E ako mi tata mozes biti jadni tvoji starci zena i djeca ako ih imas s takvim balavcem u starim godinama. Recenice su ti na nivou dodika kultura nepostojeca. Obrazovanje pretpostavaljam da nemas a koraskarsko znaje sigurno ne posjedujes. Evo ti uzivaj bez mene odo ja ovo je posljednji post a primjetio sam da ni u jednom svom ne postavaljas argumente vec samo vrijeđas. Kompleksi su cudo. Doviđenja prijatnoTitova-Juga je napisao/la:Tata ti mogu biti sine i po godinama i po košarci. Jeb-l-a te floperska samozvana kraljica u pak.bear grylls je napisao/la:A kad je indiana udarala nesto se nesjecam da ste se vadili na te stare dane nesto se sjecam kukanja po furmu psovanja majki ubise nas ajjj. E moji licemjeri. A navijaci lakersa treba da se sakriju u misiju rupu i nejavljaju do sljedeece sezone nakon sto vam je namjesteno na ocigled sviju da uđete u plejoff. Mene nema na ovom forumu vise do sljedece sezone da opdmorim od ovih napaljenih pubertetlija ovdje (cast izuzetcima). Koljite se psujte radite sta hocete miami i dalje kara. Doviđenja prijatno.
Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- bear grylls
- Kontakt:
Re: Miami Heat
- Titova-Juga
- Kontakt:
bear grylls je napisao/la:E ako mi tata mozes biti jadni tvoji starci zena i djeca ako ih imas s takvim balavcem u starim godinama. Recenice su ti na nivou dodika kultura nepostojeca. Obrazovanje pretpostavaljam da nemas a koraskarsko znaje sigurno ne posjedujes. Evo ti uzivaj bez mene odo ja ovo je posljednji post a primjetio sam da ni u jednom svom ne postavaljas argumente vec samo vrijeđas. Kompleksi su cudo. Doviđenja prijatnoTitova-Juga je napisao/la:Tata ti mogu biti sine i po godinama i po košarci. Jeb-l-a te floperska samozvana kraljica u pak.bear grylls je napisao/la:A kad je indiana udarala nesto se nesjecam da ste se vadili na te stare dane nesto se sjecam kukanja po furmu psovanja majki ubise nas ajjj. E moji licemjeri. A navijaci lakersa treba da se sakriju u misiju rupu i nejavljaju do sljedeece sezone nakon sto vam je namjesteno na ocigled sviju da uđete u plejoff. Mene nema na ovom forumu vise do sljedece sezone da opdmorim od ovih napaljenih pubertetlija ovdje (cast izuzetcima). Koljite se psujte radite sta hocete miami i dalje kara. Doviđenja prijatno.
Ne pada mi na pamet sa lažnim navijačima od 2010-e argmunetovano pričati. Samim tim kako ste postali navijačima ovog kluba, (VELIKA ČAST IZUZETCIMA) je dovoljno da znam s kim imam posla.
Sinoć vas suci guraju preofirno u ključnim momentima tekme 2 puta!
Neko spomenu Battiera i onaj ofanzivni faul, ISTINA, faula nije bilo, ali su nas do tada već dovoljno pokrali da se ne možemo stići vratiti u utakmicu pa su tu pokušali izjednačiti kriteriji, a ustvari su samo ispali i ostali plaćena go_vna od arbitara !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
bravo brate, svaka cast, inace nista protiv bullsa nemam lose reci, jedan od meni najdrazih igraca ikad je pippen, cak su mi kroz historiju i dragi bili ali ova sada ekipa je dno dna po ponasanju, neandertalcine mrtve, noah, gibson i ostali promasaji smrdljivi, sve na sto se zale kod drugih rade tri puta vise, bezobrazluk jednostavno i nista vise, sinoc su demonstrirali sta sve kosarka ne bi trebala da bude, vidim kod nekih strana se odmah povlace komentari kako se nekada igrala ovakva kosarka, tvrda, jaka, istina, ali danas se ne igra i tu je kraj price, ne moze je neko igrati a neko ne, mislite da u heatu nema osoba koje bi mogle pocistiti pod sa sve i jednim igracom bullsa, varate se momci, kako se samo varate ako tako mislite ali druga je stvar sto postoje stvari koje se ne mogu kupiti, nauciti, to su obraz, disciplina i ostalo, nikakva nafuranost, lazna borbenost i srce ne mogu kupiti i nece nikada, ova ekipa heata je sampionska, igracki, karakterno, mentalno, u svakom smislu te rijeci opravdavaju to da su (najbolji primjer vam je shane) i ne spustaju se na nivo jednog klauna noaha niti ce a kada bi se spustila taj isti noah bi vidio sve moguce zvijezde koje mogu da se vide, da stvar bude smjesnija jos su se i navijaci bullsa osilili nesto kao sto vidim i poceli pogrdno zvati ostale, neka, sta i ocekivati od ljudi koji opravdavaju, podrzavaju i navijaju za ovakvu kosarku, vratiti ce se rose, hoce, hoce, pravo vam je dobar vodja, sjedi ispeglan i zdrav vec dva mjeseca i izvlaci se blamaze, moze se milijardu negativnih stvari za nase protivnike napisati i zasto su kosarkasko dno dna ali nema potrebe, dovoljno je mirno i dostojanstveno proci ih pa samo gledati komentare tipa mi smo osakaceni, nama fali ruza, igramo protiv ekipe i sudija svaku utakmicu, mi imamo srce, ukleti smo, nba ne zeli da budemo prvaci i slicnobear grylls je napisao/la:PObjedu necu komentarisat samo da spomenem onog pterodaktila od centra sto ima ovaj smijesni chikago. **** on sve svoje usta retardirano sad nek se krevelji **** ga otac. A vi navijaci bullsa koji ste toliko pljuvali po indiani kako vas ubija kako su prljava ekipa sad ste 10 puta gori od njih postali ste mma klub a vi se ponasate licemjerno i glumite anđele ovdje na forumu. Sudije nemate apsolutno nikakvo pravo da spominjete sve sto dobijete zasluzili ste treba vas suspendovat godinu iz lige pa dotad mozda roseu muda narastu pa mozda i zaigra. Samo mi je krivo sto nece biti metla samo zbog onog cickavog neandertalca **** mu ja mater ruznu.

