FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 11 maj 2013, 20:59

badblueboylivno je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Fukare je bilo velicanstveno gledati sa zapada. Bilo ih je oko 1000 po mojoj procjeni. Svaka cast!
Lukavcani dosli i treba im odati priznanje, cak su neki bili goli do pojasa na ovoj kisi. Za navijanje sikusa ne mogu reci nista jer se nisu culi iako sam bio blize njima nego Fukarama.
Svaka cast na zastavi-barjaku kojim su prekrili sjever. Valjda ce biti uskoro i nekih fotografija video.
Fukare svaka cast, jos jednom. Stari navijac je ponosan na vas!!
Može li netko napisati post kao ovaj čovjek? Morate li se majmunirati, spominjati majku, sestru, njive, seljake, grad, mahalu, seljački mentalitet, karanje?

Obrisano je 40-ak postova ovdje i 20-ak na temi Radničkog.

moderator
de ba opusti se malo :lol: :lol: ....bila jaka tekma i malo prozivanja sa jedne i druge nije nista strasno...malo uvaljivanja i te fore....pa nije ovo literarni forum..mnogo si se primio na ulogu moda :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 11 maj 2013, 21:00

Svaka cast, odlicni ste, prvi put s Vama, ne i zadnji sigurno, zahvaljujem Fukari Edi iz Kalesije sto nas je zvao, :mrgreen: uz to bilo ih je jos 9,10 iz Kalesije.
Zvone usi i sad, promukli, ali ne zalim.

Siuxe sam vidio da mlataraju ručicama, plus onu parolu su mogli okrenuti prema nama da se nasmijemo svi đuture. :D

Mašala ima i cura "navijačica", vidjo dvije dobre crne. :D

slika

slika
Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 11 maj 2013, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 11 maj 2013, 21:05

Momci iz Kalesije imate poziv za svaku tekmu ne samo sad, svaka čast, baš sam pričao sa jednim iz Kalesije i nisam vjerovao da vas ima toliko na tribini. Bilo je tu još dosta momaka iz susjednih vam naselja (skontajte da ne navodim). Čak i iz nekih gdje nas nije bilo dugo.

Što se tiče parole, s obzirom gdje je rađena, i s obzirom na to da ovi iz Lukavca svaki radni dan moraju visti po Tuzli, bilo je očekivano. Sad da je neko od naših dojavio vama i prodao nas, to bi bio problem, ovako šta da se radi.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 11 maj 2013, 21:07

šteta za Siouxe sto nisu okrenuli parolu da se svi djuture ismiju al eto vidjo je dvije dobre crne.. :)
Sigurno po brojnosti jedno od bolji izdanja Fukara..jos kisa padala..Sta bi tek bilo da ste kakav derbi igrali... :)
OFK Gradina Srebrenik

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 11 maj 2013, 21:07

Svaka cast za vas iz Kalesije.
Primijetio sam da je i dosta momaka iz Brckog bilo.

zenica1985
Kontakt:

Post Postao/la zenica1985 » 11 maj 2013, 21:07

pozdrav za tuzlake iz zenice
i malo da vas razocaram nazalost da vam saopstim da ce vitez svoje tekme u premier ligi najvjerovatnije igrati u zenici ili travniku ako nezadovolji stadion u vitezu uslove al cisto sumnjam da oni to nece renovirat jer ljudi imaju sponzore nema ih ni jedna ekipa u bh :twisted:
Zadnja izmjena: zenica1985, dana/u 11 maj 2013, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
Robijasi 1988

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 11 maj 2013, 21:08

staragarda je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Fukare je bilo velicanstveno gledati sa zapada. Bilo ih je oko 1000 po mojoj procjeni. Svaka cast!
Lukavcani dosli i treba im odati priznanje, cak su neki bili goli do pojasa na ovoj kisi. Za navijanje sikusa ne mogu reci nista jer se nisu culi iako sam bio blize njima nego Fukarama.
Svaka cast na zastavi-barjaku kojim su prekrili sjever. Valjda ce biti uskoro i nekih fotografija video.
Fukare svaka cast, jos jednom. Stari navijac je ponosan na vas!!
Može li netko napisati post kao ovaj čovjek? Morate li se majmunirati, spominjati majku, sestru, njive, seljake, grad, mahalu, seljački mentalitet, karanje?

Obrisano je 40-ak postova ovdje i 20-ak na temi Radničkog.

moderator
de ba opusti se malo :lol: :lol: ....bila jaka tekma i malo prozivanja sa jedne i druge nije nista strasno...malo uvaljivanja i te fore....pa nije ovo literarni forum..mnogo si se primio na ulogu moda :D
Rekao sam čega ću se držati, a i bilo je prijava na sve strane.

