FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- schweinsteiger
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Kakve legende na terenu prije utakmice...
Podosadna utakmica,dajte Gomeza da ovo dokrajci!
Podosadna utakmica,dajte Gomeza da ovo dokrajci!
#miasanmia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Augsburzani trce kao da im je zadnje u zivotu.
Ustvari, mozda i jeste.
Svecane loze prepune Bayernovih legendi.
Svecane loze prepune Bayernovih legendi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Igra macke i misa ,ovo je do sada igra ,istina trude se ausburgvci ,pokusavaju pobeci ccal ne ide ,pitanje vremena kada ce srknuti gol gosti.Malo mi ribac ide na zivce djeluje mi ne zinteresovano .
- schweinsteiger
- Kontakt:
- amel10071988
- Kontakt:
Alles Muller oder was?
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
- gerdmuller
- Kontakt:
R.I.P. Sudkurve 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Omerbavarac
- Kontakt:
Rezultat ne odaje stvarno stanje na terenu, jer ono sto smo vidjeli nije ni priblizno ubitacnom Bayernu.
Evidentno je da su se svi cuvali, stedili snagu a istovremeno tempirali formu pred posljednje tri utakmice sezone.
Eh sad da uzivamo gledajuci dodjelu salatare.
PS: +22
Evidentno je da su se svi cuvali, stedili snagu a istovremeno tempirali formu pred posljednje tri utakmice sezone.
Eh sad da uzivamo gledajuci dodjelu salatare.
PS: +22
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 11 maj 2013, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ye, katastrofalno navijanje. Ni blizu kao prije, nedostaje prava Schickeria.
Svaku utakmicu Alaba se kliza kao da je na ledu. Je li to još neko primjetio ?
Shaqiri je igračina, ponavljam po stoti put, doveli smo bombastičnog igrača za "mizernu" lovu. Ribery je radio šta je htio na ovoj utakmici, kako je par puta izbacio igrače Augsburga
Augsburg se trebao ovako boriti u svakoj utakmici, a ne posljednih par. Imaju potencijala za Bundesligu i mislim da će ostati u njoj.
Slijedi aBd Gladbach away.
Shaqiri je igračina, ponavljam po stoti put, doveli smo bombastičnog igrača za "mizernu" lovu. Ribery je radio šta je htio na ovoj utakmici, kako je par puta izbacio igrače Augsburga
Augsburg se trebao ovako boriti u svakoj utakmici, a ne posljednih par. Imaju potencijala za Bundesligu i mislim da će ostati u njoj.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Trenutno je na terenu AA previse legendi, stadion ce eksplodirat hahaha 
Cestitke nam jos jednom, al brate klepit titulu sa razlikom nad Domuzom od 22 boda .. doduse jos jedno kolo
strahotica
UZIVAJMOOO SAD .. UZIVAJMO 25-tog
Uzivajmo do kraja 
Cestitke nam jos jednom, al brate klepit titulu sa razlikom nad Domuzom od 22 boda .. doduse jos jedno kolo
UZIVAJMOOO SAD .. UZIVAJMO 25-tog
FC Bayern !!!!!
- gerdmuller
- Kontakt:
Jesi vidio onaj transparent r.i.p. sudkurve? iduce sezone ce nam ovakvo "navijanje" biti svaku tekmuNeutral je napisao/la:Ye, katastrofalno navijanje. Ni blizu kao prije, nedostaje prava Schickeria.
Shaqiri je igračina, ponavljam po stoti put, doveli smo bombastičnog igrača za "mizernu" lovu. Ribery je radio šta je htio na ovoj utakmici, kako je par puta izbacio igrače Augsburga![]()
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Nisam ga upratio
Pozorišna afmosfera.
Pozorišna afmosfera.
- gerdmuller
- Kontakt:
Ali nije sve tako crno.Ostaju nam gostovanjaNeutral je napisao/la:Nisam ga upratio![]()
Pozorišna afmosfera.
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Ima li igdje Mullerov gol ? Izašao sam iz sobe i vratio se kad 1:0 
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- rob do bagro
- Kontakt:
Ja više vjerujem onome što vidim na terenu, nego bilo kakvim medijima, pisanjima bla bla blaaaaaaaa.secer je napisao/la: bla, bla, blaaaaaaaa
A na terenu sam vidio da Messi nije 100% spreman, pogledaj njegovo kretanje, trud, trku...bit' će ti jasno.
U 7 sati prenos sa Marienplatza
http://mediathek-video.br.de/B7Mediathek.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://mediathek-video.br.de/B7Mediathek.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 11 maj 2013, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.

uzivajte,zasluzili smo jer smo NAJBOLJI! MIA SAN MIA!
jao, jos 6 golova do stoje.
ajmo momci, merete vi to zabit gladbahu.
cekamo doktora da nam izlista sve moguce i nemoguce rekorde koje smo oborili.
ps.
a sto se domuz priprema za finale...
ajmo momci, merete vi to zabit gladbahu.
cekamo doktora da nam izlista sve moguce i nemoguce rekorde koje smo oborili.
ps.
a sto se domuz priprema za finale...
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- anelbavarac
- Kontakt:

Za ovo se zivi!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.