RK Gradacac

lifebook
Kontakt:

Re: RK Gradacac

Post Postao/la lifebook » 09 maj 2013, 13:46

BANJALUKA - Rukometaši Borca m:tel u drugom kolu Lige za prvaka BiH teže od očekivanog pobijedili su ekipu Gradačca rezulatatom 34:28. U prvom poluvremenu ekipe su se nekoliko puta smjenjivale u vodstvu. Najveću prednost od dva pogodka razlike imao je Borac u 22. minuti (10:8). Međutim, gosti brzim kontrama prave seriju 3:0 i prelaze u vodstvo 11:10 u 23. minuti. Na poluvrijeme se otišlo neriješenim ishodom 15:15.

Drugo poluvrijeme bolje otvaraju rukometaši Gradačca i vode s 17:15. U 34. minuti na semaforu je pisalo 16:18, tada Banjalučani prave seriju 6:0 i dolaze do prednosti 22:18 u 43. minutu. Gosti su u 56. minuti smanjili prednost Borca na samo dva pogodka 30:28 ali za više nisu imali ni sreće ni snage, jer su ipak gosti u ovom susretu nastupili oslabljeni neigranjem Damira Doborca,Osmanovića,Kadića,Sarajlića i Zrnića.

Najučinkovitiji u redovima domaćih bio je Trivundža s 8 pogodaka, Benjamin Burić imao je 21 obranu dok je kod gostiju Šijaković postigao 9 zgoditaka.

Borac m:tel: Vranješ, Janković 2, Građan, Hercegovac, Tešić, Crnogaća, B. Burić (21 obrana), Mikić 5, Haseljić, S. Burić 5, Obradović 5, Delić 4, Trivundža 8 (5), Malinović 4, Ćelić, Milas 1. Trener: Jovica Cvetković.

Gradačac: Halilković (1 obrana), Hasanbašić, Hećimović, Ilić 4, Hrnjić 1, Šarenac 5, Duraković, Bristrić, Isić 5, Mutapčić (11 obrana), Šijaković 9, A. Doborac 4. Trener: Mehmed Doborac

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 maj 2013, 23:11

pa igrali smo sa drugom postavom u banjoj luci :mrgreen: .solidan rezultat kad se vidi bez koga smo sve igrali.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 09 maj 2013, 23:54

Jeli DOborac napustio klub ili će igrati još ovaj mjesec?

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 10 maj 2013, 00:11

brzi je napisao/la:Jeli DOborac napustio klub ili će igrati još ovaj mjesec?
Ja kako znam ne bi nas trebo napustat prije kraja sezone, vjerovatno ce ostat do kraja, a hoce li se oporaviti do Izvidjaca u subotu, to cemo jos vidit...

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 10 maj 2013, 00:25

gradacac10 je napisao/la:
brzi je napisao/la:Jeli DOborac napustio klub ili će igrati još ovaj mjesec?
Ja kako znam ne bi nas trebo napustat prije kraja sezone, vjerovatno ce ostat do kraja, a hoce li se oporaviti do Izvidjaca u subotu, to cemo jos vidit...
Ili je to cuvanje,ipak treba zdrav doći u novi klub,dobar transfer je napravio.

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 10 maj 2013, 08:15

astra1922 je napisao/la:pa igrali smo sa drugom postavom u banjoj luci :mrgreen: .solidan rezultat kad se vidi bez koga smo sve igrali.
Odlican rezultat,ja sam prognozirao sa obzirom da ce igrati druga postava i da necemo imati ni klupe da ce biti 15tak razlike

eeMa17

Post Postao/la eeMa17 » 10 maj 2013, 21:37

Dzin je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:pa igrali smo sa drugom postavom u banjoj luci :mrgreen: .solidan rezultat kad se vidi bez koga smo sve igrali.
Odlican rezultat,ja sam prognozirao sa obzirom da ce igrati druga postava i da necemo imati ni klupe da ce biti 15tak razlike
Ma ja vi uvjekj hendikepirani, pogotov u mozak :lol: ;)

handballspieler
Kontakt:

Post Postao/la handballspieler » 11 maj 2013, 00:00

eeMa17 je napisao/la:
Dzin je napisao/la:
Ma ja vi uvjekj hendikepirani, pogotov u mozak :lol: ;)
eeMa17 i Dzin ...otvorite posebnu temu na kojoj bi se vrijeđali...i zamolio bi vas da ne govorite u ime svojih sugrađana...
A što se tiče ostalog,jbg eeMa17 sami ste sebi krivi,kad je počeo play off vi ste bili u nebesima,pričalo se o prvaku države,o sehi...eh sad , pusti da vas ljudi malo zezaju... ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 maj 2013, 20:45

gradacac pobijedio izvidaca 10 razlike .stekao sam dojam da je moglo biti i 20.na 15 razlike nasi mladi igraci su dobili priliku pa se razlika malo smanjila :mrgreen: .u srijedu je ispid stvarne vrijednosti naseg kluba.sloga je pobijedila lagano u zivinicama,vidjecemo kolko mi mozemo.ocekujem pobjedu sa dva razlike
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 11 maj 2013, 22:02

