pobjedu sa dva razlike

Đesi ba jarane,HA HA HA,pucate li jos na titulu,krive vam sudije,HAHAHA,naucili da budu na vasoj strani a kada sude posteno i izgubite,zato sto neznate igati samo udaranje i krkanluk,imali ste sudije u Gradaccu pa smo vas pobijedili,i vas i sudije,bolje se ne javljaj po forumu sramoto jedna,nemozete odrzati jedini klub koji imate u selueeMa17 je napisao/la:Ma ja ba lagano nas dobiliastra1922 je napisao/la:gradacac pobijedio izvidaca 10 razlike .stekao sam dojam da je moglo biti i 20.na 15 razlike nasi mladi igraci su dobili priliku pa se razlika malo smanjila.u srijedu je ispid stvarne vrijednosti naseg kluba.sloga je pobijedila lagano u zivinicama,vidjecemo kolko mi mozemo.ocekujem pobjedu sa dva razlike
dabogda i vama sudije nalozili hahahahha

Ne znate , ne mozete dodji i ti na selo mozemo te naucit i osnove gramatikeDzin je napisao/la:Đesi ba jarane,HA HA HA,pucate li jos na titulu,krive vam sudije,HAHAHA,naucili da budu na vasoj strani a kada sude posteno i izgubite,zato sto neznate igati samo udaranje i krkanluk,imali ste sudije u Gradaccu pa smo vas pobijedili,i vas i sudije,bolje se ne javljaj po forumu sramoto jedna,nemozete odrzati jedini klub koji imate u selueeMa17 je napisao/la:Ma ja ba lagano nas dobiliastra1922 je napisao/la:gradacac pobijedio izvidaca 10 razlike .stekao sam dojam da je moglo biti i 20.na 15 razlike nasi mladi igraci su dobili priliku pa se razlika malo smanjila.u srijedu je ispid stvarne vrijednosti naseg kluba.sloga je pobijedila lagano u zivinicama,vidjecemo kolko mi mozemo.ocekujem pobjedu sa dva razlike
![]()
grgr@
Ne znate , ne mozete dodji i ti na selo mozemo te naucit i osnove gramatike[/quote]
Prijatelju,kad nekog hoćeš da ispraviš u gramatičkim greškama,prvo ti moraš naučiti biti gramatički(kako ti kažeš) obrazovan...do tada,nemojte se džaba prepucavati i biti naivni. Pa jedan vas čovjek sve iznervira.Morate se zapitati kakve ste vi to psihički labilne ličnosti ,kad nasjedate na obične provokacije pojedinca ... Čovjek vas očito čitavo vrijeme zeza,i sve dok se vi palite on će to i dalje činiti... znaš onu staru poslovicu...pametniji popušta...pa eto sad da vidimo ko je ko...
Ne znate , ne mozete dodji i ti na selo mozemo te naucit i osnove gramatike[/quote]
Prijatelju,kad nekog hoćeš da ispraviš u gramatičkim greškama,prvo ti moraš naučiti biti gramatički(kako ti kažeš) obrazovan...do tada,nemojte se džaba prepucavati i biti naivni. Pa jedan vas čovjek sve iznervira.Morate se zapitati kakve ste vi to psihički labilne ličnosti ,kad nasjedate na obične provokacije pojedinca ... Čovjek vas očito čitavo vrijeme zeza,i sve dok se vi palite on će to i dalje činiti... znaš onu staru poslovicu...pametniji popušta...pa eto sad da vidimo ko je ko...

Zutokljunac **** mater sebi znasDzin je napisao/la:Đesi ba jarane,HA HA HA,pucate li jos na titulu,krive vam sudije,HAHAHA,naucili da budu na vasoj strani a kada sude posteno i izgubite,zato sto neznate igati samo udaranje i krkanluk,imali ste sudije u Gradaccu pa smo vas pobijedili,i vas i sudije,bolje se ne javljaj po forumu sramoto jedna,nemozete odrzati jedini klub koji imate u selueeMa17 je napisao/la:Ma ja ba lagano nas dobiliastra1922 je napisao/la:gradacac pobijedio izvidaca 10 razlike .stekao sam dojam da je moglo biti i 20.na 15 razlike nasi mladi igraci su dobili priliku pa se razlika malo smanjila.u srijedu je ispid stvarne vrijednosti naseg kluba.sloga je pobijedila lagano u zivinicama,vidjecemo kolko mi mozemo.ocekujem pobjedu sa dva razlike
![]()

Prijatelju,kad nekog hoćeš da ispraviš u gramatičkim greškama,prvo ti moraš naučiti biti gramatički(kako ti kažeš) obrazovan...do tada,nemojte se džaba prepucavati i biti naivni. Pa jedan vas čovjek sve iznervira.Morate se zapitati kakve ste vi to psihički labilne ličnosti ,kad nasjedate na obične provokacije pojedinca ... Čovjek vas očito čitavo vrijeme zeza,i sve dok se vi palite on će to i dalje činiti... znaš onu staru poslovicu...pametniji popušta...pa eto sad da vidimo ko je ko...lifebook je napisao/la:grgr@
Ne znate , ne mozete dodji i ti na selo mozemo te naucit i osnove gramatike

Dobro si im objasnio
- gradacac10
- Kontakt:
Damire svaka cast, sretno legendo!
Hoće li Damir igrate preostale utakmice do kraja Play-off-a ili je već otputovao?
-
- Kontakt:
Damir ostaje do kraja play off-a ... 100 % provjeren info...GradacacC je napisao/la:Hoće li Damir igrate preostale utakmice do kraja Play-off-a ili je već otputovao?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.