staragarda je napisao/la:gratis je napisao/la:kad ste vi to vidjeli slobodu da je druga ???Adi_Zepce je napisao/la:Ako Vitez ne dobije licencu,a kazu izgleda da nece,Sloboda bi s druge pozicije mogla u PL.Sad treba sve uciniti i zavrsiti drugi![]()
daleko je sloboda jos od druge pozicije...
moja preporuka dase kanjevcem umije zna on staje to to mu je najbolje osvjezenje..... pa ovi svi ludi neznam sto zu zapeli protiv nas i SLOBODE halo ba SLOBODA CE UCI KAD TAD A VI NIKADA![]()
![]()
![]()
![]()
kako god da smo je vidjeli...de se ti idi malo umij vodom il truleksom pa opet za tastaturu...jel vidis da ti ovo zracenje monitora skodi
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
gledam ove slike i koliko mi fali dobar korteo , je.o kavez daj na soni trg da se skupimo al eto kasno je sad mijenjat bilo sta
a sto se tice tekme, ja ovo dozivljavam kao "derbi" samo kad pokusavam nafurat raju da dodje, jer ne mozes ti nekim objasnit da je duznost gledat klub i kad nije derbi mada nam je posjeta odlicna ove polusezone, cak i za PL "standarde"..
a da nema tog nafuravanja drugih kakav ba Lukavac i derbi, tekma kao i svaka druga, prije sam se vise radovao odlasku u Orasje recimo. tako da nema nikakve potrebe ni za provokacijama a ospem se kad se neko nas primi na te price njihove, cuj derbi sa Lukavcem, jest rezultatski derbi ko i sa Vitezom il Kaknjem, a navijacki da osjetim neki naboj- kakvo to ba.

a sto se tice tekme, ja ovo dozivljavam kao "derbi" samo kad pokusavam nafurat raju da dodje, jer ne mozes ti nekim objasnit da je duznost gledat klub i kad nije derbi mada nam je posjeta odlicna ove polusezone, cak i za PL "standarde"..
a da nema tog nafuravanja drugih kakav ba Lukavac i derbi, tekma kao i svaka druga, prije sam se vise radovao odlasku u Orasje recimo. tako da nema nikakve potrebe ni za provokacijama a ospem se kad se neko nas primi na te price njihove, cuj derbi sa Lukavcem, jest rezultatski derbi ko i sa Vitezom il Kaknjem, a navijacki da osjetim neki naboj- kakvo to ba.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
vala da je derbi neki i nije ali nam je jako bitna ova tekmaa 3 boda punoo znace jos kad bi protiv branitelja dobili 3 boda bilo bi top eto 2 pozicije i PL hihih
NIKO, NIKO SAMO SLOBODAAAAA

NIKO, NIKO SAMO SLOBODAAAAA

- indijanac1989
- Kontakt:
Komsije drage, ispirete usta sa tim "nije derbi,nije derbi" dobro, nije derbi, ali kao sto neko gore napisa, bice vam to najbolje izdanje fukara u zadnjih 10 god. steta sto nama ne daju vise od 200 mjesta... Sretno sutra i jednima i drugima i nadam se da ce vrijeme posluziti pa da pokazemo BH tifo sceni kako izgleda derbi 1. lige, ( neka gledaju na yt i bacaju drkice
)

mislim da to nema veze, može vas doći i više od 200, pa sigurno neće 200 pustiti, a ostatak vratiti .. ko god dođe, ući će, napravi se to ba .. pa, sjećam se kad je Hordi došlo dosta, svi su ušli, niko nije vraćen naravno
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Meni licnoo nije kao protiv nekih klubova iz premijer lige,ali svakako da je najveci derbi u ovoj ligi htjeli priznati ili nee,i fino je vidjet 2 navijacke skupine sa kantona u lijepom izdanju,da i drugi o nama pricaju,pozzindijanac1989 je napisao/la:Komsije drage, ispirete usta sa tim "nije derbi,nije derbi" dobro, nije derbi, ali kao sto neko gore napisa, bice vam to najbolje izdanje fukara u zadnjih 10 god. steta sto nama ne daju vise od 200 mjesta... Sretno sutra i jednima i drugima i nadam se da ce vrijeme posluziti pa da pokazemo BH tifo sceni kako izgleda derbi 1. lige, ( neka gledaju na yt i bacaju drkice)