Bravo nasi, moglo je komotno i 20 bit, ali neka, ne treba se uzdizat...
slika

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 11 maj 2013, 23:32

Bravo momci...još da nam se vrate Rašid i Drvo...pa da malo zapetljamo situaciju u vrhu... ;)

eeMa17

Post Postao/la eeMa17 » 12 maj 2013, 08:00

astra1922 je napisao/la:gradacac pobijedio izvidaca 10 razlike .stekao sam dojam da je moglo biti i 20.na 15 razlike nasi mladi igraci su dobili priliku pa se razlika malo smanjila :mrgreen: .u srijedu je ispid stvarne vrijednosti naseg kluba.sloga je pobijedila lagano u zivinicama,vidjecemo kolko mi mozemo.ocekujem pobjedu sa dva razlike
Ma ja ba lagano nas dobili ;) dabogda i vama sudije nalozili hahahahha :P

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 12 maj 2013, 08:44

eeMa17 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:gradacac pobijedio izvidaca 10 razlike .stekao sam dojam da je moglo biti i 20.na 15 razlike nasi mladi igraci su dobili priliku pa se razlika malo smanjila :mrgreen: .u srijedu je ispid stvarne vrijednosti naseg kluba.sloga je pobijedila lagano u zivinicama,vidjecemo kolko mi mozemo.ocekujem pobjedu sa dva razlike
Đesi ba jarane,HA HA HA,pucate li jos na titulu,krive vam sudije,HAHAHA,naucili da budu na vasoj strani a kada sude posteno i izgubite,zato sto neznate igati samo udaranje i krkanluk,imali ste sudije u Gradaccu pa smo vas pobijedili,i vas i sudije,bolje se ne javljaj po forumu sramoto jedna,nemozete odrzati jedini klub koji imate u selu :D :D

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 12 maj 2013, 17:28

Dzin je napisao/la:
eeMa17 je napisao/la:
Đesi ba jarane,HA HA HA,pucate li jos na titulu,krive vam sudije,HAHAHA,naucili da budu na vasoj strani a kada sude posteno i izgubite,zato sto neznate igati samo udaranje i krkanluk,imali ste sudije u Gradaccu pa smo vas pobijedili,i vas i sudije,bolje se ne javljaj po forumu sramoto jedna,nemozete odrzati jedini klub koji imate u selu :D :D
Ne znate , ne mozete dodji i ti na selo mozemo te naucit i osnove gramatike

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 12 maj 2013, 18:44

grgr@
Ne znate , ne mozete dodji i ti na selo mozemo te naucit i osnove gramatike[/quote]

Prijatelju,kad nekog hoćeš da ispraviš u gramatičkim greškama,prvo ti moraš naučiti biti gramatički(kako ti kažeš) obrazovan...do tada,nemojte se džaba prepucavati i biti naivni. Pa jedan vas čovjek sve iznervira.Morate se zapitati kakve ste vi to psihički labilne ličnosti ,kad nasjedate na obične provokacije pojedinca ... Čovjek vas očito čitavo vrijeme zeza,i sve dok se vi palite on će to i dalje činiti... znaš onu staru poslovicu...pametniji popušta...pa eto sad da vidimo ko je ko... ;)

eeMa17

Post Postao/la eeMa17 » 13 maj 2013, 00:40

Dzin je napisao/la:
eeMa17 je napisao/la:
Zutokljunac **** mater sebi znas ;)

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 13 maj 2013, 11:34

lifebook je napisao/la:grgr@
Ne znate , ne mozete dodji i ti na selo mozemo te naucit i osnove gramatike
Prijatelju,kad nekog hoćeš da ispraviš u gramatičkim greškama,prvo ti moraš naučiti biti gramatički(kako ti kažeš) obrazovan...do tada,nemojte se džaba prepucavati i biti naivni. Pa jedan vas čovjek sve iznervira.Morate se zapitati kakve ste vi to psihički labilne ličnosti ,kad nasjedate na obične provokacije pojedinca ... Čovjek vas očito čitavo vrijeme zeza,i sve dok se vi palite on će to i dalje činiti... znaš onu staru poslovicu...pametniji popušta...pa eto sad da vidimo ko je ko... ;)[/quote]
Dobro si im objasnio

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 13 maj 2013, 19:11

Damire svaka cast, sretno legendo!

GradacacC
Kontakt:

Post Postao/la GradacacC » 13 maj 2013, 21:17

Hoće li Damir igrate preostale utakmice do kraja Play-off-a ili je već otputovao?

handballspieler
Kontakt:

Post Postao/la handballspieler » 13 maj 2013, 21:20

GradacacC je napisao/la:Hoće li Damir igrate preostale utakmice do kraja Play-off-a ili je već otputovao?
Damir ostaje do kraja play off-a ... 100 % provjeren info... :D

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.