FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Momci, molim vas, zanima me sta je problem sa Patrickom?
Isto sranje kao i sa opremom Macrona, koja je po meni takoder bila super!
Kako to da ne mozemo dvije godine za redom spojiti istog dobavljaca opreme. Ako neko zna, molio bih da mi detaljno obrazlozi. Hvala puno
Kako to da ne mozemo dvije godine za redom spojiti istog dobavljaca opreme. Ako neko zna, molio bih da mi detaljno obrazlozi. Hvala puno
Neko je pominjao da bi se možda Nyema mogao vratiti. Mišljenja sam da je on bio jedan od najboljih igrača lige, one sezone kada je igrao za Želju. Msm da je u kojem slučaju igrao za Želju protiv Maribora, mi bi ih izbacili 100%, obzirom da smo sve golove primili kroz sredinu. Nyema je klasa igrač!
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 10 maj 2013, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Ne ide to tako baš, ne može se ugasiti klub dok ne izmiri obaveze prema dužnicima.Dužnicima ostaje na raspolaganju sva imovina kako bi namirili svoja potraživanja.Stole iz Bora je napisao/la:A ko ce ih natjerati da isplate? Proglase bankrot, klub ode iz prve lige a mi dobijamo ...shkembe990 je napisao/la:nismo jos nista dobili al sad ce morat sve isplatit i to s kamatama!
problem je očito u nama a ne u dobavljačuDzoleZeljo je napisao/la:Momci, molim vas, zanima me sta je problem sa Patrickom?

- storm_raider
- Kontakt:
Da, ali u tom slucaju raspodjela sredstava ide po prioritetu. Drzava, grad, igraci, uposlenici kluba, lokalna potrazivanja i transferi, pa tek onda mi.Semper je napisao/la:Ne ide to tako baš, ne može se ugasiti klub dok ne izmiri obaveze prema dužnicima.Dužnicima ostaje na raspolaganju sva imovina kako bi namirili svoja potraživanja.Stole iz Bora je napisao/la:A ko ce ih natjerati da isplate? Proglase bankrot, klub ode iz prve lige a mi dobijamo ...shkembe990 je napisao/la:nismo jos nista dobili al sad ce morat sve isplatit i to s kamatama!
Sport je lijek za tijelo i duh.
- Amoxicillin
- Kontakt:
E zamisli sad na sredini imati 2 igrača kao što su Tomić i Nyema :O Još dođe mladi Zola..ma nema dalje.Anonimac je napisao/la:Neko je pominjao da bi se možda Nyema mogao vratiti. Mišljenja sam da je on bio jedan od najboljih igrača lige, one sezone kada je igrao za Želju. Msm da je u kojem slučaju igrao za Želju protiv Maribora, mi bi ih izbacili 100%, obzirom da smo sve golove primili kroz sredinu. Nyema je klasa igrač!
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
-
- Kontakt:
To je vise nego odlicno za nasu ligu.Amoxicillin je napisao/la:E zamisli sad na sredini imati 2 igrača kao što su Tomić i Nyema :O Još dođe mladi Zola..ma nema dalje.Anonimac je napisao/la:Neko je pominjao da bi se možda Nyema mogao vratiti. Mišljenja sam da je on bio jedan od najboljih igrača lige, one sezone kada je igrao za Želju. Msm da je u kojem slučaju igrao za Želju protiv Maribora, mi bi ih izbacili 100%, obzirom da smo sve golove primili kroz sredinu. Nyema je klasa igrač!
A da li nam je to dovoljno da napravimo neki iskorak u evropi ?
SWRA
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Za evropu moras imati prvenstvo srcane igrace kao Urdinov, Tomic, Kvesa, Zola, Bogicevic, plus jaka krila i jake napadace. Tako, ovo sto spominje covjek gore za vezu, (Tomic, Nyema, Zola, Svraka, Jamak), mislim da bi moglo proci, ali mora se odbrana pojacati, kao i napad..petisesti98 je napisao/la:To je vise nego odlicno za nasu ligu.Amoxicillin je napisao/la:E zamisli sad na sredini imati 2 igrača kao što su Tomić i Nyema :O Još dođe mladi Zola..ma nema dalje.Anonimac je napisao/la:Neko je pominjao da bi se možda Nyema mogao vratiti. Mišljenja sam da je on bio jedan od najboljih igrača lige, one sezone kada je igrao za Želju. Msm da je u kojem slučaju igrao za Želju protiv Maribora, mi bi ih izbacili 100%, obzirom da smo sve golove primili kroz sredinu. Nyema je klasa igrač!
Onda, jbg, ovo smo mi igramo ovdje u nasoj ligi (mislim na formaciju, taktiku) vise ne pije vode u evropi, ali zaista. Tako, zaista tesko da mozemo sta napraviti. Mozemo jedino da igramo opstrukciju igre, ali da se pokusavamo nadigravati sa njima, odbit ce nam se od glavu...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 10 maj 2013, 13:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta mislite kad ce titula sutra ili protiv Leotara,meni bolje protiv Leotara ali opet kontam ako sutra legne mozemo onda zagrist za kup.Ja jes nam zajebano.
ko znapetisesti98 je napisao/la:

