Lose si opisao situaciju, ne stojimo lose, onako kako sam i ocekivao.... Svraka puno grijesi u dodavanjima i tu vidim najveci kiks, Vasilic mi je takodje nesiguran, Kerla beton... ostali solidni, mada Adil znate vec, ne moze sa loptom kako treba da se spoji, ali hajde neka ovdje bod ako nista, neka se cuvaju za kup!zeljo4life je napisao/la:Stojimo katastrofalno
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- katzenbrummen
- Kontakt:
Majcicu im njihovu, odluka o prvaku drzave moze pasti u Mostaru a oni i dalje GOSK - TRAVNIK prenose.. Gdje je tu logika? FUUJ
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
Ja gledam cijelu tekmu na MOJA TV. Super stojimo, sigurna igra. Jedino sto mi se ne svidja je sto igramo povucenije. Ovo treba dobiti. Adilovic katastrofa, nije uradio ama bas nista... Cuj trenera Veleza Rahimica, kaze stalno napadamo 

Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
pa ja budi drug i stavi stream da i mi gledamo...Minhi je napisao/la:Ja gledam cijelu tekmu na MOJA TV. Super stojimo, sigurna igra. Jedino sto mi se ne svidja je sto igramo povucenije. Ovo treba dobiti. Adilovic katastrofa, nije uradio ama bas nista... Cuj trenera Veleza Rahimica, kaze stalno napadamo

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
nista covjek nije slagao! doduse trebao je nadodat stalno pokusavamo napadat! igra se vecinom odvija na polovini zelje ali bez neki izraziti sansa! velez dosta borbeniji ako vam osim nenabrije igrace na poluvremenu lako bi ovo mogli izgubit kosto je i osim sam konstatirao! a meni nebi bilo mrsko da tako bude!Minhi je napisao/la:Ja gledam cijelu tekmu na MOJA TV. Super stojimo, sigurna igra. Jedino sto mi se ne svidja je sto igramo povucenije. Ovo treba dobiti. Adilovic katastrofa, nije uradio ama bas nista... Cuj trenera Veleza Rahimica, kaze stalno napadamo

evo vam i link za moja tv gdje se samo velez-zeljo prenosi:
http://www.livestream.com/fkvelezlive" onclick="window.open(this.href);return false;
ako nekome treba, nešto, za nešto, bujrum neka napada. ha ja.
- storm_raider
- Kontakt:
Ali ovaj Gosk igra ko Bayern. Mi dobri, idemo tu titulu danas uzeti.
Sport je lijek za tijelo i duh.
http://www.livestream.com/fkvelezlive?u ... kvelezlive" onclick="window.open(this.href);return false;
Bekrić najgori neda nikom lopte, njemu se uopšte ne igra tu zajebava se sve je Osim upravu udebljao se ništa od njega sve hoće sam samo pelja loptu i izgubi i onda trči nazad. 

Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
jojjjjjjjjjjj preosa
Jesam li ja jedini kome neće stream ? Piše da je dostigao maximum gledaoca.
i meni isto piseSemper je napisao/la:Jesam li ja jedini kome neće stream ? Piše da je dostigao maximum gledaoca.
Ne mozemo se s loptom sastaviti
Ne znam dal ja previse ocekujem, hebem mu 2-3 pasa nikako sastaviti , a kamo li neku akciju.

Ne znam dal ja previse ocekujem, hebem mu 2-3 pasa nikako sastaviti , a kamo li neku akciju.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ja sam zadovoljan igrom netreba se forsirati bice teska utakmica na pecari siroki dere borca.
ista stvar je i kod mene
- SarajlijaTM
jarane,zeljo na plate potrosi oko 1.2mil godisnje. pare od posjete mogu pokriti da se plati struje,murija i zastitari,mozda neka sica ostane.Oxidenks je napisao/la:Moguce, oduzmi samo i to je to.champions1921 je napisao/la:@Oxidens
Neko te dobro slagao kada ti je rekao da se za titulu dobija 300 000eura.. Toliko se dobije kada saberes Nagradu za titulu i ucesce upretkolu LP..
pripreme: racunaj da budu po 15 dana,ide min 30 ljudi,pa nek je 100km noc,a u istri ko je bio zna koliko je smjestaj. to ti je haveru 45000km,pa racunaj tako 4-5x godisnje,pa ove mini pripreme prije tekmi i slicno.
ne budi lud i dosadan,nema tu nekih para o kojima ti sanjas...
edit:ev smetljari skontali sta znaci kombinovani prenos...
edit:ipak nisu,klocevi...
Znaci 3 0 vodi gosk a oni ne prebacuju na zelju komplet im se familije sjetim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.