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Da nisi pomislio obrnuto a napisao ovo ? ili baš nisi u toku u ovih zadnjih 10 godinaindijanac1989 je napisao/la:Komsije drage, ispirete usta sa tim "nije derbi,nije derbi" dobro, nije derbi, ali kao sto neko gore napisa, bice vam to najbolje izdanje fukara u zadnjih 10 god. steta sto nama ne daju vise od 200 mjesta... Sretno sutra i jednima i drugima i nadam se da ce vrijeme posluziti pa da pokazemo BH tifo sceni kako izgleda derbi 1. lige, ( neka gledaju na yt i bacaju drkice)

Ovaj indijanac je pravi sioux,vidi se da navija za radnički i da nas nije gledo od kako je radnički isp`o u niže rangove takmičenja
(kao što on reče desetak godina) 

Pobjeda je bolja od orgazma!
Čitam ovo nekoliko puta, ali i dalje ne mogu da povjerujem šta su ljudi sve spremni izvalit.indijanac1989 je napisao/la:Komsije drage, ispirete usta sa tim "nije derbi,nije derbi" dobro, nije derbi, ali kao sto neko gore napisa, bice vam to najbolje izdanje fukara u zadnjih 10 god. steta sto nama ne daju vise od 200 mjesta... Sretno sutra i jednima i drugima i nadam se da ce vrijeme posluziti pa da pokazemo BH tifo sceni kako izgleda derbi 1. lige, ( neka gledaju na yt i bacaju drkice)

Napravite atmosferu kakvu hoćete, potrudite se da nas nadglasate i dođete u što većem broju i to je to. A ja mislim da dalje nikog ne zanimaju prepucavanja i priče s tribina, tako da bi bilo lijepo da za početak počnemo s prognozama i mišljenjima pred sutrašnji meč.

- indijanac1989
- Kontakt:
To je moja prognoza, vidjecemo hoce li se obistiniti
Drago mi je da cemo sutra imati i sudije pokraj gola, dakle treba ocekivati max. korektno sudjenje i neka bolji pobijedi, obje ekipe su oslabljene za nekoliko igraca, s tim da ce Radnicki voditi 2 pomocna trenera, mislim da je na Slobodi pritisak u ovoj utakmici, tj. ako ne dobiju sutra mogu se slobodno pozdraviti sa 2. mjestom (realno)
hajde zdravo,zdravo i ne primajte se k'o penzije

Drago mi je da cemo sutra imati i sudije pokraj gola, dakle treba ocekivati max. korektno sudjenje i neka bolji pobijedi, obje ekipe su oslabljene za nekoliko igraca, s tim da ce Radnicki voditi 2 pomocna trenera, mislim da je na Slobodi pritisak u ovoj utakmici, tj. ako ne dobiju sutra mogu se slobodno pozdraviti sa 2. mjestom (realno)
hajde zdravo,zdravo i ne primajte se k'o penzije

Najjače gostovanje indijanaca još od 1989 će biti sutra: Stadion Tušanj ,njih 200
(ne računam ovo što su pratili selju/sarajevo away)

Pobjeda je bolja od orgazma!
- indijanac1989
- Kontakt:
Gorki je napisao/la:Najjače gostovanje indijanaca još od 1989 će biti sutra: Stadion Tušanj ,njih 200(ne računam ovo što su pratili selju/sarajevo away)
![]()
Vidimo se sutra, valjda skupite te djece po 15-16 god i dobro ih rasirite po tribini

