FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ajmo sad dosta priče o tribini.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma provokacija će uvijek biti (meni su ove simpatične, da se ne lažemo. Trash talk je ok, samo da nema teških riječi i sve je u najboljem redu), tako da...Claus je napisao/la: Ovi što komentarišu nisu ni bili na utakmici nego namjerno dođu da provociraju i prave se pametni (a u stvari ispadaju glupi).
Haj' jbt, kao da si ti bio na Tušnju svih 90 minuta.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- tyler durden
- Kontakt:
ludinjo22 je napisao/la:jel istina sto mi momak iz Lukavca sad rece da vam je neko iz Tz dojavio za ovu parolu kako sam ja njega skonto neki lik iz Lukavca gore se skolujesjena je napisao/la:A HAHAHAHAHA pa zar poslije ovog imate snage da nesto komentarisete.Mnogo ste jaki hahahahahaha.RtoX je napisao/la:
Jao koja bruka,znaci ne vjerujem.Game over,gasi grupu.
Uvijek ste imali izdajnike u klubu a ocito i u navijacima.
Garant ova ekipa Fukara iz Lukavca

De nek´ neko citira ove smiješne likove što komentarišu kontra Slobode i Tuzle na par tema ovog pdf ,propadoše im fazoni a sturiše se jadnici bajg provocirajući
,kompleksi su čudo.
Dobro je Claus napisao dosta o tribini ovo nije navijački forum.
Što se tiče utakmice bolja ekipa pobjedila i šteta zbog kiše da je bilo lijepo vrijeme ugođaj bi bio još ljepši ,za nadati se da će se uskoro Radnički i Sloboda sresti i u PL ,oba grada to zaslužuju.

Dobro je Claus napisao dosta o tribini ovo nije navijački forum.
Što se tiče utakmice bolja ekipa pobjedila i šteta zbog kiše da je bilo lijepo vrijeme ugođaj bi bio još ljepši ,za nadati se da će se uskoro Radnički i Sloboda sresti i u PL ,oba grada to zaslužuju.
Ma neka malo i podbadanja, ali ljudi postaju dosadni jer svaki put pokušavaju na jednu te istu foru provocirat' navijače Slobode. Dobar primjer je ovaj @gratis, koji više postova ima na ovoj temi nego na onoj od Radničkog. To ti je reć' kompleksaš. Ne bi ni modovima ruke otpale da malo sankcioniraju trollove.Monolog je napisao/la:Ma provokacija će uvijek biti (meni su ove simpatične, da se ne lažemo. Trash talk je ok, samo da nema teških riječi i sve je u najboljem redu), tako da...Claus je napisao/la: Ovi što komentarišu nisu ni bili na utakmici nego namjerno dođu da provociraju i prave se pametni (a u stvari ispadaju glupi).
Haj' jbt, kao da si ti bio na Tušnju svih 90 minuta.
-
Vitez Šampion.........
-
- Interni moderator
- Kontakt:
koji vitezvolimVITEZ je napisao/la:Vitez Šampion.........

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne bi. Ali ja ovdje ne vidim nikakvog materijala za bana.
Utakmica je završila jučer, danas će se sigurno pisati o istoj, o tribini, provaljenoj paroli, zajebanciji, navijanju i svemu što se u biti desilo jučer na Tušnju. Kada sam to mogao pustiti dan nakon derbija na Jošiku, mogu vala pustiti i danas.
Sve one koje smatraš trollovima možeš prijaviti ili staviti na ignore. Što se tiče prve opcije, vjeruj da će sve biti pomno iščitano i odrađeno po pravilima. Što se tiče druge opcije - ta ti je najbolja za živce.
Sportski pozdrav, odoh sad mamurati k'o čovjek.
Utakmica je završila jučer, danas će se sigurno pisati o istoj, o tribini, provaljenoj paroli, zajebanciji, navijanju i svemu što se u biti desilo jučer na Tušnju. Kada sam to mogao pustiti dan nakon derbija na Jošiku, mogu vala pustiti i danas.

Sve one koje smatraš trollovima možeš prijaviti ili staviti na ignore. Što se tiče prve opcije, vjeruj da će sve biti pomno iščitano i odrađeno po pravilima. Što se tiče druge opcije - ta ti je najbolja za živce.

