Ne bi ni Tito uspio da nije bilo AVNOJ-a zato i mi trebamo održati nekoliko.Maestro^^ je napisao/la:Naravno , morat cemo odrzati nekoliko zasjedanja da vidimo kako dalje.
Lokacije nisu problem: Kalesija,Bužim,Skender-Vakuf

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Ne bi ni Tito uspio da nije bilo AVNOJ-a zato i mi trebamo održati nekoliko.Maestro^^ je napisao/la:Naravno , morat cemo odrzati nekoliko zasjedanja da vidimo kako dalje.
Skontat cemo nesto,ne brini.donCorleone1892 je napisao/la:Ne bi ni Tito uspio da nije bilo AVNOJ-a zato i mi trebamo održati nekoliko.Maestro^^ je napisao/la:Naravno , morat cemo odrzati nekoliko zasjedanja da vidimo kako dalje.
Lokacije nisu problem: Kalesija,Bužim,Skender-Vakuf![]()
U Sarajevuanonimni je napisao/la:Samo u manjim mjestima !
Sent from my ST23i using Tapatalk HD
Auu , kud ce ti manje.Viper je napisao/la:U Sarajevuanonimni je napisao/la:Samo u manjim mjestima !
Sent from my ST23i using Tapatalk HD![]()
![]()
Odakle vam je onaj corleoneanonimni je napisao/la:neka ba, bolje ti je svrati do Miljacke po pravu smeđu boju![]()
![]()
![]()
jestMaestro^^ je napisao/la:@Viperu , Corleone je iz tvog grada ,ja mislim.
sljedeće sezone u ovo doba biću bolji strijelac od tebe !Maestro^^ je napisao/la:Samo se ti pripremaj , neces li u jednoj sezoni imati vise golova od mene ( sto je nemoguce btw. ) .
da i ?Viper je napisao/la:anonimni jesil to 7 golova dao u sezoni ? dobar si Bogami, a zanimljivo da je i Torres dao 7 u PL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.