mislim da je sada sve gotovo. Cestitam im na ulasku u drugu ligu

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Bolje ikad , nego nikad.Donnie Darko je napisao/la:Ma ja, proseri u zadnjem kolu.
4-5 kuratz, palatz, izgubih se u brojanju.Cartman je napisao/la:Jos je 4 koliko ja vidim, a ovi mogu dat dva na Bilbau. Nije nista gotovo.badblueboylivno je napisao/la:Ajmo, Bilbao, još jedan gol i basta.Maestro^^ je napisao/la:Gromovi 2:1 Kockari , trenutno.
Hajmo Bilbao , ostani 1:0 da se po drugi put upisem u listu strijelaca.
Jedinstvo Manchester - Kljusinari 5-0
Čestitke na ulasku u Drugu ligu.
PS: Evo sad vidim da Lazio igra tek sutra, hoce li se onda kontat ova bonus utakmica ili? Da ne trazim sad po pravilima.
Ipak zajedno idemo.Cartman je napisao/la:Ah sto dupliramo majko mila, 4 gola iz dvije utakmice.Samo da padne gol u Bilbau i u drugoj smo ligi.
mrsMaestro^^ je napisao/la:Bilbao 2-1 , ali sreca i ovo nam odgovara.
Gdje je problem ?Viper je napisao/la:mrsMaestro^^ je napisao/la:Bilbao 2-1 , ali sreca i ovo nam odgovara.
Pa naravno, samo je pitanje je li sljedece sezone ispadamo u trecu ili ulazimo u prvu zajedno.Greivis je napisao/la:Ipak zajedno idemo.Cartman je napisao/la:Ah sto dupliramo majko mila, 4 gola iz dvije utakmice.Samo da padne gol u Bilbau i u drugoj smo ligi.
![]()
4:1 jeOmerbavarac je napisao/la:4:0 na poluvremenu za Fanaticose.![]()
Bravo momci!
Da.A kada sam sastavljao ponudu bila je najavljena za subotuDonnie Darko je napisao/la:Sta je sa Lazio Sampdoria?? Sutra?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.