RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mikki21
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mikki21 » 11 maj 2013, 16:54

imali kakav stream za tekmu?

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 11 maj 2013, 17:36

do sad smo bolji i agilniji! igraci nam se dosta vise krecu nego zeljini i sto ima od konkretni sansa mi smo ih napravili! zeljo velika 0 do sad!

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 11 maj 2013, 17:51

mikki21 je napisao/la:do sad smo bolji i agilniji! igraci nam se dosta vise krecu nego zeljini i sto ima od konkretni sansa mi smo ih napravili! zeljo velika 0 do sad!
Ma zeljo je kesa od ekipe,da nisu kupili utakmice u RS nema sanse da bi bili prvi,mislim da je Borac pa i Sarajevo dosta kvalitetnije

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 maj 2013, 17:54

nusko je napisao/la:
mikki21 je napisao/la:do sad smo bolji i agilniji! igraci nam se dosta vise krecu nego zeljini i sto ima od konkretni sansa mi smo ih napravili! zeljo velika 0 do sad!
Ma zeljo je kesa od ekipe,da nisu kupili utakmice u RS nema sanse da bi bili prvi,mislim da je Borac pa i Sarajevo dosta kvalitetnije
Zeljo ima utakmicu kupa i ne zeli se potrositi a nerjesenim rezultatom osigurava titulu.Medjutim neki nemaju toliko mozga da to shvate...Samo glupan bi upirao bez potrebe Sizife :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 11 maj 2013, 17:54

nusko je napisao/la:
I sta ima kod tebe ?

refko
Kontakt:

Post Postao/la refko » 11 maj 2013, 17:57

imal kakav stream za tekmu

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 11 maj 2013, 18:00

refko je napisao/la:imal kakav stream za tekmu
http://www.livestream.com/fkvelezlive" onclick="window.open(this.href);return false;

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 11 maj 2013, 18:18

Šta se događa sa Red Army ? :?: Dolazi vam aktuelni prvak države i osvajač kupa, lider prvenstva i vjerovatno novi-stari prvak stadion idealan i vrijeme za igru a vas se skupi 30. Dobro igrate imali ste niz od 10 utakmica bez poraza, tu je rivalitet iz prvenstva bivše države a opet ništa. Iskreno mi je žao jer pamtim onaj Velež i Red Army kad je sve živo iza tunela u Bradini pa do ušća Neretve disalo za Rođene
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 11 maj 2013, 18:22

nusko je napisao/la:
i Gradina je kvalitetnija !
7aprildomemoj je napisao/la:Šta se događa sa Red Army ? :?: Dolazi vam aktuelni prvak države i osvajač kupa, lider prvenstva i vjerovatno novi-stari prvak stadion idealan i vrijeme za igru a vas se skupi 30. Dobro igrate imali ste niz od 10 utakmica bez poraza, tu je rivalitet iz prvenstva bivše države a opet ništa. Iskreno mi je žao jer pamtim onaj Velež i Red Army kad je sve živo iza tunela u Bradini pa do ušća Neretve disalo za Rođene
pogledaj koliko ih ima na forumu :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 11 maj 2013, 18:39

anonimni je napisao/la:
nusko je napisao/la:
i Gradina je kvalitetnija !
7aprildomemoj je napisao/la:Šta se događa sa Red Army ? :?: Dolazi vam aktuelni prvak države i osvajač kupa, lider prvenstva i vjerovatno novi-stari prvak stadion idealan i vrijeme za igru a vas se skupi 30. Dobro igrate imali ste niz od 10 utakmica bez poraza, tu je rivalitet iz prvenstva bivše države a opet ništa. Iskreno mi je žao jer pamtim onaj Velež i Red Army kad je sve živo iza tunela u Bradini pa do ušća Neretve disalo za Rođene
pogledaj koliko ih ima na forumu :mrgreen:
Pa dobro, a gdje si ti ?
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 maj 2013, 20:16

nusko je napisao/la:
Jeli vas bilo 58 na stadionu?? Cestitke na osvojenom bodu protiv novih-starih sampiona.. Ipak je to vas najveci uspjeh ove sezone.. Vidimo se na jesen..
BUDI ŽELJO !!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 maj 2013, 20:18

champions1921 je napisao/la: Jeli vas bilo 58 na stadionu?? Cestitke na osvojenom bodu protiv novih-starih sampiona.. Ipak je to vas najveci uspjeh ove sezone.. Vidimo se na jesen..

