Hahaha,tu sam ja samo sto ne pisem punobadblueboylivno je napisao/la:Haha, i ja sam isto pomislio. Ajde, bit će bolje. Dobro pa sam proradio u zadnjem kolu.A brine me killer iz Zenice, nestao s terena.

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Hahaha,tu sam ja samo sto ne pisem punobadblueboylivno je napisao/la:Haha, i ja sam isto pomislio. Ajde, bit će bolje. Dobro pa sam proradio u zadnjem kolu.A brine me killer iz Zenice, nestao s terena.
polako, ima ljetoMaestro^^ je napisao/la:Moramo biti kreativniji..anonimni je napisao/la:evo idejeMaestro^^ je napisao/la:Sad ce pauza , imamo vremena da smislimo sampionsko ime.![]()
Nije još ništa gotovo, sutra ako Lazio dobije 3:0 vi idete u baraž, zbog više datih golovaS-Y-L-A-R je napisao/la:Sretno vam u baražu, mi, ipak, nakon toliko sezona drugoligašilegenda reala je napisao/la:Prvi putnik u Cvajtu je ekipa Gongasha, za drugo mjesto se bore Dragonsi i Crazy Legs![]()
Mislim da ćemo ostati ekipa sa najviše primljenih golova u sve 3 lige...
Admir_Sa je napisao/la:ceka se lazio kod domacina, al pogledajte ko od gostiju vodi. najbolji, najdominantniji, najuboitiji klub u istoriji lige
ovim peradima pokazujemo da su miljama daleko od nas i da samo naša milost može ovu ligu uciniti zanimljivom u nastavku
dominacija je održiva!
95% ćeš dobiti, a i sam znaš da ti Dragonsi ne leže i da ih nikad ne možeš dobiti, sad još imamo igrača više Viper je kod vasEdin TM87 je napisao/la:
DAJ LEGENDU!
Napokon da smo svi dali goloveEdin TM87 je napisao/la:Srecaaaaaaaaaaaaaaa pa se gleda gol razlika, znaci barazZao mi je fanatikosi
![]()
DAJ LEGENDU!
legenda reala je napisao/la:95% ćeš dobiti, a i sam znaš da ti Dragonsi ne leže i da ih nikad ne možeš dobiti, sad još imamo igrača više Viper je kod vasEdin TM87 je napisao/la:
DAJ LEGENDU!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.