Chicago Bulls

adriano_leite
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la adriano_leite » 12 maj 2013, 00:09

Cautinho je napisao/la:Kad bi se D.Rose trebao vratiti?
De brate nemoj poceti navijati za Chicago, za koga ti pocnes navijati, oni trohnu postenski, tako i Barca ove sezone. Pocni navijati za Chicago makar nakon PO, da bude zanimljivija serija proziv Heata i sto vise tekmi :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 12 maj 2013, 00:25

Brate,nije mi do zezancije,ako hoces,odgovori,ako ne,propusti.
I da dodam da nisam POCEO,vec sam fan neko vrijeme.Vidi u postovima.
Keep walking.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 12 maj 2013, 01:12

Jednog dana, a mozda i prije.
Postovanje treba zaraditi.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 maj 2013, 02:04

kad_kako je napisao/la:
Jednog dana, a mozda i prije.
Sledece sezone, tamo negdje u Brazilu kad budemo imali turneju.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 maj 2013, 04:00

kntam narod nesto napada Rosa sto se nevrati.. pa sto ce se vracat ko ovaj Granger u Indiani pa da zavrsi karijeru ?..kao Arenas i sicni?.. ma jok sjedi majstore gdje si pametan si i ti i nasa uprava odmori i spremi sa i da do godine prekucamo ove kraljice i slicne :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 maj 2013, 10:06

SaltCityAttack je napisao/la:kntam narod nesto napada Rosa sto se nevrati.. pa sto ce se vracat ko ovaj Granger u Indiani pa da zavrsi karijeru ?..kao Arenas i sicni?.. ma jok sjedi majstore gdje si pametan si i ti i nasa uprava odmori i spremi sa i da do godine prekucamo ove kraljice i slicne :)
Razlika izmedju Ruze i ostalih je u tome sto se ljudi vracaju prije vremena, a Ruza se ne vraca ni na vrijeme, pa cak ni 2 mjeseca nakon doktorskog zelenog svjetla.

@Cautinho, opusteno ba, obicna zajebancija je u pitanju. Sto se tice Rosea, trebao se vratiti prije 2 mjeseca, doktori mu dozvolili, ali on kaze da mentalno nije spreman da igra. Moze poceti igrati sljedece sezone, a mozda nikada ne bude mentalno spreman da istrci na parket (daleko bilo od toga, ali situacija postaje i vise nego komicna).

Mes Que Un Club!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 12 maj 2013, 17:36

Sta je tolko sa kirka ? da je bio u prosloj mozda se i mogla uzet... Taj je trebao malo bolje u ofanzivi isto al sta ocekivat od 7 igraca protiv vjerovatno najjace ekipe u NBA. Jedva cekam game 4 volio bi da chi uzme cisto onako da se jos zakomplikuje morate malo skokove pocet hvatat kako znate i bice to bolje. Imate sada dan odmora vise nego inace ako se ne varam nate mora pogadjat trice malo ocekujem njegovu odlicnu partiju u ponedeljak / utorak ... I ako ima neko vise informacija oko krika neka napise posto ne idem na real gm odavno ...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 12 maj 2013, 18:09

Chicago Bulls guard Derrick Rose needs to get on the court and play, said the former trainer of Michael Jordan and Kobe Bryant.

“It’s a mental state for some people,” Tim Grover, the trainer who began working with Jordan in 1989 and Bryant in 2007, said in an interview. “Once he takes that hit and stands back up and sees he’s OK, he’ll be just as good if not better than before.”

Related
Photo gallery: Derrick Rose in action Photo gallery: Derrick Rose in action
NBA fines Gibson $25,000 for verbal abuse NBA fines Gibson $25,000 for verbal abuse

Ads by Google
Rose, the National Basketball Association MVP two seasons ago, hasn’t played since he tore the anterior cruciate ligament in his left knee in the first game of last year’s playoffs. He has been practicing with the team since February and was medically cleared to play in March, according to ESPN.

The Bulls enter the third game of the best-of-seven playoff series against LeBron James and the Miami Heat tonight at home tied after losing the second game 115-78.

His teammates have struggled through other ailments: Forward Luol Deng has been out since April 29, and had a spinal tap to check for viral meningitis. All-Star Center Joakim Noah has plantar fasciitis, a painful inflammation of a ligament in the sole of the foot. Kirk Hinrich, who replaced Rose at point guard, is out with a severely bruised calf. Game 2’s rout by the Heat included 51 personal fouls, plus the ejection of Noah and Taj Gibson.

Rose has said he might play during the postseason, and told Turner Broadcasting System Inc.’s TNT network that he needed to regain his muscle memory to return.

