RK Konjuh
Re: RK Konjuh
Malo neobično za vidjet sinoć,Borac igra a direktor Đogo ili što je već u Živinicama
-
- Kontakt:
Šta se bolan nervirate i sekirate...pitajte Junuza za utakmicu...koga bolan on vara...utakmica prodana 100 % ...Čovjek vas/nas 1000 napravi VELIKIM budalama,što smo došli da gledamo ovu utakmicu...smiješno...zar ne postoji u Živinicama drugi golman...mali je u Gradačcu imao 15 odbrana,a sad ga odjednom ne smije ubaciti...itd,itd...
Uglavnom,oprostite se od SEHA lige...i borbe za prvaka BiH...
Uglavnom,oprostite se od SEHA lige...i borbe za prvaka BiH...

- gradacac10
- Kontakt:
Ebo vas Junuz vas... 

I ja kazem, nezma ko ga dovedegradacac10 je napisao/la:Ebo vas Junuz vas...

kome ste to prodali utakmicu i za koje pare?! sto se tice sloge i da ima para odakle joj! 

nije ba ljudi ni Konjuh nesto igro, najlosija utakmica sezone katastrofa, al nije ni Sloga bila vrh, bili smo tu s njima gol za gol, kad povedemo jedan razlike sudija nam neda vise da se odlijepimo, i onda na kraju u 52 minutu 21 22 njihov igrac igra nogom istom on svira kao faul neki. onda citava dvorana prokljucala suju sudiju, i on namjerno nece da digne pasivno dok sloga nedadne gol tad se sve i preokrenulo. Uglavnom Begic i Knezovic vise nisu dobrodosli u Zivinice !
Tačno je da ne treba komentirati suđenje al evo upravo gledam utakmicu na TV Živinice i tek sada ne mogu da vjerujem šta su nam radili.
Najmanje 15 puta je bilo čišćenje "parketa" u drugom poluvremenu, valjanje ovog srednjeg beka, Manjić nabio loptu sudije ništa, dvije minute napad traje sudije ništa, isključenja za Konjuh .... da ne psujem ALLLLIIIII
Naši "GOLMANI" da te Bog sačuva.
Naš "TRENER" ... bolan igra polu flaster na desnom beku koji nije ni jednom skočio jer je čovjek krilo ustvari, sporoj Slogi mijenja 3 čovjeka u odbrani i napadu umjesto da ih natrči, jer kako reče neko, ljudi imaju samo 6 igrača, niti jedna kontra (možda dvije iz presječenih akcija Sloge), niti jedna polu kontra, naša krila samo što šator ne razapnu u napadu koliko "trener" igra na njih itd... Sve u svemu smiješna Sloga pobijedi ni kriva ni dužna.
A vi iz Gradačca niste normalni. Što će vam tolika mržnja
Najmanje 15 puta je bilo čišćenje "parketa" u drugom poluvremenu, valjanje ovog srednjeg beka, Manjić nabio loptu sudije ništa, dvije minute napad traje sudije ništa, isključenja za Konjuh .... da ne psujem ALLLLIIIII
Naš "TRENER" ... bolan igra polu flaster na desnom beku koji nije ni jednom skočio jer je čovjek krilo ustvari, sporoj Slogi mijenja 3 čovjeka u odbrani i napadu umjesto da ih natrči, jer kako reče neko, ljudi imaju samo 6 igrača, niti jedna kontra (možda dvije iz presječenih akcija Sloge), niti jedna polu kontra, naša krila samo što šator ne razapnu u napadu koliko "trener" igra na njih itd... Sve u svemu smiješna Sloga pobijedi ni kriva ni dužna.
kako sam cuo da ste vi igrali grubo, jednom igracu ste slomili nos... vi ste mozda previse ocekivali od svoga kluba, malo ste se pretcjenili. od sloge se ove sezone nije ocekivalo nista, vidjeli ste da 6 igraca imamo, ostalo djeca na klupi sve. ali eto momci ginu na terenu, jos samo da su placeni kontam da bi i ligu osvojili! konjuhu sve najbolje u nastavku, uvjek ste mi bili simpaticna ekipa... pozzz 

