FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hz033
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hz033 » 10 maj 2013, 11:48

Head je napisao/la:"Husref se sinoć u 1h iza ponoći probudio iz narkoze i pitao kako je završila utakmica, kad su mu rekli 0-0, samo je rekao super i nije više ništa pitao."

A doktori kažu da će se vratiti na trenersku klupu bez ikakvih problema
Odlična vijest, drži se Hus!!! ;)
U novi boj ...

DamirM
Kontakt:

Post Postao/la DamirM » 10 maj 2013, 12:16

Burberry46 je napisao/la:Fantasticna podrska Hordi, ostalo na terenu nije vrijedno pomena!
Znam derbi je bio , bez Husrefa , bez ovog bez onog ... Ali jedno je osnovno .. Nek ih je sram za partiju na šugasvici ... skretničari su bili baš za 1 klasu bolji,Ali neka neka mali suljić vodi loptu do čovjeka i nek mu je da na 30 centi od njega i još navuče igrača, neka čomor igra za selju , (isto ko da igra) ...Pa ljudi su ispred nas bruku ... Samo Bandoviću zahvaliti na svemu ... BRAVO MAJSTRORE !
Hadžija :oops: stidi see

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 10 maj 2013, 12:38

Raja,
kakva je situacija sa Radovcem ?
Jer Zenit odusto od njega ? :shock:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 10 maj 2013, 12:41

Volvic je napisao/la:Raja,
kakva je situacija sa Radovcem ?
Jer Zenit odusto od njega ? :shock:
nudili vam 150.000, a vi trazili 250, i odustali ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 10 maj 2013, 13:58

DamirM je napisao/la:
Burberry46 je napisao/la:Fantasticna podrska Hordi, ostalo na terenu nije vrijedno pomena!
Znam derbi je bio , bez Husrefa , bez ovog bez onog ... Ali jedno je osnovno .. Nek ih je sram za partiju na šugasvici ... skretničari su bili baš za 1 klasu bolji,Ali neka neka mali suljić vodi loptu do čovjeka i nek mu je da na 30 centi od njega i još navuče igrača, neka čomor igra za selju , (isto ko da igra) ...Pa ljudi su ispred nas bruku ... Samo Bandoviću zahvaliti na svemu ... BRAVO MAJSTRORE !
Hadžija :oops: stidi see
Providan si :geek:

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 10 maj 2013, 14:38

Ako raju zanima Husrefovo stanje mogu vam napisati, jer sam jutros imao vjezbe na klinici gdje je smjesten...
Obavjestenje koje sam dobio od doktorice je: " Husrefu je uradjena trikardijalna operacija, i za sada napredak ide u najboljem redu", licno sam ga vidio na trenutak, izgledao mi je dobro ( hvala Bogu ), iako je ovo stara informacija, pitao sam da li je moguce da bez smetnji bude na klupi opet aBD, ona mi je rekla da ako se bude ovamo cuvao i redovno uzimao terapiju, bez ikakvih problema ce moci da vodi tim...
hvala na paznji...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 10 maj 2013, 14:56

Mogo si vala i prevest ovo sta znaci trikardijalna operacija.
#divovi

ronniesullivan
Kontakt:

Post Postao/la ronniesullivan » 10 maj 2013, 14:58

moustapha je napisao/la:Mogo si vala i prevest ovo sta znaci trikardijalna operacija.
:lol: :lol: vala bas tebra deder na brzinu... ;)
Salu na stranu sutra ocekujem dobru utakmicu naravno nasu pobjedu i da se ucvrstimo na drugoj poziciji.
''Other clubs never came into my thoughts once I knew Arsenal wanted to sign me.'' Denis Bergkamp.''

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 10 maj 2013, 15:09

ronniesullivan je napisao/la:
moustapha je napisao/la:Mogo si vala i prevest ovo sta znaci trikardijalna operacija.
:lol: :lol: vala bas tebra deder na brzinu... ;)
Salu na stranu sutra ocekujem dobru utakmicu naravno nasu pobjedu i da se ucvrstimo na drugoj poziciji.
[youtube][/youtube]
pomalo, pomalo, jel' ovo treći nick u zadnja 2 mjeseca? :mrgreen:

