FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 10 maj 2013, 00:34

lijepe vijesti mediji danas plasiraju, navodno, ter stegen je definitivno prva opcija za golmana i to je sjajno, samo 21 godinu ima a sjajan je, ne bi kostao vise od 15 miliona, sjajan posao bi bio dovesti njega

isto tako oglasio se silvin agent,rekao je da je spreman saslusati ponudu barce, al da ipak najveca je sansa da ostane u parizu. dobro je i ovo, dakle da se pricati o transferu, sad samo treba pripremiti dobru ponudu i nadati se da ce i sam silva insistirati malo na transferu, nekako sam ubijedjen da bi pariz prihvatio songa i 20 miliona eura, silva jest da ima godina, al moze odigrati barem jos 5 sezona, sto bi nama bilo i dovoljno, treba nam njegova ozbiljnost i iskustvo, kao sto tito kaze, humels je previse slican pikeu,a to nije bas dobro, bolja je silva opcija puno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 10 maj 2013, 00:39

Romariooo je napisao/la:lijepe vijesti mediji danas plasiraju, navodno, ter stegen je definitivno prva opcija za golmana i to je sjajno, samo 21 godinu ima a sjajan je, ne bi kostao vise od 15 miliona, sjajan posao bi bio dovesti njega

isto tako oglasio se silvin agent,rekao je da je spreman saslusati ponudu barce, al da ipak najveca je sansa da ostane u parizu. dobro je i ovo, dakle da se pricati o transferu, sad samo treba pripremiti dobru ponudu i nadati se da ce i sam silva insistirati malo na transferu, nekako sam ubijedjen da bi pariz prihvatio songa i 20 miliona eura, silva jest da ima godina, al moze odigrati barem jos 5 sezona, sto bi nama bilo i dovoljno, treba nam njegova ozbiljnost i iskustvo, kao sto tito kaze, humels je previse slican pikeu,a to nije bas dobro, bolja je silva opcija puno
Prica se da bi mogli doci i Reina i Ter Stegen. :?

Haj dobro je pa se malo pocelo pricati i o nasim zeljama.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 maj 2013, 00:47

M4kaveli je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:lijepe vijesti mediji danas plasiraju, navodno, ter stegen je definitivno prva opcija za golmana i to je sjajno, samo 21 godinu ima a sjajan je, ne bi kostao vise od 15 miliona, sjajan posao bi bio dovesti njega

Prica se da bi mogli doci i Reina i Ter Stegen. :?

Haj dobro je pa se malo pocelo pricati i o nasim zeljama.
ma reina bi bio katastrofalan potez, dok je ter stegen po meni uz naseg asmira najbolji izbor imalo realan, 21 godina,visok,dobar u prekidima sto nam najvise treba, sjajan reflex, solidan i s loptom pa bi se i po tom pitanju mogao uklopiti, tako ga skauti ocjenjuju, a nije ni skup. sve predispozicije ima da dodje, ne znam sta se ceka

reina moze doci samo ako je skroz jeftin i da nema veliku platu, i ako ode pinto, mogao bi onda proci kao rezervni golman, to bi mogli halaliti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 10 maj 2013, 01:02

Navalili na Silvu ko ludi,jel se isplati dati tolike novce za igraca koji ima toliko godina? Po meni bolja opcija nek vide koliko za Iniga Martineza traze,i nek Richardsa dovedu strasan je to igrac garantovano

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 10 maj 2013, 01:11

bacelonafan je napisao/la:Navalili na Silvu ko ludi,jel se isplati dati tolike novce za igraca koji ima toliko godina? Po meni bolja opcija nek vide koliko za Iniga Martineza traze,i nek Richardsa dovedu strasan je to igrac garantovano
Iniga bi bilo najbolje dovesti kao back-up igraca.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 maj 2013, 01:50

za silvu koliko god da se da, nece se pogrijesiti, s njim nema fula, najbolji stoper svijeta, pogotovo najbolji za nas sistem igre, ako bi se parizu moglo uvaliti songa ili sohu, to bi bilo genijalno

back up stoper je po meni isto tako vazan, i to nam treba, mora biti jos jedan osigurac pored puyola, richards najbolja opcija jer moze biti i desni bek,ili neki solidan a jeftin igrac, bilo ko, onako za ne daj boze bilo ko, a ponekad i maskerano moze to odigrati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 maj 2013, 01:54

Gorki je napisao/la:slika
I on nekad znao lopte igrat :cry:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 10 maj 2013, 12:16

Gorki je napisao/la:Jel neko zna kada izlaze ovi NOVI dresovi u prodaju?

:mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 10 maj 2013, 12:30

Gorki je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Jel neko zna kada izlaze ovi NOVI dresovi u prodaju?

:mrgreen:
jesi nestrpljiv :)

mozda protiv malage zaigraju u novim dresovima :D

http://www.footyheadlines.com/2012/12/f ... -real.html
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 10 maj 2013, 12:33

M4kaveli je napisao/la:
bacelonafan je napisao/la:Navalili na Silvu ko ludi,jel se isplati dati tolike novce za igraca koji ima toliko godina? Po meni bolja opcija nek vide koliko za Iniga Martineza traze,i nek Richardsa dovedu strasan je to igrac garantovano
Iniga bi bilo najbolje dovesti kao back-up igraca.
Kao prvo decko je mlad,nece on nikakav biti backup,vidjeces kad ode u Bayern jer je jedna od Pepovih prvih opcija,pa cu te poslije pitat jel on igrac za backupa,pored ovakve nase odbrane covjek da bude backup :lol: Za Silvu traze previse para,ni u ludilu ga sa toliko godina nebi doveo,mnogo bolje opcije su Richards koji moze beka igrat isto i Martinez,nebi ni u ludilu ponudio Silvi te pare,jedna povreda u tim godinama i to je to! Richards nije nista losiji,brz igrac,prejak u duelima,razbijac pravi ima snage za 20 meceva

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 10 maj 2013, 15:51

FA7 je napisao/la:

Ma hoću da naručim odma sebi jedan,pa da znam otprilike kada će se moći :mrgreen: (dok se ima keša) :mrgreen:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 10 maj 2013, 16:00

Gorki je napisao/la:
FA7 je napisao/la:

Ma hoću da naručim odma sebi jedan,pa da znam otprilike kada će se moći :mrgreen: (dok se ima keša) :mrgreen:
kada bude oficijalna prezentacija, tada ce biti dostupni u shopu, ja msm da bi to moglo biti negdje polovinom ili eventualno krajem juna ;)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 10 maj 2013, 17:12

Koliko kosta kad narucis dres,mislim sa svim uracunatim stvarima koje se trebaju uracunat u cjenu dresa?

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 10 maj 2013, 17:44

Dzoni je napisao/la:Koliko kosta kad narucis dres,mislim sa svim uracunatim stvarima koje se trebaju uracunat u cjenu dresa?
mene je ovoliko kostalo:

dres 93,43 € (ime + broj na dresu)
postarina 10,43 €
porez 8,55 €
carina 16,03 €

total 128,44 €

dres dolazi iz velike britanije.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 maj 2013, 17:49

Ima na pijaci u Vrapčićima originalj dresovi, desseett markiii... :lol:

Ako si zainteresovan, spusti ti ga na 5 KM. :mrgreen:

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 10 maj 2013, 17:57

FA7 je napisao/la:
Dzoni je napisao/la:Koliko kosta kad narucis dres,mislim sa svim uracunatim stvarima koje se trebaju uracunat u cjenu dresa?
mene je ovoliko kostalo:

dres 93,43 € (ime + broj na dresu)
postarina 10,43 €
porez 8,55 €
carina 16,03 €

total 128,44 €

dres dolazi iz velike britanije.
A dobro , uglavnom dosta skuplje košta ako hoćeš posebno ime i broj na dresu...

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 10 maj 2013, 18:25

Sad su u modi stari primjerci.Ja imam iz 2003 i 2006.Ovi novi me ne privlače.
Keep walking.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 10 maj 2013, 18:52

Veceras u 21.00 košarkaški El Clasico, polufinale na Final Fouru Eurolige.

Barca oslabljena bez Pete Mickaela (trom u plucima), Olesona, Jawaia, a upitan je i nastup CJ Wallaca :?
S druge strane, Real napaljen, mnogo jak i hoce da uzmu titulu prvaka Evrope...realno, bice jako teško jer su favoriti.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 10 maj 2013, 19:10

mandraX je napisao/la:Ima na pijaci u Vrapčićima originalj dresovi, desseett markiii... :lol:

Ako si zainteresovan, spusti ti ga na 5 KM. :mrgreen:

Naprijed grb Barce a nazad piše Džeko :lol:

a dres naručujem preko prijatelja.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 11 maj 2013, 00:03

Danas 29 rodjendan slavi Iniesta.
Nek je sretan !
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.