[quote="po'marke"]kako sam cuo da ste vi igrali grubo, jednom igracu ste slomili nos... vi ste mozda previse ocekivali od svoga kluba, malo ste se pretcjenili. od sloge se ove sezone nije ocekivalo nista, vidjeli ste da 6 igraca imamo, ostalo djeca na klupi sve. ali eto momci ginu na terenu, jos samo da su placeni kontam da bi i ligu osvojili! konjuhu sve najbolje u nastavku, uvjek ste mi bili simpaticna ekipa... pozzz 
Nemoj me pogrešno razumiti, Sloga je odigrala maksimalno čak i više nego što su sami očekivali i nije to problem.
Problem je pogrešna taktika Junuzovića.
Mi i dalje mnogo očekujemo od svog kluba... Šta je to mnogo? Sinoć je bilo stvarno loše. Mogu oni mnogo bolje.
Samo i vi iz Doboja vazda ništa ne očekujete kad BUB dođe titula. NIOTKUD
Sretno u nastavku i daj još koga otkinete kući

Nemoj me pogrešno razumiti, Sloga je odigrala maksimalno čak i više nego što su sami očekivali i nije to problem.
Problem je pogrešna taktika Junuzovića.
Mi i dalje mnogo očekujemo od svog kluba... Šta je to mnogo? Sinoć je bilo stvarno loše. Mogu oni mnogo bolje.
Samo i vi iz Doboja vazda ništa ne očekujete kad BUB dođe titula. NIOTKUD

Sretno u nastavku i daj još koga otkinete kući

hehhehe...
i treba mnogo ocekivati od kluba ako postoje uslovi zato, nema tu nista lose. samo je problem kada se to odbije od glavu, onda dodju razocarenja. jbg kod nas u doboju je to tako, sve dodje izenenada, niko nije ni ocekivao da cemo vas pobjediti, ovaj rezultat bi pravo pozitivno i lijepo iznenadjenje. ja sam bio ubjedjen da vas nece niko pobjediti u zivinicama. sad nas je ovaj rezultat pravo nalozio za utakmicu u subotu, samo da se i nama ne odbije od glavu! 

-
Nisam iz Gradacca i drago mi je pravokonjuh je napisao/la:Tačno je da ne treba komentirati suđenje al evo upravo gledam utakmicu na TV Živinice i tek sada ne mogu da vjerujem šta su nam radili.

- gradacac10
- Kontakt:
Na pocetku sezone i prethodnih godina smo bili u dobrim odnosima, a onda ste se vi malo uzdigli od kako ste nas pobijedili i ne moze vas covjek slusat, i ona dvojica (Jasko i Junuz) odnosom prema Gradaccu su samo pokvarili sve odnose sa nama.. A eto vidite sta vam je vas Junuz veliki uradio, posvadja vas sa ostalim, onda vas izdaje i prodajekonjuh je napisao/la:Tačno je da ne treba komentirati suđenje al evo upravo gledam utakmicu na TV Živinice i tek sada ne mogu da vjerujem šta su nam radili.

Nismo se mi pretcjenili druze mi znamo sta nasi rukometasi mogu, al sinoc ih jednostavno nije islo, vas tim nikakve akcije, lopta ide okolo mozda koje krizanje da urade pa bace krilu ili pivotmenu, pa vase krilo iz mrtvih uglova zabija golove, golman nam jednostavno nula bio sinoc, + nasi grjese u napadu nenormalno vasi sloze kontru i to je to, to je ta bila igra sloge i konjuha i narano jos sudije su tu pridodale, taman krene Konjuh da se cupa sudije nedaju, i oni vole da se Sloga odlijepi da je njima lakse sudit !po'marke je napisao/la:kako sam cuo da ste vi igrali grubo, jednom igracu ste slomili nos... vi ste mozda previse ocekivali od svoga kluba, malo ste se pretcjenili. od sloge se ove sezone nije ocekivalo nista, vidjeli ste da 6 igraca imamo, ostalo djeca na klupi sve. ali eto momci ginu na terenu, jos samo da su placeni kontam da bi i ligu osvojili! konjuhu sve najbolje u nastavku, uvjek ste mi bili simpaticna ekipa... pozzz

