Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

pinoche
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la pinoche » 25 nov 2009, 01:38

Legolas_Sa je napisao/la:Treba li Ćiro ostati na klupi BiH?

Da! Ćiro majstore! 946
Ne! Ćiro odlazi! 152
Ne interesuje me Ćiro. 94

Ukupno glasova: 1192

CIRO MAJSTORE OSTANI A svi oni sto ste se do jucer u Ciru kleli a danas ga pljujete budite makar malo moralni i malo mucnite svojom glavom ako uopce ista u njoj imate.
Ciro ostani i pravi nas jos budalama
Ciro ostani i kad uske ode do Zene i dalje pricaj da je nevin
Ciro ostani i sklopi jos koji ugovor povoljan za sebe (pa neces ih na Mirogoj nositi)
Ciro ostani i dovedi nas do istorijskog uspjeha (gledanja SP putem malih ekrana)
Ciro ostani **** misketa, a kad popusimo od nekog u kvalifikacijama za EP optuzi Dzeku pa da mi glupi Bosanci opet mozemo reci Ciro ostani
Ciro ostani i sredi nam jos koju tekmu prijateljsku sa Omanom, Rijekom
Ciro ostani a sina Miru dovedi za sportskog direktora
Ciro ostani i j.e.bi nam mater glupu jer to zasluzujemo, a ti Miske, ma ko si ti naspram trenera svih trenera

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 25 nov 2009, 01:53

Cinjenica da sami igraci vise nevjeruju njemu dovoljno govori kakav je on trener.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 25 nov 2009, 01:58

Ciri se trerba zahvaliti,uradio je covjek puno za bh nogomet,ali on je star trener,i vrijeme je za penziju! svak ima svoj vijek trajanja,pa tako i treneri!
Po meni Bajevic,Bazdarevic i Susic su odlicna rjesenja!

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 25 nov 2009, 08:49

Ja o Ciri imam visoko misljenje. Mnogo sam razmisljao o tome da li treba on da ostane. Ipak sam se odlucio da je dogovor NE ali ne zbog nebuloza sto se pisu ovdje (patriotizam, lova, losa formacija, slabe zamjene, reklame i slicno)...

Ciro je po meni napravio 2 katastrofalne greske sto ozbiljan i profesionalan trener nije smio da uradi. Ovo mu se ne smije oprostiti. Evko koje su to greske:

1. Bekovi
2. Karantina

1.Bekovi
Od kada su otisli Hasan i Music, mi nemamo kvalitetnih bekova. Berberovic je naucio nesto od njih ali nije dosao do tog nivoa nikada da mu se moze ukazati max povjerenje na beku. Ciro kada je dosao mi nismo imali bekova i prvo je trebao rijesiti taj problem. Imao je nekoliko solucija da to uradi:

-Hasan i Papac: To je trebala biti prva solucija.Trebao ih je moliti danonocno da se vrate, uraditi sve i svasta da ih vrati. Ne znam uistinu koliko je Ciro radio na tome i da li je ista radio, no to mu je trebao biti prvi najveci zadatak u reprezentaciji.
-Bekovi u inostranstvu: Ukoliko nije mogao da vrati Papca i Hasana, Ciro je trebao da pretrazi sve moguce lige u inostranstcu i da nadje 2-3 beka. Trebao je naci igrace na tim pozicijama.Morao je to da uradi, makar ti igraci djelimicno bili vezani za BIH. Takodje da nadje nekon stranca koji bi igrao, ne bi bili prvi koji to radimo, kad mogu neka Njemacka, Turska, hrvatska,zasto ne bi mogli i mi..
-Treca i zadnja solucija su bekovi iz nase lige..Pa majka mu stara trebao je Ciro ako vec nije mogao na dva prethodna nacina naci beka, ici po nasim utakmicma i naci 4-5 igraca i pozvati ih, dati im sansu u prijateljskim i da 2 najbolja budu starteri...no nista od toga nije bilo, umjesto toga na te pozicije gura Ibricica i Salihovica sto je po meni dosta pogresno...Salihovic je na beku konstantno ispadao a upravo on i Ibricic su krivi za gol u Portugalu, niko drugi..Da ne pricam o tome sta nam je Spanija radila po krilima...

