Koji bi ovo mamojebacki potez bio De LaurentisaBegAx je napisao/la:Spanski dnevni list Sport je danas objavio da ce Napoli ponuditi trogodišnji ugovor Manuelu Pellegriniju.
ajdeee breee
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Koji bi ovo mamojebacki potez bio De LaurentisaBegAx je napisao/la:Spanski dnevni list Sport je danas objavio da ce Napoli ponuditi trogodišnji ugovor Manuelu Pellegriniju.
Dominirali bi Serijom ABegAx je napisao/la:Spanski dnevni list Sport je danas objavio da ce Napoli ponuditi trogodišnji ugovor Manuelu Pellegriniju.
@donvito, svaka ti je za anala, ko Kacavenda si.Mravnjak je napisao/la:Dominirali bi Serijom ABegAx je napisao/la:Spanski dnevni list Sport je danas objavio da ce Napoli ponuditi trogodišnji ugovor Manuelu Pellegriniju.i u LP.
Kad je mogao onakvu Malagu odvesti do 1/4 i svi znamo kako su ispali pa moze i Napoli do 1/2 tj. finala
Raul_64 je napisao/la: Koji bi ovo mamojebacki potez bio De Laurentisa
ajdeee breee
Radi vatrometa.IlCapitano je napisao/la:Zašto kasni Napolijeva utakmica 10-ak minuta za ostalim?
Bas sad' to htjedoh da napisem. Al' hajde, necemo mu zamjeriti.Napoli je napisao/la:Cavani promasio 4 zicera
Jednom pogodio precku, jednom stativu. Nakon toga dva puta izasao sam pred golmana Siene i promasio.IlCapitano je napisao/la:Ja sam vidio samo ovo na kraju kad se gurao sa Sieninim štoperom pred golmanom i ono glavom, šta je prije promašio?
Inače, ne bi sudija pogriješio da je svirao penal za Napoli kad je Cavani oboren...
Mravnjak je napisao/la:Cuj Dzeko ne zeli u Napolinaravno da je sve u novcu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.