FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Hebam Vas mutave...Dovoljno sto nam je onaj Freiburg zahebao EL (iako imamo minimalne sanse za istu), sada i Vi hebete zivce cijeloj ligi i postoji mogucnost da taj isti Freiburg ode u LP.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Freiburg - Schalke 34 kolo
Zašto imam taj ružan predosjećaj da će Nijemci imati samo 3 predstavnika u LP-a

Scheisse 04 je ovaj tjedan više bio zaokupljen PR gagovima nego ključnom utakmicom za kvale LP. Nadam se da će im Freiburg zabit kajlu za kraj 

FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Ja tek sad izvalio da nije igrao juce Draksler.I vidim da nije mogao zbog kartona, dobro je sto nije neka povreda i sto ce biti na raspolaganju sledece subote.
Ceo grad moze da se zapali ako se izblamiraju u najjacem sastavu protiv Frajburga, a dovoljan ce im biti remi protiv njih pod uslovom da Volfzburg ne dozivi petardu u Ajntrahtu, a svi znamo koliko su male sanse za to.
Ceo grad moze da se zapali ako se izblamiraju u najjacem sastavu protiv Frajburga, a dovoljan ce im biti remi protiv njih pod uslovom da Volfzburg ne dozivi petardu u Ajntrahtu, a svi znamo koliko su male sanse za to.

Ja vidi ovih Izmetara šta pišu
Ko su ovu likovi? Jesu li ovo neki novi forumaši koji su, naravno, kao i ostali ono pravo veliki, veliki navijači Domuza.
Utakmicu nisam bio u mogućnosti da gledam ali sam vidio kasnije golove. Naravno da je onaj naš Neandertalac morao da pogodi.

Utakmicu nisam bio u mogućnosti da gledam ali sam vidio kasnije golove. Naravno da je onaj naš Neandertalac morao da pogodi.

Možemo mi do tog četvrtog mjesta pa onda u kvalifikacijama zakazati.Neutral je napisao/la:Freiburg - Schalke 34 kolo![]()
![]()
![]()

Teško. Ako Schalke bude četvrti biti će nosilac u tim kvalifikacijama. Ako završe 4 ući će 99% u LP-a. Eh sada je problem ta utakmica protiv Freiburga na strani. Nikako mi Schalke ne ulijeva neko povjerenje ove sezone. Izgube od ekipe koja je očajna ove sezona (VFB-a).
U17
Pobjedom od 4:2 nad Achenom postali su prvaci u svojoj klasi.
Donis Avdijaj je postigao dva gola. Ukupno je 42 puta zatresao protivničku mrežu u ligi.
Pobjedom od 4:2 nad Achenom postali su prvaci u svojoj klasi.
Donis Avdijaj je postigao dva gola. Ukupno je 42 puta zatresao protivničku mrežu u ligi.

- gerdmuller
- Kontakt:
Bivši njemački nogometni reprezentativac Christoph Metzelder (32) objavio je u četvrtak da zbog niza problema s ozljedama završava karijeru…
Metzelder je prve seniorske nogometne korake napravio u Preußen Münsteru iz kojeg je 2000. godine prešao u Borussiju Dortmund. Poslije sedam godina u crno-žutom dresu preselio se u Real Madrid u kojem je odigrao tri sezone. Od 2010. je u Schalkeu, ali ozljede su ga u potpunosti zaustavile u namjeri da pomogne klubu u kojem je igrao kao junior.
- Zahvalan sam zbog 13 profesionalnih godina. Gledajući unatrag, mislim da se nisam mogao nadati boljoj karijeri. Čak su i ozljede dio te priče - istaknuo je Metzelder.
Umirovljeni branič je osvojio Bundesligu s Borussijom Dortmund i Primeru s Real Madridom, te Njemački kup sa Schalkeom. Za njemačku je reprezentaciju skupio 47 nastupa te osvojio drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu 2002. i na Euru 2008. godine.
Metzelder je prve seniorske nogometne korake napravio u Preußen Münsteru iz kojeg je 2000. godine prešao u Borussiju Dortmund. Poslije sedam godina u crno-žutom dresu preselio se u Real Madrid u kojem je odigrao tri sezone. Od 2010. je u Schalkeu, ali ozljede su ga u potpunosti zaustavile u namjeri da pomogne klubu u kojem je igrao kao junior.
- Zahvalan sam zbog 13 profesionalnih godina. Gledajući unatrag, mislim da se nisam mogao nadati boljoj karijeri. Čak su i ozljede dio te priče - istaknuo je Metzelder.
Umirovljeni branič je osvojio Bundesligu s Borussijom Dortmund i Primeru s Real Madridom, te Njemački kup sa Schalkeom. Za njemačku je reprezentaciju skupio 47 nastupa te osvojio drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu 2002. i na Euru 2008. godine.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Eto osigurali smo to četvrto mjesto. Keller je potvrdio da smo doveli odbrambenog igrača za novu sezonu a to je..

