druze to je parola nemoj se ofirat...BenjooJutub je napisao/la:Ne znaju ni trans postavit, standardno.SaltCityAttack je napisao/la:nemamo sanse za PL, ali nema veze nista nas ne sprecava da bodrimo svetinju u velikom broju ..a sad komsije ucite
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- BenjooJutub
- Kontakt:
E izvini što sam na prvi pogled pomislio da je trans, neće se ponovitiHzBvB je napisao/la:druze to je parola nemoj se ofirat...BenjooJutub je napisao/la:Ne znaju ni trans postavit, standardno.SaltCityAttack je napisao/la:nemamo sanse za PL, ali nema veze nista nas ne sprecava da bodrimo svetinju u velikom broju ..a sad komsije ucite

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ovi ludi imajui ostatak tribine da popuni da ne kisne , ako pricas o tim koji su se sklonili od kise, njih mozes da vidis na cosku tribine ,, a ovo je sve ostalo je raja koja se okupila u kavezu..i ne znam vidim nesto spominjete nije derbi i slicno ..pa logicno da je kantonalni derbi a ni tih Siouxa se ne moze skupiti kuci nikad nego protiv nas.. pa cak su godinama prizivali i Apache da im se pridruze i td
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Gdje su isti protiv Kaknja, Troglava, Podgrmeča, Bratstva? (vaše domaće utakmice u ovoj polusezoni)SaltCityAttack je napisao/la:ovi ludi imajui ostatak tribine da popuni da ne kisne , ako pricas o tim koji su se sklonili od kise, njih mozes da vidis na cosku tribine ,, a ovo je sve ostalo je raja koja se okupila u kavezu..i ne znam vidim nesto spominjete nije derbi i slicno ..pa logicno da je kantonalni derbi a ni tih Siouxa se ne moze skupiti kuci nikad nego protiv nas.. pa cak su godinama prizivali i Apache da im se pridruze i td
Nađi mi gdje je sjever bar polovično ovako ispunjen u bilo kojoj drugoj utakmici u ovoj sezoni i imaš od mene gajbu piva.
- BenjooJutub
- Kontakt:
De nemoj svega ti srat, Siouxi su do prošle ili pretprošle godine bili u lošim odnosima sa Apachima, kakvo prizivanje na tribinu. I očito nisi upoznat sa trenutnom situacijom Siouxa o organizaciji, brojnosti, navijanju i slično.SaltCityAttack je napisao/la:ovi ludi imajui ostatak tribine da popuni da ne kisne , ako pricas o tim koji su se sklonili od kise, njih mozes da vidis na cosku tribine ,, a ovo je sve ostalo je raja koja se okupila u kavezu..i ne znam vidim nesto spominjete nije derbi i slicno ..pa logicno da je kantonalni derbi a ni tih Siouxa se ne moze skupiti kuci nikad nego protiv nas.. pa cak su godinama prizivali i Apache da im se pridruze i td
Pa svejedno jel je treba ovako okacitHzBvB je napisao/la:
druze to je parola nemoj se ofirat...

inace ?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nisu apaci sa vama bili nakon rata protiv Slobode?BenjooJutub je napisao/la:De nemoj svega ti srat, Siouxi su do prošle ili pretprošle godine bili u lošim odnosima sa Apachima, kakvo prizivanje na tribinu. I očito nisi upoznat sa trenutnom situacijom Siouxa o organizaciji, brojnosti, navijanju i slično.SaltCityAttack je napisao/la:ovi ludi imajui ostatak tribine da popuni da ne kisne , ako pricas o tim koji su se sklonili od kise, njih mozes da vidis na cosku tribine ,, a ovo je sve ostalo je raja koja se okupila u kavezu..i ne znam vidim nesto spominjete nije derbi i slicno ..pa logicno da je kantonalni derbi a ni tih Siouxa se ne moze skupiti kuci nikad nego protiv nas.. pa cak su godinama prizivali i Apache da im se pridruze i td
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
1:0 hajmo jos
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- 7aprildomemoj
Ko je strijelac 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
salihovic adnan7aprildomemoj je napisao/la:Ko je strijelac
Joj ove tuzlake ne mozes zadovoljitSaltCityAttack je napisao/la:1:0 hajmo jos

inace ?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma dosta 1:0JohnLowe je napisao/la:Joj ove tuzlake ne mozes zadovoljitSaltCityAttack je napisao/la:1:0 hajmo josnije vam dosta 1:0 pa da bude kvit
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kraj 1:0 dosta 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
kvitSaltCityAttack je napisao/la:kraj 1:0 dosta