2. Karantina
Ciro je morao reprezentaciju izolovati od svega 5 dana prije prva utakmice sa Portugalom i da ta karantina traje sve do kraja utakmice u Zenici. Samo neozbiljni treneri i amateri mogu dozvoliti onakav cirkus oko svoje ekipe.
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 25 nov 2009, 09:38

kao sto vidim miske nece igrati ako ciro ostane, e onda ciro odlazi.....miske je jedan i svaka dalja rasprava je nepotrebna

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 25 nov 2009, 09:44

Ciro hajd cao,hvala Bogu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 25 nov 2009, 09:54

Ciro ce ici ali ja ne vidim ni jednog lika sem stranca da bi odradio posao bolje od njega......

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 25 nov 2009, 10:09

kad vec trebamo birati izmedju Cire i Misimovica onda naravno da treba Ciro otici(uostalom nikad mi se nije svidjala njegova glupa taktika)
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Sanjin
Kontakt:

Post Postao/la Sanjin » 25 nov 2009, 10:12

Ciro ostavi se Misketa jer je on svetinja za mene a ti si obicna prelivoda koja ne zna gdje smrdi! :x
A osim toga u svakom klubu i reprezentaciji kad nema rezultata nema ni ostanka na klupi.Nisi ti veci od npr.Hiddinka,Trappatonija i ostalih.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 25 nov 2009, 12:23

Bob_Rock je napisao/la:Ja o Ciri imam visoko misljenje. Mnogo sam razmisljao o tome da li treba on da ostane. Ipak sam se odlucio da je dogovor NE ali ne zbog nebuloza sto se pisu ovdje (patriotizam, lova, losa formacija, slabe zamjene, reklame i slicno)...

Ciro je po meni napravio 2 katastrofalne greske sto ozbiljan i profesionalan trener nije smio da uradi. Ovo mu se ne smije oprostiti. Evko koje su to greske:

1. Bekovi
2. Karantina

1.Bekovi
Od kada su otisli Hasan i Music, mi nemamo kvalitetnih bekova. Berberovic je naucio nesto od njih ali nije dosao do tog nivoa nikada da mu se moze ukazati max povjerenje na beku. Ciro kada je dosao mi nismo imali bekova i prvo je trebao rijesiti taj problem. Imao je nekoliko solucija da to uradi:

-Hasan i Papac: To je trebala biti prva solucija.Trebao ih je moliti danonocno da se vrate, uraditi sve i svasta da ih vrati. Ne znam uistinu koliko je Ciro radio na tome i da li je ista radio, no to mu je trebao biti prvi najveci zadatak u reprezentaciji.
-Bekovi u inostranstvu: Ukoliko nije mogao da vrati Papca i Hasana, Ciro je trebao da pretrazi sve moguce lige u inostranstcu i da nadje 2-3 beka. Trebao je naci igrace na tim pozicijama.Morao je to da uradi, makar ti igraci djelimicno bili vezani za BIH. Takodje da nadje nekon stranca koji bi igrao, ne bi bili prvi koji to radimo, kad mogu neka Njemacka, Turska, hrvatska,zasto ne bi mogli i mi..
-Treca i zadnja solucija su bekovi iz nase lige..Pa majka mu stara trebao je Ciro ako vec nije mogao na dva prethodna nacina naci beka, ici po nasim utakmicma i naci 4-5 igraca i pozvati ih, dati im sansu u prijateljskim i da 2 najbolja budu starteri...no nista od toga nije bilo, umjesto toga na te pozicije gura Ibricica i Salihovica sto je po meni dosta pogresno...Salihovic je na beku konstantno ispadao a upravo on i Ibricic su krivi za gol u Portugalu, niko drugi..Da ne pricam o tome sta nam je Spanija radila po krilima...

2. Karantina
Ciro je morao reprezentaciju izolovati od svega 5 dana prije prva utakmice sa Portugalom i da ta karantina traje sve do kraja utakmice u Zenici. Samo neozbiljni treneri i amateri mogu dozvoliti onakav cirkus oko svoje ekipe.
Potpisujem!

