Urota protiv BvB-aSportfanatik je napisao/la:Jel istina da Santana ide u Schalke? Pa zašto baš u najljućeg rivala

Santana u Schalke, Gotze i Lewa u Bayern, ko je sljedeci?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Urota protiv BvB-aSportfanatik je napisao/la:Jel istina da Santana ide u Schalke? Pa zašto baš u najljućeg rivala
Nisam ekonomista, ali mogu ti reći što znam.kraljttbvb je napisao/la: Nego mene interesuje kakva je razlika kad si na berzi i kada nisi? Mislimda je Hare jednom govorio da ce napisati nesto o tome.
Znaci koja je fora izlaska na berzu? Ja koliko se sjecam mi smo krahirali nakon slabe sezone radi koje su dionice otisle prema dnu.
I ako je bolje ne biti na berzi, moze li sad BVB od neke vece zarade otkupiti dionice od dionicara?
Hajmo ekonomisti, da vas vidimo
Momo nek´ ide ko god želi samo nek´ fino po izlasku zatvore vrataOmerbavarac je napisao/la:Urota protiv BvB-aSportfanatik je napisao/la:Jel istina da Santana ide u Schalke? Pa zašto baš u najljućeg rivala![]()
Kuba: „...widme ich diesen Triumph auf jeden Fall meiner verstorbenen Mutter. Wie ohnehin jedes Tor, das ich erziele.“
Omerbavarac je napisao/la:Urota protiv BvB-aSportfanatik je napisao/la:Jel istina da Santana ide u Schalke? Pa zašto baš u najljućeg rivala![]()
Borussija treba ovo, Borussija treba ono, vjecite spekulacije a nigdje konkretnih poteza.bluemania je napisao/la: Borusija treba dovesti Džeku i Isca i riješeni problemi.
Vidjeces jarane....istrest ce Borusija lovu i dovesti prave igrace, a ne neke potencijale i slicne zezancije.Omerbavarac je napisao/la:Borussija treba ovo, Borussija treba ono, vjecite spekulacije a nigdje konkretnih poteza.bluemania je napisao/la: Borusija treba dovesti Džeku i Isca i riješeni problemi.
Tresla se gora, rodio se mis.
Prica se o zvijezdama a dovesce se polovnjaci koji nece dostojno zamijeniti najbolje igrace koji odu iz kluba, ali tako ti je to kad si nizi stalez.
Nije vrijeme za objave transfera. Dosta se nas vi uzdrmali tajmingom objave Gotzeovog transfera. Ekipa se ne treba dodatno opterećavati raznoraznim glupostima pred najvažniju utakmicu u zadnjih 15 godina. Sve se tome treba podredit', a biće vremena za transfere iza 25.maja kad podignemo klempu..Omerbavarac je napisao/la:Borussija treba ovo, Borussija treba ono, vjecite spekulacije a nigdje konkretnih poteza.bluemania je napisao/la: Borusija treba dovesti Džeku i Isca i riješeni problemi.
Dokaz za tvoju zadnju rečenicu je i činjenica da bi Bayern rado uzeo sve igrače BVB-a, dok BVB ne želi ni jednog igrača Bayerna.Omerbavarac je napisao/la: Borussija treba ovo, Borussija treba ono, vjecite spekulacije a nigdje konkretnih poteza.
Prica se o zvijezdama a dovesce se polovnjaci koji nece dostojno zamijeniti najbolje igrace koji odu iz kluba, ali tako ti je to kad si nizi stalez.
Da bi se brzinski namakla lovusa.kraljttbvb je napisao/la:Nego mene interesuje kakva je razlika kad si na berzi i kada nisi? Mislimda je Hare jednom govorio da ce napisati nesto o tome.
Znaci koja je fora izlaska na berzu? Ja koliko se sjecam mi smo krahirali nakon slabe sezone radi koje su dionice otisle prema dnu.
Poraz nije opcija.Valencia je napisao/la:Izgleda da igraci i navijaci Bajerna nikad nisu bili sigurniji u pobjedu. Al bi ih srozao poraz, bas zato sto su se digli do neba.
Nije da ne zele nego nemaju sredstava za dovodjenje Bayernovih igraca.Rockefeller je napisao/la: dok BVB ne želi ni jednog igrača Bayerna.
Rockefeller je napisao/la:Dokaz za tvoju zadnju rečenicu je i činjenica da bi Bayern rado uzeo sve igrače BVB-a, dok BVB ne želi ni jednog igrača Bayerna.Omerbavarac je napisao/la: Borussija treba ovo, Borussija treba ono, vjecite spekulacije a nigdje konkretnih poteza.
Prica se o zvijezdama a dovesce se polovnjaci koji nece dostojno zamijeniti najbolje igrace koji odu iz kluba, ali tako ti je to kad si nizi stalez.![]()
Dortmund kad bi doveo i mene bio bih mokri snovi Bayerna. To je Bavarcima u krvi, ybg.
Sve sem pobjede Dortmunda dva razlike u ligi prvaka je iznenadjenje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.