Na radiju kaze da je 350 siouxa uslo. Sumnjam po ovom vremenu a ako jest eto i tu smo kvit

Dopizdili mi komentari tipa "vidit cemo koliko ce vas doci mi smo vam box napunili" bla bla bla
inace ?
Zasluzena pobjeda Slobode,Radnicki nista posebno,imala je Sloboda jos par prilika ali nije se iskoristilo.. siouxi najavise invaziju,konto sam doce pola lukavca jer im je ovo praznik,kad ono ni 200 ih kako treba :S sjever grmioo 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Šta bi s' parolama?harry_90 je napisao/la:Zasluzena pobjeda Slobode,Radnicki nista posebno,imala je Sloboda jos par prilika ali nije se iskoristilo.. siouxi najavise invaziju,konto sam doce pola lukavca jer im je ovo praznik,kad ono ni 200 ih kako treba :S sjever grmioo
1921
1989
1989
1. sve čestitke Fukarama, odlična brojka, navijanje odlično, napravili su atmosferu samo tako .. za indijance mogu samo reći: "Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta vam je čobani, đe ćete na Rusiju."
2. čestitke igračima na pobjedi, a oni igrači koji nemaju kvalitet, nadoknadili su to borbenošću .. svi su ostavili srce na terenu i ja im na tome čestitam
3. onu **** od Džeme treba dobro isprebijat', svi otišli da proslave pobjedu sa navijačima, a on odmah ode u svlačionu .. seljak ostaje seljak
2. čestitke igračima na pobjedi, a oni igrači koji nemaju kvalitet, nadoknadili su to borbenošću .. svi su ostavili srce na terenu i ja im na tome čestitam
3. onu **** od Džeme treba dobro isprebijat', svi otišli da proslave pobjedu sa navijačima, a on odmah ode u svlačionu .. seljak ostaje seljak
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Probisvjet
- Kontakt:
Fukare je bilo velicanstveno gledati sa zapada. Bilo ih je oko 1000 po mojoj procjeni. Svaka cast!
Lukavcani dosli i treba im odati priznanje, cak su neki bili goli do pojasa na ovoj kisi. Za navijanje sikusa ne mogu reci nista jer se nisu culi iako sam bio blize njima nego Fukarama.
Svaka cast na zastavi-barjaku kojim su prekrili sjever. Valjda ce biti uskoro i nekih fotografija video.
Fukare svaka cast, jos jednom. Stari navijac je ponosan na vas!!
Lukavcani dosli i treba im odati priznanje, cak su neki bili goli do pojasa na ovoj kisi. Za navijanje sikusa ne mogu reci nista jer se nisu culi iako sam bio blize njima nego Fukarama.
Svaka cast na zastavi-barjaku kojim su prekrili sjever. Valjda ce biti uskoro i nekih fotografija video.
Fukare svaka cast, jos jednom. Stari navijac je ponosan na vas!!
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 11 maj 2013, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Obzirom na padavine dobra fudbalska predstava u kojoj je Sloboda bila bolja. Istina, jeste Radnički imao priliku za tie pred kraj, nešto slično kao mi u Lukavcu.
Fukara ne pamtim ovoliko i u ovako dobrom izdanju; siouxi dobri...iako zbog njihove pozicije mi ih nismo ni mogli čuti,ali dalo se primjetiti da su aktivni. Šteta zbog kiše jer vjerujem da im nije bilo lako pod onim pljuskovima.
Sa vjerom u SLOBODU
Fukara ne pamtim ovoliko i u ovako dobrom izdanju; siouxi dobri...iako zbog njihove pozicije mi ih nismo ni mogli čuti,ali dalo se primjetiti da su aktivni. Šteta zbog kiše jer vjerujem da im nije bilo lako pod onim pljuskovima.
Sa vjerom u SLOBODU
tuzlanska Sloboda
Ja sma vidio indijance,al ih nisam cuo,samo sam vidio da su nesto skakutali i da cim su usli na A tribinu sjeli ljudi 10 minuta
hahaha proslava na kraju sa igracima,najaci trener Karic digo ruke i on nesto izvodi ..

hahaha proslava na kraju sa igracima,najaci trener Karic digo ruke i on nesto izvodi ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.