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 25 nov 2009, 12:35

Svako normalan će prije izabrati Misketa nego Ćiru

domovinabih
Kontakt:

Post Postao/la domovinabih » 25 nov 2009, 12:36

Ono što stalno tvrdim, je to da smo sa Ćirom dobili ono što nikad, nikad, nismo imali kontinuitet i kvalitet tokom cijelih kvalifikacija. Jednostavno se znalo da, kada je u pitanju neko ko je na papiru lošiji od nas, da tu nema kiksa. To nikada, nikada, nismo imali. Obavezno, još jedan ciklus. I poslije to da bude ljestvica ispod koje drugim selektorima nema ...
Zadnja izmjena: domovinabih, dana/u 25 nov 2009, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 25 nov 2009, 12:37

zehha je napisao/la:Svako normalan će prije izabrati Misketa nego Ćiru
naravno da bi mi svi prije izabrali misketa ali ako u kvalifikacijama za europsko zavrskimo na 4-5 mjestu onda cemo vidjet sta ce se pisat ovdje

domovinabih
Kontakt:

Post Postao/la domovinabih » 25 nov 2009, 12:39

Ma Ćiro odlazi ova te država ne zaslužuje. Kada te jedan Bakir i slični "stručnjaci" grde a da si kojim slučajem, 3 puta u finansijskom smislu vrijednosti, prošao vrjedniji Portugal svi bi te slavili.( Ono što stalno tvrdim, je to da smo sa Ćirom dobili ono što nikad, nikad, nismo imali kontinuitet i kvalitet tokom cijelih kvalifikacija. Jednostavno se znalo da, kada je u pitanju neko ko je na papiru lošiji od nas, da tu nema kiksa. To nikada, nikada, nismo imali. Obavezno, još jedan ciklus. I poslije to da bude ljestvica ispod koje drugim selektorima nema !!!)
Ali mi smo podmukli i sve što neko dobrog učini zaboravimo... Odlazi, nama niko i nikada neće valjati !!!

P.S.
Svakako da je Miske bitan! A i toga Misketa je doveo Ćiro. Kako smo glupi, jadni i bijedni !!!

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 25 nov 2009, 12:45

Meho Kodro neka bude opet selektor :D I prije ce nas on odvesti na neko veliko takmicenje nego bilo ko
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

domovinabih
Kontakt:

Post Postao/la domovinabih » 25 nov 2009, 12:46

smijesni_ste je napisao/la:
zehha je napisao/la:Svako normalan će prije izabrati Misketa nego Ćiru
naravno da bi mi svi prije izabrali misketa ali ako u kvalifikacijama za europsko zavrskimo na 4-5 mjestu onda cemo vidjet sta ce se pisat ovdje

I zavšit ćemo na 5-6 mjestu, pa će opet Miske i ostali tvrditi da nisu imali uslove i sl, a brojati pare u matičnim klubovima !!!

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 25 nov 2009, 12:48

armageddon666 je napisao/la:Meho Kodro neka bude opet selektor :D I prije ce nas on odvesti na neko veliko takmicenje nego bilo ko
daj ba kakav Kodro, pokazao je sta zna, on je patriota i drago mi je sta je Savezu uradio, no kao trener je ispod prosjeka a nama treba strucnjak, specijalista za rezultate....

domovinabih
Kontakt:

Post Postao/la domovinabih » 25 nov 2009, 12:49

armageddon666 je napisao/la:Meho Kodro neka bude opet selektor :D I prije ce nas on odvesti na neko veliko takmicenje nego bilo ko

Meho Kodro je amater u odnosu na Ćiru i veliki broj igrača mu se neće odazvati. A o njegovom autoritetu u odnosu na Ćirin ne treba ni komentarisati...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 25 nov 2009, 12:51

S ovim igracima bi, maltene, bilo ko zavrsio na drugo mjesto u grupi.

Zbog Cire nismo se plasirali u baraz. :roll:

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 25 nov 2009, 12:54

domovinabih je napisao/la:

Meho Kodro je amater u odnosu na Ćiru i veliki broj igrača mu se neće odazvati. A o njegovom autoritetu u odnosu na Ćirin ne treba ni komentarisati...

Pa dobro to jest ali kazem da je opet bolje da on bude.Tako cemo danas sutra reci kad bude mozda Sergej Barbarez ili neko drugi trebao biti selektor.Ali eto hajd odkud znas da nebi bilo bolje a sto se tice goreg pa mi smo vise naucili na to .
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.