sto se tice same nase ekipe sinoc su bas igrali tako, cole je bio sjajan, bosh apsolutno neocekivano dobar, jamas povukao kada treba, wade odlican takodje, nema potrebe izdvajati ih ovako ali nema veze, pobjeda, vracen brake, nadam se da ce dobiti iduce dvije i samo mi je zao sto nisu dobili i prvu ako nista zbog noaha, smecar kakav je on zasluzuje da u opisu svog posla dobije metlu

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Nadam se da će Allena krenuti, drag mi je igrač još dok je igrao za Supersonicse pa i za Kelte. Zaslužio je još koji prsten
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Rosea su jos gore udarali ali nakon tih udaraca nije bila nijedna tehnicka niti namjerrna licna!!! Nije bio zasticen uopste, plus su neki ovdje prigovarali kako je mogao sutat 21 bacanje??? Mrcine Indiane West, onaj Handbrough, Foster kolike su mrcine udaraju lika manjeg za 2 glave, sto nisu tad udarali Noaha ili Asika vec manjeg od sebe. I zato su po meni bili jadni.bear grylls je napisao/la:A kad je indiana udarala nesto se nesjecam da ste se vadili na te stare dane nesto se sjecam kukanja po furmu psovanja majki ubise nas ajjj. E moji licemjeri. A navijaci lakersa treba da se sakriju u misiju rupu i nejavljaju do sljedeece sezone nakon sto vam je namjesteno na ocigled sviju da uđete u plejoff. Mene nema na ovom forumu vise do sljedece sezone da opdmorim od ovih napaljenih pubertetlija ovdje (cast izuzetcima). Koljite se psujte radite sta hocete miami i dalje kara. Doviđenja prijatno.
Ja jos u ovoj seriji nisam vidio grubog faula, sve PO faulovi!! Grub faul ti je kao onaj Bynuma nad Bareom!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
nevjerovatni su ovi navijaci majamija , haman da oni gledaju neke druge tekme pa to je strasno xD level of denial je zapanjujuci ovdje
hit you with so many rights you gonna beg for a left
istina, gledam ponovljeni snimak i sada se jasno vidi da je nazr ustvari kraljici jamesu poklonio cvijet u onom trenutku sinoc pa je ovaj upao pokosen od silne romantke njeznog kosarkasa pacifisticke, kulturne, fer i korektne ekipe bullsaBIHfan je napisao/la:Rosea su jos gore udarali ali nakon tih udaraca nije bila nijedna tehnicka niti namjerrna licna!!! Nije bio zasticen uopste, plus su neki ovdje prigovarali kako je mogao sutat 21 bacanje??? Mrcine Indiane West, onaj Handbrough, Foster kolike su mrcine udaraju lika manjeg za 2 glave, sto nisu tad udarali Noaha ili Asika vec manjeg od sebe. I zato su po meni bili jadni.bear grylls je napisao/la:A kad je indiana udarala nesto se nesjecam da ste se vadili na te stare dane nesto se sjecam kukanja po furmu psovanja majki ubise nas ajjj. E moji licemjeri. A navijaci lakersa treba da se sakriju u misiju rupu i nejavljaju do sljedeece sezone nakon sto vam je namjesteno na ocigled sviju da uđete u plejoff. Mene nema na ovom forumu vise do sljedece sezone da opdmorim od ovih napaljenih pubertetlija ovdje (cast izuzetcima). Koljite se psujte radite sta hocete miami i dalje kara. Doviđenja prijatno.
Ja jos u ovoj seriji nisam vidio grubog faula, sve PO faulovi!! Grub faul ti je kao onaj Bynuma nad Bareom!