Sportski pozdrav, odoh sad mamurati k'o čovjek.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
vrlo dubokouman post .. jesi l' ovo cijele noći smišljao?volimVITEZ je napisao/la:Vitez Šampion.........
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
Osuđujete napad na igrače Viteza a smiješno vam što ste gađali momka. Jadno i žalosno - budimo realni.Sheyi je napisao/la:Hahah al onog igraca su okupali pivom i ispljuvali na zagrijavanju, pa momak gotov zaplakao.
Kad već spominjete TM Lukavac, HZ Lukavac - ima takvih u malom broju, ali ne spominjete grupu navijača iz Tuzle koji često znaju biti na Jošiku (jug), kada ste vi nama dolazili, na jugu je bilo 5 momaka iz tuzle, koje ja znam.
Što se tiče parole, ne lupetajte. Pričao sam sa jednim od momaka koji su istu radili, govori da je veliki propust za to što se znalo, jer nije niko od njih razmišljao da će se to desiti što se je desilo. Dodao je da brojnost sjevera "prekriva" to i da im nije toliko krivo jer je slika obišla sve navijačke stranice i svi su vidjeli dobro popunjen sjever - ime momka mogu napisati na pp.
1921
1989
1989
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ti izgleda ne možeš da ragraničiš "dolazak druge navijačke skupine da navija s nekim na tribinu i dolazak navijača iz drugog grada, navijača tvog kluba da navija s tobom". Kakve gazije bolan, o čemu ti pričaš? Momci iz Živinica koji pazi sad NAVIJAJU za Slobodu čitav život, o Brčkom da ne pričam (meni najdraža raja u ovoj državi).indijanac1989 je napisao/la:Mrsko mi da trazim i citiram, ali kao sto sam i napisao, prepoznace se oni samistaragarda je napisao/la:prvo..niko nije kuko...drugo...raja koja dodze sa strane su Fukare iz okolnih mjesta a ta raja koja je dosla iz srebrenika nisu sijuksi nego ti apaci il kako vec...kontas il slabo ide...indijanac1989 je napisao/la:Lijepo je to kad vam dodje raje sa strane... Samo me zanima zasto vam smeta kada se Siouxima pridruzi grupica momaka iz Srebrenika, bas danas citam ovdje na forumu kako kukate (pojedinci) da je citav TK protiv Slobode, a to ste pisali i nakon prve tekme... blablabla, mrsko mi da citiram, prepoznace se oni koji trebaju
Inace, cestitam na pobjedi i sretno u nastavku takmicenja...meni je zao sto nismo napustili stadion nakon druge nase parole![]()
![]()
Fukare na taj dan , pa posle Gazije, Alkoholicari ili kako se vec zovunemam nista protiv, neka dolazi gdje,ko,kad hoce, to je svaciji izbor... ali mi je zanimljivo da ste prvi da drugima kukate i ukazujete na neke stvari koje i sami prije ili kasnije cinite " ujedinjeni indijanci tk protiv nas kmee kmee " a posle tekme zahvaljujete momcima iz okolnih gradova,sela... transovi poput " Delije Tuzla" prije xx godina, a prvi ste da kazete " Vasa tribina puna Hz Lukavac, Tm Lukavac"
@7aprildomemoj
nije seljak ko živi na selu već ko se ponaša tako kao što ti napisa drug u postu iznad. Likovi iz istog grada a ovi na našoj strani im skandiraju seljčine zajedno sa nama.. ima to veze neke vjeruj mi

075
-
- Interni moderator
- Kontakt:
indijanci tuzlaVolimRadnicki je napisao/la:Osuđujete napad na igrače Viteza a smiješno vam što ste gađali momka. Jadno i žalosno - budimo realni.Sheyi je napisao/la:Hahah al onog igraca su okupali pivom i ispljuvali na zagrijavanju, pa momak gotov zaplakao.
Kad već spominjete TM Lukavac, HZ Lukavac - ima takvih u malom broju, ali ne spominjete grupu navijača iz Tuzle koji često znaju biti na Jošiku (jug), kada ste vi nama dolazili, na jugu je bilo 5 momaka iz tuzle, koje ja znam.
Što se tiče parole, ne lupetajte. Pričao sam sa jednim od momaka koji su istu radili, govori da je veliki propust za to što se znalo, jer nije niko od njih razmišljao da će se to desiti što se je desilo. Dodao je da brojnost sjevera "prekriva" to i da im nije toliko krivo jer je slika obišla sve navijačke stranice i svi su vidjeli dobro popunjen sjever - ime momka mogu napisati na pp.

Ma nije nista posebno,samo se ufati pola tribine za glavu kad je parola dignuta.
Koja spika bilo javno,mislim a i kakve veze ne smije ti se to dogoditi.
"You'll Never Walk Alone"
- Probisvjet
- Kontakt:
Jesu li lukavcani kupili karte pri ulasku na tribine i koliko su platili ulaznice?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Meni je najsmješnije kad dođu manijaci da prozivaju nekog a njima se desila 56 puta gora stvar. Mislim nez jesil manijak nit me zanima al ovo pišem za ubuduće da majmunčad skontaju da oni nemaju koga prozivatRtoX je napisao/la:Ma nije nista posebno,samo se ufati pola tribine za glavu kad je parola dignuta.

075
Sto ljudi smorise to nije normalno..jos kad vidim da na nekim forumima pisu da ih je doslo 300 u vrh glave njih nije bilo vise od 200..to je ta invazija ,ustvari nezz da sam ih cuo uopste,vidio sam da su citali novine i poslije nesto skakutali i to je to 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Harry ima fotografija, de ih tita ti izbroj koliko ih je tacno. Meni se ne da od godina.harry_90 je napisao/la:Sto ljudi smorise to nije normalno..jos kad vidim da na nekim forumima pisu da ih je doslo 300 u vrh glave njih nije bilo vise od 200..to je ta invazija ,ustvari nezz da sam ih cuo uopste,vidio sam da su citali novine i poslije nesto skakutali i to je to

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
RtoX je napisao/la:Ma nije nista posebno,samo se ufati pola tribine za glavu kad je parola dignuta.

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ma sta ih imam brojati,daj Boze da ih ima i 150Probisvjet je napisao/la:Harry ima fotografija, de ih tita ti izbroj koliko ih je tacno. Meni se ne da od godina.harry_90 je napisao/la:Sto ljudi smorise to nije normalno..jos kad vidim da na nekim forumima pisu da ih je doslo 300 u vrh glave njih nije bilo vise od 200..to je ta invazija ,ustvari nezz da sam ih cuo uopste,vidio sam da su citali novine i poslije nesto skakutali i to je to

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ko se bolan za glavu fataoRtoX je napisao/la:Ma nije nista posebno,samo se ufati pola tribine za glavu kad je parola dignuta.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.