za tvoju kilazu to je superlumani je napisao/la:mambabalkan je napisao/la:Juce crnac u teretani na incline dize 405lbs (184kg) 8 puta.
na incilne ja puknem po 110ali u meni je samo 87 kg
Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
-
- Kontakt:
Re: Teretana
na onoj kosoj chest press machini idem do 130 kg.dalje ne smijem,strah me povreda.
- rob do bagro
- Kontakt:
Rade Markovic iz Tuzle.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Radil ovaj kad trapezrob do bagro je napisao/la:Rade Markovic iz Tuzle.![]()
[youtube][/youtube]

Inače svaka čast, pa frajer ubi
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Ako se ne varam 64 godine ima legenda BB-a

sve su to male ribe za stallonea 

- Amoxicillin
- Kontakt:
Doš'o vakat da i ja tražim pomoć ovdje.
Vježbe za prsa?
Imam "kućnu" teretanu koja se sastoji od one male klupice
bučica i z šipke (nije ni teretana hahahaha)
Šta bi mog'o napravit' osim klasičnog da legnem na tu klupicu i dižem bučice gore?
Vježbe za prsa?
Imam "kućnu" teretanu koja se sastoji od one male klupice

Šta bi mog'o napravit' osim klasičnog da legnem na tu klupicu i dižem bučice gore?

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Neki subotm izlaze u grad, drugi idu na trening
Na klupicu i bučice sa strane tj u širinu pa opet gore.
Z šipa ti može poslužiti za biceps, a također za triceps. Biceps naravno stojiš i radiš, triceps na klupicu te šipkom prema čelu.
Pokušaj nabaviti šipku i težine. Jednom kupiš moći ćeš ih koristiti do kraja života.

Na klupicu i bučice sa strane tj u širinu pa opet gore.
Z šipa ti može poslužiti za biceps, a također za triceps. Biceps naravno stojiš i radiš, triceps na klupicu te šipkom prema čelu.
Pokušaj nabaviti šipku i težine. Jednom kupiš moći ćeš ih koristiti do kraja života.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nista nema ljepse od osjecaja da su ti se misici napuhali 
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
- Amoxicillin
- Kontakt:
kako misliš z šipkom prema čelu? 

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
[youtube][/youtube]
Joj naslova na klipu, samo nađi klip gdje se pravilno radi. Vidiš na njemu da ne zna
@Quary
Krv je čudo
Joj naslova na klipu, samo nađi klip gdje se pravilno radi. Vidiš na njemu da ne zna

@Quary
Krv je čudo

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ovaj gore je sila, ja malo ispod cela spustim, ovaj bome ide jos ispod
ruke mi otpadaju, juce sam radio biceps i triceps, nije mi bas drago zbog bolova ali bar sam siguran da sam dobro odradio
ruke mi otpadaju, juce sam radio biceps i triceps, nije mi bas drago zbog bolova ali bar sam siguran da sam dobro odradio
Kupi sebi vitamina c. Pomaže poslije upale.
Kada zada cura u gym drugoj ženi : "Popij andol"
Još malo pa će početi piti 1000mg nečeg jakog radi ničega. Nevjerovatno kako se neki krkaju antibioticima.
Kada zada cura u gym drugoj ženi : "Popij andol"

Meni je nekako bolji onaj lijevo
Ja da nisam lijen i da mi se da, išao bih u teretanu. Al mi tako mrsko samom ići. Onda i kad sam išao (kad sam se bavio veslanjem na faksu), išao sam radi zezancije i društva
Inače sam tako građen da mogu pojest i popit kolko hoću a neće se osjetiti.. Dobro, sad se već malo počela nazirati škemba

Ja da nisam lijen i da mi se da, išao bih u teretanu. Al mi tako mrsko samom ići. Onda i kad sam išao (kad sam se bavio veslanjem na faksu), išao sam radi zezancije i društva

Inače sam tako građen da mogu pojest i popit kolko hoću a neće se osjetiti.. Dobro, sad se već malo počela nazirati škemba

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Eh šta treba novca za takvu transformaciju, i strpljenja
Evo jedan poznati dokumentarac o steroidima, linkao sam dio baš kad razgovaraju sa jednim sličnim pozerom " onclick="window.open(this.href);return false; Ima dosta gluposti, ali i zanimljivih stvari
Evo jedan poznati dokumentarac o steroidima, linkao sam dio baš kad razgovaraju sa jednim sličnim pozerom " onclick="window.open(this.href);return false; Ima dosta gluposti, ali i zanimljivih stvari
100% sportski i krajnje opušten potpis
Što sam stavio sliku je transformacija za 8 ili 12 sedmica. Mirror radio članak o tome
S tim da ovdje lijevo nije nikako stao kao desno. Ne vidi mu se veličina tricepsa. No dobro, krkaš se svako malo sa piletinom i to je to

S tim da ovdje lijevo nije nikako stao kao desno. Ne vidi mu se veličina tricepsa. No dobro, krkaš se svako malo sa piletinom i to je to

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Za 2-3 mjeseca ovo uraditi ?
cim se ovaj tovio

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
http://www.mirror.co.uk/lifestyle/healt ... st-1211331
Video:
http://www.mensfitness.co.uk/exercisevi ... _body.html
Kaže mu trener 10kg muscles dobio za 12 sedmica. TO JE NEMOGUĆE, no dobra reklama za gym
Video:
http://www.mensfitness.co.uk/exercisevi ... _body.html
Kaže mu trener 10kg muscles dobio za 12 sedmica. TO JE NEMOGUĆE, no dobra reklama za gym

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.