I pitanje je uopste imaju li imovine. Ako nemaju nikakve zgrade, stadion, trening centar ili slicno, onda j epropuh na sve strane i nemas im od cega uzeti.storm_raider je napisao/la:Da, ali u tom slucaju raspodjela sredstava ide po prioritetu. Drzava, grad, igraci, uposlenici kluba, lokalna potrazivanja i transferi, pa tek onda mi.Semper je napisao/la:Ne ide to tako baš, ne može se ugasiti klub dok ne izmiri obaveze prema dužnicima.Dužnicima ostaje na raspolaganju sva imovina kako bi namirili svoja potraživanja.Stole iz Bora je napisao/la:
A ko ce ih natjerati da isplate? Proglase bankrot, klub ode iz prve lige a mi dobijamo ...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ma nema sanse da se Nyema vraca i Adilovic je rekao da je u Sarajevu turisticki.A za Šehu ja vjerujem da ce se vratiti pa da ga opet prodamo i da uzmemo te pare konacno 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
znam da nije je mjesto, al da pitam kako funkcionise voz, dal bi se moglo otici i vratit u Mostar sutra ?
1921
-
- Kontakt:
imas svaki dan Sarajevo-Ploce u 6:51 polazak, a navece nekad se vraca za Sarajevosamozeljo1921 je napisao/la:znam da nije je mjesto, al da pitam kako funkcionise voz, dal bi se moglo otici i vratit u Mostar sutra ?

SWRA
Ne ide naplata prema prioritetima već prema načela prvi u vremenu prvi u pravu. Tako da se namiruju prvo najstarija potraživanja, ali mislim da do toga neće doći tj. da se Mersin neće ugasiti već jednostavno neće da plate dok to ne budu morali.
-
- Kontakt:
pa navece je bitno da se mozemo vratiti, ali hvala ti u svakom slucajupetisesti98 je napisao/la:imas svaki dan Sarajevo-Ploce u 6:51 polazak, a navece nekad se vraca za Sarajevosamozeljo1921 je napisao/la:znam da nije je mjesto, al da pitam kako funkcionise voz, dal bi se moglo otici i vratit u Mostar sutra ?

1921
- ronniesullivan
- Kontakt:
Komsije otidjite malo na temu Borac BL i pogledajte sprdancije leseva...

''Other clubs never came into my thoughts once I knew Arsenal wanted to sign me.'' Denis Bergkamp.''
- DzoleZeljo
- Kontakt:
****.ba - Reportaza derbija u HD-u.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Perverzija!

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- Consigliere
- Kontakt:
meni su ovi bili dobri

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Danas Kvesa na kafi na Grbavici, hoda sa štakama ali se oslanja na nogu fino.
Izgleda da sve oporavak ide u željenom smjeru.
Fina mu ona treba
Izgleda da sve oporavak ide u željenom smjeru.
Fina mu ona treba