Bulls fans say it’s time for the team’s highest-paid player to get back on the court. In 2011, he signed a five-year extension with the Bulls for $95 million and in 2012 signed a 14-year deal with Adidas for $260 million.

Rose may be the victim of unfair comparisons to Jordan, who won six championships with the team, said Grover, author of “Relentless: From Good to Great to Unstoppable.”

“To compare anyone to MJ is unfair,” he said. “If he went in at halftime and the doctor said he’s got a broken finger, MJ would tell him to cut it off and he’d figure out how to play.”Chicago Bulls guard Derrick Rose needs to get on the court and play, said the former trainer of Michael Jordan and Kobe Bryant.

“It’s a mental state for some people,” Tim Grover, the trainer who began working with Jordan in 1989 and Bryant in 2007, said in an interview. “Once he takes that hit and stands back up and sees he’s OK, he’ll be just as good if not better than before.”

Related
Photo gallery: Derrick Rose in action Photo gallery: Derrick Rose in action
NBA fines Gibson $25,000 for verbal abuse NBA fines Gibson $25,000 for verbal abuse

Ads by Google
Rose, the National Basketball Association MVP two seasons ago, hasn’t played since he tore the anterior cruciate ligament in his left knee in the first game of last year’s playoffs. He has been practicing with the team since February and was medically cleared to play in March, according to ESPN.

The Bulls enter the third game of the best-of-seven playoff series against LeBron James and the Miami Heat tonight at home tied after losing the second game 115-78.

His teammates have struggled through other ailments: Forward Luol Deng has been out since April 29, and had a spinal tap to check for viral meningitis. All-Star Center Joakim Noah has plantar fasciitis, a painful inflammation of a ligament in the sole of the foot. Kirk Hinrich, who replaced Rose at point guard, is out with a severely bruised calf. Game 2’s rout by the Heat included 51 personal fouls, plus the ejection of Noah and Taj Gibson.

Rose has said he might play during the postseason, and told Turner Broadcasting System Inc.’s TNT network that he needed to regain his muscle memory to return.

Bulls fans say it’s time for the team’s highest-paid player to get back on the court. In 2011, he signed a five-year extension with the Bulls for $95 million and in 2012 signed a 14-year deal with Adidas for $260 million.

Rose may be the victim of unfair comparisons to Jordan, who won six championships with the team, said Grover, author of “Relentless: From Good to Great to Unstoppable.”

“To compare anyone to MJ is unfair,” he said. “If he went in at halftime and the doctor said he’s got a broken finger, MJ would tell him to cut it off and he’d figure out how to play.”
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 maj 2013, 18:13

adriano_leite je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:kntam narod nesto napada Rosa sto se nevrati.. pa sto ce se vracat ko ovaj Granger u Indiani pa da zavrsi karijeru ?..kao Arenas i sicni?.. ma jok sjedi majstore gdje si pametan si i ti i nasa uprava odmori i spremi sa i da do godine prekucamo ove kraljice i slicne :)
Razlika izmedju Ruze i ostalih je u tome sto se ljudi vracaju prije vremena, a Ruza se ne vraca ni na vrijeme, pa cak ni 2 mjeseca nakon doktorskog zelenog svjetla.

@Cautinho, opusteno ba, obicna zajebancija je u pitanju. Sto se tice Rosea, trebao se vratiti prije 2 mjeseca, doktori mu dozvolili, ali on kaze da mentalno nije spreman da igra. Moze poceti igrati sljedece sezone, a mozda nikada ne bude mentalno spreman da istrci na parket (daleko bilo od toga, ali situacija postaje i vise nego komicna).
nije tacno doktori su rekli od 8 do 12 mjeseci pauza..njegova pauza je tacno 12 mjeseci i on je uzeo maksimum..pa kad covjek vidi koliko je igrca upropstilo sebi krijere zasto bi to i on bio?..zasto bi se on vracao u playoffu protiv Indiane i sad prptiv Miamia kad se zaostrilo ebite nigdje veze... a postoji i ono gdje kazu da svakako kao i na svakom poslu kad se neko povrijedi osiguranje mora da isplati dio salarya .. vjerovatno Bulsi idu na to da izvuku sto vise novca od osiguranja za njegov ugovor .a vjerovatno postoji to da nesmije odigrati utakmicu ..samo kad bi on rekao da mu Bullsi nedaju vjerovatno osiguranje nebi zeljelo isplatiti to znajuci da je to nagovor Bullsa.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 maj 2013, 18:25

SaltCityAttack je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:

nije tacno doktori su rekli od 8 do 12 mjeseci pauza..njegova pauza je tacno 12 mjeseci i on je uzeo maksimum..pa kad covjek vidi koliko je igrca upropstilo sebi krijere zasto bi to i on bio?..zasto bi se on vracao u playoffu protiv Indiane i sad prptiv Miamia kad se zaostrilo ebite nigdje veze... a postoji i ono gdje kazu da svakako kao i na svakom poslu kad se neko povrijedi osiguranje mora da isplati dio salarya .. vjerovatno Bulsi idu na to da izvuku sto vise novca od osiguranja za njegov ugovor .a vjerovatno postoji to da nesmije odigrati utakmicu ..samo kad bi on rekao da mu Bullsi nedaju vjerovatno osiguranje nebi zeljelo isplatiti to znajuci da je to nagovor Bullsa.
Samo mi reci ovo, je li doktor rekao da je Rose sposoban da igra, s medicinskog aspekta, prije nekih 2 mjeseca ?

