RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
imali kakav stream za tekmu?
do sad smo bolji i agilniji! igraci nam se dosta vise krecu nego zeljini i sto ima od konkretni sansa mi smo ih napravili! zeljo velika 0 do sad!
Ma zeljo je kesa od ekipe,da nisu kupili utakmice u RS nema sanse da bi bili prvi,mislim da je Borac pa i Sarajevo dosta kvalitetnijemikki21 je napisao/la:do sad smo bolji i agilniji! igraci nam se dosta vise krecu nego zeljini i sto ima od konkretni sansa mi smo ih napravili! zeljo velika 0 do sad!
Zeljo ima utakmicu kupa i ne zeli se potrositi a nerjesenim rezultatom osigurava titulu.Medjutim neki nemaju toliko mozga da to shvate...Samo glupan bi upirao bez potrebe Sizifenusko je napisao/la:Ma zeljo je kesa od ekipe,da nisu kupili utakmice u RS nema sanse da bi bili prvi,mislim da je Borac pa i Sarajevo dosta kvalitetnijemikki21 je napisao/la:do sad smo bolji i agilniji! igraci nam se dosta vise krecu nego zeljini i sto ima od konkretni sansa mi smo ih napravili! zeljo velika 0 do sad!

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
I sta ima kod tebe ?nusko je napisao/la:Ma zeljo je kesa od ekipe,da nisu kupili utakmice u RS nema sanse da bi bili prvi,mislim da je Borac pa i Sarajevo dosta kvalitetnijemikki21 je napisao/la:do sad smo bolji i agilniji! igraci nam se dosta vise krecu nego zeljini i sto ima od konkretni sansa mi smo ih napravili! zeljo velika 0 do sad!
imal kakav stream za tekmu
http://www.livestream.com/fkvelezlive" onclick="window.open(this.href);return false;refko je napisao/la:imal kakav stream za tekmu
- 7aprildomemoj
Šta se događa sa Red Army ?
Dolazi vam aktuelni prvak države i osvajač kupa, lider prvenstva i vjerovatno novi-stari prvak stadion idealan i vrijeme za igru a vas se skupi 30. Dobro igrate imali ste niz od 10 utakmica bez poraza, tu je rivalitet iz prvenstva bivše države a opet ništa. Iskreno mi je žao jer pamtim onaj Velež i Red Army kad je sve živo iza tunela u Bradini pa do ušća Neretve disalo za Rođene

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
i Gradina je kvalitetnija !nusko je napisao/la:Ma zeljo je kesa od ekipe,da nisu kupili utakmice u RS nema sanse da bi bili prvi,mislim da je Borac pa i Sarajevo dosta kvalitetnijemikki21 je napisao/la:do sad smo bolji i agilniji! igraci nam se dosta vise krecu nego zeljini i sto ima od konkretni sansa mi smo ih napravili! zeljo velika 0 do sad!
pogledaj koliko ih ima na forumu7aprildomemoj je napisao/la:Šta se događa sa Red Army ?Dolazi vam aktuelni prvak države i osvajač kupa, lider prvenstva i vjerovatno novi-stari prvak stadion idealan i vrijeme za igru a vas se skupi 30. Dobro igrate imali ste niz od 10 utakmica bez poraza, tu je rivalitet iz prvenstva bivše države a opet ništa. Iskreno mi je žao jer pamtim onaj Velež i Red Army kad je sve živo iza tunela u Bradini pa do ušća Neretve disalo za Rođene