Druze znamo mi dobro njih dvojicu ko i vi i svi ostali iz plgradacac10 je napisao/la:Na pocetku sezone i prethodnih godina smo bili u dobrim odnosima, a onda ste se vi malo uzdigli od kako ste nas pobijedili i ne moze vas covjek slusat, i ona dvojica (Jasko i Junuz) odnosom prema Gradaccu su samo pokvarili sve odnose sa nama.. A eto vidite sta vam je vas Junuz veliki uradio, posvadja vas sa ostalim, onda vas izdaje i prodajekonjuh je napisao/la:Tačno je da ne treba komentirati suđenje al evo upravo gledam utakmicu na TV Živinice i tek sada ne mogu da vjerujem šta su nam radili.

HA HA HA,GUBITNICE,idite igrati trule kobile,to je za vaseeMa17 je napisao/la:nije ba ljudi ni Konjuh nesto igro, najlosija utakmica sezone katastrofa, al nije ni Sloga bila vrh, bili smo tu s njima gol za gol, kad povedemo jedan razlike sudija nam neda vise da se odlijepimo, i onda na kraju u 52 minutu 21 22 njihov igrac igra nogom istom on svira kao faul neki. onda citava dvorana prokljucala suju sudiju, i on namjerno nece da digne pasivno dok sloga nedadne gol tad se sve i preokrenulo. Uglavnom Begic i Knezovic vise nisu dobrodosli u Zivinice !

Pa i nas krali u Gradaccu protiv vas,igrali smo i protiv sudija i pobijedili,zato cestitajte pobjednicima, poklopite se usima i sutiteemirmujan je napisao/la:Evo sta misle igraci o utakmici
Rahimic najbolji strijelac 9 pogodaka
Znaci sudzenje no coment !

Kobilaru, odabi sa naseg foruma bavi se svojim klubom, ko te sta pita ?Dzin je napisao/la:HA HA HA,GUBITNICE,idite igrati trule kobile,to je za vaseeMa17 je napisao/la:nije ba ljudi ni Konjuh nesto igro, najlosija utakmica sezone katastrofa, al nije ni Sloga bila vrh, bili smo tu s njima gol za gol, kad povedemo jedan razlike sudija nam neda vise da se odlijepimo, i onda na kraju u 52 minutu 21 22 njihov igrac igra nogom istom on svira kao faul neki. onda citava dvorana prokljucala suju sudiju, i on namjerno nece da digne pasivno dok sloga nedadne gol tad se sve i preokrenulo. Uglavnom Begic i Knezovic vise nisu dobrodosli u Zivinice !![]()
Sjasi Konjuhsaru,ovo nije tvoj forum,forum je za pismeneeeMa17 je napisao/la:Kobilaru, odabi sa naseg foruma bavi se svojim klubom, ko te sta pita ?Dzin je napisao/la:HA HA HA,GUBITNICE,idite igrati trule kobile,to je za vaseeMa17 je napisao/la:nije ba ljudi ni Konjuh nesto igro, najlosija utakmica sezone katastrofa, al nije ni Sloga bila vrh, bili smo tu s njima gol za gol, kad povedemo jedan razlike sudija nam neda vise da se odlijepimo, i onda na kraju u 52 minutu 21 22 njihov igrac igra nogom istom on svira kao faul neki. onda citava dvorana prokljucala suju sudiju, i on namjerno nece da digne pasivno dok sloga nedadne gol tad se sve i preokrenulo. Uglavnom Begic i Knezovic vise nisu dobrodosli u Zivinice !![]()
21. minut u Zenici vodimo 3 razlike
Poluvrijeme gubimo 12:10 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.