March 9, 2013, 10:01 AM ET
Derrick Rose's doctor has cleared the Chicago Bulls' star to play, a team **** said, but his long-awaited return to the lineup won't occur until he can confidently dunk off his left foot, Rose has told the team.
Da li je ovo napisano laz?

Mes Que Un Club!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 12 maj 2013, 18:28

ma sulodo je se vratiti sad u PO, posebno sto nije odigro ni jedne tekme, ali ako si zdrav ne vidim kako ga zelja ne povuce da zaigra pa makar i par minuta, recimo Kobe bi odma zagiro, Westbrook isto itd.

Ali eto zna on najbolje, mozda je malo i bezze, zna da im je najbolji igrac...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 maj 2013, 18:34

Nije suludno, gledam na to da nas je Derrick izdao ove godine. Da je htio mogao se vratiti a ne snimati the return klipove za adidas i slične gluposti. Svi ga želimo vidjeti da igra a on je žrtvovao ovu sezonu da bi kao bio bolji sljedeće.

To što sam napisao me boli, ali tako je. Razumijem ja njega, psihički nije lahko, ali okej mjesec dana, no on 2 mjeseca kao nije spreman. Ovo mi smrdi sve na isplatu osiguranja :roll:

I prije toga je imao 8 mjeseci da se psihički oporavi plus ova 2 mjeseca.

Kao navijač Bullsa sam razočaran, možda je fighter na terenu kada igra, no nije fighter od sebe kao čovjek.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 12 maj 2013, 18:36

jednostavno se ne ponasa kao vodja ekipa sto svi misle da jeste
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 maj 2013, 18:37

reko je doktor kao sto ce reci i svakome mozes se vratiti.. svi su se vracali i kako su prosli?..ja tebi kazem vjerujem u tu pricu da je do osiguranja da ce osiguranje zato platiti dio njegovog ugovora sto svakako odgovara Bullsima, a da se Rose sad vrati nista im nece pomoci....Bullsi ce iz ovoga izaci finansiski povoljnije uvjeren sam u to i znaju da nemaju sansu za nesto veliko ove godine, cim su raspustili citavu klupu i doveli igrace samo da popune mjesto sa potpisom po 1 godinu..mi pricamo ljudi o ACL a ne o povredi sake , prsta i slicnih stvari halo ba ljud uzbiljite se ..pa evo Noah vuce povredu dvije godine jer se ne odmara dovoljno trenira pravi se lud, pa Deng i td.. Rose nije imao jendu povredu i vi svi znate da su ga i ledja mucila nakon sto ga je Howard 3 puta prosuo, pa da je imao nekih 5-6 drugih povrea..ovo mu je prilika da sve zaljeci u potpunosti i vrati se spreman
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 maj 2013, 18:42

Slani, razumijem ja to u potpunosti no TREBAO JE ODMAH REĆI "I won't play this season" a ne "I i am on 95%" itd.

Reci da se nećeš vraćati i to je to. Ne ovako se nada čovjek svakoj utakmici da će on kročiti na teren a on u odjelu i jede slatkiše.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 maj 2013, 18:42

SaltCityAttack je napisao/la:reko je doktor kao sto ce reci i svakome mozes se vratiti.. svi su se vracali i kako su prosli?..ja tebi kazem vjerujem u tu pricu da je do osiguranja da ce osiguranje zato platiti dio njegovog ugovora sto svakako odgovara Bullsima, a da se Rose sad vrati nista im nece pomoci....Bullsi ce iz ovoga izaci finansiski povoljnije uvjeren sam u to i znaju da nemaju sansu za nesto veliko ove godine, cim su raspustili citavu klupu i doveli igrace samo da popune mjesto sa potpisom po 1 godinu..mi pricamo ljudi o ACL a ne o povredi sake , prsta i slicnih stvari halo ba ljud uzbiljite se ..pa evo Noah vuce povredu dvije godine jer se ne odmara dovoljno trenira pravi se lud, pa Deng i td.. Rose nije imao jendu povredu i vi svi znate da su ga i ledja mucila nakon sto ga je Howard 3 puta prosuo, pa da je imao nekih 5-6 drugih povrea..ovo mu je prilika da sve zaljeci u potpunosti i vrati se spreman
Brate nije rijec o jednom danu, nije rijec o 10 dana, pa nije ni o mjesec, rijec je o vise od 2 mjeseca. Pa jbt. meni kao neutralcu je krivo sto jedan takav igrac ne zeli da igra. On ne zeli da igra i to je jasno.