Dobismo odgovor!Joma oblači Želju

Nikako da se sjetim kome je ono Nyema zabio sa nekih 20-30 metara prošle sezone, nisam valjda umislio...

Vidim spominju se golmani, ali nikako i Bukvić, kakva je situacija sa njim, vječita izmjena ili? Zbog njegovog švapskog izgleda sam se potajno nadao da će postati naš Kahn!

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
-
- Kontakt:
Stanić, Rudaru.Zel je napisao/la:Dobismo odgovor!Joma oblači Želju
Nikako da se sjetim kome je ono Nyema zabio sa nekih 20-30 metara prošle sezone, nisam valjda umislio...![]()
Vidim spominju se golmani, ali nikako i Bukvić, kakva je situacija sa njim, vječita izmjena ili? Zbog njegovog švapskog izgleda sam se potajno nadao da će postati naš Kahn!
Ne perite više oko dresova, skica, kurca palca, nismo 2 utakmice odigrali kako treba u ovim dresovima, oni bi nešto odma da mjenjaju.
http://www.youtube.com/watch?v=fIOHLXCX33IZel je napisao/la:Nikako da se sjetim kome je ono Nyema zabio sa nekih 20-30 metara prošle sezone, nisam valjda umislio...![]()
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
E, to je to, još sam se ubio tražeći po youtube-u, hvala puno!gollum je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=fIOHLXCX33IZel je napisao/la:Nikako da se sjetim kome je ono Nyema zabio sa nekih 20-30 metara prošle sezone, nisam valjda umislio...![]()
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
-
- Kontakt:
Nisam bas neki optimista da ce se Nyema uskoro vratiti, on ima ugovor u Australiji do juna 2014 tako da ga ne ocekujem prije isteka ugovora 
Prica se po dolini ( tacnije u macchiatu ) da bi trebalo stici neko pojacanje iz Rijeke, da li neko ima neke svjezije informacije

Prica se po dolini ( tacnije u macchiatu ) da bi trebalo stici neko pojacanje iz Rijeke, da li neko ima neke svjezije informacije

SWRA
Vec dogovorene pripreme, tako to rade ozbiljni klubovi, razmisljaju mjesec dana unaprijed.
Jesu li vratili stolice na sjevernu tribinu? Po meni, nebi trebali stavljati stolice na onaj dio između "O" i zdenke, ionako tamo raja slabije sjede. Bolje da popune one što su su "kulturne" komšije počupale a ostatak da popune onaj sjevero-zapadni dio.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
ako se u macchiatu prica onda je to zavrsena stvarpetisesti98 je napisao/la:Nisam bas neki optimista da ce se Nyema uskoro vratiti, on ima ugovor u Australiji do juna 2014 tako da ga ne ocekujem prije isteka ugovora

SLOBODA NAVIJAČIMA
[/quote]
pošto je makijato najveće zlo FK Želje,ta priča pada u vodu,čak više mislim da će naš jedan igrač otići u Rijeku

pošto je makijato najveće zlo FK Želje,ta priča pada u vodu,čak više mislim da će naš jedan igrač otići u Rijeku

Einigkeit und Recht und Freiheit
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 52 gosta.