Cudna koincidencijaanonimni je napisao/la:Maestro^^ je napisao/la:da i ?Viper je napisao/la:anonimni jesil to 7 golova dao u sezoni ? dobar si Bogami, a zanimljivo da je i Torres dao 7 u PL

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Cudna koincidencijaanonimni je napisao/la:Maestro^^ je napisao/la:da i ?Viper je napisao/la:anonimni jesil to 7 golova dao u sezoni ? dobar si Bogami, a zanimljivo da je i Torres dao 7 u PL
pa ja ti u zenici nisi poželjan, ja nisam u sarajevu, mostar nam daleko a i sunce će nas ubiti nećemo znati šta je Norwich a šta Fulhamanonimni je napisao/la:Samo u manjim mjestima !
Sent from my ST23i using Tapatalk HD
aBdPatrice_Evra_3 je napisao/la:Čestitke kolege. Ipak smo u ključnim momentima, pod velikim pritiskom, pokazali silu i zasluženo osigurali Cvajtu.Dva lagana dupliranja su odrađena. Uspješna sezona iza nas, uglavnom. Svaki od nas trojice je im'o uspješne periode tokom sezone i to je bilo ključno. Uvijek neko raspoložen bio, a u zadnjem kolu je kulminiralo.
Sad odmor, pa onda borba u Cvajti. Valjda idemo ekspresno ka Prvoj ligi, baš onako kako smo ekspresno išli prema Trećoj.
nisu nam isti razlozi, al' je poenta da se slažemodonCorleone1892 je napisao/la:pa ja ti u zenici nisi poželjan, ja nisam u sarajevu, mostar nam daleko a i sunce će nas ubiti nećemo znati šta je Norwich a šta Fulhamanonimni je napisao/la:Samo u manjim mjestima !
Sent from my ST23i using Tapatalk HD![]()
Bolje vako u manja mjesta nema žive duše, možemo vako u akciju u neki veći market da poboljšamo budžet kluba
btw. iz ZENICE sam !!
Eh ovo ce izgleda biti dobra ekipachily-rz je napisao/la:Alo,gdje su moji smogovci,imali kakvi informacija,kada se ocekuje skupstina..Ceka nas mnogo posla,reorganizacija kluba sa Grbavice,moramo izbrisati svaki trag ovoj sada vec bivsoj strumfovskoj ekipi i obojiti sve u crno-crveno,od imena kluba do grba..
Ambicije treba postaviti visoko,ekspresan povratak u cvajtu i Evropsko takmicenje kroz kup
Viper je napisao/la:7:2Eh sad na dragoncice u barazu
To moramo pobjediti,ako nam forma bude kao u ovom zadnjem kolu prolazimo 100%badblueboylivno je napisao/la:Gromovi - Kockari 4-2 FT
Svi se upisali u strijelce.
Slijedi nam utakmica za ulazak u viši rang. Debitirao sam upravo u takvoj utakmici i unatoč dva pogotka moja je ekipa ispala. Sad ćemo proći!
Kapetane, belmine, radimo kao i ovo kolo.
I treće dupliranje napravismo.forza je napisao/la:aBdPatrice_Evra_3 je napisao/la:Čestitke kolege. Ipak smo u ključnim momentima, pod velikim pritiskom, pokazali silu i zasluženo osigurali Cvajtu.Dva lagana dupliranja su odrađena. Uspješna sezona iza nas, uglavnom. Svaki od nas trojice je im'o uspješne periode tokom sezone i to je bilo ključno. Uvijek neko raspoložen bio, a u zadnjem kolu je kulminiralo.
Sad odmor, pa onda borba u Cvajti. Valjda idemo ekspresno ka Prvoj ligi, baš onako kako smo ekspresno išli prema Trećoj.
![]()
Cestitke momci, idemo sad u prvu
Jadna ti majka jesmo dobili po usima.chily-rz je napisao/la:Alo,gdje su moji smogovci,imali kakvi informacija,kada se ocekuje skupstina..Ceka nas mnogo posla,reorganizacija kluba sa Grbavice,moramo izbrisati svaki trag ovoj sada vec bivsoj strumfovskoj ekipi i obojiti sve u crno-crveno,od imena kluba do grba..
Ambicije treba postaviti visoko,ekspresan povratak u cvajtu i Evropsko takmicenje kroz kup
zenicanin je napisao/la:To moramo pobjediti,ako nam forma bude kao u ovom zadnjem kolu prolazimo 100%badblueboylivno je napisao/la:Gromovi - Kockari 4-2 FT
Svi se upisali u strijelce.
Slijedi nam utakmica za ulazak u viši rang. Debitirao sam upravo u takvoj utakmici i unatoč dva pogotka moja je ekipa ispala. Sad ćemo proći!
Kapetane, belmine, radimo kao i ovo kolo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.