Koji je razlog, da li je to osiguranje, da li vlasnik, da li brat njegov, da li kucni ljubimac?- Potpuno je nebitno. On ne zeli da igra.

On je s medicinskog aspekta bio spreman da igra jos 9. marta, a sumnjam da bi mu doktor rekao da igra tada, ako nije na 100%.

Mes Que Un Club!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 maj 2013, 18:43

LenBias je napisao/la:jednostavno se ne ponasa kao vodja ekipa sto svi misle da jeste
T Mac, Arenas i svi ostali su se ponsali pa vidjeli smo sta su uradili od svoje karijere..on je 22 godine koliko vec ima i zasto bi upropastio svoju karijeru.. ACL je ljudi u pitanju nemojte budalit ba ..pa covjek je igrao povredjen 3 godine uvjek se vracao prije vremena i svi ste onda lajali pricali sto se vraca prije vremen, a sad kad vjerovatno prepostavljam ima dogovor sa upravom da presjedi ovo da se naplati dio ugovora onda po njemu neko sere.. eto nesto kontam zao mi ga pravo nebi ga zelio izgubiti kao sto su mnogi patili da vide ponovo T Maca istog, kao i Arenasa, ali nesto zbog novinara zbog sicnih volio bi da se vrati i da ga samo neko malo slomi (ali da ne bude problem sa ACL) Samo da se zabrinu ovi supci ..pa svi ce reci eto sto e vratio u playoffu ovo je rizicno za njega i td znam vec vidim da bi ovo pisali
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 maj 2013, 18:46

ja sam prije 6 mjeseci reko nebi ga volio vidjeti da igra a vi kako hocete.koliko sam puta rekao ne zelim da ga vidim da igra, ali imam jaku zelju samo da ga vidim 2 minuta da poludim i to je to
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 12 maj 2013, 18:46

SaltCityAttack je napisao/la:
LenBias je napisao/la:jednostavno se ne ponasa kao vodja ekipa sto svi misle da jeste
T Mac, Arenas i svi ostali su se ponsali pa vidjeli smo sta su uradili od svoje karijere..on je 22 godine koliko vec ima i zasto bi upropastio svoju karijeru.. ACL je ljudi u pitanju nemojte budalit ba ..pa covjek je igrao povredjen 3 godine uvjek se vracao prije vremena i svi ste onda lajali pricali sto se vraca prije vremen, a sad kad vjerovatno prepostavljam ima dogovor sa upravom da presjedi ovo da se naplati dio ugovora onda po njemu neko sere.. eto nesto kontam zao mi ga pravo nebi ga zelio izgubiti kao sto su mnogi patili da vide ponovo T Maca istog, kao i Arenasa, ali nesto zbog novinara zbog sicnih volio bi da se vrati i da ga samo neko malo slomi (ali da ne bude problem sa ACL) Samo da se zabrinu ovi supci ..pa svi ce reci eto sto e vratio u playoffu ovo je rizicno za njega i td znam vec vidim da bi ovo pisali
druze ali jedini problem u svemu je sto su relativno davno rekli da moze igrati a on konstantno ne igra ili nece, da su rekli u startu nece se vratiti sigurno ove sezone sumnjam da bi se iko osvrtao vise na to, bila bi gotova prica, ovako doslovno zvuci kao da moze a nece da igra i to je bezobrazno prema vama koji navijate za taj tim najvise, prvenstveno vama pa onda i nama koji volimo kosarku
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 maj 2013, 18:59

prema meni nije bezobrazno, jer nisam nista ni ocekivao pretjerano od ove sezone..sto vise prizeljkivao sam da ne odemo u playoff i da uzmemo lotery pick.... ja samo kazem ako su Bullsi odlucili tako onda treba postovat..ja nisam bio za njegovo vracanje i njemu oporavak traje od 8 do 12 mjeseci, sto bi trebalo da znaci da se on treba vratiti za playoff, a ko je to lud doci igrati playoff nakon onakve povrede?.. polahko ba uzet ce Bullsi lovu za njegov ugovor od osiguranja i idemo preko aalary capa sta nas boli kita.. ebo te ba ova sezona samo malo se sad radujemo borbi ove ekipe, ali ja jedva cekam da se zavrsi i pocne nova
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.