Neki stupanj civiliziranost se mora održati, makar se radilo o forumu i temi lige koju nazivamo šabanijom i slično. :D
Hayley <3

Lukavac89
Kontakt:

Post Postao/la Lukavac89 » 11 maj 2013, 21:08

Posto vidim da se bombalo o nekim pjesmam to nije istina, mi smo znali dan dva prije za setalicu i parolu na sto smo odgovorili parolom i nista vise.Sto ce tice nase brojnosti 5 autobusa i 15-tak auta je krenulo iz Lukavca.

Fkr dobra brojnost, lijepa tribina.

Pozz
Zadnja izmjena: Lukavac89, dana/u 11 maj 2013, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 maj 2013, 21:09

Pa nije ni bila sakrivena kako se vidi na ogradi mozes odmah pola pola procitati...nigdje veze ne kontam otkrili toplu vodu sta vec?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Lukavac89
Kontakt:

Post Postao/la Lukavac89 » 11 maj 2013, 21:10

SaltCityAttack je napisao/la:Pa nije ni bila sakrivena kako se vidi na ogradi mozes odmah pola pola procitati...nigdje veze ne kontam otkrili toplu vodu sta vec?
Ajde ba pusti bezze prica,bila je smotana i niej se mogla procitat.Daj malo realnosti...

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 11 maj 2013, 21:11

Susrej je pratilo nešto više od 1.000 gledatelja, a susret po kiši vrlo dobro je vodio Elmir Alečković iz Sarajeva. - vaš TuzlaLive
1921
1989

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 11 maj 2013, 21:11

@Sheyi prijatelju ,Bujrum na svaku tekmu Slobode i naravno očekujemo trans Fukare KALESIJA 8-)

Što se tiče pripadnica ljepšeg spola,njih vazda ima na našoj tribini svaki put u većem broju :mrgreen:

NIKO NIKO SAMO SLOBODA :!:
Pobjeda je bolja od orgazma!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 11 maj 2013, 21:11

Brcko87 je napisao/la:šteta za Siouxe sto nisu okrenuli parolu da se svi djuture ismiju al eto vidjo je dvije dobre crne.. :)
Sigurno po brojnosti jedno od bolji izdanja Fukara..jos kisa padala..Sta bi tek bilo da ste kakav derbi igrali... :)
Srebrenik metropola, ne seri svega ti.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 maj 2013, 21:12

VolimRadnicki je napisao/la:Susrej je pratilo nešto više od 1.000 gledatelja, a susret po kiši vrlo dobro je vodio Elmir Alečković iz Sarajeva. - vaš TuzlaLive
ja i sta sa tim :?

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 11 maj 2013, 21:13

VolimRadnicki je napisao/la:Susrej je pratilo nešto više od 1.000 gledatelja, a susret po kiši vrlo dobro je vodio Elmir Alečković iz Sarajeva. - vaš TuzlaLive
Često spominjete da vas je bilo toliko na sjeveru.
1921
1989

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 11 maj 2013, 21:16

VolimRadnicki je napisao/la:
realno fukara 600,nas 5 buseva x 50 = 250 ;)
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 maj 2013, 21:16

pa eto ti reci kolko nas je bilo...sta je problem sa cifrom...ko je i gdje spominjao da nas je bilo hiljadu...svako fali izdanje Fukara...po mojoj subjektivnoj procjeni u samom kopu je bilo cc 600,700 ljudi..bilo bi vise da je bila neka bitna tekma :D :D

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 11 maj 2013, 21:18

Lukavac89 je napisao/la:Posto vidim da se bombalo o nekim pjesmam to nije istina, mi smo znali dan dva prije za setalicu i parolu na sto smo odgovorili parolom i nista vise.Sto ce tice nase brojnosti 5 autobusa i 15-tak auta je krenulo iz Lukavca.

Fkr dobra brojnost, lijepa tribina.

Pozz
Čestitam na realnom komentaru utakmice i dešavanjima na njoj.
@VolimRadnicki druga.tv je objavila kako je bilo 2000, iako ne vjerujem da je bilo baš toliko (bilo je bliže toj cifri nego hiljadi), mislim da je on dosta vjerodostojniji što se tiče svega od tog tuzlalive. I nemam ti šta pojasnit u PM, vidiš šta je napisano.
075

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 11 maj 2013, 21:18

" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjeda je bolja od orgazma!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 11 maj 2013, 21:22

Ti sa Tuzlalive nikada nisu bili normalni. Cesto znaju napisat laz u vezi Slobode ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.