- SiggySinatra
- Kontakt:
joj de druze suti Allaha ti tvog... naso si se nesto ovdje kurcit nije vas nigdje bilo do jucer i vi lafo jaki sadindijanac1989 je napisao/la:Gorki je napisao/la:Najjače gostovanje indijanaca još od 1989 će biti sutra: Stadion Tušanj ,njih 200(ne računam ovo što su pratili selju/sarajevo away)
![]()
Vidimo se sutra, valjda skupite te djece po 15-16 god i dobro ih rasirite po tribinida ne bude uzaludno moljakanje po tuzlarijama ili kako se vec portal zove
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ako se iko rasiri po tribini to ste vala vi hahaha..meni ono malo presmjesno izgleda ali eto dobro je
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ja ne znam zasto vam je preveliki napor da shvatite vec jednom i prestanete sa tim ''tastaturanjem'' i po ovom a i po raznim drugim forumima. Dosta je vise tih lafo navijackih pripovijetki i supljih pricica preko interneta.. Tribina je ogledalo grupe i obrnuto momci iz grupe su ogledalo i tribine i grada.Citav rad i kvalitet ce doci do izrazaja upravo na tom mjestu, tako da je sva dalja prica uzaludna sve pocinje i zavrsava upravo na licu mjesta na dan utakmice tako da popustite sa tim ''pecanjem'' na kojekakve opaske i ubacivanja sa strane od lica koja mahom nemaju pojma o cemu pricaju i pustite ljude neka pisu o netrivijalnim stvarima.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- SiggySinatra
- Kontakt:
ja nezz koji je nama znaci nama ne njimaa, ljudi nasjedaju na prozivke vam se nes svadjaju umjesto da ih prebijemo ko macke pa ce sutit...brazzo je napisao/la:Ja ne znam zasto vam je preveliki napor da shvatite vec jednom i prestanete sa tim ''tastaturanjem'' i po ovom a i po raznim drugim forumima. Dosta je vise tih lafo navijackih pripovijetki i supljih pricica preko interneta.. Tribina je ogledalo grupe i obrnuto momci iz grupe su ogledalo i tribine i grada.Citav rad i kvalitet ce doci do izrazaja upravo na tom mjestu, tako da je sva dalja prica uzaludna sve pocinje i zavrsava upravo na licu mjesta na dan utakmice tako da popustite sa tim ''pecanjem'' na kojekakve opaske i ubacivanja sa strane od lica koja mahom nemaju pojma o cemu pricaju i pustite ljude neka pisu o netrivijalnim stvarima.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sutra ocekujem pobjedu,fino popunjen stadion i korektno sudzenje...sto se tribina tice....sutra ce svima sve biti jasno...pusica
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma šta ćeš kome, da čija glava strada zbog nekog pubertetlije, koji mora moliti roditelje da ga puste da pogleda utakmicu. Čim to ima vremena provocirat i pravit onakve video klipove provokacije, mo'š skontat il' je dijete il' je otišo, trećeg nema.SiggySinatra je napisao/la:ja nezz koji je nama znaci nama ne njimaa, ljudi nasjedaju na prozivke vam se nes svadjaju umjesto da ih prebijemo ko macke pa ce sutit...
- SiggySinatra
- Kontakt:
Ma provociraju oni svi, i evo glava da bi sutra bili bjeni da nema murije toliko...Coraco je napisao/la:Ma šta ćeš kome, da čija glava strada zbog nekog pubertetlije, koji mora moliti roditelje da ga puste da pogleda utakmicu. Čim to ima vremena provocirat i pravit onakve video klipove provokacije, mo'š skontat il' je dijete il' je otišo, trećeg nema.SiggySinatra je napisao/la:ja nezz koji je nama znaci nama ne njimaa, ljudi nasjedaju na prozivke vam se nes svadjaju umjesto da ih prebijemo ko macke pa ce sutit...
Sto ova kisa zeza
neka se ispada veceras,sutra neka odmori malo ..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.