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Pa dobro, a gdje si ti ?anonimni je napisao/la:i Gradina je kvalitetnija !nusko je napisao/la:Ma zeljo je kesa od ekipe,da nisu kupili utakmice u RS nema sanse da bi bili prvi,mislim da je Borac pa i Sarajevo dosta kvalitetnijemikki21 je napisao/la:do sad smo bolji i agilniji! igraci nam se dosta vise krecu nego zeljini i sto ima od konkretni sansa mi smo ih napravili! zeljo velika 0 do sad!
pogledaj koliko ih ima na forumu7aprildomemoj je napisao/la:Šta se događa sa Red Army ?Dolazi vam aktuelni prvak države i osvajač kupa, lider prvenstva i vjerovatno novi-stari prvak stadion idealan i vrijeme za igru a vas se skupi 30. Dobro igrate imali ste niz od 10 utakmica bez poraza, tu je rivalitet iz prvenstva bivše države a opet ništa. Iskreno mi je žao jer pamtim onaj Velež i Red Army kad je sve živo iza tunela u Bradini pa do ušća Neretve disalo za Rođene
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
- champions1921
Jeli vas bilo 58 na stadionu?? Cestitke na osvojenom bodu protiv novih-starih sampiona.. Ipak je to vas najveci uspjeh ove sezone.. Vidimo se na jesen..nusko je napisao/la:Ma zeljo je kesa od ekipe,da nisu kupili utakmice u RS nema sanse da bi bili prvi,mislim da je Borac pa i Sarajevo dosta kvalitetnijemikki21 je napisao/la:do sad smo bolji i agilniji! igraci nam se dosta vise krecu nego zeljini i sto ima od konkretni sansa mi smo ih napravili! zeljo velika 0 do sad!
BUDI ŽELJO !!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
champions1921 je napisao/la: Jeli vas bilo 58 na stadionu?? Cestitke na osvojenom bodu protiv novih-starih sampiona.. Ipak je to vas najveci uspjeh ove sezone.. Vidimo se na jesen..
Jaoooo kako nas povrijedi, ahhhhhhhhhhhhh........................... jooooooooooooooooooj.... a idi beri baje medo.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Loša utakmica danas, nije se imalo nešto posebno vidjeti.
Kao što reče Osim, njihovo opuštanje je prenijelo prilike na našu stranu.
Još uvijek sam mišljenja da nam treba jedan klasični centarfor, jednostavno nema ko da zadrži loptu u slučaju presinga i prebacivanja sredine terena. Šta očekivati od Slavije u idućem kolu ?
Nadam se da možemo ostati ne poraženi, al ev' vidim da je Sarajevo teško s njima na kraj izašlo.
Forzza Velež !
Još uvijek sam mišljenja da nam treba jedan klasični centarfor, jednostavno nema ko da zadrži loptu u slučaju presinga i prebacivanja sredine terena. Šta očekivati od Slavije u idućem kolu ?
Nadam se da možemo ostati ne poraženi, al ev' vidim da je Sarajevo teško s njima na kraj izašlo.
Forzza Velež !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ipak cemo mi vama dati bodove,kako je poslo mislio sam da cemo vas morati moliti da nam date barem jedan bodić u derbiju ovako ako izgubite od slavije mi smo opet ispred vas sto nam je cilj postojanja!zizu1991 je napisao/la:Loša utakmica danas, nije se imalo nešto posebno vidjeti.
Forzza Velež !

pa mostar je mal grad , dosad sam se čudio kad je bilo i 100 red armya na tribini al ovo je više i za mostar katastrofa , vi više niste navijači , eto do prije par godina možda ste se i mogli smatrati .i navijači veleža se moraju samnom složiti da je ovaj broj red armya na tribini SRAMOTAN . a izdanja Ultrasa iz istog grada su za vas uvijek bili samo snovi !Titova-Juga je napisao/la:champions1921 je napisao/la: Jeli vas bilo 58 na stadionu?? Cestitke na osvojenom bodu protiv novih-starih sampiona.. Ipak je to vas najveci uspjeh ove sezone.. Vidimo se na jesen..
Jaoooo kako nas povrijedi, ahhhhhhhhhhhhh........................... jooooooooooooooooooj.... a idi beri baje medo.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Mlad si ti još, i to je sasvim o.k.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Imate priliku da se popravite protiv komsija zadnje kolo.
ubijaš me argumentima kraljuTitova-Juga je napisao/la:Mlad si ti još, i to je sasvim o.k.

a protiv Zrinjskog će bit krcata tribina jel tako

- Titova-Juga
- Kontakt:
19UM94 je napisao/la:ubijaš me argumentima kraljuTitova-Juga je napisao/la:Mlad si ti još, i to je sasvim o.k.![]()
![]()
a protiv Zrinjskog će bit krcata tribina jel tako![]()
![]()
Ultrasi, jesu to oni sa Torcida i BBB šalovima ?
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
19UM94 je napisao/la:ubijaš me argumentima kraljuTitova-Juga je napisao/la:Mlad si ti još, i to je sasvim o.k.![]()
![]()
a protiv Zrinjskog će bit krcata tribina jel tako![]()
![]()
Nemoj se svadjati sa ovim coekom iz "stranke" i zastitnikom "vehlezovi" prava na bljesa.k info!
Prijavit ce te pa ces dobiti ban!
Mene je prijavio jer sam ga poznao gdje je zagrljen sa svojim" drugom" titom na avataru,kazu otkrio mu indetitet a coek se sam postavio!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.