Chicago Bulls
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
Ni prvi ni zadnji put da zinemo velikom razlikom, ali onda iducu tekmu odigramo daleko bolje.
Boozer katastrofa. Vise je njima pridonjeo u ove dvije utakmice, nego nama.
Idemo dalje.
DA BULLS!!!
Boozer katastrofa. Vise je njima pridonjeo u ove dvije utakmice, nego nama.
Idemo dalje.
DA BULLS!!!
Postovanje treba zaraditi.
Meni uopce ne smeta ova izgubljena utakmica. Izvadili su iz Miamia sta su trebali vec u prvoj utakmici.
A kakvi su usli u doigravanje, i da izgube 4-1, trebaju biti prezadovoljni.
A kakvi su usli u doigravanje, i da izgube 4-1, trebaju biti prezadovoljni.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
prvo sinoc sudjenje katastrofa kad je jos rezultat bio dosta dobar ..nas je onako sudjenje izbacilo skroz iz ritma, tako da poraz nam je bio neminovan taman da smo utrpali 200 koseva oni bi se idioti potrudii da Miamiu olaksaju put finala..poserem se ja na marketing reklme, zvijezde i sve ostalo..mislim bolji su raumijem, ali zasto im trebaju sudije to mi nije jasno nikako
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
http://www.sbnation.com/2013/5/9/431520 ... yoffs-2013" onclick="window.open(this.href);return false;
Nikad mi nece biti jasno zasto, al zastoooo je morao igrat ovu sezonu. Mogao je zalijecit sve povrede i biti onaj Deng iz 2011 godine, kad je kolko tolko bio konstantan.Deng admitted that not only has he played through the same wrist injury, he also played through a fractured thumb earlier in the year.
Nek sad uzme ljeto i prvi dio sledece sezone i nek sredi to sa povredama. Jimmy ce ga zamjenit vise nego dostojno.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Kako stvari stoje, niko od neaktivne trojke se nece vratiti za vecerasnju utakmicu.
Deng izgubio 15 pounds, Kirk u jako losem kondicionom stanju, Thibs govori da je Rose na istom nivou kao i proslih sedmica.

Deng izgubio 15 pounds, Kirk u jako losem kondicionom stanju, Thibs govori da je Rose na istom nivou kao i proslih sedmica.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Titova-Juga
- Kontakt:
Šta onaj gore Jamesovac kaki, nisu im suci pomagali ?
Je li neko rekao ovdje da bi mi ovako lošu tekmu dobili da nije bilo pripomaganja sudaca ?
NE, ne bi je dobili jer smo toliko loše odigrali! Ali zašto toliko navlačenje majka mu stara...
Je li neko rekao ovdje da bi mi ovako lošu tekmu dobili da nije bilo pripomaganja sudaca ?
NE, ne bi je dobili jer smo toliko loše odigrali! Ali zašto toliko navlačenje majka mu stara...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Jesi li to Drug bio banovan ?
Neka pričaju šta hoće, imamo povrede no nema isprika. Dobili smo ih na strani, što to ne bi ponovili i kući. Borimo se do kraja.

Neka pričaju šta hoće, imamo povrede no nema isprika. Dobili smo ih na strani, što to ne bi ponovili i kući. Borimo se do kraja.
- adriano_leite
- Kontakt:
Imam **** osjecaj da ce Chicago veceras odigrati fantasticnu tekmu, zbog onog blowouta i podsmijavanja medija, kao istalnog ismijavanja Rosea, jer se jos uvijek ne osjeca psihicki spremnim za igru.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Jesi li to Drug bio banovan ?![]()
Ma ja, sedmica u banovićima zbog jedne te iste sorte.
Pravila ovog foruma postaju u najmanju ruku smiješna.
Imam osjećaj da ćemo dobro odigrati večeras, (neću biti razočaran ako izgube) jer je ova ekipa već uveliko premašila moja očekivanja s obzirom na sve povrede.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Najaci smo kad nas se otpise!!!

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Kakvih sam ja banova dobijao prije 4-5 godina
The Bulls are reporting that injured point guard Derrick Rose is a no-go for Game 3 of their series against the Miami Heat on Friday night.
With Kirk Hinrich (calf) and Luol Deng (complications from a spinal tap) also out, the Bulls again will be undermanned in the series, which is tied 1-1.
Good news: They’ll have Taj Gibson, who was thrown out of Wednesday night’s Miami win but was not suspended by the league.
Bulls coach Tom Thibodeau said the veteran guard Hinrich underwent a second MRI this week. Thibodeau said the results were “basically” the same as the first, although Hinrich’s feeling better.