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
- Kontakt:
-Da se nadovezem na temu Nyeme,ko god je gledao derbi na TV moglo se cut da je Nyema raskinuo ugovor sa Melburnom - koliko tacno istine ima ne znam,bilo bi mi drago,al sumnjam da bi na TV suplje bacali i ako je pitar vodio prijenos! Raduje me i ta cinjenica da je Nyemin sadasnji klub zavrsio predzadnji na tabeli i sezona je zavrsena! Nyemi je Zeljo bio i te kako dobra otskocna daska,sudeci po transfermarktu,
dosao kao igrac u vrijednosti 200 000 Eura a otisao u vrijednosti od 600 000 Eura sto nije mala cifra (citaj razlika) u parama !
- Sto se tice dresova mi ne mozemo na to da uticemo ko ce/sta ce/koji spomzor/kakvi mi ne odlucujemo o tome,i svaka promjena u klubu sto se desi je za dobro kluba a ne pojedinaca ko u ostalim BiH klubovima!
Vjest me obradovala o pripremama,nije Mrkonjic Istambul,al mi je drago sto se unaprijed planira i tako se vidi napredak kad se malo bolje pogleda. Sto se tice tih igraca iz Rijeke sto se spominju, ja kako god pregledam sastav/ugovore igraca ( idem na to da na dode igrac kojem ugovor istice) jedino bi njihov golman mogao da dode jer nam to ustvari sad i treba ako je istina da Antolovic napusta Zeljezicar,sto se Antolovica tice to je golman za bolje lige realno!
Prica o dolascima / odlascima ce bit mali milion i treba da ih bude al istinski se nadam da ce doc pojacanja,da ce Adilovic otic i da ce nam se Kvesa i Zola brzo oporavit
dosao kao igrac u vrijednosti 200 000 Eura a otisao u vrijednosti od 600 000 Eura sto nije mala cifra (citaj razlika) u parama !
- Sto se tice dresova mi ne mozemo na to da uticemo ko ce/sta ce/koji spomzor/kakvi mi ne odlucujemo o tome,i svaka promjena u klubu sto se desi je za dobro kluba a ne pojedinaca ko u ostalim BiH klubovima!
Vjest me obradovala o pripremama,nije Mrkonjic Istambul,al mi je drago sto se unaprijed planira i tako se vidi napredak kad se malo bolje pogleda. Sto se tice tih igraca iz Rijeke sto se spominju, ja kako god pregledam sastav/ugovore igraca ( idem na to da na dode igrac kojem ugovor istice) jedino bi njihov golman mogao da dode jer nam to ustvari sad i treba ako je istina da Antolovic napusta Zeljezicar,sto se Antolovica tice to je golman za bolje lige realno!
Prica o dolascima / odlascima ce bit mali milion i treba da ih bude al istinski se nadam da ce doc pojacanja,da ce Adilovic otic i da ce nam se Kvesa i Zola brzo oporavit
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Hoće li Yani biti spreman za Široki?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Seha me nebi iznenadio, ako se proda Dzeko bice dobro. A mozda i nekog udamo Svraku ili Adila...aleksandar_veliki je napisao/la:Sehic i Nyema? Kako vi mene nasmijete, fakat me oraspolozite. Pa ljudi, ozbiljan sam, gdje vi zivite, znate li vi kakva je finansijska situacija u klubu?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pa nije povreda u pitanju !?avlami97 je napisao/la:Hoće li Yani biti spreman za Široki?
Cini mi se da je suspenzija zbog kartona ...

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
znamo , ti nas napominjes cestoaleksandar_veliki je napisao/la:Sehic i Nyema? Kako vi mene nasmijete, fakat me oraspolozite. Pa ljudi, ozbiljan sam, gdje vi zivite, znate li vi kakva je finansijska situacija u klubu?

I onda kada više ne bude me ovdje
Trenutno, Željo nema para za plate Nyeme i Šehića. Jedino kad bi pristali na manje pare, ali teško...niko neće više da igra za kikiriki
Yani ima dva žuta. Povreda je u pitanju, ne znam o kakvoj se povredi radi i zbog toga pitam, hoće li biti spreman za ŠB?fsdghdsfs je napisao/la:Pa nije povreda u pitanju !?avlami97 je napisao/la:Hoće li Yani biti spreman za Široki?
Cini mi se da je suspenzija zbog kartona ...
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ni kod pitara nije ništa bolja finansijska situacija pa dovode igrače!? Kako?aleksandar_veliki je napisao/la:Sehic i Nyema? Kako vi mene nasmijete, fakat me oraspolozite. Pa ljudi, ozbiljan sam, gdje vi zivite, znate li vi kakva je finansijska situacija u klubu?
Cuj Sehic, pa covjek ne brani godinu. On bi nama trebo placat sto brani u Zelji.kvalitet je napisao/la:Trenutno, Željo nema para za plate Nyeme i Šehića. Jedino kad bi pristali na manje pare, ali teško...niko neće više da igra za kikiriki
Ja ga ne bi nazad ni djaba, prvo nas je zajebo za Mersin nikad feninga dobili nismo i sad bi opet. E pa neces Sehicu neces!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921