FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
jbga danas je vrijeme takvo da se para nema mogu misliti kako ce biti za dvije, tri godine kad MMF pocne naplacivati a to ce se sve odraziti i na sport , danas gdje ljudi dobijaju platu svaki drugi, treci mjesec mi da ocekujemo stadion novi moderan i slicno (ovi padobranici sto znaju naletiti na temu pa pisati kako nam je stadion onakav ovakav vjerujem mjenjali bi sve da imaju nase trofeje) , nekako realno gledam ako prodamo adilovica i svraku (posto se od njih najvise ocekuje da zaradimo nesto ) dovesti cemo samo zamjene za njih + vjerovatno golmana i to je to al otom potom u europi mi ne mozemo meda , treba biti realan i tako reci a ne se nesto furati pa poslije ko biti razocaran ...
Treba se rijesiti Karica, Cutuka, Smajica, Yoshida, Pehilja, Ramica, Kerla. Mozda sa posudbe vratiti Hasanhodžića. Dovesti 6 provjerenih igraca(d.bek, defanzivac, veza, krilo, spic) i onda se nadati nesto u Evropi.
NO PYRO NO PARTY
Koliko ce vasih navijaca doci danas na utakmicu ? 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
28Maestro^^ je napisao/la:Koliko ce vasih navijaca doci danas na utakmicu ?
15,7Maestro^^ je napisao/la:Koliko ce vasih navijaca doci danas na utakmicu ?
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
Hvala na "informacijama" . 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Manijaci idu u Vrapcice, Ultrasi na Otoku, Lesinari u SB, al sad cemo mi tebi sve reci o brojci i organizaciji, nije problem!Maestro^^ je napisao/la:Hvala na "informacijama" .

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Zar si stvarno očekivao da će ti neko reći koliko je ljudi otišlo dole ?Maestro^^ je napisao/la:Hvala na "informacijama" .
DRUG NEBI TI PUNCA
Nema veze, mogao je neko u pp , ali nebitno.
Ionako cu vidjeti brojku na utakmici.
Ionako cu vidjeti brojku na utakmici.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Danas aBd stize jos jedna titula u nase vitirine....

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Par pitanja za Tebe,pa eto ako nije problem da odgovoriš.1.Po tvom mišljenju koliko smo to para uzeli za ove 4 godine?2.Šta misliš koliko je mjesečno potrebno za plate i ugovorne rate?3.Koliko košta jedno gostovanje,s obzirom da kao sve normalne ekipe idemo dan ranije?4.Koliko koštaju jedne pripreme?Pa eto zamolio bih te da odgovoriš ako nije problem.POZDRAV!Oxidenks je napisao/la:@aco
Ako bi mi mogao objasniti par stvari koje mi nisu jasne jer stalno kad se pise o pojacanjima ti pises kako cemo dovesti igrace NEMAMO PARA.
Pa bih te sad zamolio da mi objasnis ko je jos u ovoj ligi ovako za 4. godine zaradio para sto od evrope, sto od titula, sto od prodaje igraca pa opet dovode igrace itekako dobre.
Nemamo mi u ekipi Wagnera, Bajana,Zebu,Husejinovica pa da su plate velike.
Pa me sad zanima kako Borac dovodi igrace, kako Siroki dovodi, kako Celik dovede par dobrih igraca a evrope i titule nisu vidjele 50 godina.
Pa majka mu stara ako nisu u mogucnosti za 4 godine dovesti par finih igraca za evrope onda neko pare jede.
U ovu ekipu nisu ulozene Bog zna kakve pate da bi neko palamudio o rashodima, a velike rashode mozes imati samo kad ulozis. Ako je ulaganje Stanic, E. Colic, Cutuk, Adilovic onda sam Cak Noris.
Nije to ni toliko bitno jer se trofeji donose, ali bice belaja kad ne bude trofeja sad svi gledaju u pehare ali ne razmisljaju o buducnosti naseg kluba. Nevjerovatno mi je da dominiramo, osvajamo a za 4 godine nemamo para da dovedemo igraca.
Zapitam se sta onda radi ta logistika u klubu.
Ako ti ne bude mrsko ukratko samo.
- storm_raider
- Kontakt:
Samo da dodam da radnicima nisu jos isplacena dugovanja, svake godine ista prica a ljudima se pare daju na kapaljku.Sve sto dobije ide igracima i upravi.
imal ko kakav link za tekmuu ?
-
- Kontakt:
http://www.livestream.com/volimtezeljo" onclick="window.open(this.href);return false;stuttgart je napisao/la:imal ko kakav link za tekmuu ?
ovdje bi trebalo biti

SWRA
ovde je bilo zadnjih par puta sttutgart pa provjeri kada bude pocela valjda ce biti ,ali nisam siguran
http://www.livestream.com/volimtezeljo" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.livestream.com/volimtezeljo" onclick="window.open(this.href);return false;
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
taj stream vise ne radi...DR.HOUSE je napisao/la:ovde je bilo zadnjih par puta sttutgart pa provjeri kada bude pocela valjda ce biti ,ali nisam siguran

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ja mislim da ce "glavna" tekma bit gosk-travnik ,a da ce se u Mostar ukljucivat po potrebi .
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
- KosevskoHill
- Kontakt:
da li još neko od vas ne može da otvori stranicu bhtelecom.ba ? trebao je biti prenos preko moja web tv , ne može ništa od telekoma da se otvori ?
Željezničar za život cijeli !