The Bulls are reporting that injured point guard Derrick Rose is a no-go for Game 3 of their series against the Miami Heat on Friday night.
With Kirk Hinrich (calf) and Luol Deng (complications from a spinal tap) also out, the Bulls again will be undermanned in the series, which is tied 1-1.
Good news: They’ll have Taj Gibson, who was thrown out of Wednesday night’s Miami win but was not suspended by the league.
Bulls coach Tom Thibodeau said the veteran guard Hinrich underwent a second MRI this week. Thibodeau said the results were “basically” the same as the first, although Hinrich’s feeling better.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ja sam Ružu već otpisao, ovo je samo kupovanje vremena bilo.
A za to krivim i njega i cijelu Bulls organizaciju jer su od početka znali da od toga nema ništa. Bljak.
A za to krivim i njega i cijelu Bulls organizaciju jer su od početka znali da od toga nema ništa. Bljak.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Realno nemate sanse , ako nema tima kojeg simpatisem , uvjek sam za slabijeg tj. "underdog" medjutim , hajde da nema samo ruze i to bi bio dovoljan hendikep uz skrtost vaseg gazde , ali realno jedan vazan igrac petorke Deng koji je dobar na oba kraja terena + jedan pouzdani suter sa playmakerskim osobinama kao Hinrich je previse, uzmel se u obzir stanje i Noah-a i Gibsona
, ako zavrsite sa 2-2 iz Chicaga smatrajte velikim uspjehom , a da ne kazem kojim slucajem da izbacite Miami , bio bi to najveci upset u NBA historiji milim i veci od onog kada je Dallas ispao od ratnika u prvom krugu
Ustvari puno zavisi kako ce te braniti tri poena , ako vas ponovo tu zatrpaju kao u drugoj (i ako sudije ne budu srale) nemate sanse , tu bi vam dobro dosao recimo Deng da cuva Wade-a , jer pustat Jamesa na Butleera pa nek ubaci 30 nije strasno ali da ne bude dominantan i da se trosi puno da ne preuzima u odbrani puno , Deng bi mogao pristojno Wade-a cuvati , a Noah ili Gibson dokazano mogu Bosh-a , tako da puno zavisi od ovih Heatovih extra sutera u Allenu , Chalmersu , batieru i sl. koje treba dobro zatvoriti jer James vraca puno povratnih lopti , po meni je bolje pustati da James ima dosta suteva nego asistencija jer onda razigra i ostatak ekipe
Vecras aBd konacno mogu obje tekme da pogledam , ne moram da biram zbog posla jedan mec

Ustvari puno zavisi kako ce te braniti tri poena , ako vas ponovo tu zatrpaju kao u drugoj (i ako sudije ne budu srale) nemate sanse , tu bi vam dobro dosao recimo Deng da cuva Wade-a , jer pustat Jamesa na Butleera pa nek ubaci 30 nije strasno ali da ne bude dominantan i da se trosi puno da ne preuzima u odbrani puno , Deng bi mogao pristojno Wade-a cuvati , a Noah ili Gibson dokazano mogu Bosh-a , tako da puno zavisi od ovih Heatovih extra sutera u Allenu , Chalmersu , batieru i sl. koje treba dobro zatvoriti jer James vraca puno povratnih lopti , po meni je bolje pustati da James ima dosta suteva nego asistencija jer onda razigra i ostatak ekipe

Vecras aBd konacno mogu obje tekme da pogledam , ne moram da biram zbog posla jedan mec

Jedini igrac koji kad predvodi napad svoje ekipe, stavi i svog trenera i tudjeg trenera pod strah, je ????

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
imal kakav dobar stream da ne štopa?
http://www.firstrow1.eu/watch/185850/1/ ... -heat.html" onclick="window.open(this.href);return false;sombrero je napisao/la:imal kakav dobar stream da ne štopa?
Meni ne stopa, ali slika nije nesto.
btw Boozer napokon, al napokon igra onako kako ocekujemo od njeg. Snjim raspolozenim mozemo do pobjede. LETS GOOO BULLS
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
http://www.firstrow1.eu/watch/185850/1/ ... -heat.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nije neka slika
dobar početak, booza krenulo konačno. ovi sve što bace pogode 
nije neka slika

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Koja atmosvera cak se nisu igraci ni pozdravili prije podbacivanja hahahaba ..uh damije sad da sam u UC uletio bi u teren hahaha
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ne mučite se džaba s tim browser linkovima, instalirajte sopcast - http://www.sopcast.com/download/" onclick="window.open(this.href);return false;
kad instalirajte klik na ovaj link: sop://broker.sopcast.com:3912/144447" onclick="window.open(this.href);return false;
kad instalirajte klik na ovaj link: sop://broker.sopcast.com:3912/144447" onclick="window.open(this.href);return false;
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.