- adriano_leite
- Kontakt:
Cigansko je guranje bilo i svakako nesportski potez, ali mozes li reci da ga je Nazr udario u prsa, a ne samo odgurnuo? Mozes li reci da James nije nesportski oborio Nazra?LenBias je napisao/la: istina, gledam ponovljeni snimak i sada se jasno vidi da je nazr ustvari kraljici jamesu poklonio cvijet u onom trenutku sinoc pa je ovaj upao pokosen od silne romantke njeznog kosarkasa pacifisticke, kulturne, fer i korektne ekipe bullsa
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
ne postoje kriteriji po kojima je to dvoje ni priblizno isto, slazem se u neku ruku da jamesov potez nije bio cist ali nije udaranje bio ni 0,1% kao sto je to nazr uradio + se desilo nakon zvizduka i toga sto je james dobio faul, koji je sviran i sve sto ide uz faul kakav je napravioadriano_leite je napisao/la:Cigansko je guranje bilo i svakako nesportski potez, ali mozes li reci da ga je Nazr udario u prsa, a ne samo odgurnuo? Mozes li reci da James nije nesportski oborio Nazra?LenBias je napisao/la: istina, gledam ponovljeni snimak i sada se jasno vidi da je nazr ustvari kraljici jamesu poklonio cvijet u onom trenutku sinoc pa je ovaj upao pokosen od silne romantke njeznog kosarkasa pacifisticke, kulturne, fer i korektne ekipe bullsa
- adriano_leite
- Kontakt:
Nema poteza u NBA ligi koji se moze kopirati da bude 100%, pa tako ni neki faul. Kada kao neutralac pogledas tu situaciju, Nazr je napravio grub faul (nikako nesportski), James ga je otresao nesportski i bunio se sudiji, a nakon toga ga je Nazr gurnuo u revoltu (nesportski), ali ga nije uopste udario.LenBias je napisao/la:ne postoje kriteriji po kojima je to dvoje ni priblizno isto, slazem se u neku ruku da jamesov potez nije bio cist ali nije udaranje bio ni 0,1% kao sto je to nazr uradio + se desilo nakon zvizduka i toga sto je james dobio faul, koji je sviran i sve sto ide uz faul kakav je napravioadriano_leite je napisao/la:Cigansko je guranje bilo i svakako nesportski potez, ali mozes li reci da ga je Nazr udario u prsa, a ne samo odgurnuo? Mozes li reci da James nije nesportski oborio Nazra?LenBias je napisao/la: istina, gledam ponovljeni snimak i sada se jasno vidi da je nazr ustvari kraljici jamesu poklonio cvijet u onom trenutku sinoc pa je ovaj upao pokosen od silne romantke njeznog kosarkasa pacifisticke, kulturne, fer i korektne ekipe bullsa
Normalno je da branis tim za koji navijas i ja to shvatam, ali je sve nakon faula bilo nesportsko i to od oba igraca, kako Nazra, tako i Jamesa, ali nije bilo ni rijeci o udarcu nakon sviranog faula, samo ga je gurnuo, naravno jako, jer nije Nazr bas neki kepec

Neki ljudi pokusavaju predstaviti tu situaciju kao da je Nazr Jamesa opalio i odbio mu plucno krilo, sto nema veze s istinom. Oba igraca su se ponijela nesportski, James koji je oborio Nazra, a onda i Nazr koji je ustao i gurnuo Jamesa i tu prica zavrsava. Neki spominju i nake tuzbe Jamesa za fizicki napad Nazra na njega