Jaoooo kako nas povrijedi, ahhhhhhhhhhhhh........................... jooooooooooooooooooj.... a idi beri baje medo.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 maj 2013, 20:23

Loša utakmica danas, nije se imalo nešto posebno vidjeti.
Kao što reče Osim, njihovo opuštanje je prenijelo prilike na našu stranu.
Još uvijek sam mišljenja da nam treba jedan klasični centarfor, jednostavno nema ko da zadrži loptu u slučaju presinga i prebacivanja sredine terena. Šta očekivati od Slavije u idućem kolu ?
Nadam se da možemo ostati ne poraženi, al ev' vidim da je Sarajevo teško s njima na kraj izašlo.

Forzza Velež !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 11 maj 2013, 20:25

zizu1991 je napisao/la:Loša utakmica danas, nije se imalo nešto posebno vidjeti.
Kao što reče Osim, njihovo opuštanje je prenijelo prilike na našu stranu.
Još uvijek sam mišljenja da nam treba jedan klasični centarfor, jednostavno nema ko da zadrži loptu u slučaju presinga i prebacivanja sredine terena. Šta očekivati od Slavije u idućem kolu ?
Nadam se da možemo ostati ne poraženi, al ev' vidim da je Sarajevo teško s njima na kraj izašlo.

Forzza Velež !
Ipak cemo mi vama dati bodove,kako je poslo mislio sam da cemo vas morati moliti da nam date barem jedan bodić u derbiju ovako ako izgubite od slavije mi smo opet ispred vas sto nam je cilj postojanja! :lol:

19UM94
Kontakt:

Post Postao/la 19UM94 » 11 maj 2013, 20:27

Titova-Juga je napisao/la:
champions1921 je napisao/la: Jeli vas bilo 58 na stadionu?? Cestitke na osvojenom bodu protiv novih-starih sampiona.. Ipak je to vas najveci uspjeh ove sezone.. Vidimo se na jesen..

Jaoooo kako nas povrijedi, ahhhhhhhhhhhhh........................... jooooooooooooooooooj.... a idi beri baje medo.
pa mostar je mal grad , dosad sam se čudio kad je bilo i 100 red armya na tribini al ovo je više i za mostar katastrofa , vi više niste navijači , eto do prije par godina možda ste se i mogli smatrati .i navijači veleža se moraju samnom složiti da je ovaj broj red armya na tribini SRAMOTAN . a izdanja Ultrasa iz istog grada su za vas uvijek bili samo snovi !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 maj 2013, 20:29

Mlad si ti još, i to je sasvim o.k.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 maj 2013, 20:31

Imate priliku da se popravite protiv komsija zadnje kolo.

19UM94
Kontakt:

Post Postao/la 19UM94 » 11 maj 2013, 20:32

Titova-Juga je napisao/la:Mlad si ti još, i to je sasvim o.k.
ubijaš me argumentima kralju :lol: :lol: :lol:
a protiv Zrinjskog će bit krcata tribina jel tako :lol: :lol: :lol:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 maj 2013, 20:36

19UM94 je napisao/la:

Ultrasi, jesu to oni sa Torcida i BBB šalovima ?

Smrt nacionalizmu !!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 11 maj 2013, 20:36

19UM94 je napisao/la:

Nemoj se svadjati sa ovim coekom iz "stranke" i zastitnikom "vehlezovi" prava na bljesa.k info!
Prijavit ce te pa ces dobiti ban!
Mene je prijavio jer sam ga poznao gdje je zagrljen sa svojim" drugom" titom na avataru,kazu otkrio mu indetitet a coek se sam postavio! :D

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.