Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Conte, Paratici and Marotta are in a meeting right now discussing transfer market ideas.
- Sport Mediaset
- Sport Mediaset
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Za klasu, ono što Jovetić radi sa loptom, Gio radi sa pomorandžom.L'Avvocato je napisao/la:Gio bolji od Jovetića![]()
Jedva čekam vidjeti majstora Pipitu u našem dresu, 20-tak miliona je sića.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- 10DelPiero
- Kontakt:
Zao mi je sto cu te razocarat ali neces ga gledatiPogba je napisao/la:Za klasu, ono što Jovetić radi sa loptom, Gio radi sa pomorandžom.L'Avvocato je napisao/la:Gio bolji od Jovetića![]()

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nekad se zapitam da li su pojedinci toliko zaluđeni ili se samo šprdaju sa nama ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- L'Avvocato
- Kontakt:
A daj ba, ne možeš biti ozbiljan i tako nešto izjaviti.Pogba je napisao/la:Za klasu, ono što Jovetić radi sa loptom, Gio radi sa pomorandžom.L'Avvocato je napisao/la:Gio bolji od Jovetića![]()
Pa Seba nema ni fizičku ni psihičku snagu da bi uspio u današnjem Juventusu. Da igramo na kontre i da je on krilo koje nema apsolutno nikakvih zadataka u odbrani, možda bi i bilo nešto od njega. Ovako će dobivati priliku svaku treću utakmicu po 15 minuta maksimalno, dok sam ne odluči da je najbolje da nas napusti.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
-
- Kontakt:
Mirko je TATA i za Gia i za Stevana. 

- AvantiSignora
- Kontakt:
Vucinic nije los KAD zeli da igra, al to je rijetko jer kod njega je jedna dobra i odma nareden 2-3 lose..¨Jos kad bude onako nonsalantan i ljengojzerica je napisao/la:Mirko je TATA i za Gia i za Stevana.

Samo neka ovi iz uprave biraju kod naredni godina pa ce nam na kraju krajeva doci Kozak iz Lazio i eto opet price kako se nije imalo para...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Pa gledajući ovaj vidio khm khmContentissimo je napisao/la:
ja nisam za njega jedino iz razloga sto zelim da Nando eksplodira kod nas, ali ruku na srce momak je klasa, previse ga omalovazavate ovdje...dovoljno je pogledati ovaj klip, sve sjajni golovi a ne kao sto se ovdje govori da ih daje sa 2 metra....POGLEDAJTE pa onda recite nesto
ps
ali ako Conte moze skemijati da njih dvojica zajedno igraju u 1. postavi onda sam 100% za Pipitu...

Allegri je gospodin!
Kada sam to ja bio neozbiljan, Gio je babo fudbala za njega, a da je recipročna situacija, Giovinco bi harao ligom u ljubičastom dresu, za razliku od Jovetića koji ima sve uslove za to, a ne može/ne zna?!L'Avvocato je napisao/la: A daj ba, ne možeš biti ozbiljan i tako nešto izjaviti.
Slažem se, pogotovo kada čovjek pročita da će jedan cigo Ibro smanjiti platu za 5-6 miliona kako bi bio naš igrač, jadan sve plače za Juventusom, ili još bolje, kako ćemo dati 17 igrača i 30 miliki za Cavania, slažem se da se šprdaju sa nama na temi.Genghis je napisao/la:Nekad se zapitam da li su pojedinci toliko zaluđeni ili se samo šprdaju sa nama ...
Higuain je realnost i kao takav je idealan za nas, to što neko hoće kvalitativni skok od Matria ili Quaglie do Falcaoa je njegov problem, to je nerealno.
U ovom momentu je gori od našeg najgoreg napadača, Quagliarelle.gojzerica je napisao/la:Mirko je TATA i za Gia i za Stevana.
Da hoće neko biti lud pa nam dati 12-13 miliona za Crnogorca i da ga ja lično na leđima odnesem iz Torina, ali nije niko blesav.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 10 maj 2013, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
ma no comment
- 10DelPiero
- Kontakt:
Skupa nam ta realnostPogba je napisao/la: Higuain je realnost i kao takav je idealan za nas, to što neko hoće kvalitativni skok od Matria ili Quaglie do Falcaoa je njegov problem, to je nerealno.