Liga prvaka!!!!!!4 obzirom da cemo biti nosioci ocekujem da bez problema se plasiramo u grupnu fazu...justice has been served...
-
- Kontakt:
Čestitke na 4 mjestu.
Sent from my ST25i using Tapatalk
Sent from my ST25i using Tapatalk
Agieren statt reagieren
Cestitike na 4.mjestu i sto ste Bundesligi osigurali 4 predstavnika u LP naredne sezone...Konacno ste pokazali karakter kada je bilo najpotrebnije i najvaznije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Najvažnije od svega jeste da smo vidjeli kako i kod tebe zna sunce da sija.gruezi je napisao/la:Liga prvaka!!!!!!4 obzirom da cemo biti nosioci ocekujem da bez problema se plasiramo u grupnu fazu...justice has been served...

Pa Šalke dokazao kad je najviše trebalo,
a iako je ekipa zadnja 2 mjeseca solidno igrala, opet mi Keller ne ulijeva puno neko povjerenje.
Šalke treba konstantnost, lakše protivnike da lagano rješava, da budu stalno u vrhu,
da ta Lp ne dolazi u pitanje, da u istoj prolaze u 1/4...
a svakako da su pojačanja potrebna,
a ako ovo ljeto ne srede srce terena...

Zdena04 je napisao/la:Keller je potvrdio da smo doveli odbrambenog igrača za novu sezonu a to je..
![]()

Polako, još oni to mogu usrati.amerosm je napisao/la:Cestitike na 4.mjestu i sto ste Bundesligi osigurali 4 predstavnika u LP naredne sezone...Konacno ste pokazali karakter kada je bilo najpotrebnije i najvaznije.

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Gratz !
- Consigliere
- Kontakt:
Milan- Schalke 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Nema sanse da se oni sastanu jer ce biti medju nosiocima u cetvrtom pretkolu.
Ako Real iz Sosijedada bude cetvrti u Spaniji onda Zenit uskace u nosioce pod uslovom da prodje trecu rundu.Drago mi je da ste prosli Frajburg, ne dao Bog da slicna ekipa dodje u poziciju da se bori za LS.Papadopulos jeste da nije igrao od novembra, ali cini mi se da ce ga Salke prodati nekom engleskom timu, a mozda i Zenitu.Dobra stvar u ovoj situaciji je sto ima klauzulu koja iznosi 22,5 miliona evra.Sem Klemensa i Gifera, ocekujem da ce te do 30 juna uputiti ponudu od 3 miliona evra za Sverglera, ta klauzula mu vazi do tada.Posle tog datuma mu iznosi 4 miliona, pa bi valjalo njega sto pre kaparisati.Danas realno je sreca bila na vasoj strani, pogotovo kod autogola koji je prelomio mec.Nakon toga Frajburg nije mogao da se oporavi, a taman su bili u naletu nakon izjednacenja.

Nemoj samo te goFnare. Nije da su bolji od nas nego su sudije uvijek na njihovoj strani.Consigliere je napisao/la:Milan- Schalke
Vardar - Schalke 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.