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 10 maj 2013, 18:29

Sarajevo osvojilo turnir u organizaciji Juga

Ipak ste nesto osvojili
NO PYRO NO PARTY

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 maj 2013, 00:14

Sarajevu trebaju dva bocna igraca,dva vezna ,jedno krilo i dva dobra napadaca :D ovo ostalo mozemo skrpit i iz ove ekipe.opet ce nam trener problem biti mislim da Husref nece moci vise na klupu ,srce operisao a znamo koliko emotivno on vodi Sarajevo tako da mislim radi njegovog zdravlja da ce se morati oprostiti od trenerskog posla

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 maj 2013, 00:47

Kada se igra utakmica i je li ima prenos negde ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 11 maj 2013, 00:50

Sutra u 5, nema prenosa.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 11 maj 2013, 01:40

Head je napisao/la:"Husref se sinoć u 1h iza ponoći probudio iz narkoze i pitao kako je završila utakmica, kad su mu rekli 0-0, samo je rekao super i nije više ništa pitao."

Ne volim FCS, ali Husrefa cijenim kao trenera i kao covjeka, prije svega. Moje mišljenje: za njegovo dobro i zdravlje bi se trebao držati van trenerskog posla, daleko od stresa. Srce i bajpasi su opasne stvari i sa tim se nije igrati.
Ljudino izdrži :!:

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 11 maj 2013, 11:14

bluemania je napisao/la:

Ne volim FCS, ali Husrefa cijenim kao trenera i kao covjeka, prije svega. Moje mišljenje: za njegovo dobro i zdravlje bi se trebao držati van trenerskog posla, daleko od stresa. Srce i bajpasi su opasne stvari i sa tim se nije igrati.
Kao navijač Želje znam koliko je bitno da u našem fudbalu budu pravi sportisti. Svojim radom Husref je zaslužio poštovanje. Dobar trener, opasan po nas, ali čovjek nemože da ne poštuje takvog sportskog radnika.

Nadam se da će moći bez rizika nastaviti tamo gdje je stao. U svakom slučaju želje za što brži i uspješiji oporavak.

Također, nadam se da će komšije što prije prestati vrijeđati naše legende, to je u njihovu korist.

Što se tiče derbija bili smo bolji, ali ne treba tugovati za propuštenim šansama. Mi smo svoj cilj ispunili.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 11 maj 2013, 12:00

[youtube][/youtube] 8-)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

ronniesullivan
Kontakt:

Post Postao/la ronniesullivan » 11 maj 2013, 12:32

Sa danasnjom pobjedom smo korak do Evropskih takmicenja... ;)
Volim volim..... 8-)
''Other clubs never came into my thoughts once I knew Arsenal wanted to sign me.'' Denis Bergkamp.''

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 11 maj 2013, 14:14

Rade Paprica 9 je napisao/la:
bluemania je napisao/la:

Kao navijač Želje znam koliko je bitno da u našem fudbalu budu pravi sportisti. Svojim radom Husref je zaslužio poštovanje. Dobar trener, opasan po nas, ali čovjek nemože da ne poštuje takvog sportskog radnika.

Nadam se da će moći bez rizika nastaviti tamo gdje je stao. U svakom slučaju želje za što brži i uspješiji oporavak.

Također, nadam se da će komšije što prije prestati vrijeđati naše legende, to je u njihovu korist.

Što se tiče derbija bili smo bolji, ali ne treba tugovati za propuštenim šansama. Mi smo svoj cilj ispunili.
To je nasa vrlina kroz historiju. Nikad nismo vrijedali bolesne ljude, kao ni ruzne, glavate, debele ili kakve godjer nas je Bog stvorio ovakve i onakve, naravno.
Ne treba uopce spominjati ono sto oni rade, to je jedan vid kompleksa nize vrijednosti, koji se ne moze izlijeciti nazalost.

Husref ce se vrati jos jaci, i naravno da ce moci nastaviti raditi samo treba vremena.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 maj 2013, 14:18

Ili mrtve niste recimo.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 11 maj 2013, 14:27

Bezveze vam je prica skroz. Pustite se moralisanja i stavljanja nekih predznaka. Ovo je jedan grad i ne dijelite ga. Imamo mi svoje aferime, vi svoje i mislim da smo svi svjesni svojih gresaka. Problem je sto vi i sada grijesite i spominjete neke stvari koje ne biste trebali ni smjeli, dok smo mi prestali. Ok, sigurno nam je i lakse jer smo prvi i osvajamo trofeje. Posteno. Niko nije bolji niti gori, ali treba da se okrene svako sebi i ispravljanju svojih gluposti.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boki86 i 26 gostiju.