Ma ne moze me niko ubijedit da se ne moze proci jeftinije a mozda i bolje. "Istrpio" bih jednu sezonu sa Llorenteom i ustedio na Higuainu da bi naredne sezone mogli dovesti dosta boljeg igraca.
Alessandro Del Piero !
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Ma ovo je spanski tuttoshit, ne pridajite ovome znacaj.Marchisio je napisao/la:We do not get good news from Spain. According to the Catalan newspaper "Sport", Gonzalo Higuain was already 'an agreement with Arsenal for a five-year contract. The Gunners are ready to pay € 22 million to Real Madrid for his card. The Pipita prefer the Premier League to the Italian Serie A and also the blancos would be ready to give the green light. Everything, however, 'and' linked to Arsenal's qualification for the next Champions League, otherwise Higuain could opt for Tottenham, other team interested in his services, and in its fight with the Gunners for fourth place
tuttojuve
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- Trequartista
- Kontakt:
@Pogba i ti vala pretjeruješ s Giovincom više. Svi su drugi krivi, samo on nije. 

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
@Pogba nije realan kad je Gio u pitanju, on to zna i sam
Vučinića jedino može probuditi jaka konkurencija, tad će i on više kidati, ali kad bi došla ponuda 15+ miliona i ja sam da ide, kao i Quagliarella. Dok Matri može i ostati i biti džoker sa klupe, ali sve zavisi od situacije na merkatu.

Vučinića jedino može probuditi jaka konkurencija, tad će i on više kidati, ali kad bi došla ponuda 15+ miliona i ja sam da ide, kao i Quagliarella. Dok Matri može i ostati i biti džoker sa klupe, ali sve zavisi od situacije na merkatu.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Vučinića ostaviti, naravno. Bilo kakav da je, on je klasa za italijansku ligu i ne možeš naći takvog igrača na Apeninima. Vjerujem da nas naredne sezone može i prijatno iznenadit sa jednim pravim špicem poput Llorenta, sa kojim će doći više do izražaja ili u 4-3-3 možda.

Liga je smiješna, objektivno i naredne sezone ne vidim nikakvu konkurenciju, jedino nas ned'o Bog povrede i suspenzije mogu usporiti. Možda da Milan napravi nešto više na Mercatu, ali nema niko love.
Capello: Prvenstvo je slabije nego prije
Ako Juventus pobijedi u posljednje dvije utakmice, protiv Cagliaria i Sampdorie, nadmašit će rekord od 91 osvojenog boda koji je s bianconerima postavio Fabio Capello.
"Nisam ni mislio da Juventus u ovom prvenstvu ima dostojnog protivnika, to sam rekao i na početku sezone. Talijansko prvenstvo nije više ono iz prošlih vremena. Nekad su najbolji igrači dolazili u Italiju, svi su željeli igrati ovdje, dok danas strane ekipe kupuju najbolje nogometaše."
"To je dovelo do osiromašenja igračkog nivoa. Moram reći da je talijansko prvenstvo izgubilo mnogo u odnosu na druge zemlje: govorim o Nijemcima, Španjolcima i Englezima. U stvari, ranking Italije u europskim natjecanjima sve jasno govori."

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- AvantiSignora
- Kontakt:
Danas ocekujem pobjedu 3-0..bez primljenog gola moramo nastaviti taj niz.. ..
Sta cemo sada s Melom? Valjda ima ugovor do 2015?? Ponuditi violi i malo cash za JOvetica
Sta cemo sada s Melom? Valjda ima ugovor do 2015?? Ponuditi violi i malo cash za JOvetica

- EnzoFerrari
- Kontakt:
Vidis to nije losa ideja, Quag, Melo i sta keshaAvantiSignora je napisao/la:Danas ocekujem pobjedu 3-0..bez primljenog gola moramo nastaviti taj niz.. ..

Citam Conte pod svaku cijenu zeli dovest Jovetića a Higuain je dao formalni pristanak za dolazak kod nas, sem ako neko iz E Premier Lige ne iskeshira, znas kako to vec ide.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- AvantiSignora
- Kontakt:
EnzoFerrari je napisao/la:Vidis to nije losa ideja, Quag, Melo i sta keshaAvantiSignora je napisao/la:Danas ocekujem pobjedu 3-0..bez primljenog gola moramo nastaviti taj niz.. ..
Sta cemo sada s Melom? Valjda ima ugovor do 2015?? Ponuditi violi i malo cash za JOvetica![]()
Citam Conte pod svaku cijenu zeli dovest Jovetića a Higuain je dao formalni pristanak za dolazak kod nas, sem ako neko iz E Premier Lige ne iskeshira, znas kako to vec ide.
Ma moglo bi se tu nesto napraviti, al pitanje je koliko je spreman da ide nazad tamo jer ga sigurno svi gledaju sada kao izdajica

Higuain i Jovetic kad bi to doveli, e to bi bilo pervezija... sto znaci 4-3-3 naredne sezone..
Evo TS najavljuje da cemo pokusati dovesti Higuaina za 20 milki.. ,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.