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
mene ne zanima sta drugi govore, znam sta ja govorim i vidim sta navijaci bullsa govore citavu sezonu i o tome pise druze, moja je poenta da je potez koji je napravio nazr dosta bezobrazniji i losiji od poteza jamesa, i upravo to sto kazes, pogledaj velicinu te osobe, sta je trebao sjesti na jamesa i stemati ga u glavu da bi eto neko to mogao konacno s pravom reci da je nazr uradio mnogo goru stvari
shvatam apsolutno sta ti pricas i slazem se s vecinom osim da kao ti na isti nacin opisemo jamesov i nazrov potez, to jednostavno nema nikakve sanse

- adriano_leite
- Kontakt:
Brate, tesko je dva poteza svesti pod isto. Istina je da su oba poteza uradjena iz revolta, James oborio Nazra jer ga je ovaj faulirao, a Nazr se zaletio i odgurao Jamesa jer ga je ovaj oborio. Oba poteza su ciganski potezi i treba ih osuditi, bez obzira ciji si navijac, jer su oba igraca pogrijesila i napravila nesportske poteze. Tesko je jednog osuditi za nesportsko ponasanje, a drugog ne, jer je jedno vodilo drugom.LenBias je napisao/la:mene ne zanima sta drugi govore, znam sta ja govorim i vidim sta navijaci bullsa govore citavu sezonu i o tome pise druze, moja je poenta da je potez koji je napravio nazr dosta bezobrazniji i losiji od poteza jamesa, i upravo to sto kazes, pogledaj velicinu te osobe, sta je trebao sjesti na jamesa i stemati ga u glavu da bi eto neko to mogao konacno s pravom reci da je nazr uradio mnogo goru stvarishvatam apsolutno sta ti pricas i slazem se s vecinom osim da kao ti na isti nacin opisemo jamesov i nazrov potez, to jednostavno nema nikakve sanse
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
-
- Kontakt:
Sudije su u toj situaciji odradile odlican posao.Sviran faul na Jamesu.James ga obara na pod i dobija tehnicku.Igrac Bullsa ga odguruje nakon sto je igra prekinuta i dobija iskljucenje.Ovdje je meni sve cisto da cistije ne moze biti.Ja bi jos i Noah-a iskljucio zbog guranja Andersona koji nije ni u jednom trenutku nista lose uradio.Napravio je faul i pao na ruku gdje je gledao da nebi ni jednim dijelom dodirnuo Nate-a.Ovi sto pricaju o sudjenju i zale se neka se zale NBA a ne ovdje jer mi nismo birali sudije a nismo ni sudili.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ti rodjak suti i idi CPR, WILLIANS i slicni njih dizi u nebo i dalje , a vidimo gdje su sa svojim ekipamabear grylls je napisao/la:A kad je indiana udarala nesto se nesjecam da ste se vadili na te stare dane nesto se sjecam kukanja po furmu psovanja majki ubise nas ajjj. E moji licemjeri. A navijaci lakersa treba da se sakriju u misiju rupu i nejavljaju do sljedeece sezone nakon sto vam je namjesteno na ocigled sviju da uđete u plejoff. Mene nema na ovom forumu vise do sljedece sezone da opdmorim od ovih napaljenih pubertetlija ovdje (cast izuzetcima). Koljite se psujte radite sta hocete miami i dalje kara. Doviđenja prijatno.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Sportfanatik
- Kontakt:

IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Sportfanatik
- Kontakt:
Večeras po pojedu
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
-
- Kontakt:
Trebali bi dobiti ako bude nekoliko igraca raspolozeno.Bullsi znaju ako izgube veceras da su 99% ispali zato ocekujem jos ostriju igru nego u prosloj utakmici.Zelim da gledam veliku borbu oba tima na parketu ali da mi ovdje diskutujemo normalno za razliku od prosle utakmice.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Wadea ne ide u Chicagu, 0-4 iz igre, bez koša, sada je izašao šepajući, nadam se da će sve biti u redu s njim i da će proraditi.
Inače kontrolira se utakmica, bilo je +13, Bullsi su smanjili na +7
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Wade ima problema s ovim koljenom i to se osjeti kroz cijeli PO.Statisticki je najlosiji igrac u cijelom PO kad igra P'n'R,a ne pamtim kad sam vidio onaj njegov prepoznatljiv prodor...Sportfanatik je napisao/la:Wadea ne ide u Chicagu, 0-4 iz igre, bez koša, sada je izašao šepajući, nadam se da će sve biti u redu s njim i da će proraditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.