+1SarajlijaTM je napisao/la:Nikad sa losijom ekipom nismo uzeli prvenstvo, one and the only AMAR OSIM !!!
Slazem se cak mislim da je ovo najlosija ekipa koju smo do sad imali od 80 i neke otkako ja idem na tekme

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
+1SarajlijaTM je napisao/la:Nikad sa losijom ekipom nismo uzeli prvenstvo, one and the only AMAR OSIM !!!
Glup post pravo uglavnom svaka cast momcima pored toliko pehova igranje utakmica svaka tri dana uspjeli smo da osvojimo titulu koja mi je poslije zubana najdraza jer su se svi bili urotili protiv nas i za ledjima smo imali malo sarajevoSarajlijaTM je napisao/la:Nikad sa losijom ekipom nismo uzeli prvenstvo, one and the only AMAR OSIM !!!
Ali je zato bila najsrčanija, najborbenija i najdisciplinovanija, bez obzira na 10 crvenih kartona u sezoni.propuh je napisao/la:+1SarajlijaTM je napisao/la:Nikad sa losijom ekipom nismo uzeli prvenstvo, one and the only AMAR OSIM !!!
Slazem se cak mislim da je ovo najlosija ekipa koju smo do sad imali od 80 i neke otkako ja idem na tekme
Jok,eto,nikad jaci nismo bili,sjeti se prosle sezone kako su se drzali za glave kad udje stana,e.colic ili jos par njih koji su nam bili nosioci igre u ovoj polusezoni.CARSON je napisao/la:Glup post pravo uglavnom svaka cast momcima pored toliko pehova igranje utakmica svaka tri dana uspjeli smo da osvojimo titulu koja mi je poslije zubana najdraza jer su se svi bili urotili protiv nas i za ledjima smo imali malo sarajevoSarajlijaTM je napisao/la:Nikad sa losijom ekipom nismo uzeli prvenstvo, one and the only AMAR OSIM !!!
CARSON je napisao/la:SarajlijaTM je napisao/la:Nikad sa losijom ekipom nismo uzeli prvenstvo, one and the only AMAR OSIM !!!
Dosadno, pogotovo ako jos uzmemo kup.Znaci onda bi trebalo iduce sezone, vec u prvom djelu rijesiti pitanje prvaka da dominacija dodje do izrazaja...terabajt je napisao/la:3 titule u posljednje 4 godine STRASNO.
Cjenim ja sve te igrace i borbenost i sve,al ovo je bilo nesto kao kad amar kaze za onu ekipu koja je osvojila titulu kad se vratio,tj kad poredi ekipu duple i tu ekipu "Ona ekipa (op.2009/10) nije bila bolja od ove (op.2011/12) ali su imali NESTO" i par puta stisnu saku,sve je receno. to isto vazi i za ove momke.zamorano je napisao/la:CARSON je napisao/la:SarajlijaTM je napisao/la:Nikad sa losijom ekipom nismo uzeli prvenstvo, one and the only AMAR OSIM !!!
Nije fer pisati ovako prema igracima koji su osvojili titulu...ČESTITKE ŽELJI NA OSVOJENOJ TITULI! Zasluzeno nema sta...
Eldin Adilovic
I sve je isto kao nekad davno:)))))))
razabu nisi skontao sta sam htio reci slazem se ja sa tobom ali je bespotrebno to naglasavati sve jedan igrac je igrao srcem uspjeli su Hvala im na svemuSarajlijaTM je napisao/la:Jok,eto,nikad jaci nismo bili,sjeti se prosle sezone kako su se drzali za glave kad udje stana,e.colic ili jos par njih koji su nam bili nosioci igre u ovoj polusezoni.CARSON je napisao/la:Glup post pravo uglavnom svaka cast momcima pored toliko pehova igranje utakmica svaka tri dana uspjeli smo da osvojimo titulu koja mi je poslije zubana najdraza jer su se svi bili urotili protiv nas i za ledjima smo imali malo sarajevoSarajlijaTM je napisao/la:Nikad sa losijom ekipom nismo uzeli prvenstvo, one and the only AMAR OSIM !!!
btw i meni je ova titula najdraza bas iz razloga koji sam naveo i koje si ti naveo.
p.s.-kad nesto tvrdis,onda to i obrazlozi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.